Bu adam nasıl yola getirilir yardım lütfen?

2 ayda sevgiliyken boyleyse evlendiginde 10 kati boyle olur. Yeni sevgiliyken insan heyecanli olur heleki baslarda birbirini altan alir vs. Boswer gercekten gercek sevgilik bu degil. Daha denk gelmemissin, ins hayirliai olsun hakkinda.

Adamın siz bitirdikten sonra geri dönmesinden başka hiç pozitif yanı yok ki zaten bu da pozitiflik sayılmaz muhtemelen daha önceki ilişkilerinden kendisinin böyle olmasına sebep olduğunu öğrenmiştir o yüzden geri dönüyordur.Bence kendinizi sevin ve bu adamdan kurtulun çekilir yanı yok fazla kaprisli,bencil ve de huysuz birine benziyor.

Merhaba arkadaşlar kısacık anlatacağım size durumu
Ben yeni mezun oldum iş arayışındayım 2 aydır
Bu süreçte evlilik düşüncesi ile gelen birisi oldu ben böyleyim şu şekilde birini istiyorum dedi tanımaya başladık
Lisede aynı okuldaydık ama 2 aydır konuşmamıza ragmen şehirleri ayarlayamadık o geldi ben gittim ben gittim o geldi aynı şehire sonuç olarak yüz yüze gelemedik .konuşmalarda hep gezmemi arkadaşlarımı makyajımı yargılayıcı ifadeler oluyordu sert mizacı da incitiyordu.

Bu iki ayda 2 kez uygun olmadığımızı düşünüp bitirmek istedim .
İlkinde günlük bir konuşmada azarlamıştı beni çok ağırıma gitmişti sert bir yapısı var üzülüyorum dedim tamam yapmayacağı bir daha demedi ama tekrar barışmak istedi.biz bitirdiğimizde güya benim şehrime gelmiş ama kızgınmış bana görüşmek istememiş . ben barışayım diye yalan söylemiş açığını yakaladım.
İkincisinde canı istediğinde arıyor canı istemediğinde aramıyordu işi çok yoğun ama durum bu evlilik empoze edip telefonu kapatıyordu her seferinde ben de önce kendi hayatımı kurmak istediğimi söylüyordum kendini geri çekince ben de yeterince meşgul hayatında ben de meşgul etmek istemiyorum seni dedim uygun değiliz birbirimize dedim bitirdik

Bana sinirlendiği birgün mesaj attı aradı uygun olabildiğince ilgilenmek istediğini ama durumunu seyehatlerini iş temposunu anlattı. şuan iş hayatım olmadığı için fazla ilgi göstermişim bu ilgi de onu rahatsız etmiş. herneyse yeniden tatlıya bağladık.

adam 3 gün düzeldi sabah mesajları gece aramaları görüntülü görmek istemeler. 4. gün yine aynısı. bazen beni hiç aramadığı oluyor. ben aramak istemiyorum çünkü ilgili görünmek istemiyorum. eskisi kadar sert değil artık sen bana öğretirsin diyor ama . yürür mü sizce böyle sallantıda giden bir ilişki?

hayatımı düzene oturtamadım ama 3. kez bitirmeye meyillenirsem artık tamamen bitmesine karar vermem lazım. sizce neden sürekli geri dönüyor ama kalıcı olmuyor bu bana olan davranısı ? yanımda olsan böyle olmazdan başka birşey söylemiyor.
Ne yapmalı yol mu vermeli görüşünceye kadar sabretmeli mi?
Arada vazgecilmeyecek bir ask yok ve bence mantik da yok. Yani daha yeni mezun olmusunuz bi isinizi falan ayarlayin karsiniza emin olun cok daha iyileri cikar. Yani ne haddine daha yeni tanistigi konusmaya basladigi birine normal konusmada bile azarlamak. Eger bir kez daha kabul eder ve bu adamla evlenirseniz hayatiniz boyunca azarlanip kirilmaya mahkum olursunuz.

Adamın mizacı sert,ilgisiz.Huyu böyleymiş.Değiştiremezsin,değişmeyecek ileride de.
Niye bile bile hala devam ettirmeye çalışıyorsun?
Bu ilişkiyi ittirmeye gerek yok,ayrılın.
Öncelikle kendi ayaklarının üstünde dur.Sonra evlilik düşün.

Neden duzgun adamlar dururken boyle oksijen israfi yaratiklari yola getirmeye calisirsiniz ki?

Yürümez, çok üzülürsün. Çok mu geç kaldın evlilik için yani neden bu adam anlayamadım? Kibar değil ilgili değil sevgi yok varsa da gösteremeyecek kadar odun.

Ömrünü bu herife insanlığı öğretmeye çalışarak mı çürüteceksin?

