- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Pammikprensess
Git Müge analıya acil o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz polisi her işi çözen mi sanıyorsunuz öyle olsaydı bunca kadın heba olur muyduBu aşamada yapacak bir şey yok mudur?polisle gitseniz de olmuyor mu?
Bitmedi böyle adam müsveddeleri
Dua edicem inşaallah, yavrunuza en kısa zamanda kavuşur, bir daha da hiç ayrılmazsiniz.
Siz polisi her işi çözen mi sanıyorsunuz öyle olsaydı bunca kadın heba olur muydu
Yok be güEl kardeşim nerde ben de çok müracaat ettim ama ne oldu sıfırHer işi çözdüğünü zannetmiyorum müracaat edilecek ilk makam olduğunu düşünüyorum bu tür durumlarda
Tez zamanda kavuşursunuz inşallah, Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Hangi harfleri yazayım. Hangi cümleleri kurayım...
Konunu biliyorsunuz merak da ediyorsunuz. Size iyi haber vermeyi çok isterdim.
Suan boğazım düğümlü, gözümde yaş, elimde sigara. Kısa geçeyim mi. O pislik herif le k v ga etmiştim. Ailemin evine cocugumla gelmiştim. Aradan 4 gün geçtikten sonra cocugu çok özledim biraz seveyim geri getireyim dedi. Bende babasıdır dedim verdim. Getirecekti. Getirmedi. 3 hafta oldu ücretsiz abuk ta basvurdum. İki hafta çıkmasını bekledim. Polise aile mahkemesine savcılığa gittim alamadım oglumu. 2 yasında, emen, anne sevgisine muhtaç olan oglumu alamadım. Avukat bana çıkmadı. Bosuna bekledim. Dün ögrendim. Cuma günü dava açılamıyormus. Pazartesiye kaldı bosanma davası açmam için. Oglumu çok özledim. Aklıma getirmemeye çalısıyorum. Olmuyor. Bi yandan oglumun özlemi bir yandan bosanma diyen sülale bıktım ya. Nefesimi tutuyorum bazen yastığa boguyorum kendimi aglama sesimi duymasınlar diye. Evlat hasreti nasıl biliyon uz mu. Allah kimseye vermesin acısını. Bir tane videosu var bende anneeeeem diyor bana öpüyor sarılıyor. Oh diyor. İzleyemiyorum artık o videoyu izleyemiyorum. İzlediğim zaman kendimi kaybediyorum. Suan da pek iyi sayılmam gerçi. Beni özlüyordur deme. Beni soruyor mu acaba. Ya kokusunu özledim ya onun anne deyişini, sarılısını öpüsünü... Onunla oyun oynamayı özledim. Ben hergün müzik açardım ona bir görseniz nasıl oynuyordu. Bazen oglumu hayal ediyorum nefesimi içime çekiyorum belki kokusu gelir diye, ya biliyorum gelmicek biliyorum kendimi kandırıyorum ama bu olsun belki hissederim. Çoooook özledim. Bu cümlenin altında olan o duygu varya tarif edemem. Anlatamam. Avukat sız açıcam davayı hemen gecici velayet davası da açıcam hemen alıcam insallah. Bana dua eder misiniz.
Ayy sağolun okur okumaz dua edesim geldi, hiç yorumlara bakmadım. Çok şükürkavustular