Bu aldatmaya girer mi? Bu bilgiyle ne yapmalıyım?

Kız gıcıklık yapıp sevgiliydik dese ne olacakmış.

Bu cümle sevgili olduklarını
Düşündürüyor kız niye durduk yere gıcıklık yapıp böyle desen ki

Ya da onun anlattığı gibi olsa kendimi ve onu küçük düşürmüş olacakmışım.

Küçük dusuren eşinin davranislari senin değil bununla mi korkutuyor

. Sen bana güvenmeyip gidip kızla konuşursan eskisi gibi olamayız diyor ağlayarak.

Sana nasıl güvenecek eşin engeli basmissin twitirda acaba buluştular mı yada ne kadar ileri gittiler tamam ağlıyor zirliyor da siz farketmeseydiniz ne olacaktı ?? Ve şiir okumuyorsaniz ilgilenmiyorsunuz diye asla kendinizi suçlu hissetmeyin. Allah aşkına kaç kadın şiir okuyor dinliyor ki her şey bitti de şiirimiz mi kaldı

Amacım gönül ilişkisi olsa gerçek hayatta yaparım sanalda değil diyor.

Zaten twitirda wp ya tasimissiniz bunun bir sonraki adımı da gerçek hayattır çocuk mu var karşında. Yaşadığımız çağda artık çoğu lukla tanismalar netten oluyor sonra reelde görüşüyorsun. Öyle kalmadı dışarda tanismalar falan. Bide burda kendini savunuyor ya fitil oldum. Yahu böyle söyleyeceğine şunu desene :
Hayatım sen ne saçmalıyorsun biz evliyiz çocuğumuz var ne sanalda ne gerçekte böyle yapmam ben.

Size tavsiy yukardaki olay örgüsünü kendinize uyarlayarak okuyun ve sorun acaba eşiniz sizi affeder miydi ?

Siz size dayak atan adamı koca diye yanınıza yakıştırdıktan sonra adam bu kadın ne yapsam boşanmıyor kafası ile başka diyarlara yelken açmış belli ki. Geçmiş olsun. Boşuna boşanırım falan diye kendinizi ya da bizi kandırmayın zira siz o adamı yatakta bassanız bile makul bir açıklama bulmaya çalışırsınız. Yazdıklarınızdan bu açıkça görülüyor.
Hani aldatma mı değilmi diye soruyorsunuz ya size birkaç soru sorayım aldatma mı değil mi siz karar verin:
1- öncelikle siz böyle birşey yapsanız eşiniz ne tepki verirdi?
2- Bir insan masum gördüğü bir arkadaşlık ilişkisini neden eşinden gizler?
3- Bir insan arada flört ya da özel bir ilişki yoksa ; sırf internet ortamında bir ay önce tanıştığı ve sadece edebiyat konuştuğu ve medenice yeni tanışan iki normal arkadaş gibi sohbet ettiği birine, özel hayatı ile ilgili karşısındaki insanı hiç ilgilemdirmeyecek bir şekilde niye rapor verir gibi gideceği yeri ve ne yaptığını bildirir?
4- Eşinizin madem niyeti temizmiş ve konuşmanın yanlış ilerlediğine kanaat getirmiş ve neden siz yakalayana kadar bu ilişkiyi sonlandırmamış?
5- Bir adam yanlış birşey yaptığını düşünmüyorsa ya da birinden evli olduğunu gizlemeye çalışmıyorsa neden karısını sosyal medyasından engeller?
6-Eşinizi bile güya hali ve yazdıkları ile arkadaşlık etmek isteyecek kadar ilgilendiği kültürlü bir kız neden ortada bir sebep yokken tanımadığı bir yuvayı dağıtmak için gerçekte olmayan böyle büyük bir yalan söylesin?
7- Eşiniz madem kendini masum ve haklı görüyorsa aradaki yanlış anlamayı gidermek için kızla sizi tanıştırmıyorda kızın haberi olur ararsan boşanırız resti çekiyor?
8 - Ortada bu kadar yalan ve şaibe varken ve evliliğiniz eşinizin hatası ile salantıdayken, o kızın eşinizin evli olduğunu öğrenmesi ya da eşinizin tabiri ile söylüyorum sizin aramanız nedeni ile güya sırf internette edebiyat konuştuğu bir kızın gözünde küçük düşmesi sizin yuvanızdan daha mı değerli?
Bu soruların birinin bile olumlu makul bir cevabınızın olmadığına eminim. Sizde farkındasınız buz givi aldatıldığınızın ama burada bir iki üye belki aldatmamıştır diye yorum yaparda affetme ve eşinizi kafanızsa aklamaya dayanak olur diye açmışsınız konuyu bana göre.
Bence sizin kendinize saygınız yok o nedenle eşinizde size saygı falan duymuyor. Zira eşinizin size bir gram saygısı olsa o kadar yediği halttan sonra gerçekten masum bir arkadaşlıksa kendi teklif eder ve sizi tanıştırırdı. Adam size o kızı arayıp onunla ilişkisini zedelersen ve küçük düşürürsen boşanırız restini bu kadar kolay çekmiş. Demek ki eşinizin gözünde o kız kadar bile bir ederiniz yok. Bence şapkayı önünüze koyup düşünün sizi ve evliliğinizi internette tanıdığı bir kız için bile gözden çıkarıp boşanma resti çeken adamla nasıl bir gelecek ve evlilik hayal ediyorsunuz.
Şunu unutmayın insan ancak bir şeyi hata olduğunu bile bile yaparsa gizlemeye çalışır. Zira niyeti temiz olan gizlemez, sonucun yanlış olduğunu anladığında da o işi bitirir, yakalanana kadar el altından gizli gizli devam etmez.

