• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu acıya daha fazla dayanamayacagim

Hersey o kdar cabuk olmuski.
Bende "bi talibim var ama benim aklim beni aramayan sevgilimde, yazmamis hic aramamis sormamis, talibime ne cevap vermeliyim,napsam kizlar" mevzusundasin sandim.
Tavsiye olarak : sakin talibine cevap vermekte acele etme, once neden aramamis sormamis sevdigin onu ogren diycektim.
Meger evlenmissin bile.
Ah be.
Uzuldum adina.

Eski adama olan duygularini bi kenara birakirsak.
Esin nasil birisidir?
Seni severmi?

Siz birbirinizin kaderi olsaydiniz eger araya kimse giremezdi.o zaman o babanin da agzi dili baglanirdi.aynen senin evlenirken agzinin dilinin baglandigi gibi...

Teşekkür ederim

Kuramiyorum kendime yeni bir hayat oda ayrı bir sıkıntı işte
Evet daha önce beni kendisinden büyük bir kadınla flört ederek aldattı
Ki ben takip eden araştıran bir insan değilim bu önüme düştü kurcalasam neler çıkar bilmiyorum. .

Kimseye demem.yuvani yık diye.
Ama insanlar kaderini kendileri çizer. Allah sana kader kapılarını sıralar sen de hangi hayatı yaşamak istersen o kapıdan girersin içeri. Girdiğinde kapıda da sana yeni kapılar açılır. Şuan ki durumunuzda olduğu gibi. AldatılMan senin karşına çıkmış ve önünde 2 seçeneğin var. Ya herseyi sineye çekip bütün zorluklara katlanıp bu evliliği surdureceksin ya da boşanıp yeni hayatına merhaba diyeceksin.

Gecenlerde televizyonda nihat hatipogluna bi hanim sormustu.
" hocam kocami sevmiyorum ve duydumki eski sevdgim bosanmis, kocamdan ayrilsam onla evlensem olurmu?" Diye sordu.

Hoca " ben sana bosan o erkekle evlen desem uygun dusmez, bunu diyemem ben sana, bosanmak gunah degil, eger kocanla sorunlariniz varsa bosanin. Ama kocanla bosanma sebebin o erkege gitmek icinse, yapma etme" dedi.

Ben diyorum ki düğün hazırlıklarını bile hatırlamıyorum her şey parça parça
Adımı unutucam yakında kafayı yiyorum diyorum sen benim bu yazdiklarimdan sonra 1 yıl yaş farkı unutulmaz diyorsun sende benim kadar sağlıksız düşünüyorsun heralde

bak o zaman sana cevap yazayım, fake'sen de Allah bilir artık
ben insanların çok ama çok saçmasapan hatalar yapabileceğini bilen biriyim, benim de yaptığım hatalar oldu, eşimin dostumun da
sen de hatalar yapmışsın evet ama ilk yapman gereken şey kendine kızmaktan vazgeçmek
o duygu, herşeyden öte yer bitirir insanı
demek ki o zamanlar öyle yapman gerekiyormuş, demek ki o zamanlar öyle yapmak istemişsin, önce bunu kabullenmelisin
belki öyle yapmasaydın, ileride o insandan da ayrılacaktın ve yalnız kalacaktın ve belki bugün kızın olmayacaktı, bilemezsin

ikincisi hemen boşanmalısın
çünkü eşin seni fiili olarak sen de onu beynen aldatıyorsunuz
seninkinin elinde olmadığını varsayıyorum, gönül bu insan kalbine söz geçiremiyor, fiiliyata döktüğün bir şey yok

ama eşininki tamamen elinde, iradesine sahip çıkamıyor, işi fiiliyata dökmüş

sana soruyormuş ya benim ne suçum var
çok suçu var
bilmiyor muydu seninle evlenirken senin onu sevmediğini? tabi ki biliyordu. evlemeseydi! ana baba vasıtasıyla sırf kendine eş olsun diye bir kadınla evlenmeseydi!

