• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu acının tarifi yok

Beni yanlış anlama amacım acının üstüne acı koymak diil ama müge Anlı da bugün bir konu ele alındı. Şuanda hassasiyet fazla medyada.
İstanbuldaysan sende çıksan oraya olmaz mı? Evlatlarimiz icin her yol gelio işte insanın aklına

Bu durumu polise anlatip eşini ihbar et. Tutanak tutarlar ve sen boşanacağın zman da eşinin aleyhine delil olarak kullanabilirsin bunu

Şimdi konuyu okuyunca baktım Bursa'da birkaç tane kadın derneğinin facebook sayfası var
Koza kadın derneği
Morsalkım var bir de
ben size özelden linklerini göndereceğim oradan size yardımcı olurlar hukuki destek de sağlarlar belki
Bursa'da tanıdığım yok olsa inanın yönlendirirdim elimden geldiğince
çok üzüldüm :(

AHBAP isimli bir dernek kurulmuş Haluk Levent'in. Yardım amaçlı. Geçen gün santaj ve ölüm tehdidi alan bir kadının konusuyla ilgileniyorlardı Ekşi Sözlük'te gördüm. Bunun dışında avukat Feyza Altun var kadın sorunlarıyla ilgileniyor. Müge Anlı var. İsterseniz bu şekilde birilerine mesaj atalım belki hukuki destek sağlarlar.
Muge anliya toplu mail mi atsak acaba ?
Boylece dikkat ceker belki bir faydamiz olur.

Bakin boyle bir dernek de varmis. Arayin isterseniz.

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-05-20-57-21-1.png
    Screenshot_2018-01-05-20-57-21-1.png
    45,3 KB · Görüntüleme: 127
Yeni Bi annemin feryadını dinledim Müge Anlıda “susmayın.yılmayın,her şeyi deneyim, kadın sığınmaya başvurun, her yere sesinizi duyurun diye acı içinde olmasına rağmen herkese sesleniyordu, içim acıdı, çaresizliğine, Bi yardımımız olmamasına, böyle olmamalı dedim ama sadece dedim işte bugün sizin konunuzu gördüm o anne geldi yine gözümün önüne, lütfen sizde her yere yazın her yere başvurun, 155 arayın o zaman mecbur bakmak zorundalar, eşim bana şiddet uyguluyordu ayrıldık, evden gittim çoçuğumu aldı göremiyorum ne halde bilmiyorum, şikayetçi olmak istiyorum ve çocuğumu almak istiyorum diyin ve ısrarcı olun lütfen, uzaklaştırma da aldırın eşinize hemen, çocuk İçin de uzaklaştırma verilmeli bu tiplere aslında, Müge Anlı’ya yazın kanallara yazın, o kadının kocasıdır çocuklarıyla ona acı çektirmek istiyordu ne oldu, bunlar ruh hastası çocukla 5 dk bile durmamalı

söylediğinize katılıyorum. kadın programlarına başvurun. sadece Müge Anlı değil, çok iyi bilmiyorum programların adını ama Kaybolan Çiçekler mesela. (söylemeye bile dilim varmıyor ama) daha birkaç gün önce olan olayları hatırlatın, "sesimi kimse duymuyor, bende mi o duruma düşeyim" diye yıkın ortalığı. sizi dinlemek zorunda kalırlar. diğer olayın yankıları da hala sürdüğü için sizi dinleme ihtimalleri yüksek olur. size yönelik tehditlerle ilgili kanıtlarınız varsa (mesajlar vs.) onları verin. bu derece ortaya serilince birşey yapmaya cesaret edemezler diye düşünüyorum. polis de dikkate almak zorunda kalır.

Hangi harfleri yazayım. Hangi cümleleri kurayım...
Konunu biliyorsunuz merak da ediyorsunuz. Size iyi haber vermeyi çok isterdim.
Suan boğazım düğümlü, gözümde yaş, elimde sigara. Kısa geçeyim mi. O pislik herif le k v ga etmiştim. Ailemin evine cocugumla gelmiştim. Aradan 4 gün geçtikten sonra cocugu çok özledim biraz seveyim geri getireyim dedi. Bende babasıdır dedim verdim. Getirecekti. Getirmedi. 3 hafta oldu ücretsiz abuk ta basvurdum. İki hafta çıkmasını bekledim. Polise aile mahkemesine savcılığa gittim alamadım oglumu. 2 yasında, emen, anne sevgisine muhtaç olan oglumu alamadım. Avukat bana çıkmadı. Bosuna bekledim. Dün ögrendim. Cuma günü dava açılamıyormus. Pazartesiye kaldı bosanma davası açmam için. Oglumu çok özledim. Aklıma getirmemeye çalısıyorum. Olmuyor. Bi yandan oglumun özlemi bir yandan bosanma diyen sülale bıktım ya. Nefesimi tutuyorum bazen yastığa boguyorum kendimi aglama sesimi duymasınlar diye. Evlat hasreti nasıl biliyon uz mu. Allah kimseye vermesin acısını. Bir tane videosu var bende anneeeeem diyor bana öpüyor sarılıyor. Oh diyor. İzleyemiyorum artık o videoyu izleyemiyorum. İzlediğim zaman kendimi kaybediyorum. Suan da pek iyi sayılmam gerçi. Beni özlüyordur deme. Beni soruyor mu acaba. Ya kokusunu özledim ya onun anne deyişini, sarılısını öpüsünü... Onunla oyun oynamayı özledim. Ben hergün müzik açardım ona bir görseniz nasıl oynuyordu. Bazen oglumu hayal ediyorum nefesimi içime çekiyorum belki kokusu gelir diye, ya biliyorum gelmicek biliyorum kendimi kandırıyorum ama bu olsun belki hissederim. Çoooook özledim. Bu cümlenin altında olan o duygu varya tarif edemem. Anlatamam. Avukat sız açıcam davayı hemen gecici velayet davası da açıcam hemen alıcam insallah. Bana dua eder misiniz.

Bu gece duamda sen varsın kardeşim, evladı annesinden ayırmak nasıl bir vicdansızlık, yavruna tez zamanda kavuş inşallah, hep mutlu olun.

Senin nasıl bir ailen var ya hiçmi kapıya dayanmadı karakola gelmedi? Polis nasıl yapacak şey yok diyor ailenlemi gittin karakola? Hiç gelirin olmasada bebeğini zaten sana verirler

Avukat sız bir sekilde davayı açsam sonra geçici velayet le cocugumu alma ya çalışsam ne kadar sürer sizce. Bu sorumu cevaplar mısınız lütfen. Bir sekilde bir seye tutunmaya çalısıyorum buna tutunurum en azında kendime sabret az kaldı oglana kavuşmaya diyim. Bir ümit ya nolur
Cocugun tam olarak nerde oldugundan haberin varmi su anda

Baba demeye bin sahit lazim bu baba olamaz. Adi insan nasil ayirir emen cocugu annesinden arkadaslarin dedigini yapin cikin muge anliya rezil olsun se.efsiz kapatmak istemiyorum agzima geleni soylemek istiyorum. Allah tez zamanda mis kokuluna kavusmayi nasip etsin

Sosyal medyaya yazsaniz video cekseniz? Gecenlerde böyle bi anne agladi Türkiye duydu kadını sizde yapin lütfen sesinizi duyurun rezillikse rezillik daha ne kaybedebilirsiniz ki... cok üzüldüm adınıza...insallah yavrunuza çar çabuk kavusursunuz. Rabbim yardımcınız olsun tez zamanda.

Back