Son düzenleme:
Siz size dayak atan adamı koca dite yanınıza yakıştırdıktan sonra adam bu kadın ne yapsam boşanmıyor kafası ile başka diyarlara yelken açmış belli ki. Geçmiş olsun. Boşuna boşanırım falan diye kendinizi ya da bizi kandırmayın zira siz o adamı yatakta bassanız bile makul bir açıklama bulmaya çalışırsınız. Yazdıklarınızdan bu açıkça görülüyor.
Hani aldatma mı değilmi diye soruyorsunuz ya size birkaç soru sorayım aldatma mı değil mi siz karar verin:
3- Bir insan arada flört ya da özel bir ilişki yoksa ; sırf internet ortamında bir ay önce tanıştığı ve sadece edebiyat konuştuğu ve medenice yeni tanışan iki normal arkadaş gibi sohbet ettiği birine, özel hayatı ile ilgili karşısındaki insanı hiç ilgilemdirmeyecek bir şekilde niye rapor verir gibi gideceği yeri bildirir?
4- Eşinizin madem niyeti temizmiş ve konuşmanın yanlış ilerlediğine kanaat getirmiş ve neden siz yakalayana kadar bu ilişkiyi sonlandırmamış?
5- Bir adam yanlış birşey yaptığını düşünmüyorsa ya da birinden evli olduğunu gizlemeye çalışmıyorsa neden karısını sosyal medyasından engeller?
6-Eşinizi bile güya hali ve yazdıkları ile arkadaşlık etmek isteyecek kadar ilgilendiği kültürlü bir kız neden ortada bir sebep yokken tanımadığı bir yuvayı dağıtmak için gerçekte olmayan böyle büyük bir yalan söylesin?
7- Eşiniz madem kendini masum ve haklı görüyorsa aradaki yanlış anlamayı gidermek için kızla sizi tanıştırmıyord a kızın haberi olur ararsan boşanırız resti çekiyor?
8 - Ortada bu kadar yalan ve şaibe varken ve evliliğiniz eşinizin hatası ile salantıdayken, o kızın eşinizin evli olduğunu öğrenmesi ya da eşinizin tabiri ile söylüyorum sizin aramanız nedeni ile güya sırf internette edebiyar konuştuğu bir kızın gözünde küçük düşmesi sizin yuvanızdan daha mı değerli?
Bu soruların birinin bile olumlu makul bir cevabınızın olmadığına eminim. Sizde farkındasınız buz givi aldatıldığınızın ama burada bir iki üye belki aldatmamıştır diye yorum yaparda affetme ve eşinizi kafanızsa aklamaya dayanak olur diye açmışsınız konuyu bana göre.
Bence sizin kendinize saygınız yok o nedenle eşinizde size saygı falan duymuyor. Zira eşinizin size bir gram saygısı olsa o kadar yediği halttan sonra gerçekten masum bir arkadaşlıksa kendi teklif eder ve sizi tanıştırırdı. Adam size o kızı arayıp onunla ilişkisini zedelersen ve küçük düşürürsen boşanırız restini bu kadar kolay çekmiş. Demek ki eşinizin gözünde o kız kadar bile bir ederiniz yok. Bence şapkayı önünüze koyup düşünün sizi ve evliliğinizi internette tanıdığı bir kız için bile gözden çıkarıp boşanma resti çeken adamla nasıl bir gelecek ve evlilik hayal ediyorsunuz.
Şunu unutmayın insan ancak bir şeyi hata olduğunu bile bile yaparsa gizlemeye çalışır. Zira niyeti temiz olan gizlemez, sonucun yanlış olduğunu anladığında da o işi bitirir, yakalanana kadar el altından gizli gizli devam etmez.
Ayakta alkisliyorum

