- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
Çok iyisiniz ya Allah razı olsunMuge anliya toplu mail mi atsak acaba ?
Boylece dikkat ceker belki bir faydamiz olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyisiniz ya Allah razı olsunMuge anliya toplu mail mi atsak acaba ?
Boylece dikkat ceker belki bir faydamiz olur.
Allah razı olsun aminBu gece duamda sen varsın kardeşim, evladı annesinden ayırmak nasıl bir vicdansızlık, yavruna tez zamanda kavuş inşallah, hep mutlu olun.
Ailemle gittim ama yardımcı olamayız dedilerSenin nasıl bir ailen var ya hiçmi kapıya dayanmadı karakola gelmedi? Polis nasıl yapacak şey yok diyor ailenlemi gittin karakola? Hiç gelirin olmasada bebeğini zaten sana verirler
Evet var kaynanamın evindeCocugun tam olarak nerde oldugundan haberin varmi su anda
Rezil ettim zaten evet evdeydim ve sesler geliyordu. Perdenin arkasından dinliyordu.Allah yaşatmasın, gerçekten aklım almıyor!! Evde olduklarını biliyor musunuz da, kapıyı açmıyorlar. Eğer evde olduklarına eminsem ben kendime hakim olamaz cinnet geçirir, komşularına rezil eder, gerekirse kapılarını taşlardım, yine yavrumu alırdım.
Ailenizde arkanızda duracak erkek yok mu hiç..
Bir çözüm bulun bir an önce inşallah,yavrunuzu koynunuzda uyutun..
Bizimde karışmayız diyorlarya sen hala alamadın mı oğlunu çok üzüldüm. polisle gitsen kapılarına kaçırdılar göstermiyorlar desen?
uzaklaştırmada çıkart.
vicdansız adam allah bildiği gibi yapsın onu.
Ne diyon sen ya ne sen benim çektiklerimi biliyon mu da bana böyle ithamda bulunuyon. Benim içim yanıyor içim ne zannediyorsun sen. Ben buraya trend olmak için falan mı açtım zannediyon. Benim konuma yorum yapmazsan sevinirim acım zaten çok birde sen germrGörürsünüz
Her türlü yardım teklifini reddecek sebepsiz.
Başından bu zamana samimiyetsiz bir yanı zaten üyenin.
Otobüs tutalım alalım getirelim deseniz yine havada kalacak
Zaten çare de aramıyor aslında
Konularında yardım istememiş
Arkadasla r Allah hepinizden razı olsun. Destekleriniz için. İmza toplarız sıkıntı degil çıkarım da haberlere video gönderirim. Ama Sen demezler mi daha bosanma davası açmamış sın diye. Pazartesi davayı açıcam eger oglumu alamazsam sizlerinde yardımıyla dediğiniz herseyi yapmaya hazırım. Hepiniz çok iyisiniz çok tesekkur ederim arkamda durdunuz içim
Şu durumda ev kot daireRezil ettim zaten evet evdeydim ve sesler geliyordu. Perdenin arkasından dinliyordu.