Bu aldatmaya girer mi? Bu bilgiyle ne yapmalıyım?

adam şiir seviyor fakat sizin ilgi alanınız olmadığı için sizinle bu konuda konuşamıyor. bunun yerine twitterdan etkileşim içine girdiği bir kızla muhabbete giriyor ve olay telefondan mesajlaşmaya giriyor.
bugüne dek asılan her kadını anlatan adam bunu "birşey var sanarsınız" diye sizden gizliyor.
üzerine sizi engelliyor ki görmeyin twitterdaki yazışmaları.
yani bu mevzu üzerine hala twitterda yazışmalar, etkileşimler devam ediyor ki görmemeniz için engelliyor.
sonra da seni seviyorum diyip ağlıyor.

tepkileriniz çok haklı. belki aldatma maksatlı başlamamış olsa da bir şekilde en azından hissen o yöne evrilmeye başlamış bence.
bu arada şiir seven milyonlarca hemcinsi de var, neden onlardan biri değil de bir kadın ?

elbette eşlerimizin muhabbet ettiği kadın arkadaşları olur. ama iş yerinde öğle molasıdır, sigara molasıdır, eyvallah.
bunu whatsapptan mesajlaşmaya dökmek ve sürekli hale getirmek, hem de gizli gizli yapmak iticidir.

Aslinda buradaki sorun bence zevk alinan hobilerimizin uyusmadigi kisilerle hayatimizi paylasmaya calismak. Insan, ayni seyleri yapmaktan hoslanan 1 kisiyle tanisinca icinde 1 mutluluk oluyor. Onunla konusmaktan, gorusmekten, paylasmaktan zevk aliyor.
Sizin hobileriniz uyumlu muydu evlenirken?
Bu kez 1 ihanet degilse bile yine hobilerinin uyustugu kisiler ile paylasip o zevki tatmayi yine arayacaktir.

ortak ilgi alanları yoksa bence de insanlar farkında bile olmadan aynı şeyleri paylaşytığı kişilere yöneliyorlar.
ki ilişkide/evlilikte ortak ilgilere sahip olmamak bence sıkıntı.
ve adam bu kez bu arayışa girip birşeyler paylaştığı birine yönelmişse, bu kadınla olmasa da başkası ile illa ki işi ilerletir bana göre.
son cümleniz çok doğru.

Evli barkli adam tamam mail atmış konuşmuşlar okey , numarada vermişler hani olurya belki ailecek tanışır görüşürsünüz onada okey.ama sevgili gibi yok ben piknige gittim yok ben dışarı çıktım gibi günlük şeyleri paylaşmaları hos değil hani sevgililer yada birbirini yeni taniyanlar her dk mesajlasmak icin yazarya onun gibi.Resmi bi şekilde konuşabilirlerdi .piknik miknik bilemedim

Evli barkli adam tamam mail atmış konuşmuşlar okey , numarada vermişler hani olurya belki ailecek tanışır görüşürsünüz onada okey.ama sevgili gibi yok ben piknige gittim yok ben dışarı çıktım gibi günlük şeyleri paylaşmaları hos değil hani sevgililer yada birbirini yeni taniyanlar her dk mesajlasmak icin yazarya onun gibi.Resmi bi şekilde konuşabilirlerdi .piknik miknik bilemedim
ailece görüşme kısmı fazla pollyannacılık olmadı mı :KK43:

Ya ne şiiri ne edebiyatı ya...Ordan bahane ile kıza yürümüş işte ilk adım sadece..Kaldı ki konuşmalarda şiir miir yok alakası yok dedin , gözünle de görmüşsün zaten....

Eşinin savunmalarına da çok içten demez mi...Ağlıyor ne ya...Sana değer verdiği yok, kaybetmek korkusu yok, engellemiş geçmiş..O kız da tek kız değildir zaten

kızla madem edebi sohbet ediyor kız niye gıcıklığına sevgiliydik diyebilir diye tırsıyor. Baya baya aldatmış bence.

Bu aldatma, hem de duygusal olarak bağlanılmış bir aldatma. Kızla konuşmanızı istememesi bile buna kanıt. Sen şiirden hoşlanmıyorsun, konuşmuyorsun o yüzden konuştum nedir ya😑 bir erkekle yapsaymış o muhabbetleri madem sebep şiir konuşmaksa ama olmaz tabi aşıklar gibi bir kadınla muhabbet kurmak tatlı gelmiş.

aynısını sen yapsan bay suçsuz masumane edebıyatçı eşiniz ne düşünürdü acaba bir sorsana

Eşimin şiire kitaba ilgisi var ve sürekli bana şikayet ederdi biz seninle şiir paylaşmıyoruz sen şiir okumuyorsun kitap okumuyorsun diye söylerdi hep
Şunu da ekleyeyim öyle biriyle evlenseymiş o zaman.

