Bu acının tarifi yok

Allah yaşatmasın, gerçekten aklım almıyor!! Evde olduklarını biliyor musunuz da, kapıyı açmıyorlar. Eğer evde olduklarına eminsem ben kendime hakim olamaz cinnet geçirir, komşularına rezil eder, gerekirse kapılarını taşlardım, yine yavrumu alırdım.
Ailenizde arkanızda duracak erkek yok mu hiç..
Bir çözüm bulun bir an önce inşallah,yavrunuzu koynunuzda uyutun..

Gozlerim doldu allah tez zaman da oğluna kavuştursun seni. Vicdansiz adam emen cocugu nasil alir. Ailesi bir yardimci olmadi mi ?

Allah vicdan versin.
Suan diyecek hicbir lafim yok seni teselli etmek icin
Senin icin sadece dua edicem. Allahim skntilarini gidersin, hayirlisiyla yavruna kavusursun insallah

ya sen hala alamadın mı oğlunu çok üzüldüm. polisle gitsen kapılarına kaçırdılar göstermiyorlar desen?
uzaklaştırmada çıkart.
vicdansız adam allah bildiği gibi yapsın onu.

Offf ya cok üzüldüm, kendimi senin yerini koyamiyorum cünkü düsünmek bile cok aci veriyor. Arkadaslar zaten herseyi söylemis, kelime bulamiyorum. Allah en yakin zamanda seni evladina kavustursun.
Burda imza felan toplanilacaksa, bende varim tabi

Ya Allah yardımcınız olsunn çok üzüldüm çok Rabbim kavuştursun tqkip etseniz illa çıkıyordur bir ara kaçırsanız ne bileyim Allah yardımcın olsun

Pammikprensess oğlunu alamamışsın hala sözlerin içime oturdu feryadını acını o kadar yürekten hissettim ki

Durma bişeyler yap nolur ya da yapalım hep birlikte. Toplu yapılacak bişey varsa bende varım. Mail mi atılacak yazı mı yazılacak neyse yapalım.

Muge anliya toplu mail mi atsak acaba ?
Boylece dikkat ceker belki bir faydamiz olur.

Bence de toplu olursa görürler. Konu sahibi izin verirse ben atarım buradan çok kişi de atar bence.

Pammikprensess

Aynen ben de gonderirim mail. Konu sahibi tamam derse toplu gonderelim ki dikkatlerini ceksin.

Pammikprensess canim izin verirsen muge anliya toplu mail gonderecegiz.

+90 535 365 52 52 Müge Anlı WhatsApp hattı

Kızlar bir işaretinize bakar; buradayım.
Alıntıladım buraya, görsün herkes.

Hep beraber göndereceksek gönderelim; en güvenli ve çabuk yol bu görünüyor.
Evlatlarından olan anneyi gördüm sesi gitmişti ağlamaktan biliyorsunuz, bugün Müge Anlı'nın programındaydı ve bu konular deşildi döküldü, elimizden geleni yapmalıyız artık dendi ve pek çok benzer durumdaki kadın da programa bağlandı.
Ben artık korkuyorum evladını alıp giden bu vicdansız babalardan, toplu mail atalım derseniz, konu sahibinden de izin çıkarsa ben buradayım, arkadaşlara da haber ederim.

Ben bugun o anneyi aglayarak izledim.
O yuzden artik kadin kadina dayanisma icinde olmaliyiz.
Konu sahibinden cvp gelir gelmez yazariz.

Allah kahretsin bunları bu arada kadından intikam almak için çocukları ya öldürüyolar yada anneden kaciriyolar amaç çocuk deyil bunlar cocuklarini sevse zaten bunlar olmaz!medya da bi yandan acılı anneleri gösteriyo seslerini duyuruyo ama diyorum kötü mu oluyo bu adiler kötüyü örnek almaya bayiliyolar!Allahım tez zamanda kavustursun seni mis kokulu yavruna kardesim benim oğlumda 2 yaşında anneden ufacık çocuk nasıl ayrilir hiç vicdan yok bunlarda çocuklarına da acımıyolar

Ben bugun o anneyi aglayarak izledim.
O yuzden artik kadin kadina dayanisma icinde olmaliyiz.
Konu sahibinden cvp gelir gelmez yazariz.
Aynen konu sahibi onaylasın ve kendisine ulaşılacak telefon numarası ya da mail adresi paylaşsın bizimle onu da ekleyip mesaj atarız. Yokuspokus

Konuyu net bilmiyorum ama ben sanirim sirf evladima kavusmak icin evliligime bi sans verirdim.O kucuk bebegin her ikinizinde sevgisine ihtiyaci var

Öncelikle Allah sabır versin.Güçlü olun oğlunuz için sizin zaafınızın farkında Bunu kullanacak ona bu fırsatı vermeyin dilerim en yakın zamanda yavrunuza kavuşursunuz Allah yar ve yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…