• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu acıya daha fazla dayanamayacagim

arkadaşı bilemem ama ben okulu bitirdiğimde 21 yaşındaydım (ki ortaokulda hazırlık okudum onu okumasaydım 20 olcaktım)
amcamın kızı da 2 kere hazırlık okuduğu için 21de bitirdi okumasaydı 19 olacaktı, ikimiz de bitirir bitrmez çalışmaya başladık (aslında mezun olmadan da çalışıyorduk zaten)
oluyor yani, 20 evlendiği değil istenip verildiği yaş sanırım
8 ay sonra da düğün olmuş
ha bana da hikaye saçma geldi, orası ayrı

konu sahibi şu an 27 yaşında
sevgilisinden ayrılalı 6 yıl olmuş, eder 21

arkadaşı bilemem ama ben okulu bitirdiğimde 21 yaşındaydım (ki ortaokulda hazırlık okudum onu okumasaydım 20 olcaktım)
amcamın kızı da 2 kere hazırlık okuduğu için 21de bitirdi okumasaydı 19 olacaktı, ikimiz de bitirir bitrmez çalışmaya başladık (aslında mezun olmadan da çalışıyorduk zaten)
oluyor yani, 20 evlendiği değil istenip verildiği yaş sanırım
8 ay sonra da düğün olmuş
ha bana da hikaye saçma geldi, orası ayrı
Tamam 21 dim diyelim hadi onu yanlış yazdım diğer gerceklikten uzak kisimlar kısımlar neresi acaba
Zaten 20 yaşında evlendirilmis bir insanla 21 yaşında ki ile çok bir fark yok
Bu kadar entrika varken hayatımda herkesin 20 den vurması da garip gerçekten

o zaman bi açıklayıverin üniversiteyi bitirip, çalışıp, sevgilinizi bekleyip, ayrılıp, 8 ay sonra evlendiğinizde nasıl 20 yaşında olduğunuzu, biz de ona göre ciddiye alalım sizi.
gerçekten, bir tek bunu açıklayın çok merak ettim
Onu demin acikladim
Başka ne var bende gerçekten onu çok merak ettim

Ben gerçekten inanması güç şeyler yaşadım intihar bile ettim mesela bunun için de bilegimdeki kesik izini mi yolliyim psikopat gibi. ?
Ama siz bana yaşında 1 yıl hata var diyorsunuz ben adımı soyadimi hala bildiğim için sukrederken. .

konu sahibi şu an 27 yaşında
sevgilisinden ayrılalı 6 yıl olmuş, eder 21
20 veya 21 o kadar önemli mi yahu, yuvarlamış bile olabilir
üstelik mesela ben kasım doğumluyum benim de arada -mesela bu aylarda- hangi yaşı diyeceğim karışıyor

tamam da bu kadar entrika varsa da hayat kendi hayatın...neden hep başkalarını suçluyorsun? çeki düzen ver, entrikalardan uzak temiz bir hayat yaşa...hayret bişey.

Tamam 21 dim diyelim hadi onu yanlış yazdım diğer gerceklikten uzak kisimlar kısımlar neresi acaba
Zaten 20 yaşında evlendirilmis bir insanla 21 yaşında ki ile çok bir fark yok

20 yaşında evlendirilmiş insanla 21 yaşındaki arasındaki fark ortada "yalan" olması
konunun iyice şüpheli hale gelmesi

İnsanlar beni tanımadığı için kendimi aklamak ya da hatami örtmek için yalan söylememe gerek yok demek istedim
Ama siz çok iyi dedektifsiniz ya açık ariyorsunuz bi iki kişi de şüphe edince vur damgayi fake make.
Hayatlariniz çok monoton demek ki
Benim yaşadığım karmasalar size de yalan geliyor.
Nasıl ispat edebilirim4diye düşünüyorum suan . Kendimi haklı çıkartmak için de değil sadece. Demek ki böyle hayatlarda varmış der halinize sukredersiniz belki
Mesela babam kocamı nasıl bicakladi bu olayda o kismida anlatıp kocamin hastane raporlarının fotoğrafını mi atsam.
Beni istemediğim adamla evlenmeye ikna edip düğünden hemen önce üstüme nasıl borçları geçirdiklerini e devletten mi açıp gostersem. Bunlar karşılığında kocama artık yüzüm yok ne derse onu yapıyorum beni Azad etmesini bekliyorum dediğim de belki inanirsiniz. .
Neyse ben yine bir sekilde paylaştım rahatladım sayende sagol