Umarım doğru söylüyordur .Eşinizi en iyi siz tanırsınız aslında . Biraz beklemek en doğrusu bence de .
Bende size katılıyorum biraz sakince bekleyip düşğnün sinirle, öfkeyşe yada bi anlık hırsla karar vermeyin iyiyce düşünün ne yapmak istediğinzi

Aldatmış bacım. Ben kendimden emin bı şekilde biriyle iletişim kursa ve partnerim gereksiz yere beni suclasa ağlayıp sizlamam. Ben kendimi biliyorum beni syclayamazsin sen de kendine arkadaş edin ne var bunda derdim ama modern olduğumu düşünen ben bile bir erkekle bu derinlikte iletişime gitmezdim.

Adam arayışa girmiş bu çok net belli. Anladığıma göre evliliğinizde ciddi sorunlar olmuş, bir kaçış bir sığınma da olabilir bu arayışlar. son da olacağını sanmam devamı gelebilir. Tahminimce kıza evli ( biliyor demiş eşiniz ama sanmıyorum) olduğunu söylemedi aralarında duygusal yakınlaşma oldu bu yüzden de iletişime geçmenizi istemiyor.

7 yıllık evliyim, 1 çocuğum var. Eşimle hep sorunlarımız oldu ama aramızda asla güven problemi olmadı. Bu sorunlar anlaşamamızdı ve şimdi yazacaklarımla hiç ilgisi yok.
Ben eşime güvenirim, o da bana güvenir. Aramızda şimdiye kadar asla böyle bir şeyden sorun olmadı. Bi açığını eksiğini yakalamadım.
Ama bugün tesadüfen wp dan bi kızla yazıştığını gördüm. Kızı ismiyle kaydetmişti ve ben bu ismi twitter dan biliyordum. Eşimin gönderilerini beğeniyordu, eşim de onun. Ben bunu gördüğümde olabilir ya diye sorun etmemiştim (Twitter dan gördüğümde yani). Tabi eşime kim diye sordum wp yazışmalarını görünce, bizim bi stajyer dedi. Bende ama ben bu ismi biliyorum Twitter de sürekli beğeniyorsunuz gönderilerinizi yalan söyleme dedim. O an dışardaydık yanımızda ailemiz de vardı anlamasınlar diye sessiz konuşuyoruz. Sonra kızımın tuvaleti geldi onu götürdüm bölündük. Sonra tekrar konuştuğumuzda anlattı. Senden korktum yanlış anlarsın diye söyleyemedim dedi. Twitter dan denk gelmişler kız şair, şiirleri var eşimde çok sever şiir, kıza mail atmış şiirlerinizi beğendim diye ordan muhabbet başlamış. Kız da muhabbet mail üzerinden zor oluyor diye numarasını vermiş. 2 haftadır konuşuyorlarmış. Kız okuduğu beğendiği kitapları göndermiş falan. Evli olduğunu biliyormuş eşimin paylaşımlarından görüp sormuş.
Çok sinirlendim bağırdım çağırdım çıldırdım ya. Gördüğüm konuşmada konuşmanın başı silinmişti, kız o an ne yaptığından bahsetmiş, tam hatırlamıyorum ama şöyle bi şey işte “iyi ya bende işte pikniğe geldim arkadaşlarla” gibi.. eşimde iyi bakalım yazmış. resmi bi konuşma ama sonuçta konuşma edebiyatla ilgisi yok ayrıca başı silinmiş.
Eşime bunun beni aldatmak olduğunu söyledim. Ben başka bi anlam çıkaramıyorum illa fiili bi şey olması gerekmiyor bence. Yeminler ediyor sadece edebi paylaşım içindi şiirleri hoşuma gitti, kitap tavsiyeleri hoşuma gitti diye. Ağladı af diledi çok. Yanlış anladığımı söyledi. Bu arada beni de 1 hafta önce twitteer de engellemiş. Güya görüp yanlış anlamayayım diye.
daha önce buna sarkanlar oldu hep geldi hemen bana anlattı, uzak durduğunu anlattı. Hiç anlatmasa haberim olmazdı. Yani bana hep anlatırdı ama bu sefer bile isteye sakladı.
Ya ben bu bilgiyle ne yapacağımı bilemiyorum, saatlerdir ağlıyor af diliyor ben bi şey yapmadım muhabbet şiirden günlük hayattan konuşmaya evrilince rahatsız oldum bitirecektim konuşmayı diyor. O kadar içten ki o kadar kaybetme korkusu var ki inanıyorum ya.
kızla konuşacağım diyorum asla kabul etmiyor. Ne soracaksın ben sana anlattım bana güven, güvenmiyorsan zaten bitmiştir boşanalım diyor. Kız gıcıklık yapıp sevgiliydik dese ne olacakmış. Ya da onun anlattığı gibi olsa kendimi ve onu küçük düşürmüş olacakmışım. Sen bana güvenmeyip gidip kızla konuşursan eskisi gibi olamayız diyor ağlayarak. Amacım gönül ilişkisi olsa gerçek hayatta yaparım sanalda değil diyor.
Eşimin şiire kitaba ilgisi var ve sürekli bana şikayet ederdi biz seninle şiir paylaşmıyoruz sen şiir okumuyorsun kitap okumuyorsun diye söylerdi hep. O sebeple bu sohbet ihtiyacını gidermek istemesi mantıksız gelmiyor bi yerde Ama Twitter üzerinden konuşsalardı yine şüphelenmeyecektim. Numara vermek nedir ya. Kabullenemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum. Yazışmalarda sanimiyet yoktu ama yine de normal değil.
Şimdi ben bu bilgiyle ne yapacağım. Resmen dünyam başıma yıkıldı. Kimseye de anlatamıyorum. Ben böyle bi adam değilim deyip deyip ağlayıp duruyor çocuk gibi. Bütün uygulamaları silmiş birde. Hazmedemiyorum.
Eşiniz şiirdi kitaptı derken aldatmasının kılıfını bulmuş. Aynı şehirde değillerse henüz fiziksel bir şeyler yaşanmamış olabilir. Bu yaşanmayacağı anlamına da gelmiyor. Hem kocanıza ne elin kızının ne yapıp ettiğinden? Pikniğe gitmiş vs rapor verecek kadar samimiyet nereden geliyor?
Bir de sen kitap okumuyorsun, benimle şiir paylaşmıyorsun diye dışarıya olan ilgisinin suçlusu sizi göstermiş.