Yol ver gitsin zira bu heriften bi yol olmaz

daha yüzünü bile görmediğin adam sana azar çekiyor, sonra evlenince ben neden dayak yedim???
böyle mahluklarla hayatını birleştirmeyi düşünene kadar ağzının payını ver gönder, bi de soruyorsun ya
araba kullanıyordu yandaki kişiye sinirlendi benden çıkardı sinirini özür diledi sonrasında ama ben adamın sinirini benden çıkardın dediğimde farketti bunu değilse beni üzdüğünün farkında bile değildi

Gerci bitirme mesajı atmışsiniz ama hâlâ pisman olurum endişesi taşıdığınız icin yazmak istiyorum.

Bu dikbaslılık, sinir, azarlama ve Her şeye karışmasıyla onu her döndüğünde kabul eden bir sizi bulmuş büyük ihtimal. Başkaları sizin kadar sabırlı çıkmamıştır..

Bahsettiğiniz hiçbir olumlu özellik size yaptığı saygısızlık ve kabaliğı örtmeye yeterli degil, olamaz.
Her ilişkinin başları cicim zamanlardır, bu adam iki ay içinde bu kıvama geldiyse, p kıvam pistikce koyulaşır..
haklı olabilirsiniz ben kimseyi kırmak istemeyen ve beni de kırmalarını istemeyen bir hayat çizgisinde yürümek istedim. bitirme mesajıma cevap vermedi sakinleşmemi bekliyor biliyorum çünkü süt liman oldum zannediyor
her seferinde kabul ettim konuşma isteğini
cevap vermediği için de çok sinirliyim kendimi şu konuma getirdiğim için de üzülüyorum kendime
zaman geçsin gönlünü alırım kafasının rahatlığını ben verdim ona :(

Adamın neden geri döndüğünün bir önemi yok. Ayrılmanız lazım. Daha görüşmediniz bile, makyajınıza, eğlenmenize laf ediyor, ilgisiz. Ama anneniz ayrılmayın diyor. Niye? Erkek kıtlığı mı var? Bir de daha yeni mezun olmuşsunuz. Daha işe bile girmemişsiniz. Ne diye uğraşıyorsunuz?

aslında ben ailemin yanında değilken farklı bir şehirdeyken çok fazla üzerime düşüyor
en az 3 kez arıyor sık sık neler yaptığımı güzel vakit geçirip geçirmediğimi soruyor
ne zaman ailemin yanına gelsem zaten annesinin evinde ne olabilir ki rahatlığı çöküyor :(
Ne dersek diyelim hep bir kulp uydurup adamı koruyorsunuz. Daha ikinci cümlenizde adamın NE olduğu bu ilişkinin sizi yıpratacağı ortada.
Kusura bakmayın ama bu adam sizi ancak yıpratır.
Olmamış ve olgunlaşmamış bu adam.
hayır korumuyorum anlattığım kadarı ile bildiğiniz için yaşanırken farklı oluyor
koruma çabasında olsam bitirme mesajı atmazdım emin olun
evet yıprandım haklısınız

Yalnız bunu düşüne düşüne yaşlanacaksın haberin olsun.
Bırak sende kurtul, hayatında kurtulsun.:KK16:

şimdiden yaşlandım zaten
çok ataerkil bir yapıdan geliyor
zannettim ki beni tanıdıkca değişir çünkü benim sevecen orta yolu bulmaya çalışan bir yapım vardır
sadece ben ailemin evinde değilken üzerime titriyor yumuşak davranıyor

Adamın siz bitirdikten sonra geri dönmesinden başka hiç pozitif yanı yok ki zaten bu da pozitiflik sayılmaz muhtemelen daha önceki ilişkilerinden kendisinin böyle olmasına sebep olduğunu öğrenmiştir o yüzden geri dönüyordur.Bence kendinizi sevin ve bu adamdan kurtulun çekilir yanı yok fazla kaprisli,bencil ve de huysuz birine benziyor.
evet en başta geçimi zor bir insanım demişti şakayla karışık ben de üzerinde durmadım
bana her zaman için bittikten sonra tekrar başlamaz diye bir profil çizmişti
her seferinde yeniden konuşmak için girişimde bulması acaba ben farklı mıyım düşüncesi uyandırmıştı

Arada vazgecilmeyecek bir ask yok ve bence mantik da yok. Yani daha yeni mezun olmusunuz bi isinizi falan ayarlayin karsiniza emin olun cok daha iyileri cikar. Yani ne haddine daha yeni tanistigi konusmaya basladigi birine normal konusmada bile azarlamak. Eger bir kez daha kabul eder ve bu adamla evlenirseniz hayatiniz boyunca azarlanip kirilmaya mahkum olursunuz.
onunla bir daha beni azarlayamayacağı hakkında konuşma yaptım özürler diledi
karışık bir dönemden geçiyorum bilmiyorum boşlukta tutulmaya mı çalışıyorum
bunu da çok sorguluyorum

Yürümez, çok üzülürsün. Çok mu geç kaldın evlilik için yani neden bu adam anlayamadım? Kibar değil ilgili değil sevgi yok varsa da gösteremeyecek kadar odun.

