Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslinda benim adet oncesi bel veya kasik agrim olmaz genelde ama bu sefer ilaclar falan kullandikya ondan degisik bir belirtiler basladi adet belirtisinde olabilir tabiAdet mi geliyor diyorsun
İnşallah yerleşme belirtisidir canım o zaman teste ne zaman gidiceksinaslinda benim adet oncesi bel veya kasik agrim olmaz genelde ama bu sefer ilaclar falan kullandikya ondan degisik bir belirtiler basladi adet belirtisinde olabilir tabi
anladim anladim kiiiz keske bu agrilarin sonucuda guzel olsaŞimdi anladın mı biziii 13 gündür neler çekıyoruz
insallah cnmm valla bn kan vermektende vazgececem galiba normalde cuma gunu kan verme gunum ama valla bacim onj bile verecek cesaret yok bnde insallah adetim olmazsa pazartesiye kadar beklerim o derece yaniİnşallah yerleşme belirtisidir canım o zaman teste ne zaman gidiceksin
Ooo ben o kadar bekleyemem ya bir an önce belli olsun diyorum artık.insallah cnmm valla bn kan vermektende vazgececem galiba normalde cuma gunu kan verme gunum ama valla bacim onj bile verecek cesaret yok bnde insallah adetim olmazsa pazartesiye kadar beklerim o derece yani
senin var bnce gorursun bakOoo ben o kadar bekleyemem ya bir an önce belli olsun diyorum artık.
Havuza gireceğim yarın o yüzden gıdıp kan vereceğim olsa girmem yoksa zatwn girecegım
kiz bebek yoksa havuza nasil gircen hasta olursun zaten 14.15.gunu falanOoo ben o kadar bekleyemem ya bir an önce belli olsun diyorum artık.
Havuza gireceğim yarın o yüzden gıdıp kan vereceğim olsa girmem yoksa zatwn girecegım
Merhaba eski mesajlarınızı bilmiyorum ancak hiç awox marka ile yalancı negatif gördünüz mü ?Negatif maalesef.
Ayyyyy hadi insallah vardır ya bari umut olur bizede çok silik bir çizgi gözüküyor ama bilemedim ki canımBiliyorsunuz kameradan çok belirgin çekemiyor insan az önce yaptım ilk idararka testi . 5 dk içinde böyle çıktı. Sizce var mıdır bişeyler aşılama 13 çatlatma iğnesi 15.gün
bnde cok silik gordum cnm kan vermedinmi com yenidir belkiBiliyorsunuz kameradan çok belirgin çekemiyor insan az önce yaptım ilk idararka testi . 5 dk içinde böyle çıktı. Sizce var mıdır bişeyler aşılama 13 çatlatma iğnesi 15.gün