7 yıllık evliyim, 1 çocuğum var. Eşimle hep sorunlarımız oldu ama aramızda asla güven problemi olmadı. Bu sorunlar anlaşamamızdı ve şimdi yazacaklarımla hiç ilgisi yok.
Ben eşime güvenirim, o da bana güvenir. Aramızda şimdiye kadar asla böyle bir şeyden sorun olmadı. Bi açığını eksiğini yakalamadım.
Ama bugün tesadüfen wp dan bi kızla yazıştığını gördüm. Kızı ismiyle kaydetmişti ve ben bu ismi twitter dan biliyordum. Eşimin gönderilerini beğeniyordu, eşim de onun. Ben bunu gördüğümde olabilir ya diye sorun etmemiştim (Twitter dan gördüğümde yani). Tabi eşime kim diye sordum wp yazışmalarını görünce, bizim bi stajyer dedi. Bende ama ben bu ismi biliyorum Twitter de sürekli beğeniyorsunuz gönderilerinizi yalan söyleme dedim. O an dışardaydık yanımızda ailemiz de vardı anlamasınlar diye sessiz konuşuyoruz. Sonra kızımın tuvaleti geldi onu götürdüm bölündük. Sonra tekrar konuştuğumuzda anlattı. Senden korktum yanlış anlarsın diye söyleyemedim dedi. Twitter dan denk gelmişler kız şair, şiirleri var eşimde çok sever şiir, kıza mail atmış şiirlerinizi beğendim diye ordan muhabbet başlamış. Kız da muhabbet mail üzerinden zor oluyor diye numarasını vermiş. 2 haftadır konuşuyorlarmış. Kız okuduğu beğendiği kitapları göndermiş falan. Evli olduğunu biliyormuş eşimin paylaşımlarından görüp sormuş.
Çok sinirlendim bağırdım çağırdım çıldırdım ya. Gördüğüm konuşmada konuşmanın başı silinmişti, kız o an ne yaptığından bahsetmiş, tam hatırlamıyorum ama şöyle bi şey işte “iyi ya bende işte pikniğe geldim arkadaşlarla” gibi.. eşimde iyi bakalım yazmış. resmi bi konuşma ama sonuçta konuşma edebiyatla ilgisi yok ayrıca başı silinmiş.
Eşime bunun beni aldatmak olduğunu söyledim. Ben başka bi anlam çıkaramıyorum illa fiili bi şey olması gerekmiyor bence. Yeminler ediyor sadece edebi paylaşım içindi şiirleri hoşuma gitti, kitap tavsiyeleri hoşuma gitti diye. Ağladı af diledi çok. Yanlış anladığımı söyledi. Bu arada beni de 1 hafta önce twitteer de engellemiş. Güya görüp yanlış anlamayayım diye.
daha önce buna sarkanlar oldu hep geldi hemen bana anlattı, uzak durduğunu anlattı. Hiç anlatmasa haberim olmazdı. Yani bana hep anlatırdı ama bu sefer bile isteye sakladı.
Ya ben bu bilgiyle ne yapacağımı bilemiyorum, saatlerdir ağlıyor af diliyor ben bi şey yapmadım muhabbet şiirden günlük hayattan konuşmaya evrilince rahatsız oldum bitirecektim konuşmayı diyor. O kadar içten ki o kadar kaybetme korkusu var ki inanıyorum ya.
kızla konuşacağım diyorum asla kabul etmiyor. Ne soracaksın ben sana anlattım bana güven, güvenmiyorsan zaten bitmiştir boşanalım diyor. Kız gıcıklık yapıp sevgiliydik dese ne olacakmış. Ya da onun anlattığı gibi olsa kendimi ve onu küçük düşürmüş olacakmışım. Sen bana güvenmeyip gidip kızla konuşursan eskisi gibi olamayız diyor ağlayarak. Amacım gönül ilişkisi olsa gerçek hayatta yaparım sanalda değil diyor.
Eşimin şiire kitaba ilgisi var ve sürekli bana şikayet ederdi biz seninle şiir paylaşmıyoruz sen şiir okumuyorsun kitap okumuyorsun diye söylerdi hep. O sebeple bu sohbet ihtiyacını gidermek istemesi mantıksız gelmiyor bi yerde Ama Twitter üzerinden konuşsalardı yine şüphelenmeyecektim. Numara vermek nedir ya. Kabullenemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum. Yazışmalarda sanimiyet yoktu ama yine de normal değil.
Şimdi ben bu bilgiyle ne yapacağım. Resmen dünyam başıma yıkıldı. Kimseye de anlatamıyorum. Ben böyle bi adam değilim deyip deyip ağlayıp duruyor çocuk gibi. Bütün uygulamaları silmiş birde. Hazmedemiyorum.
Kocanız sadakatsiz net bitti

