Bu aldatmaya girer mi? Bu bilgiyle ne yapmalıyım?

Üzgünüm .Flört etmek istemiş.

Hergün aldatma hikayeleri duya duya bir hal oldum.
Sürücü kursuna gidiyorum adam evli üç çocuklu heyecan aradığı o kadar belli ki. Resmen adama laubali davranmayın demek zorunda kaldım.
Ufacık sinyal yaksam karısını aldatacak resmen.
Geçen bir yakınımızın kocasının başka şehirde F*** buddysi çıktı. Karısı ağlamaktan helak olmuş ama boşanacak.

Çok mu zor seni artık sevMiyorum, boşanalım demek erkekler için? Aldatmak yerine bunu söylemek bari bana ve kendisine saygısı vardı dedirttir.

Eşinize sorun sizde Twitter üzerinden biriyle WhatsApp üzerinden örnek veriyorum bir hobiniz üzerinden muhabbet edin o da bunları okusun bakalım ne hissedecek böyle saçma bir şey var mı ya evli birinin sosyal medya üzerinden bir bayan ile ne gibi bir sohbeti olabilir ne arkadaşlığı olabilir asla kabul edebileceğim bir şey degil düpedüz aldatılma kardeşim bu Allah yardımcınız olsun ama sanırım eşiniz yeni heyecanlar arıyor sanırım sosyal medyadan engellemesi de yediği haltlari görmeyin diye sanırım hakkınızda hayırlısı olsun

Eşiniz fiziki bişey yapmamış olsa bile yapmaya meyilli. Edebi sohbetle pikniğin ne alakası var. Yakalamışsınız. Twitterdan sizi engellemiş. Sizde kızda birbirinizi görmeyin diye bence.

güleyim de boşa gitmesin kızla konuşma demesinden belli. madem aldatmamış o zaman kanıtlamak için kızla konuştururdu zaten. geçmiş olsun yani kendini çok akıllı sanıyor herhalde.

O kadar güzel şairlerin şiirleri var sorsak birini bile bilmez ama kızın şiirlerini beğenmiş yazmış kıza. Saçmalığa bak.
Kitap önerisi istiyorsa kütüphane forumlarında açar anonim hesap konu açar sorar öneri gelir aynı KK gibi. Sende ben şiir kitap ilgilenmiyorum diye ilgisi kaydı diye kendini suçluyorsun pes. İyi seninde adonislere baklavalara zaafın olsun elalemin adamından baklava fotosu iste madem, maksat kültürümüz gelişsin. Yapma etme aklında aklama şunu. Yalvarıyormuş yalvarır tabi. Evinde sıcak yemek pişerken sosyal medyadan flört etmek rahattı ne de olsa.

Siz de sosyal medyadan erkek arkadas edinip konusun madem.
Kadin erkek esittir.
Ben yaparım erkeğim, sen yapamazsın derse indirin tokati suratina.
Erkek olmasinin hic bir ozelligi olmadigini anlasin!

Kız da muhabbet mail üzerinden zor oluyor diye numarasını vermiş.

Bu arada beni de 1 hafta önce twitteer de engellemiş. G

BUNlar aldatmaya girer ama ne yaparsın bu sana kalmış

Şiir seven abimiz eskiden karısına vuran bir kekoymuş aslinda..ama üzerinden çok sular geçmiş
Üstelik karısının maaş kartına,altınına el koyan karısının kuaföre gitmesine ,eve yardımcı almasına kadar karşı çıkan çok derin duygusal bir adam

Eger eşiniz kadınla iletişime geçmenizi sorun yapmasaydı ben aldatma saymazdım, en azından boşanmayı gerektirecek kadar vahim degil derdim. Ama iletisime geçmenizden bukadar korkuyorsa bu işin boyutu farklı derim ben. Herşeyi göze alıp mesaj atmalısınız

. Kız da muhabbet mail üzerinden zor oluyor diye numarasını vermiş. 2 haftadır konuşuyorlarmış.