Hı hı hayatimiz cok monoton bir görsen varya uff dersin sen benim hayatima laf etcegine kendine bak 20 yasinda uni. Bitirmiş de is aramis bulmus calismis da 8 ay beklemis evlenmis ama hala 20 yasinda ölumsuzlugumu buldun kardeş hadi bu hikaye gercek diyelim sizin gibi inanlar kocan baban kardeşin annen dahil bildikce midem bulaniyor .

20 veya 21 o kadar önemli mi yahu, yuvarlamış bile olabilir
üstelik mesela ben kasım doğumluyum benim de arada -mesela bu aylarda- hangi yaşı diyeceğim karışıyor

tamam da bu kadar entrika varsa da hayat kendi hayatın...neden hep başkalarını suçluyorsun? çeki düzen ver, entrikalardan uzak temiz bir hayat yaşa...hayret bişey.

size göre önemsiz olabilir
bana göre önemli
sevgilisinden ayrılması, başka adamla evlenmesi bu kadar travma olan, bu kadar acı veren bir insan böyle yuvarlamalar yapmaz bence

6 yıldan sonra yeni mi dank etti ruyanda mı gördün onu.
İsteSn evlenmeyebilirdin gidip onunla konuşup ağlayıp sızlayıp ikna ederdin sevseydin eğer ama belli ki sevmemişsin başkasıyla evlenmişsin

Ya arkadaslar bırakın bence yormayin kendinizi yaş zaten sallama belli onu gectim hadi konu gercek diyelim babaya anneye kardeşe ve konu sahibine bakin pembe dizi gibi hele şuan ki durumu resmen ahlaka uymayan seyler aklinda baska biri varsa yanindakinin ne isi var resmen aldatma bu aldatmak icin illa yatmak gerek degil oylemi boyle sacma aile ve yasantilari kendimize dert etmeyelim derim herkesin akli fikri var aradan 6 yıl gecmis biz napalim adamimi bulalim getirelim sana Allahim sen ıslah et yarabbim dusuncelere yapilanlara bak ya resmen sacmalik .

Ben
Duzgun cevaplar versen de biz de yardimci olmaya calissak?? Bi cocuk var ortada
Veriyorum cevap daha açık mi yazayım
İsterse eve gelir isterse gelmez
İsterse benimle olur istemezse olmaz
Hiçbir şeyin düzeni yok
Ama bir ihtiyaç fatura vs herseyi karşılar bir şeyi eksik bırakmaz.
Yillardir beni ailemin yaptiklariyla suçladı. Yine kafasına estikce suçlar. Bu yüzden istemediği hiçbir şey söylemiyorum ona nerdesin kimlerin gibi çünkü konu dönüp dolaşıp benim ailemin pisliklerine geliyor. Birakabilirsin beni giderim diyorum onu da kabul etmiyor. En son bu konu açıldığında beni terk etmeni bekliyorum dedim elinde kumanda tv izlemeye devam etti ciddiye bile almadı
Daha once de gitcek yerin mi var salak diyor bana
Ailemden nefret ettiği için onlarla yasamami istemiyor bosanirsa onlar kazanacak gibi görüyor benim tahminim

size göre önemsiz olabilir
bana göre önemli
sevgilisinden ayrılması, başka adamla evlenmesi bu kadar travma olan, bu kadar acı veren bir insan böyle yuvarlamalar yapmaz bence
Ben diyorum ki düğün hazırlıklarını bile hatırlamıyorum her şey parça parça
Adımı unutucam yakında kafayı yiyorum diyorum sen benim bu yazdiklarimdan sonra 1 yıl yaş farkı unutulmaz diyorsun sende benim kadar sağlıksız düşünüyorsun heralde

Allah yardımcıniz olsun. Kaderiniz de demekki eşiniz varmış ki evlenmeye bişey diyememissiniz.
Belki ihanet ediyorum eşime onun bana yaptığı gibi demissiniz eşiniz size ihanet mi etti?
Sevmediginiz bi insanla ömür geçmez yaşınız daha Cok genç beklemeyin kendinize yeni bir hayat kurun.

