Bu adamla evlenmeli miyim

Allah bir ömür mutlu etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)) yalnız şok oldum... Durumum tam da anlattığınız gibi. Onlar da doğulu biz de ve herkesin baskısı üzerimde.. sevemiyorum diyorum zaman ver diyorlar. Uyuşmuyoruz diyorum neyi var çocuğun ne dedi diyorlar. Anlamıyorlar.

İnanır mısınız yüzük seçerken, kıyafet denerken hep bir hevessizlik, iç sıkıntısı hakimdi. Ben heyecanlı olmak, hevesli olmak kıpır kıpır olmak isterdim... Yoktu, olmadı. Zorladım kendimi ama en sonunda dayanamadım ve her gün ağlamaya başladım, ailem fark etti durumu anlattım fakat beklediğimden daha ağır tepkiler aldım, kendşme zarar vermek bile makul bir seçenek gibi geliyor zaman zaman. Hâlâ ikna çabasındalar pişman olacağımı söyleyip duruyorlar

İyi biri de değil zaten. Çevreye çizdiği sahte imaj o. Aynı eve onun koltuğu altına girerseniz görürsünüz o iyiyi. Bu seviyede iken bile görmüşsünüz göreceğinizi. Yakmayın kendinizi.
Bence de açıkçası bir insan ne kadar gizlese de biraz biraz belli eder cümleleriyle kendini. Ondan da bunu sezdim. Hep onun kendini övmesine katlanmak istemedim sonra. Başarılı olmamı bir şeyler yapmamı istemeyen biri. İlk görüşmede denemek için dikiş kursuna gidiyorum bu arada devam etmek istediğimi söyledim mesela. Sana makine alayım evden Video izle dedi şakayla karışık fakat anlayamamıştım o zaman şaka falandır sanıyordum diğer hareketleriyle beraber pekişti işte dediği

Doğulu musun bu kadar rahatsız eden ne

Kadının evinde durup çocuğuna bakmasını isteyen ilkokul terk biri ve ben de önlisans okumuş, kendimi her zaman geliştirmek isteyen bir insanım. Sorun okul okuması değildi

Hayat görüşünüz seçimerinize çok ters.
Adam ilk okul terk bu başlı başına bir sorun. Kendini geliştirmek isteyen kadının seçimleri bu olmamalı.

Ee tamam sizin de sorununuz aileniz ve çevreniz işte bu talibi aşsanız 6 ay sonra başka değişik ile karşınıza gelirler.
Bu talibi aşsanız onu aşamazsınız sonra kendi aileniz ve kendiniz dışında herkese kulp bularak aman çok iyi deyip gün geçirirsiniz.
Siz bu adamı şutlayın kesin onu yapmanız gerek ama kendini geliştirmek isteyen bir insan olarak önce çevrenize set çekmeyi,Hayır demeyi öğrenin.
İstemediğiniz bir şeye direkt hayır demedikten sonra böyle çevreden etkilendikten sonra isterseniz 5 okul okuyun hiçbir işe yaramaz ki.

Dışarda gayet nazik ve saygılı davranıp herkesin işine koşmak iyilik göstergesi değil malesef ki. Burda tonla konu açılıyor "Dışarıya karşı melek gibi, benim canıma okuyor ama kimseyi inandıramıyorum." diye. Bu manyaklar böyle böyle işi götürüyor. Sırf bu yüzden herkesle geçinebilen, herkesin işine koşan insanlardan işgilleniyorum.

Narsist köpeği salın gitsin eğitiminize odaklanın

Doğulu musun bu kadar rahatsız eden ne
Yok değilim.
Rahatsız eden karşı taraf doğulu deyip baskınmış gibi anlatıp asıl kendi tarafınızın baskın olması.
Kendi tarafınıza set çekemedikçe bastırdılar ama yatak odası aldılar eşimle de çok iyi olduk ama ailesi oooo diyerek kendinizi doldurursunuz sadece.
Eskişehirliyim bu arada bizde görücü diye bir şey de yok üç kızız kimseye görücü gelmedi geleni düşünmüyoruz diye kovdular

Canım benim ailemde doğulu:) ama zaten sorun şu bende doğu kültürüyle yaşadım büyüdüm bunu onaylamadığım için aksi şekilde yaşayan düşünen kişiyle evlenmek istedim kendi aile yapım öyle olmasın istedim. Şimdi detayları öğrenince durum çok ciddi duruyor kendine zarar falan verme sakın. Eğer çok eminsen bak ben aşırı emindim asla istemiyordum. Sebebi yok sevemedim burda da çok konum vardı yardımcı olmuşlardı gözüm açılmıştı. İnan sana ne diyeceğimi bilemiyorum ne kadar süre nişanlı kaldınız ? Yani şu var sen istemezsen ailen hiç bir şey yapamaz diye düşünüyorum direnemezler bi süre sonra

