- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi Pammikprensess
Rabbim yardımcınız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yazık ki bilmiyorum. Keşke sizi rahatlatacak bir cevabım olsaydı. Hukuk forumlarına sorun bir. Oradan hızlıca yanıt alabilirsiniz.Avukat sız bir sekilde davayı açsam sonra geçici velayet le cocugumu alma ya çalışsam ne kadar sürer sizce. Bu sorumu cevaplar mısınız lütfen. Bir sekilde bir seye tutunmaya çalısıyorum buna tutunurum en azında kendime sabret az kaldı oglana kavuşmaya diyim. Bir ümit ya nolur
Benim acımı düşün birde. Benim attığım adım bile yük geliyor artıkKonunuzu okuyunca kalbime bir ağrı saplandı Allah kahretsin anayi evladına evladı anasına hasret bırakan insanlara.
Canım işin olursa kredi de çekersin, ihtiyaç kredisiİşe girip çalışsam bile ne kadar çalıscam. 8 milyar en az avukat oda tanıdık 5 ay çalıstım kazandım diyelim ben nasıl 5 ay beklryim
Kabul edemiyorum. Yanınızda kimse yok mu gelecek? Kapısında yatın çocuğu verene kadar. Sürekli bağırın mahallede çocuğumu kaçırdılar diye. Yapılabilecek bütün çirkeflikleri yapın. Şuan yapmazsanız ne zaman yapacaksınız? Mecbur verecek. Biraz tuttuğunuzu koparın. Çocuğunuzu böyle mi savunacaksınız?Mecbur dayandım. Para olsa zaten tutardım ama yok işte. Mecbur bekledim. Orda rezillikte çıkardım ama aynı
Avukat sız denicem bana çıkmaz ki hep çalısıyorum sgk yok üstüme birsey yok.Canım işin olursa kredi de çekersin, ihtiyaç kredisi
Vermezler bilmiyorsunuz onları bilmiyorsunuz. Rezil insan onlar.Kabul edemiyorum. Yanınızda kimse yok mu gelecek? Kapısında yatın çocuğu verene kadar. Sürekli bağırın mahallede çocuğumu kaçırdılar diye. Yapılabilecek bütün çirkeflikleri yapın. Şuan yapmazsanız ne zaman yapacaksınız? Mecbur verecek. Biraz tuttuğunuzu koparın. Çocuğunuzu böyle mi savunacaksınız?
Açıktan okumucam pantolon giymicem bir rete gitmicem. Psardesüsüz dısarı çıkmıcam. Esimden izin aldıktan sonra babasından izin alıcam sayayım mı dahs
Ben gittim polise zaten hiçbirsey yapmıyorlar. Karsılarında agladım yardım edin ddim. Yapacak birsey yok dedi. Hergün adliyeye gittim. Köpek gibi davrandılar anlamadılar napayım ya kahretsin gelmiyor elimden birsey gelmiyorYeni Bi annemin feryadını dinledim Müge Anlıda “susmayın.yılmayın,her şeyi deneyim, kadın sığınmaya başvurun, her yere sesinizi duyurun diye acı içinde olmasına rağmen herkese sesleniyordu, içim acıdı, çaresizliğine, Bi yardımımız olmamasına, böyle olmamalı dedim ama sadece dedim işte bugün sizin konunuzu gördüm o anne geldi yine gözümün önüne, lütfen sizde her yere yazın her yere başvurun, 155 arayın o zaman mecbur bakmak zorundalar, eşim bana şiddet uyguluyordu ayrıldık, evden gittim çoçuğumu aldı göremiyorum ne halde bilmiyorum, şikayetçi olmak istiyorum ve çocuğumu almak istiyorum diyin ve ısrarcı olun lütfen, uzaklaştırma da aldırın eşinize hemen, çocuk İçin de uzaklaştırma verilmeli bu tiplere aslında, Müge Anlı’ya yazın kanallara yazın, o kadının kocasıdır çocuklarıyla ona acı çektirmek istiyordu ne oldu, bunlar ruh hastası çocukla 5 dk bile durmamalı
Çıldırır o. Tanımıyorsunuz onuKonuyu sosyalmedyaya taşısak problem olur mu acaba? Ses getirme açısından daha mı iyi olur yoksa o yaratık daha fazla mı çıldırır? Bilemedim aklım durdu.
AHBAP isimli bir dernek kurulmuş Haluk Levent'in. Yardım amaçlı. Geçen gün santaj ve ölüm tehdidi alan bir kadının konusuyla ilgileniyorlardı Ekşi Sözlük'te gördüm. Bunun dışında avukat Feyza Altun var kadın sorunlarıyla ilgileniyor. Müge Anlı var. İsterseniz bu şekilde birilerine mesaj atalım belki hukuki destek sağlarlar.Çıldırır o. Tanımıyorsunuz onu
Attım mesaj cevap vermediAHBAP isimli bir dernek kurulmuş Haluk Levent'in. Yardım amaçlı. Geçen gün santaj ve ölüm tehdidi alan bir kadının konusuyla ilgileniyorlardı Ekşi Sözlük'te gördüm. Bunun dışında avukat Feyza Altun var kadın sorunlarıyla ilgileniyor. Müge Anlı var. İsterseniz bu şekilde birilerine mesaj atalım belki hukuki destek sağlarlar.
Ben de atıyorum dönüş olursa bildiririm size.Attım mesaj cevap vermedi
Ben gittim polise zaten hiçbirsey yapmıyorlar. Karsılarında agladım yardım edin ddim. Yapacak birsey yok dedi. Hergün adliyeye gittim. Köpek gibi davrandılar anlamadılar napayım ya kahretsin gelmiyor elimden birsey gelmiyor