Bisey diyecegim yaaaa😎
Şiiri cok seviyorum yazarim da..🤩
Kimseye yazmıyorum ama..🙄
Ve dahi hadi yazsam 😋
Bekarim yani yazarim 😁🤗
Olur... 😀

Ama evli say beni😶
Ya niye aglayayim????😳
Tutarim adamimin kolundan hoparlörü acarim normal konusma arasinda kocamın merakini gideririm🤤
Kırılır mıyım evet😘
Ama aramadan önce bi BMV üstünde mutabiklik sağlarım🤣🤣🤣

Yalanlar yalanlar. Kızın şiiri güzelse güzel illa mesaj atması mı gerekiyor? Hadi bir kere mesaj attı diyelim, neden devamı geliyor? Evli barklı adamın böyle şeylerle ne işi olur? Rest çekmiş ama onu da kendi pisliğini örtme amaçlı yapıyor bariz belli.

Madem iyi güzel aldatmıyor seni niye engelliyor ? Kız evli olduğunu biliyorsa niye normal şekilde konuşuyor?niye o zaman boşanalım diyor? Ağlarsa ağlasın yüz verme bakalım bir süre soğuk dur birşey yakalayacak misin bekle gözlem yap

Bir kere kızla konuşsan ne olacak belliki adamın evli olduğunu bile bile görüşmeye devam eden arsızın biri. Kiii zaten sosyl med tanıştğı adama numarasına kadar verdiğine göre çokta basit biri. Şahsen asla muhatap olmazdım o kızla.
Eşine gelince boşan boşanma demeyeceğim fakat çok sağlam süründür yatsın kalksın ağlasın tüm sosyal med hesaplarını kaldırt hatta gidip numarasını değiştirsin. Yapabileceğinizin son raddesine kadar uzatın mevzuyu ağzından burnundan gelsin

Konularınıza göz attım da şiddet var , anlaşmazlık var , sevmiyorsunuz da niye bu kadar zorluyorsunuz. İşiniz var , kariyeriniz var kendinize biraz değer verin. Eşiniz aldatmış sizi

Amaaaaaaaaaa benim yarama basmissinis ...kitap okumayi severim ama evli kaldığım süre boyunca nefret ettim nefret tiksindim resmen midem bulanıyor bir dortluk bile görünce ...benim adam olamadık eski koca iki yıllık teknik yuksekokulu mezunuydu ama her insan gibi severdi dortlukleri felan bu çocukluktan beri poktan dortluklerini kitap haline getirdi birben şairim ben yazarım ben edebiyatciyim.sen ne anlarsın edebiyattan sen şiirden anlamazsın derdi.sosyal medya yıkılıyor yazdıklarıyla tanımadığım kadinalr kızlarla mesajlasiliyor maillesiliyor kim bu desen ben yazarım ben şairim onlar benim okurlarim benim özgür olmam lazım .geç o ayakları kardeşim gözünün önünde aldatiliyorsun

Bence de aldatılıyorsunuz, eşinizin tavırlarıda ortada zaten. Sakin olun boşanacağınızda delil lazım olacak onları toplamaya bakın ve kızla da konuşun tabii ki. Kendine güvenen al hemen ara sor der. Bu kadar basit

Amaaaaaaaaaa benim yarama basmissinis ...kitap okumayi severim ama evli kaldığım süre boyunca nefret ettim nefret tiksindim resmen midem bulanıyor bir dortluk bile görünce ...benim adam olamadık eski koca iki yıllık teknik yuksekokulu mezunuydu ama her insan gibi severdi dortlukleri felan bu çocukluktan beri poktan dortluklerini kitap haline getirdi birben şairim ben yazarım ben edebiyatciyim.sen ne anlarsın edebiyattan sen şiirden anlamazsın derdi.sosyal medya yıkılıyor yazdıklarıyla tanımadığım kadinalr kızlarla mesajlasiliyor maillesiliyor kim bu desen ben yazarım ben şairim onlar benim okurlarim benim özgür olmam lazım .geç o ayakları kardeşim gözünün önünde aldatiliyorsun
Entellektüel takılıpta çapkınlık yapanlar 🤮 kadınların duygusal yönünden işi çeviriyorlar işte. Öf iiyi ki kurtulmuşsunuz

