Valla bende öyleyim dün hiçbirşey yoktu az önce yine kasık ağrım başladı. Testin var mı elinde ben yarın sabah son kez yapıcamerken gebelik testiyse eger varsa cikar artik cnm bnce bn napcami bilmiyom her an adet oldum olucam modundayim yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende öyleyim dün hiçbirşey yoktu az önce yine kasık ağrım başladı. Testin var mı elinde ben yarın sabah son kez yapıcamerken gebelik testiyse eger varsa cikar artik cnm bnce bn napcami bilmiyom her an adet oldum olucam modundayim yine
Yok canmm bana ondan hic vermedilerGecmıs olsun canım progestan kullanırken mi adet oldun
Bu son denememdi asilama icin canmmHadi yaa birdahaki ay inşallah
Evet canım negatifNegatif sanırım birşey demediğine göre
devam ediyom evet adet gunume kadar dvm ederim siz biraktinizmi yoksaProgestan kullanmaya devam mı ediyorsun canım
sendemiiiEvet canım negatif
testim var ama erken gebelik testi degil cnm hem olsada yapmiycam yaaValla bende öyleyim dün hiçbirşey yoktu az önce yine kasık ağrım başladı. Testin var mı elinde ben yarın sabah son kez yapıcam
senindemi olmadi cok uzuldum yaaBu son denememdi asilama icin canmm
Olmadi maalesef canmm bu son du kismet buleymissenindemi olmadi cok uzuldum yaa
Olmadi maalesef canmm bu son du kismet buleymis
tüp bebeğe mi başlayacaksın yoksa ara mı vereceksiniz bir süreBu son denememdi asilama icin canım
Benimde yarın 13. Gün benim de elimde 1 tane erken gebelik testi kaldı. Ve bende yarın son kez idrar testi yapacağım sonra gidip kan vereceğim doktorum neden 17. Gün ver dedi amlamadımValla bende öyleyim dün hiçbirşey yoktu az önce yine kasık ağrım başladı. Testin var mı elinde ben yarın sabah son kez yapıcam
evet devam etmene gerek kalmadi artik baksanaBen dee bıraktım progestani devam etmiyorum
kiiz senle ben kaldimKullanıyorum bende canım. Adet oldum deyince kullanırken olmuş sandım .
bn senden halâ umutluyum vallaKullanıyorum bende canım. Adet oldum deyince kullanırken olmuş sandım .
Bide benEvett ikimiz kaldık
Yarın belli olacak