Bu adam nasıl yola getirilir yardım lütfen?

Daha bismillah başlamadan iki kere ayrililmisiniz sizce ilerler mi bu ilişki birde şu ilgimi çekti telefon elinde aramasını bekliyorsan ki adamı tanımıyorsun bile doğru düzgün nasıl seni evliliğe ikna etti hangi ara ayrılıp döndünüz bunlar çok basında bir ilişki için anlamsız ilerlemez çok zor
açıkçası şuan ilgiye ihtiyacım olan bir dönemden geçiyorum
herşey çok karışık geliyor onun benimle ilgilenmesi mutlu ediyor
güçsüz biri değilim yanlış anlaşılmasın ilgisi iyi geldiği için kaybetmek istemiyorum tanımak istiyorum
meslek gruplarımız da yakın aynı dili konuşabliyoruz onun benim geçtiğim bu süreçten geçmiş olması beni ona yakınlaştırdı

Adamları yola getirmeye çalışmaktan vazgeçin. Hazır yola gelmişini bulun. Ne gerek var bu kadar gel gite ve aceleye. Çok olumlu uyumlu gorunmuyorsunuz. Baştan ya boyle kabul edin ya vazgeçin bence. İnsan kolay kolay degismez. Dünyada insan mı yok. Elbet kendinize uygun birini bulursunuz. Önemli olan birini bulmak evlenmek değil doğru insanı bulmak.

düzgün insan en azından diye düşünüyorum aileler uzaktan tanıyor birbirlerini
şuanki dünyada düzgün insanla karşılaşmak çok zor ama dediğiniz gibi önemli olan evlenmek değil kesinlikle haklısınız

Daha yüz yüze görüşmeden dert konusu açtıracak kıvama getirmiş sizi.
Daha yüz yüze görüşmeden makyaj, arkadaş konularında yargılıyor.
Daha yüz yüze görüşmeden azarlıyor.
Daha yüz yüze görüşmeden iki ayrılık.
Valla ben yüz yüze gelmeye korkardım.

İlişkide taktiktir efenime soyleyim yola getirme çabasıdır hiç benlik şeyler olmadı. Daha başlamadan bir havalar aramamalar işi bahane etmeler bende hiç iyi bir izlenim uyandirmadi. İlk tanisilan zamanlar en çok paylaşım olan zamanlardır. Yeterince ilgi görmuyorsaniz iyi düşünün derim. İki ay evlilik düşünmek için çok erken. Ciddi niyetle başlamış olsanız bile. Biraz akışına bırakıp tanımaya odaklanmak lazım.

İlişkide taktiktir efenime soyleyim yola getirme çabasıdır hiç benlik şeyler olmadı. Daha başlamadan bir havalar aramamalar işi bahane etmeler bende hiç iyi bir izlenim uyandirmadi. İlk tanisilan zamanlar en çok paylaşım olan zamanlardır. Yeterince ilgi görmuyorsaniz iyi düşünün derim. İki ay evlilik düşünmek için çok erken. Ciddi niyetle başlamış olsanız bile. Biraz akışına bırakıp tanımaya odaklanmak lazım.

yazılanlar çok doğru
bitirme mesajı attım biraz önce inşallah pişman olmam
düzeltmeye çalışmak saçma kesinlikle haklısınız

daha yüzünü bile görmediğin adam sana azar çekiyor, sonra evlenince ben neden dayak yedim???
böyle mahluklarla hayatını birleştirmeyi düşünene kadar ağzının payını ver gönder, bi de soruyorsun ya

Gerci bitirme mesajı atmışsiniz ama hâlâ pisman olurum endişesi taşıdığınız icin yazmak istiyorum.
neden her seferinde geri dönüyor anlayamıyorum
çok dik başlı biridir artık geri dönmez diyorum ama ikisinde de döndü
Bu dikbaslılık, sinir, azarlama ve Her şeye karışmasıyla onu her döndüğünde kabul eden bir sizi bulmuş büyük ihtimal. Başkaları sizin kadar sabırlı çıkmamıştır..

açıkçası şuan ilgiye ihtiyacım olan bir dönemden geçiyorum
herşey çok karışık geliyor onun benimle ilgilenmesi mutlu ediyor
güçsüz biri değilim yanlış anlaşılmasın ilgisi iyi geldiği için kaybetmek istemiyorum tanımak istiyorum
meslek gruplarımız da yakın aynı dili konuşabliyoruz onun benim geçtiğim bu süreçten geçmiş olması beni ona yakınlaştırdı
Bahsettiğiniz hiçbir olumlu özellik size yaptığı saygısızlık ve kabaliğı örtmeye yeterli degil, olamaz.
Her ilişkinin başları cicim zamanlardır, bu adam iki ay içinde bu kıvama geldiyse, p kıvam pistikce koyulaşır..

neden her seferinde geri dönüyor anlayamıyorum
çok dik başlı biridir artık geri dönmez diyorum ama ikisinde de döndü
annemle paylaştım durumu aileler kültür açısından uygun biraz beklememi söyledi ani bir karar almamamı söyledi
ama telefon elimde ben ondan arama beklemekten yoruldum :KK43:

Adamın neden geri döndüğünün bir önemi yok. Ayrılmanız lazım. Daha görüşmediniz bile, makyajınıza, eğlenmenize laf ediyor, ilgisiz. Ama anneniz ayrılmayın diyor. Niye? Erkek kıtlığı mı var? Bir de daha yeni mezun olmuşsunuz. Daha işe bile girmemişsiniz. Ne diye uğraşıyorsunuz?

Eger kendisini basindan boyle kabul ederseniz, iliskiniz veya evliliginiz boyunca Allah korusun sorun yasadiniz diyelim 'omo son bono boylo kobol otton' diyecek. Zaten ben boyle biriydim diyecek.

İnsanları değiştiremezsiniz, ya olduğu gibi kabul etmelisiniz, ya da size uymuyorsa yol vermelisiniz. Huyu huyundan vazgeçmez. Kadınların yaptıği en büyük hata "Ben bunu adam ederim" düşüncesi. Evlendikten sonra da zıt karakterleriz, evlendikten sonra fark ettim diye postlar açılıyor. Halbuki en baştan her şeyin farkındayız aslında...

Allah aşkına uğraşma yorulursun, yolla adam gibi birini bul, emek verixen sonra gene aynı ve giderek daha da yorulacakdin.

Pek yorum yazmam ama uzun zamandan sonra size yazmak istedim,çevremde de bu tarz ilişkiler görüyorum ve 20 yılda sürse hep bu şekilde ayrılıp barışmalar,çocukların hatrına devam ettirmeler şeklinde devam ediyor.karar sizin yinede.

Ne dersek diyelim hep bir kulp uydurup adamı koruyorsunuz. Daha ikinci cümlenizde adamın NE olduğu bu ilişkinin sizi yıpratacağı ortada.
Kusura bakmayın ama bu adam sizi ancak yıpratır.
Olmamış ve olgunlaşmamış bu adam.

Back