hala çalışıyor musun bilmiyorum, yazdıysan da okumadım
bu hayat senin, daha çok gençsin, şimdi yeni bir hayat kurabilirsin ama ilerde çok çok zor

eski sevgilinle ilgili olarak
eğer yazdıkların doğru ise onun yaşadıklarına çok üzüldüm
basit bir ayrılık ardından sevgilinin seninle görüşmeyi tamamen bitirip, gidip başkasıyla evlenmesi
çok acı çekmiştir, belki gerçekten hala da çekiyordur ama bence ondan sana yar olmaz
senin başkasıyla yaşamış oldukların onun canını hep yakar, sana söylemese de yakar
(yine de keşke senin de onu sevmiş olduğunu, senin de kahrolduğunu bilseydi, belki gururu kurtulur yarasına merhem olurdu demeden geçemiyor insan)

kardeşine gelince
çok "hain"miş, sanırım kelime bu, daha fazla yazmayayım ağır olur

son olarak,
şu anda hayatında olan 2 erkekten de, hatta baban da sorunsa babandan da vazgeç derim
kendine yepyeni bir hayat kur kızınla birlikte
mutlu olmak herkesin hakkı ve senin şu anki hayatınla, gelecekte dahi mutlu olma ihtimalin hiç yok gibi...

Hersey o kdar cabuk olmuski.
Bende "bi talibim var ama benim aklim beni aramayan sevgilimde, yazmamis hic aramamis sormamis, talibime ne cevap vermeliyim,napsam kizlar" mevzusundasin sandim.
Tavsiye olarak : sakin talibine cevap vermekte acele etme, once neden aramamis sormamis sevdigin onu ogren diycektim.
Meger evlenmissin bile.
Ah be.
Uzuldum adina.

Eski adama olan duygularini bi kenara birakirsak.
Esin nasil birisidir?
Seni severmi?
Bunu bile bilmiyorum ki. Sevdiği için boşanmak istemediğini söylüyor. Ama hiçbir hareketi seviyor gibi değil
O bosanmamayi hırs yaptı aileme karşı savaş gibi . Bu yüzden benim hayatımı esir alıyor. Bu benim düşüncem. Bende zaten 1-0 yenik başlamıştım karşısında çok bir şey diyemiyorum

Ayrıca, hani ailen yüzünden susuyormuşsun ya eşine karşı
HİÇBİR DİYET ÖMÜR BOYU ÖDENMEZ!!!

Bunu bile bilmiyorum ki. Sevdiği için boşanmak istemediğini söylüyor. Ama hiçbir hareketi seviyor gibi değil
O bosanmamayi hırs yaptı aileme karşı savaş gibi . Bu yüzden benim hayatımı esir alıyor. Bu benim düşüncem. Bende zaten 1-0 yenik başlamıştım karşısında çok bir şey diyemiyorum

Ne yapiyorda sevgisinden emin olamiyosun mesela? Kusura bakma diger aralarda yazdigin yazilari okumadim.
Nasil birisidir esin?

ben insanların çok ama çok saçmasapan hatalar yapabileceğini bilen biriyim, benim de yaptığım hatalar oldu, eşimin dostumun da
sen de hatalar yapmışsın evet ama ilk yapman gereken şey kendine kızmaktan vazgeçmek
demek ki o zamanlar öyle yapman gerekiyormuş, demek ki o zamanlar öyle yapmak istemişsin, önce bunu kabullenmelisin
belki öyle yapmasaydın, ileride o insandan da ayrılacaktın ve yalnız kalacaktın ve belki bugün kızın olmayacaktı, bilemezsin

seninkinin elinde olmadığını varsayıyorum, gönül bu insan kalbine söz geçiremiyor, fiiliyata döktüğün bir şey yok

çok suçu var
bilmiyor muydu seninle evlenirken senin onu sevmediğini? tabi ki biliyordu. evlemeseydi! ana baba vasıtasıyla sırf kendine eş olsun diye bir kadınla evlenmeseydi!

bu hayat senin, daha çok gençsin, şimdi yeni bir hayat kurabilirsin ama ilerde çok çok zor

basit bir ayrılık ardından sevgilinin seninle görüşmeyi tamamen bitirip, gidip başkasıyla evlenmesi
çok acı çekmiştir, belki gerçekten hala da çekiyordur ama bence ondan sana yar olmaz
senin başkasıyla yaşamış oldukların onun canını hep yakar, sana söylemese de yakar
(yine de keşke senin de onu sevmiş olduğunu, senin de kahrolduğunu bilseydi, belki gururu kurtulur yarasına merhem olurdu demeden geçemiyor insan)

kardeşine gelince

son olarak,
şu anda hayatında olan 2 erkekten de, hatta baban da sorunsa babandan da vazgeç derim
mutlu olmak herkesin hakkı ve senin şu anki hayatınla, gelecekte dahi mutlu olma ihtimalin hiç yok gibi...
Teşekkür ederim gerçekten yol göstermeye calismissiniz.
Öncelikle amacım hiçbir şekilde sevdiğim adama dönmek değil
Onunla ilgili sevgin ve pismanliklarim kalır yalnızca yanıma artık başka şey. Olmaz
Dediğin gibi boş yere bende.oda kahrolduk demek ki dedim bu canımı çok yaktı. Başta benden nefret ettiğini duyduğum da da uxulmustum ama böyle beklemez dedim uzuldugunu bilince hersey daha kötü oldu.

