- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
baciiim biz seni unuttuk bi gittin tam gittin unutturdun kendini valla senin kacinci gun bgn test yaptinmi hicBide ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baciiim biz seni unuttuk bi gittin tam gittin unutturdun kendini valla senin kacinci gun bgn test yaptinmi hicBide ben
Evet çok gelemedim buralara ama arada yazılanlara baktım hiç umudum kalmadı 9.gün bugün rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu elimde bi kaset test vardı yapayım dedim sabah ilk idrarla negatif tabi bişi çıkmadı yarın normalde kan testi günüm ama beklicem gitmeyi düşünmüyorum ilacım cumartesi bitti normalde bittikten 3, 5 gün sonra adet söküyor benim 4. Gün eğer pazartesiye kadar adet olmazsam öyle gitmeyi düşünüyorumbaciiim biz seni unuttuk bi gittin tam gittin unutturdun kendini valla senin kacinci gun bgn test yaptinmi hic
olmasiiin sartmi sanki olmasi benimde yok hic bisey ama ya varsa diyom bazende Allah'tan umit kesilmezKuzu değişik bir durumum yok ki
gitme bacim benimde cuma gunu kan testim bnde gitmiycem 9.gun bn yaptigimda pozitif cikmisti igne etkisi vardi yani sende gecmis o zmnEvet çok gelemedim buralara ama arada yazılanlara baktım hiç umudum kalmadı 9.gün bugün rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu elimde bi kaset test vardı yapayım dedim sabah ilk idrarla negatif tabi bişi çıkmadı yarın normalde kan testi günüm ama beklicem gitmeyi düşünmüyorum ilacım cumartesi bitti normalde bittikten 3, 5 gün sonra adet söküyor benim 4. Gün eğer pazartesiye kadar adet olmazsam öyle gitmeyi düşünüyorum
Valla canım ben aşılamadan iki üç gün sonra iğne etkisine bakmak için yaptım test onda bile negatifti onu bile göremedim yanigitme bacim benimde cuma gunu kan testim bnde gitmiycem 9.gun bn yaptigimda pozitif cikmisti igne etkisi vardi yani sende gecmis o zmn
ciddenmiii nasil gecmis yaa ne cabuuk demmeki herkesin hormonlari farkli oldugu icin cnm ama bu kadarda erken gecmesi beni cok sasirttiValla canım ben aşılamadan iki üç gün sonra iğne etkisine bakmak için yaptım test onda bile negatifti onu bile göremedim yani
4 ü de 16-17 boyutuna geliyor mu yani klomenle çok iyi 4 tane benim iğneyle bile 1 tanesi gelişiyordu amh 3.39 hiç 2 tanesi tam istenilen boyuta gelmedi hep 1 taneydi. Ne kadar süredir deniyorsunuz hem tedavi öncesi hem tedavi sonrası ne kadar oldu süre olarak. Bu arada doğal yolla hamile kaldıysanız yani tüp bebk harici tüpünüzden biri garanti sağlam demektir ama diğer tüpün durumuna da bakmak lazım ya da rahimde başka bi durum
Bitanesi 23cm 24cm dedi iki tanesinde gelişiyor dedi ben 7 yıldır evliyim 30 yaşindayım kürtajdan sonra 1 yıldır denedik olmadı cuma günü eşim sperm testi verecek bakalım benim Türkçe çok iyi değil kendimi iyi ifade edemiyorum4 ü de 16-17 boyutuna geliyor mu yani klomenle çok iyi 4 tane benim iğneyle bile 1 tanesi gelişiyordu amh 3.39 hiç 2 tanesi tam istenilen boyuta gelmedi hep 1 taneydi. Ne kadar süredir deniyorsunuz hem tedavi öncesi hem tedavi sonrası ne kadar oldu süre olarak. Bu arada doğal yolla hamile kaldıysanız yani tüp bebk harici tüpünüzden biri garanti sağlam demektir ama diğer tüpün durumuna da bakmak lazım ya da rahimde başka bi durum var mı varsa belki o da görünebilir
Bugün 16. Günün en son idrar testi ne zaman verdinizMerhaba hanımlar, 5 Ağustos’ta aşılama oldum. Sonrasında 10 gün Duphaston kullandım 19’unda bitti. Halen adet olmadım, evde yaptığım idrar testleri negatif. Kan verdim sonuç yarın çıkacakmış. Normalde adet öncesinde göğüs şişkinliği ve ağrısı yaşardım şu an öyle bir durum yok. Ara ara sol ayağımda ve belimde ağrılarım oluyor, bunun dışında arada regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Sizce aşılama tutmuş olabilir mi?
Biraz önce awox erken gebelik testi ile yeniden yaptım.Bugün 16. Günün en son idrar testi ne zaman verdiniz
nasil cikti pekiBiraz önce awox erken gebelik testi ile yeniden yaptım.
Negatif maalesef.nasil cikti peki
kiiz niye bi guzel haber alamadik kac gundur yaaaNegatif maalesef.
Evde ki testte çıkıyor çoğunlukla kuzum ben sadece çatlatma ile hamile kaldığımda 11. Gün çook belirgin 2. Çizgi vardıEvdeki testte mi kanda mı çıkıyormuş
Bu arada bende lekelenme progestan kullanırken başladı bugün de adetim yoğunlaştıGecmıs olsun canım progestan kullanırken mi adet oldun
Ay bende öyle ya kafadan 2 ay izin vercem vücut bi ilaçları atsın bi kendine gelsin
Herkesin vücudu farklı canım ama muhtemelen olmuyorKızlar 9 ağustosta aşılama oldum. Bu gün yani 12. Günde sabah idrar testi yaptım ama negatif pozitife dönermi hiç umudum yok ama.