Ömrünü bu herife insanlığı öğretmeye çalışarak mı çürüteceksin?

Yol ver gitsin zira bu heriften bi yol olmaz
25 yaşındayım tabi ki evlilik için geç kalmadım
daha öncesinde ailemin böyle onayladığı biri çıkmamıştı
çalışma hayatına başladığımda ilgisinin yeniden sağlanacağını düşünüyorum (gerçi bitirdim ama )
çünkü ailemin yanında değilken çok ilgili
ya da iş görüşmesine gittiğimde kendi araştırdı arkadaşı var mı filan diye birşeyler yapmak istedi benim için
hatta sen eğer bu poziisyonda işe girersen beni beğenmezsin artık diye de hafif dokundurma yaptı

Arkadaşlar benim için geldi bitirmiştim en son .aklımın kalmaması için görüştüm. şuan aklım karma karışık. güzel vakit geçirdik bolca sohbet ettik ilgiliydi baya ertelediği için üzgün olduğunu aslında ertelememesi gerektiğini söyledi.sert davranması konusunda da ayarlayamıyorum ben ama dikkat edeceğim dedi.

ama anladığım kadarıyla adam baya baya kalas . düşünemiyor bu tarz ince olayları .
şuan korkularım dışında hafif his oluştu ama olanları siz olsanız sineye çeker miydiniz?

Arkadaşlar benim için geldi bitirmiştim en son .aklımın kalmaması için görüştüm. şuan aklım karma karışık. güzel vakit geçirdik bolca sohbet ettik ilgiliydi baya ertelediği için üzgün olduğunu aslında ertelememesi gerektiğini söyledi.sert davranması konusunda da ayarlayamıyorum ben ama dikkat edeceğim dedi.

ama anladığım kadarıyla adam baya baya kalas . düşünemiyor bu tarz ince olayları .
şuan korkularım dışında hafif his oluştu ama olanları siz olsanız sineye çeker miydiniz?
Önceki yorumum hala geçerli;
Ömrünü bu adama insanlığı öğretmeye çalaşarak mı çürüteceksin???

Önceki yorumum hala geçerli;
Ömrünü bu adama insanlığı öğretmeye çalaşarak mı çürüteceksin???
etrafında fazlaca bosanma olayları varmıs arkadaşlarında
onlardan bu şekilde gördüğüm için korkularım vardı ama iyi ki gelmişim senin için dedi
önceki tavrından çok daha yapıcıydı kestirip atmadı herşeyi bana bıraktı senin için geldim ben sen ne kadar uygunsan o kadar oturmak istiyorum sana ayırdım dedi.ikna mı olmak istiyorum annemin söylediklerinden mi etkilendim bilmiyorum.
:(
zamanla öğreneceğim senden dedi mahcuptu o azarlamalar için özür diledi

etrafında fazlaca bosanma olayları varmıs arkadaşlarında
onlardan bu şekilde gördüğüm için korkularım vardı ama iyi ki gelmişim senin için dedi
önceki tavrından çok daha yapıcıydı kestirip atmadı herşeyi bana bıraktı senin için geldim ben sen ne kadar uygunsan o kadar oturmak istiyorum sana ayırdım dedi.ikna mı olmak istiyorum annemin söylediklerinden mi etkilendim bilmiyorum.
:KK43:
zamanla öğreneceğim senden dedi mahcuptu o azarlamalar için özür diledi

Siz aslında kararınızı vermissiniz.
Devam etmek için kendinizi ikna ediyorsunuz.

Siz aslında kararınızı vermissiniz.
Devam etmek için kendinizi ikna ediyorsunuz.
Şuan ilgisizlik dışında bir problem yok kafası karışık evlenmek istiyor korkuları var ilgisizliği bu yüzden adım atmaya korkuyor.
O kadar saçma sapan insanlarla karşılaştım ki bu ilişki anlamında gelenin gideni aratmasindan korkuyorum ben de şuan tek korkum bu bilmiyorum :(

Şuan ilgisizlik dışında bir problem yok kafası karışık evlenmek istiyor korkuları var ilgisizliği bu yüzden adım atmaya korkuyor.
O kadar saçma sapan insanlarla karşılaştım ki bu ilişki anlamında gelenin gideni aratmasindan korkuyorum ben de şuan tek korkum bu bilmiyorum :KK43:

Açık olmak gerekirse o adamın evlilik korkusu yok evlenmeye niyeti yok.
Bu şekilde ayak yapıyor.
Umarım yanılırız ama boşuna emek verme bu adama.

Back