- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Muge anliya toplu mail mi atsak acaba ?AHBAP isimli bir dernek kurulmuş Haluk Levent'in. Yardım amaçlı. Geçen gün santaj ve ölüm tehdidi alan bir kadının konusuyla ilgileniyorlardı Ekşi Sözlük'te gördüm. Bunun dışında avukat Feyza Altun var kadın sorunlarıyla ilgileniyor. Müge Anlı var. İsterseniz bu şekilde birilerine mesaj atalım belki hukuki destek sağlarlar.
Bence de toplu olursa görürler. Konu sahibi izin verirse ben atarım buradan çok kişi de atar bence.Muge anliya toplu mail mi atsak acaba ?
Boylece dikkat ceker belki bir faydamiz olur.
Aynen ben de gonderirim mail. Konu sahibi tamam derse toplu gonderelim ki dikkatlerini ceksin.Bence de toplu olursa görürler. Konu sahibi izin verirse ben atarım buradan çok kişi de atar bence.
Pammikprensess
Yeni Bi annemin feryadını dinledim Müge Anlıda “susmayın.yılmayın,her şeyi deneyim, kadın sığınmaya başvurun, her yere sesinizi duyurun diye acı içinde olmasına rağmen herkese sesleniyordu, içim acıdı, çaresizliğine, Bi yardımımız olmamasına, böyle olmamalı dedim ama sadece dedim işte bugün sizin konunuzu gördüm o anne geldi yine gözümün önüne, lütfen sizde her yere yazın her yere başvurun, 155 arayın o zaman mecbur bakmak zorundalar, eşim bana şiddet uyguluyordu ayrıldık, evden gittim çoçuğumu aldı göremiyorum ne halde bilmiyorum, şikayetçi olmak istiyorum ve çocuğumu almak istiyorum diyin ve ısrarcı olun lütfen, uzaklaştırma da aldırın eşinize hemen, çocuk İçin de uzaklaştırma verilmeli bu tiplere aslında, Müge Anlı’ya yazın kanallara yazın, o kadının kocasıdır çocuklarıyla ona acı çektirmek istiyordu ne oldu, bunlar ruh hastası çocukla 5 dk bile durmamalı
Hangi harfleri yazayım. Hangi cümleleri kurayım...
Konunu biliyorsunuz merak da ediyorsunuz. Size iyi haber vermeyi çok isterdim.
Suan boğazım düğümlü, gözümde yaş, elimde sigara. Kısa geçeyim mi. O pislik herif le k v ga etmiştim. Ailemin evine cocugumla gelmiştim. Aradan 4 gün geçtikten sonra cocugu çok özledim biraz seveyim geri getireyim dedi. Bende babasıdır dedim verdim. Getirecekti. Getirmedi. 3 hafta oldu ücretsiz abuk ta basvurdum. İki hafta çıkmasını bekledim. Polise aile mahkemesine savcılığa gittim alamadım oglumu. 2 yasında, emen, anne sevgisine muhtaç olan oglumu alamadım. Avukat bana çıkmadı. Bosuna bekledim. Dün ögrendim. Cuma günü dava açılamıyormus. Pazartesiye kaldı bosanma davası açmam için. Oglumu çok özledim. Aklıma getirmemeye çalısıyorum. Olmuyor. Bi yandan oglumun özlemi bir yandan bosanma diyen sülale bıktım ya. Nefesimi tutuyorum bazen yastığa boguyorum kendimi aglama sesimi duymasınlar diye. Evlat hasreti nasıl biliyon uz mu. Allah kimseye vermesin acısını. Bir tane videosu var bende anneeeeem diyor bana öpüyor sarılıyor. Oh diyor. İzleyemiyorum artık o videoyu izleyemiyorum. İzlediğim zaman kendimi kaybediyorum. Suan da pek iyi sayılmam gerçi. Beni özlüyordur deme. Beni soruyor mu acaba. Ya kokusunu özledim ya onun anne deyişini, sarılısını öpüsünü... Onunla oyun oynamayı özledim. Ben hergün müzik açardım ona bir görseniz nasıl oynuyordu. Bazen oglumu hayal ediyorum nefesimi içime çekiyorum belki kokusu gelir diye, ya biliyorum gelmicek biliyorum kendimi kandırıyorum ama bu olsun belki hissederim. Çoooook özledim. Bu cümlenin altında olan o duygu varya tarif edemem. Anlatamam. Avukat sız açıcam davayı hemen gecici velayet davası da açıcam hemen alıcam insallah. Bana dua eder misiniz.
Aslında buraya toplu mesaj atsak görürler+90 535 365 52 52 Müge Anlı WhatsApp hattı
Bence de. Konu sahibi tamam derse ortak bir yazi hazirlayip gonderelim.Aslında buraya toplu mesaj atsak görürler
Bence de kendisi onaylasın ve özelden ona ulaşabilecek iletişim yolu bildirsin onunla birlikte ihbar hattına yazarız.Bence de. Konu sahibi tamam derse ortak bir yazi hazirlayip gonderelim.
Cocugun tam olarak nerde oldugundan haberin varmi su andaAvukat sız bir sekilde davayı açsam sonra geçici velayet le cocugumu alma ya çalışsam ne kadar sürer sizce. Bu sorumu cevaplar mısınız lütfen. Bir sekilde bir seye tutunmaya çalısıyorum buna tutunurum en azında kendime sabret az kaldı oglana kavuşmaya diyim. Bir ümit ya nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?