Bu aldatmaya girer mi? Bu bilgiyle ne yapmalıyım?

Belki de tam tersi konuşur. Bagirmadan cagirmadan medenice sorun..
 
Yazismalari neden silmiş peki?
Hangi cumlelerin okunmasini istememis olabilir ki..
 
kızla takipleşip sizi engellemiş, yanlış anlamayın diye . ortada bir yanlışın olduğundan eşiniz haberdar yani
 
Ya üstünü örtüp gönül rahatlığıyla devam edeceksiniz.
Edemiyorsanız, hem suçlu hem güçlü eşinizin dediği gibi yok kızı arama şöyle böyle saçmalıklarını es geçip arayıp kızla konuşup cevaplarını aldıktan sonra ona göre sonuca varacaksınız.
Diyelim ki kız eşinizle sevgili çıktı, karar sizin.
Diyelim ki kız eşinizin aynı söylediklerini söyledi yine karar sizin.
Aslında biliyorsunuz ki şiir filan hikaye, hepimiz eşlerimizin ilgilenmedikleri konuları başkalarıyla tatmin etmek istesek vay halimize, ki tatmin etmek istenen şiir bile değil burada. Ayrılmaya öyle ya da böyle gücünüz yoksa kurcalamamak en iyisi belki de.
 
Sen gidip eşin kitap,şiir okumuyor diye elin adamını watsapa eklesen,adın ne olurdu biliyorsundur zaten. Ama iş kendisi olunca şiir,kitap paylaşımı mı oluyor?
Sırf kızla konuşmaman için, takla atması bile masum bir muhabbet olmadığının kanıtı. Ayrıca suçsuz olsa ağlanıp durmaz. Kızı ekleyip konuşan o,kızla konuşmak istediğin için boşanmak isteyen yine o.
Muhtemelen eşine güvenip oturacaksın ama adam masum değil ve bu muhabbet, aldatmaya giriyor.
 
Ne aşkı adam edebiyat ayağına twitterda ona buna yürüyor siz de aldatılıyor muyum diye soruyorsunuz. Ben 24 yaşındayım böyle bahanelerle kaç tane erkek yazıyor hepsi de başta ya okuduğum bölümle ya da benim ilgi alanım olan şeylerle alakalı konular açarak yaklaşıyorlar. Yeni heyecan arıyor işte bunda anlamayacak ne var? Kendinizi kandıra kandıra bu zamana kadar gelmişsiniz ya gözünüzü kapatıp inanmaya devam edin ya da gururunuzla ayrılın yok yapamayacaksanız milletin kızını da rahatsız etmeyin
 
Eşiniz sizi aldatmış hanımefendi. Hadi diyelim ki daha yeni başlamış bir gönül pır pırı olsun. Adamın sizi yetersiz gördüğünü, sosyal medyasında sırf kızı tutabilmek için sizi çıkarmayı tercih ettiğini, farz edelim ki duygularının bilincinde olmasa bile gönlünün net olarak kıza aktığını hazmedebilecekseniz unutun gitsin. Üstelik size bak arayayım sadece arkadaş olduğumuzu göstereyim deyip sizin yanınızda kızı aramayışını, hatta siz arayacağım dediğinizde ayrılmayalım diyen adam aniden tamam arayacaksan boşanalım deyişini içinizde şüphe kalmadan kaldırabilecekseniz affedin. Adam duygusal olarak başka bir kadına ilgi duymuş çok açık ortada. Edebiyat birine yürümek için bulunabilecek en sağlam temeldir zaten.Sizinle paylaşamadıklarını başka bir kadınla doyum içinde paylaşabiliyor olmasını kabul edebilecekseniz devam edin.
 
Eşinizin günahını almak istemiyorum. Bence de aldatmaya girer. Sadece edebiyattan konuşuyorlarsa eğer o piknik muhabbetinde "iyi bakalım, şu şiir kitabını okumuş muydun? Ben beğendim tavsiye ederim" gibi bir cümle olmalıydı bence. Yanlış anlarsınız diye twitterdan engelleyeceğine size haber verebilirdi. Ayrıca kız niye gıcıklık yapmak için sevgiliyiz diyecekmiş? Madem öyle manyak bir tip olabilir hiç konuşmasın. Ayrıca ne bu muhabbetin zor olması? 7/24 şiir mi konuşacaklar da numara veriyorlar? İsteseler twitterdan da konuşabilirlerdi. Günde birkaç mesajla kitap şiir yorumu bence yeterli. Tekrar söyleyeyim günah almak istemiyorum ama anlattıklarınıza bakarak aldatmaya girdiğini düşünüyorum.
 
Amaaan ne kastınız ya, bal gibi de biliyorsunuz kıza yazınca ne öğreneceğinizi, sırf bunları duymamak gerçekleri öğrenmemek için aramıyorsunuz. Kıza arayıp ne diyicem ne demek? Şu kişiyle nasıl bir iletişiminiz var, aranızdaki samimiyet ne derece diyeceksiniz ne abarttınız yahu.

Ha ben size söyleyeyim, bunlar flört aşamasında bir çiftin konuşmaları. İşte pikniğe gittik sen naptın vs ne edebiyatı, ne şiiri yav?

Sorunuza özetle şöyle cevap veriyorum, bu olay aldatma değilse dünyada aldatma diye bir şey yoktur.
 
E flort ediyorlar iste neyi sorguluyorsunuz..
Piknikteyim filan demis ne yaptigini haber veriyor..
Baslangic asamasi olmus.
Ben dusunuyorum da boyle bir durumu aldatildigimi kabul ederdim..
Sizi engellemis daha ne yapsin.
Ister konusun ister konusmayin durum bu maalesef..
 
Eski konularınıza baktım. Siz çok mutsuzsunuz zaten. Konuların içeriklerini çok incelemedim ama eşimi sevmiyorum, boşanmaya karar verdim, bana vurdu,eşimden soğudum vb. gibi cümlelerle dolu her konunuz. Eşinizi sevmediğinizi yazmışsınız hep.
Olmayanı oldurmaya çalışmayın. Sizi aldattımı bilemem ama sırf bu kadar mutsuz olduğunuz için bile ayrılmayı düşünebilirsiniz.
 
Bence duyacaklarınızı bildiğiniz için cesaretiniz yok bunu yapmaya. Eşiniz olacak insan eğer kendini kanıtlamak isteseydi bir sürü şey yapabilirdi. Kadınla siz yanınızdayken yazışabilirdi mesela "eşim de sardı bu şiir işlerine, bir gün sizi tanıştırmak istiyorum" falan diyebilirdi. Kızdan gelecek cevaba göre sizin de içiniz rahat edebilirdi. Bakalım gerçekten masum bir arkadaşlıkları mı varmış yoksa farklı bi durum mu? Yani kimse bişey sezmeden size kanıt sunabilirdi; illaki sizin kızı arayp eşimle ilişkin mi var diye sormanız şart değildi
 
Kesinlikle
 
Ne soracaksın ben sana anlattım bana güven, güvenmiyorsan zaten bitmiştir boşanalım diyor. Kız gıcıklık yapıp sevgiliydik dese ne olacakmış.
Yani aldattım ama söylemiyorum. Kız belki söyler. Konuşma demek istemiş eşiniz. Yerinizde olsam kızla konuşmam. Eşinizin de yüzüne bakmam.
 
Acikca soracaksiniz ne amacla konusuyosunuz diye muhtemelen evli degilim demistir.
Esinizin sizi sosyal medyadan silmesi basli basina bi olay . Bi insan karisini neden silerki ?ya bekarim demek icin yada aramiz kotu demek icin siler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…