Kocamı dediğim gibi hayatımdan çıkaramiyirum
Babamı yaşanan bazı olaylar bahanesi ile silmistim şimdi yine bir takım sebeplerden ötürü onunlada görüşmek zorunda kalıyorum inşallah bir gün hepsi çıkıp gidecek hayatımdan Sayet öğün bende nefes alıyor olursam mutlu olucam inaniyorum

çok suçu var

kardeşine gelince

son olarak,
Ve evet biliyordu yeni ayrildigimi kafamin karışık olduğunu söyledim babam aklıma soktu yoksa bunun ihtimali yoktu dedim.
Hepsini biliyordu o evlenmek istedi onunda bazı çıkarları vardı sanırım bu evlilikten

Gecenlerde televizyonda nihat hatipogluna bi hanim sormustu.
" hocam kocami sevmiyorum ve duydumki eski sevdgim bosanmis, kocamdan ayrilsam onla evlensem olurmu?" Diye sordu.

Hoca " ben sana bosan o erkekle evlen desem uygun dusmez, bunu diyemem ben sana, bosanmak gunah degil, eger kocanla sorunlariniz varsa bosanin. Ama kocanla bosanma sebebin o erkege gitmek icinse, yapma etme" dedi.
Ben bosanirsam sevdiğimi dönmek için değil
İçimi susturmak için

Ve evet biliyordu yeni ayrildigimi kafamin karışık olduğunu söyledim babam aklıma soktu yoksa bunun ihtimali yoktu dedim.
Hepsini biliyordu o evlenmek istedi onunda bazı çıkarları vardı sanırım bu evlilikten

öyle olmasaydı da
kafan karışık olmasaydı da
onu sevmiyordun işte
evlenmeseydi
o kendine bir kadın aramış
seni uygun görmüş
onun suçu da bu, seçmece seçer gibi kadın almasaymış

kardeş sok oldum çok uzuldum Rabbımmmm aklını saglıgını korusun ısyana gunaha suruklemesın. Işın var mı calısıyor musun? empatı kuruyorum ınan hem yuvanın yıkılmasını ıstemiyorum hem de boyle olmaz omur kısa yarın obur gün ölüp sonsuzluga gıdecegız. eşinden sevdığıne kavuşmak için ayrılacaksan asla deneme zıra onunla kavusacagının garantısı yok. hoş oncesınde soyleyıp oyle ayrılacak olsan o sekılde de ahlaken olmaz. kendıne yapılmasını ıstemedıgını sevmedıgın kısı de olsa ona da yapmamalısın(esine).
ya boyle devam ya da kızınla basbasa yenı bır hayata merhaba... ha eskısıyle tekrar olur mu olmaz mı nasıp bılemeyız. Demek ıstedığım eğer ayrılacaksan da sankı onunla da kavusmayacakmısın gıbı ayrıl en azından zıhnen hayal kursan da aldattıgın bir esın yok. (suan eyleme geçmemıs olsan da esını dusunce yoluyla aldatıyor sayılıyorsun)
ona guvenerek ayrılır ve kavusamazsan da bu kez daha beter olursun. Rabbıme sıgın tesellını versın hayırlı kararlar vermeyı nasıp etsın.
Teşekkür ederim
Onunla evlenmek yada görüşmek için değil
Ayrılmak istemem
Belki aldatma bu ama zihnime engel olamıyorum
Belki oda çaba gosterseydi onu sevebilseydim bu düşünceler bu kadar zamana erir giderdi.

öyle olmasaydı da
kafan karışık olmasaydı da
onu sevmiyordun işte
evlenmeseydi
o kendine bir kadın aramış
seni uygun görmüş
onun suçu da bu, seçmece seçer gibi kadın almasaymış
Bunlari ve dahasini söylüyorum bak sende buralarda hata ettin
Bende burda ettim
Sonuç olarak bu evlilik hata
Ama o ısrarla sürdürüyor daha ne yapabilirim onun için
Zihninde çıkmayan şeyleri nasıl sileyim