Ya arkadaslar bırakın bence yormayin kendinizi yaş zaten sallama belli onu gectim hadi konu gercek diyelim babaya anneye kardeşe ve konu sahibine bakin pembe dizi gibi hele şuan ki durumu resmen ahlaka uymayan seyler aklinda baska biri varsa yanindakinin ne isi var resmen aldatma bu aldatmak icin illa yatmak gerek degil oylemi boyle sacma aile ve yasantilari kendimize dert etmeyelim derim herkesin akli fikri var aradan 6 yıl gecmis biz napalim adamimi bulalim getirelim sana Allahim sen ıslah et yarabbim dusuncelere yapilanlara bak ya resmen sacmalik .
Canim beni kınama hayat uzun başına neler gelecek bilemezsin
Bir gün kendini öyle şeyler için de bulursun ki aklın sasar ben mi yaptım bunları dersin

Allah yardımcıniz olsun. Kaderiniz de demekki eşiniz varmış ki evlenmeye bişey diyememissiniz.
Belki ihanet ediyorum eşime onun bana yaptığı gibi demissiniz eşiniz size ihanet mi etti?
Sevmediginiz bi insanla ömür geçmez yaşınız daha Cok genç beklemeyin kendinize yeni bir hayat kurun.
Teşekkür ederim

Kuramiyorum kendime yeni bir hayat oda ayrı bir sıkıntı işte
Evet daha önce beni kendisinden büyük bir kadınla flört ederek aldattı
Ki ben takip eden araştıran bir insan değilim bu önüme düştü kurcalasam neler çıkar bilmiyorum. .

Eğer eşinizi bırakma gibi bir düşünceniz yoksa,biraz kaderci olup bağrınıza taş basacaksınız
Ben hem evliliğine devem edip,gönlümde başka biri var diyebilen kadınlarıda çok kalitesiz buluyorum açıkcası. İnsanın aklına gelse dili utanır söylemeye.

Canim beni kınama hayat uzun başına neler gelecek bilemezsin
Bir gün kendini öyle şeyler için de bulursun ki aklın sasar ben mi yaptım bunları dersin

Ovv sen bu lafi dedinya cidden beni cok korkuttun sana bir sey diyim mi bana çarpan adam aklını sasar kiliseye girer selâmün elykum der o yuzden sıkıntı yok benim aklim senin gibi mercimek degil Şaşmaz .

kardeş sok oldum çok uzuldum Rabbımmmm aklını saglıgını korusun ısyana gunaha suruklemesın. Işın var mı calısıyor musun? empatı kuruyorum ınan hem yuvanın yıkılmasını ıstemiyorum hem de boyle olmaz omur kısa yarın obur gün ölüp sonsuzluga gıdecegız. eşinden sevdığıne kavuşmak için ayrılacaksan asla deneme zıra onunla kavusacagının garantısı yok. hoş oncesınde soyleyıp oyle ayrılacak olsan o sekılde de ahlaken olmaz. kendıne yapılmasını ıstemedıgını sevmedıgın kısı de olsa ona da yapmamalısın(esine).
ya boyle devam ya da kızınla basbasa yenı bır hayata merhaba... ha eskısıyle tekrar olur mu olmaz mı nasıp bılemeyız. Demek ıstedığım eğer ayrılacaksan da sankı onunla da kavusmayacakmısın gıbı ayrıl en azından zıhnen hayal kursan da aldattıgın bir esın yok. (suan eyleme geçmemıs olsan da esını dusunce yoluyla aldatıyor sayılıyorsun)
ona guvenerek ayrılır ve kavusamazsan da bu kez daha beter olursun. Rabbıme sıgın tesellını versın hayırlı kararlar vermeyı nasıp etsın.

Back
X