Evet konu okumak değildi. Aslında kafa yapısını ve bana yaklaşımını izledim ben ve istediğim bir tepkiyi alamadım. Espri yaptım başkan adayı mı olsam diye mesela, gönlümün başkanının o sana yeter diyor. Aslında bunlar ufak şeyler ama bütün resmin en kritik parçaları, onun kafa yapısı istediğim gibi değil.Çok özgüvensiz birisi bence o yüzden sürekli kendini övme çabası bana çok çocuk geldi. Bu arada okul konusunda bazıları şey yazmış madem okumak istiyordun neden görücü baktın falan. Aslında okuyacağından değil önemli olan adamın bu olaylara yaklaşımı. Ben de bıraktığım kişiye polislik denerim demiştim annesi hayır uygun değil madem polis olacaktın niye evlenmeye kalktın demişti. Ama şimdi ki evliliğimde hâlâ ders çalışıyorum sınavlara giriyorum ailesi de eşimde olumsuz yorum yapmıyor çünkü onlarda okuyor çalışıyor vs. Daha çok gençsin ayrılmalısın son sözüm. Uzatma daha fazla odak noktası çok klişe ama kalbinin sesini dinle
Zaten en önemlisi bu. Ben seni çok mantıklı aklı başında gördüm. Üstesinden geleceğine eminimAilem bu dediklerimin hepsini güzeller bana. Şaka yapmıştır, düzelir, bu mu sorun bunun için atılmaz derler. O yüzden bir tek ısınamadığımı sevmediğimi söyledim
Bir aydır bitirmekle uğraşıyorum yarın inşallah son olacak :)3 ayı şimdi fark ettim nolur süre uzamadan bitir bu işi süre uzadıkça zorlaşacak
Teşekkür ederim mesajınız da içimi çok rahatlattı sağolunn :)Zaten en önemlisi bu. Ben seni çok mantıklı aklı başında gördüm. Üstesinden geleceğine eminim
Teşekkürler... Evet onun yanında kendim olamadığımı fark ettim ki büyük bir uyanıştı benim için. Ben de seveceğim iyi biriyle güzel bir evlilik yapmak varken bu şekilde ilerlersem pişman olurum daha çok..Sevdiğimle evlendim. Kendi seçtiğimle. Doğrusuyla yanlışıyla. Kötü olsaydı da benim tercihimdi .. O kadar da mutluyum ki. Bunun ne kadar önemli olduğunu size anlatamam. Ömrünüzün tümm geri kalanında her şeyiniz; modunuz, mutluluğunuz hevesleriniz, yüzünüzün gülmesi, evladınızın geleceği, kadınlığınızı yansıtmanız, saçtığınız ışık yanınızdaki o adamla doğrudan ilişkili.. Bu şekilde bir evlilik baştan vasatı kabul etmek olur ki vasat altı olacak gibi görünüyor burdan bakınca. Bunu kendinize yapmayın. Tek bir hayatınız var. Bir tane!
Olabilir evet okudum. Acaba tekrar beraber misiniz? Bence cok ama cok dikkatli olun lutfen. Benim tanidigimda da biraz var karisi cok yiprandi maalesefAyy acaba benim toksikte de olajilir mi bakarmiisniz konularaaa benziyo
Ailem tanıdık aile diye çok istiyor aslında. Bildiğimiz insanlar, ya yabancı olsa ya bilmediğimiz biri kötü olursa ne yaparsın kafaları var. Nişan için de hadi yapalım bütün akrabalarımız duydu diyerek yapıldı. Zaten benim olumlu yaklaşmayla yüzüğü parmağımda bulmam bir oldu fakat aslında ben de yeni yeni fark ediyorum ki çok kez manipülasyonlara maruz kalıp onlara istediklerini vermişimAileniz sırf maddi durumları iyi diye sizi yakacak farkında mısınız? Böyle biriyle evlilik olur mu?
Hem nişan öncesi 2 kere görüşme nedir? Nasıl bir telaşla çarçabuk nişanladı aileniz sizi?
Ben nişanlıya sinir oldum, ailenize ise resmen bilendim. Ailenin de hayırlısını nasip etsin Allah valla ne diyim başka
Hadi bakalım. Bile bile lades deniyor. Çocuk yapma allahını seversenAilem bu dediklerimin hepsini güzeller bana. Şaka yapmıştır, düzelir, bu mu sorun bunun için atılmaz derler. O yüzden bir tek ısınamadığımı sevmediğimi söyledim
biyolojik çöp mü hahahahahaAdam resmen biyolojik çöp. Sevemedim diye özür de dileyin bari. İyi misiniz yahu kendinize gelin.
Şuradan sonrasını okumadım. Sakın sakın bu adamla evlenmek için acele etme iyi düşün.Üni. Sınavına gireceğimi okumak istediğimi dillendirdiğimde, "Bakarız, bir yolu bulunur, geçen yıl yapamamışsın bu sene de olmaz belki, oturur konuşulur bu konu bir yolu bulunur" diyerek beni bir adım daha