Bu acının tarifi yok

Rezil ettim zaten evet evdeydim ve sesler geliyordu. Perdenin arkasından dinliyordu.

Görürsünüz
Her türlü yardım teklifini reddecek sebepsiz.

Başından bu zamana samimiyetsiz bir yanı zaten üyenin.

Otobüs tutalım alalım getirelim deseniz yine havada kalacak

Zaten çare de aramıyor aslında

Konularında yardım istememiş

boşanmamışsınız velayet adamda değil
nasıl çocuğu alıkoyar
geçici velayet neden istiyorsun velayet zaten her türlü senin kuzum
neler hissettiğini anlayabiliyorum evlat başka
ama ben bu sorunun çözüleceğine inanıyorum

Ne diyon sen ya ne sen benim çektiklerimi biliyon mu da bana böyle ithamda bulunuyon. Benim içim yanıyor içim ne zannediyorsun sen. Ben buraya trend olmak için falan mı açtım zannediyon. Benim konuma yorum yapmazsan sevinirim acım zaten çok birde sen germr

Pardon da bugün izledim şerefsiz bir baba iki evladını öldürdü. Git kv nin kapısında yat ortalığı dağıt polis gelsin olay çıksın çocuğunu gor. Allahaskina kalk git hemen bişeyler yap

Arkadasla r Allah hepinizden razı olsun. Destekleriniz için. İmza toplarız sıkıntı degil çıkarım da haberlere video gönderirim. Ama Sen demezler mi daha bosanma davası açmamış sın diye. Pazartesi davayı açıcam eger oglumu alamazsam sizlerinde yardımıyla dediğiniz herseyi yapmaya hazırım. Hepiniz çok iyisiniz çok tesekkur ederim arkamda durdunuz içim

Müge anliya yazalım hep birlikte Bence de.. kesinlikle yardımcı olur da nasıl yapacağız konu sahibinin adını bile bilmiyoruz ki

Allah bu erkek musvettesininde bunlari yetistiremeyen aileninde ..... insallah hersey gececek dik dur Allah buyuk Rabbim insirah ferahligi versin amin

Pazartesiden sonrası için haberini bekliyoruz tamam mı?
Gün içinde illa buralara giriyor-çıkıyoruz. Konunu kaçırırsak, görmesek bile etiket yap olur mu?
Ben dayanamıyorum böyle şeylere, okuduğum yerde içim sıkıldı, seni tahmin bile edemiyorum.
Allah içine ferahlık versin.
Haberdar et bizi.

Kizlar atiyo muyuz maili ? Ya ben olsam kocama sahteden yalvarir yakarir yine de donerdim eve.Evlat bu.Dayanilir mi. Yoklugu ölüm.Katlanilir mi.Allah kimseyi evladindan ayri koymasin, evladiyla sinamasin ..

Okurken cok kotu oldum.. ayni yaslarda oglum var... babasi benden 1 gun almaya kalksa dunyayi basina yikarim.. nasil duruyorsun 3 haftadir? Nasil hala bir adim atmadin? Neyden kimden korkuyorsun?

Ve polis sana nasil bisey yapamayiz der? Kv nin kapisina gidersin, acmazsa polisi cagirirsin.. cocugum icerde dersin.. hic bisey yapmazlarsa sikayetciyim dersin ve karakola gotururler islem yaparlar..

Oturmayan seyler var ama anlamadim..

Rezil ettim zaten evet evdeydim ve sesler geliyordu. Perdenin arkasından dinliyordu.
Şu durumda ev kot daire
Ya da 1. kat
Yoksa evde yok havası verip, perde arkasında bağırarak sesli sinema oynamıyorlardır.
Kv evi olmalı, fark etmez sen gittiğin evde Bebek olduğunu biliyorsun, ev kimin mühim değil.
Müge’ye gidersen de ev başka görünür diye yazıyorum, dursun burda.

Pazartesi aç davanı hep birlikte Müge Anlı'ya yazalım. Forumdan 100 kişi mesaj atsak mutlaka dönüş alırız. Madem boşanma davası açıp somut bir şeyler istiyorsun elinde, ver dilekçeni sesini duyurmaya çalışalım hep beraber. Pammikprensess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…