Sen ne anlatıyorsun ya hadi hadi

Pişman olacaksan da kendi kararlarınla olmalısın. Ayrıca senin suçun yok ki görücü usulü ne kadar tanıyabilirsin nasıl ömür boyu geçireceğine emin olabilirsin sana haksızlık eden onlar. Bıraktığım kişiyide ben buldum sevgili oldum ona rağmen istemedim olabilir napalım oda evlendi. Bence onun için de doğrusu oldu ben onun ailesi için fazla sivri olacaktım mutsuz edecektim kendine uygun biriyle evlendi. Hem nişanlanmak demek tanımak değil midir ? Evlendikten sonra boşansan daha mı iyi ailende yaptıklarının yanlış olduğunu anlayacak bir gün eminim

3 ayı şimdi fark ettim nolur süre uzamadan bitir bu işi süre uzadıkça zorlaşacak

Son kararımı verdim ama ailem bir kez daha düşün yarın bize bildir, olumlu haberini bekliyoruz diyorlar :) şaka gibi. Zarar verme aşamasını atlattığımı düşünüyorum Allah'a şükür o kadar ileri gitmedim. Fakat yine de bazen insan keşke demekten kendini alamıyor. 3 aydır nişanlıyız ama ilk ay ramazandı. İnsan çıkalım gezelim der yeni sözlüsün. Hep oruçtan uyudu ve sadece bir kez arkadaşlarıyla buluştuk. Sonra ailesi gezidir kızı diye uyarınca üzerime düşmeye başladı yoksa 2-3 haftada bir buluştuk ramazandan sonra.
Yani ona karşı bir his bir çekim yok. Yüzüğü atma aşamasındayım kaybetme korkusu veya pişmanlığım yok. Sadece onunla mutlu olamadım mutlu olabileceğim biriyle olmak isterdim. Onunla evlenip bu pişmanlığı yaşamaktan korktum

Ah ben de böyle düşünüyorum. İnanın hâlâ nasıl evet dediğimi anlamıyorum... Nazik, kibar sevecen ve eğlenceli biri değil. Bana eskiden ettiği kavgadan kestiği raconlardan gülerek basediyor veya hapiste arkadaşları olduğundan falan fistan. Zaten bu konuşmalardan sonra soğudum

Sen ne anlatıyorsun ya hadi hadi
Konuşma dilini yazı diline dökmeye çalışınca hiç hoş durmuyor haberiniz olsun.
İki cümle ile anlatsanız çok daha mantıklı dururdu anlatmak istediğiniz aslında böyle çok kaba kalmış haberiniz olsun.

evlilik arefesinde heyecan yoksa evlenmeyin.
birlikte gülemiyorsanız eğlenmeyin
yanında zaman su gibi akmıyorsa evlenmeyin
evlilik çok zor bir kurum zaten bu heyecanlar başlarda yaşanır. baştan 5-0 geriden geliyorsunuz
olmaz
nişan zaten tanışma tanıma süreci
içinize sinmiyorsa kimseyi dinlemeyin
en nihayetinde siz yaşayacaksınız
bi de ilk okul terk nedir ya eğitim her şey değil tamam da ilk okul terk de olmasın ya hu

Çok özgüvensiz birisi bence o yüzden sürekli kendini övme çabası bana çok çocuk geldi. Bu arada okul konusunda bazıları şey yazmış madem okumak istiyordun neden görücü baktın falan. Aslında okuyacağından değil önemli olan adamın bu olaylara yaklaşımı. Ben de bıraktığım kişiye polislik denerim demiştim annesi hayır uygun değil madem polis olacaktın niye evlenmeye kalktın demişti. Ama şimdi ki evliliğimde hâlâ ders çalışıyorum sınavlara giriyorum ailesi de eşimde olumsuz yorum yapmıyor çünkü onlarda okuyor çalışıyor vs. Daha çok gençsin ayrılmalısın son sözüm. Uzatma daha fazla odak noktası çok klişe ama kalbinin sesini dinle

Ailene bunları anlatır mısın? Yarın bunun beni aşağlamayacağı ne malum. Birazda cahillik var. Geçmiş olsun
Ailem bu dediklerimin hepsini güzeller bana. Şaka yapmıştır, düzelir, bu mu sorun bunun için atılmaz derler. O yüzden bir tek ısınamadığımı sevmediğimi söyledim

Yazmaya değer görmüyorum , okumuyorum bile. Burda ciddi bi sorunu olan insanla tecrübelerimi paylaşıyorum sorununu önemsiyorum. Gereksiz diyaloglara girmek istemiyorum benle değil konu sahibi ile ilgilenin.

Yazmaya değer görmüyorum , okumuyorum bile. Burda ciddi bi sorunu olan insanla tecrübelerimi paylaşıyorum sorununu önemsiyorum. Gereksiz diyaloglara girmek istemiyorum benle değil konu sahibi ile ilgilenin.
Okumuyorsanız neden doğulu musun seni ne rahatsız etti diye soru sorabiliyorsunuz o zaman:)
Tamam hadi okumuyo olun:)
Konu sahibi ile ilgileniyordum hem ama aynı ben diye girince lütfen aynı siz diye bakmayın sadece kendinize bakın diye yazma gereği duydum zaten.
Konu sahibi siz ailenize gerçek resti çekin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…