Bunu hiçbir zaman anlayamadım,anlayamicam.
Seviyeli bir arkadaşlık, iş ilişkisi, art niyet gütmeyen her görüşme mail,Twitter vs üzerinden sürdürülebilir. Anlık ve seri görüşme gerektiren ilişkilerde whatsap kullanılır ki tanımadığınız insanlarla böyle bir iletişim sıklığı çok saçma

Kaybetme korkusu olan bir adam bu sözleri söylemez. Sadece edebiyat ve şiir ortak noktasında görüştüğümüz bir kişi neden eşimize sevgili olduğumuzu söylesin ki çok saçma.
Ya kadınla ilişkisi var ya da kadının sizden haberi yok

Ben resmi bir görüşme göremiyorum tamamen kişisel özel bir konuşma olmuş ki numara vermek
falan çok bahane şeyler sizden gizleyerek yapmış belli ki şimdi de siz görüşmeyin istiyor saga yatıyor bence
yerinizde olsam ne olup ne bittiğini öğrenir boşardım net ilerisi de gelir bunun sindirmek size kalmış

Canım sen cevap aramıyorsun ikna olmak istiyorsun. Ama ben sana cevap vereyim.
₺ Aynı şekilde sen de bir erkeğin şiirlerini ya kitaplarını beğenip onunla özelden mesajlaşınca eşin bu durumu kabul edecek mi?
₺İnsan eşini Twitter’dan ya da sosyal medyadan neden engeller ? Aynı yatağa girdiğin çocuklarının anası bu kadın. Siz onu engelleseniz o bunu kabul eder mi ?
₺Senin onunla konuşmanı istemiyorsa kesin yalan söylemiştir ? Eşimle mutlu değilim vs boşanacağım tarzında .. Başka ihtimal dahi vermiyorum.
₺Evet bu aldatmaya girer. Size stajyer dediği kız sosyal medya flörtü çıktı bu da bir aldatmadır
₺Yuvanızı yıkın vs demek haddime değil ama gerçekleri öğrenmek hakkınız. Öğrenin . Karar vermek size kalmış.

Benim eşim de sosyal medyadan kadınlarla tanışır, numara verir, konuşur. Sadece kadınlarla değil elbette ama "aa bu kadın uzak durayım eşim arıza çıkarır" demez. Genellikle akademisyenlerle edebiyatla hemhal olan insanlarla falan etkileşim halindedir işi icabı. C...h... diye bir uygulama var ordan sesli konuşma yapar. Ama hepsi bilgim dahilinde olur. İmkan olursa ben de tanışırım, yüz yüze de görüşürüz. Ben kıskanç bir kadın değilimdir belki de eşim bu yüzden benden gizlemez hiç. Siz kıskanç ve şüpheci iseniz gizlemiş olabilir ama eşinizin bazı cevapları beni bile rahatsız etti. Ben geçen sene gene böyle sosyal medya üzerinden tanıştığı bi kadın hakkında arıza çıkardım. Bana söylemeden baş başa görüşmüştü çünkü. Sorunca da dışardayken haberleştik görüştük falan dedi. Neyse ben olay çıkarınca ertesi gün beni aldı kadınla buluştuk tesadüfen olmuş gibi. Kadını gördüm baktım benden haberdar, işinde gücünde, n'apsın benim herifi zaten? Kadının derdi ortak bi proje yürütmek falan. Utandım, kusura bakma dedim eşime bitti gitti. Ama adamın böyle zırıl zırıl ağlamaları, yok kadına bişey söyleme yok sevgiliyiz derse yok bilmemne demeleri, ya kadın neden sevgiliyiz desin manyak mı? Neden küçük düşürmek olsun. Eşimle de tanıştırmak istiyorum o da okudu şiirlerinizi çok beğendi diyebilir. İlla yoklama çekmeye "aranızda bişey geçti mi" demeye gerek yok. Kendine güvenen adam karısını dünya alemle tanıştırır çekinmez. Yani ya evli olduğunu gizledi, ya kadına yürüyordu, ya da siz gerçekten fazla kıskanç ve baskıcısınız adam da sizden gizli iş çevirdi. Ben olsam kendine güvenin varsa yanımda yazışır/konuşursun. Benden bahseder, eşim de sizi takip etmek istiyor şiirlerinizi okudu çok beğendi falan dersin derdim. Yoksa bu şüpheyle yaşanmaz arkadaşım.

Bı dakika yaaa ben sizi hatırladım.Esim kıllı ondan soğuyorum demistiniz daha bir ay önce şimdi de eski konuları karıştırmayın diosunuz.Wala sizin de pek normal olduğunuz söylenemez bana kalırsa.Bi ayda noldu da sogudugunuz adam kıymete bindi

Kızla konuşacağım dediginizde kız gıcıklığına sevgiliyiz dese ne olacak demiş ya orada bi kıllandım ben zaten. Var kesin bi haltlar. Kızla konuşun.
Işte tam bu yüzden de sevgililerdi net.
Kızın haberi yok.
Çünkü karısını sırf sevgilisi görmesin ve ben bekarım demek için çıkarmış Facebook'tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…