Bu adamla evlenmeli miyim

Hayatınızı cehenneme çevirmek istiyorsanız evlenin... sırf yakışıklı ve durumu iyi diye kötü özellikler tolere edilemez.İlerde tavırlarından daha çok rahatsz olursunuz... Ben benzer konularda hep yazıyorum 2. Üniversitemi örgün olarak doğuda okudum evli ve çocuklu olarak üstelik okul devam ederken 2. Çocuğumu doğurdum. Eşim bırakın karşı çıkmayı hep en büyük destekçim oldu.Geceleri ben ders çalışırken o projelerimi temize çeker dosyalarımı hazırlar sabah 8 de işe giderdi. Anlayış o kadar değerli ki evliliğin temel taşlarından biri... Sürekli ben diyen sizin isteklerinizi ideallerinizi önemsemeyen adamdan koca olmaz salın gitsin...
..

Ablacım 24 yaşında derdine ne evlilik falan ? Herifin yaş neredeyse 30 olmuş muhabbeti benim lise devirlerimden kalma. Yakma başını durduk yere.

24 yaşına gelmişsin seninle görücü usulü evlenecek erkek bir de seni okutmayı düşünmez. Kendisi 30a yaklaşıyor zaten. Çoluk çocuğa karışmak, hayatına düzen vermek istiyordur o. Hani sen 18-20 olsaydın düşük bir ihtimal olabilirdi. Benzer esprileri ben de eşime yaparım. Benden iyisini zaten bulamazdın, ben sizin ilçeye atanmasaydım asla evlenemezdin evde kalırdın falan derim. Evet aynen deyip geçer sorun etmez

Madem o kadar yakışıklı o kadar zengin vs neden bu harika insan bir aşk ilişkisi sonucu evlenme karari almamista görücü usulü evlenmeye kalkmış?
Sanırım iliski kurduğu insanlar sizin fark ettiklerinizi görüp uzaklasmislar. Bence etrafinizdakilerin ne dedigine degil hissettiklerinize kulak verin. Sirket evliligi yapmiyorsunuz sonucta.
Her bulustugunuzda yanindan kacip gitmek istediğiniz bir adamla evlenirseniz nereye kacacaksiniz?
Nacizane tavsiyem. Universiteye gidin. Kendi sosyal ortaminizdan insanlarla arkadaslik edip esinizi kendiniz secin. Baskalarinin size es secmesine izin vermeyin.

Aslında tepkisini ölçmek için sordum üniversite mevzusunu bana destek mi olacak yoksa olumsuz mu konuşacak diye. Çünkü mesele okumaktan ziyade yapmak istediğim her şeyde bana yaklaşımını öğrenecektim. İyi de oldu öğrendiğim düşünce yapısını ne istediğimin farkına vardım

Bu adamın elinden para gidince geriye kalan et ve kas yigini olacak. Hedeflerinize odaklanın evlenmeyin
Hedeften ziyade bana destek olacak, yap ben yanındayım diyecek biriyle olmak isterdim. Fakat o tam tersi hatta belki de yapamazsın diye yorum yaptığında anladım nelerle karşılaşacağımı

ailenin tepkisi aşırı saçma.
Asla devam etmezdim.

Aslında üniversiteden ziyade düşünce yapısını öğrenmek istedim. Yoksa kendimi geliştirmeyi her türlü yaparım fakat bana destek olacak mı? Beni önemsiyor mu? Ben buna sırtımı yaslayıp evet yanımda o var diyebilir miyim? Mesele güvendi. Diyemezmişim anladım

Umarım yanılmam herkes o kadar pişman olacaksın diyor ki... Olmayacağıma inanıyorum ben
Parası var ve dışardan ailecek iyi imaj veriyorlar diye öyle diyorlar. Bir de sizin sorun ettiğiniz, hayat tarzınızı ve kalitenizi kökten etkileyecek birçok şeyi sorun olarak görmüyorlar. Onlara göre kadın idare eder, alttan alır, eşini dinler evde oturur çocuk bakar falan. Gizli gizli yönetir eşini, tatlı dille, alttan alttan isteklerini makul hale getirip yedirir. Yani çoğu şeyi kadına yüklüyorlar, majör sorumluluklar kadında. Onlara göre bu çok normal. Onlar böyle kısmeti teptiğine pişman olur tabi. Siz olur musunuz o önemli.

Ben çok sevdiğim halde bıraktım bana karşı yaptığı saygısızlıkları ötmeye sevgim de yetmedi ama sen yeterince sevmiyorsun bile anladığım kadarıyla. Senin yaşamının merkezine koyduğun şeylere saygı duymayip müdahale ediyorsa emin ol asla pişman olmazsın bıraktığına

Evlilik normal bir şey bu yaşta tabi ki yaşa ve görünüşe değil de kafa yapısına odaklanıyordum ben. O da uyuşmadı
Buradaki hanımların çoğunluğu için bile bu yaş çok küçük gelecektir ama tercih tabi. Yaş ve görünüşte gayet önemli şeyler. Sizin önemsemediğiniz çeşitli noktalar kalitesi düşük heriflere denk gelmenize sebep olur maalesef. Siz önemsemezsiniz ama karşınızdaki basit herif kasım kasım kasılıyor mesela...

Nasil yani ilkokul terk, hicbir egitim diplomasi yok mu? Ehliyet bile alamaz ilkokul diplomasi yoksa. 2023 senesinde bir gencin ilkokul diplomasi bile olmamasi asla kabul edilecek bir durum degil, aciktan okusa bile en azindan liseyi bitirmeliydi bu yasa kadar.

Aileniz ve akrabalariniz sizi bu seviyede birine nasil layik goruyorlar, sadece babasinin parasi oldugu icin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…