Bu benim icin de kabul edilemez.
Anlattigi gibi olsa bunu da en basinda gelir size soylerdi.
Hesaptan engellemeler, konusmayi/uygulamayi silmeler bunlar yeterince acikliyor durumu.
Tabi kizla konusacaksin diye tutuşması da cabasi. Bence inandirici degil masumane olmasi.

Bir kere kızla konuşsan ne olacak belliki adamın evli olduğunu bile bile görüşmeye devam eden arsızın biri. Kiii zaten sosyl med tanıştğı adama numarasına kadar verdiğine göre çokta basit biri. Şahsen asla muhatap olmazdım o kızla.
Eşine gelince boşan boşanma demeyeceğim fakat çok sağlam süründür yatsın kalksın ağlasın tüm sosyal med hesaplarını kaldırt hatta gidip numarasını değiştirsin. Yapabileceğinizin son raddesine kadar uzatın mevzuyu ağzından burnundan gelsin
Gene kadın suçlu ama adam püripak o arsız konu sahibine evlenirken söz verdi cünkü 😒

bildiğin flört etmişler bence..fiziksel bişey oldu mu bilemem ama buda bir aldatma...
tabi sizin değer yargınıza göre kabullenirsiniz , kabullenmezsiniz bilemem

Edebi paylasma nedir ya?
Orhan pamuk musun sen der atarım evden.
Ay cidden inanıyor musunuz böyle seylere?
Hepimiz kitap sever insanlarız,bide sizi engellemis bak bak:skandal:

X