Siz size dayak atan adamı koca diye yanınıza yakıştırdıktan sonra adam bu kadın ne yapsam boşanmıyor kafası ile başka diyarlara yelken açmış belli ki. Geçmiş olsun. Boşuna boşanırım falan diye kendinizi ya da bizi kandırmayın zira siz o adamı yatakta bassanız bile makul bir açıklama bulmaya çalışırsınız. Yazdıklarınızdan bu açıkça görülüyor.
3- Bir insan arada flört ya da özel bir ilişki yoksa ; sırf internet ortamında bir ay önce tanıştığı ve sadece edebiyat konuştuğu ve medenice yeni tanışan iki normal arkadaş gibi sohbet ettiği birine, özel hayatı ile ilgili karşısındaki insanı hiç ilgilemdirmeyecek bir şekilde niye rapor verir gibi gideceği yeri ve ne yaptığını bildirir?
7- Eşiniz madem kendini masum ve haklı görüyorsa aradaki yanlış anlamayı gidermek için kızla sizi tanıştırmıyorda kızın haberi olur ararsan boşanırız resti çekiyor?
8 - Ortada bu kadar yalan ve şaibe varken ve evliliğiniz eşinizin hatası ile salantıdayken, o kızın eşinizin evli olduğunu öğrenmesi ya da eşinizin tabiri ile söylüyorum sizin aramanız nedeni ile güya sırf internette edebiyat konuştuğu bir kızın gözünde küçük düşmesi sizin yuvanızdan daha mı değerli?
Harfiyen katılıyorum.

C Corpuss inşallah yukarıda yazılanları dikkatlice okursunuz..

Biaaaaa Biaaaaa cok güzel yazmıssınız 😍

Aldatıldığınızı siz de biliyorsunuz.
Karı koca olarak aranızda sevgi ve saygının bittiğinin siz de farkındasınız.
Lütfen önce kendinizi sevin, kendinize saygı duyun.

Her şey bir yana kadınla telefonda görüşüyorsa niye sizi Twitter'da engelliyor? Demek ki altında başka bir şeyler var.

Bırakın kocayı kendi kişiliğinizi, karakterinizi güçlendirmek için psikoloğa gidin. Çünkü eşini aldatan erkekler kadın boşanmayınca 3 kere 5 kere 10 kere daha aldatıyor. Sonra da içlerinden biri ile evleniyor. Boşa geçen sizin yıllarınız oluyor.

Benim abim instadır facebook dur hepsini kullanıyor ama twitterı keşfettiğinden beri sürekli bi kızlarla konuşuyor özel hayatına karıştığım için değil ama bazen işte soruyorum naber abi diye anlatıyor bişeyler paylaşıyorum hoşuma gitti görüşünüz diye mesaj atıp numaramı istiyorlar diyor flört etmek amaçlı bide o yüzden güvenmeyin bence bide sizi engellemiş bi haltlar karıştırmasa engellemezdi bide şiir seviyor madem sadece gönderileri ni beğenip geçseydi özel numaralarını niye veriyorlar birbirlerine

Aynen bi twitter dan yazmama bakar. Böyle bir şey söylese kibarca ss isterim. Ss gelirde gözümle görürsem boşarım net. Ama kız elimde yok silindi cart curt derse büyük bi arafta kalırım. Çünkü eşime güveniyorum yani güveniyordum bugüne kadar güvenimi saraacak bir şey yapmadı, yaşadığımız sorunlar geçmişte kaldı insanları geçmişiyle yargılamayın hemen lütfen. İnsandır değişir.
Boşamazsınız kendinizi kandırmayın zaten boşanacak gayet gecerli sebepler var neyani ağladı diye mi inandınız

Aslinda buradaki sorun bence zevk alinan hobilerimizin uyusmadigi kisilerle hayatimizi paylasmaya calismak. Insan, ayni seyleri yapmaktan hoslanan 1 kisiyle tanisinca icinde 1 mutluluk oluyor. Onunla konusmaktan, gorusmekten, paylasmaktan zevk aliyor.
Sizin hobileriniz uyumlu muydu evlenirken?
Bu kez 1 ihanet degilse bile yine hobilerinin uyustugu kisiler ile paylasip o zevki tatmayi yine arayacaktir.

X