Bu adamla evlenmeli miyim

Kendisi anladıgim kadarıyla narsist bir arkadaşımız.icine sinmediyse kesinlikle o ilişkiden de evlilikten de hayır bekleme.. zaten anlattığın kişiden de sana hayır geleceğini sanmam.

Olgunlaşmamış ve kişiliği henüz oturmamış bu genç adamın.
Muhtemelen babasının imkanlarından aldığı güçle besleniyor biraz da eli yüzü düzgünse kendini bulunmaz Hint kumaşı zannediyor.
Yerinizde olsam bu ilişkiye devam etmezdim.
Aileniz de muhtemelen dünür ailenin gücünden etkilenerek ayrılmanızı istemiyor.

Kafan karmaşık değil olabildiğince net olsun.
Tereddüt dahi etmeden bitir.

Kaç, Kaç Kaç

Ailene bunları anlatır mısın? Yarın bunun beni aşağlamayacağı ne malum. Birazda cahillik var. Geçmiş olsun

Tek diyebilecegim, yol yakinken kac.

Bence narsist kisilik bozuklugu var. Ay bende herkese teshis koymaya basladim. Bir donem akil hastanesinde calistigim icin olabilir. Zaman kaybetmeden kaçın uzaklasin derim. Gonderdiklerimi okuyun lutfen.

Eklentiler

• images (59).jpeg
    47,6 KB · Görüntüleme: 62
  • images.png
    38,7 KB · Görüntüleme: 65
  • images (58).jpeg
    29,5 KB · Görüntüleme: 51
  • images (57).jpeg
    40,1 KB · Görüntüleme: 51
  • images (56).jpeg
    31,6 KB · Görüntüleme: 50
  • images (55).jpeg
    49,1 KB · Görüntüleme: 52
  • images (54).jpeg
    57,7 KB · Görüntüleme: 59
  • images (53).jpeg
    40,8 KB · Görüntüleme: 56
Aileniz sırf maddi durumları iyi diye sizi yakacak farkında mısınız? Böyle biriyle evlilik olur mu?
Hem nişan öncesi 2 kere görüşme nedir? Nasıl bir telaşla çarçabuk nişanladı aileniz sizi?
Ben nişanlıya sinir oldum, ailenize ise resmen bilendim. Ailenin de hayırlısını nasip etsin Allah valla ne diyim başka

Sana söyleyeceğim tek şey, yakışıklı adam görücü usulüne kalmaz.sinirlenen sinirlensin, gününüzde görücü usulü kendi işini göremeyen sorunlu ve ezik insanların hatta çirkin insanların işidir.bence siz de kendinize bu durumu daha fazla yakıştırmayın.bırakın bu işleri.görücü usulü mü kaldı? Kendin de sonucu görmüşsün zaten.düzgün adamı ya kadınlar kapar ya da adam gibi iletişim kurup kendi bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…