• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu acının tarifi yok

Bu aşamada yapacak bir şey yok mudur?polisle gitseniz de olmuyor mu?

Bitmedi böyle adam müsveddeleri:KK43:
Dua edicem inşaallah, yavrunuza en kısa zamanda kavuşur, bir daha da hiç ayrılmazsiniz.

Haneye tecavüz den ceza yerim oglumu vermezler mahkeme de bana onu da düşündüm
kocanızın 3 haftadır kaçırdığı gerçeği var ortada.
Sizin haneye tecavüze gelene kadar..
Yuzugunuz, kolyeniz 3 kuruş paranız yok mu? Avukatla hızlanır her sey.
Hangi ildesiniz?
Kadın derneklerine başvursanız?

kocanızın 3 haftadır kaçırdığı gerçeği var ortada.
Sizin haneye tecavüze gelene kadar..
Yuzugunuz, kolyeniz 3 kuruş paranız yok mu? Avukatla hızlanır her sey.
Hangi ildesiniz?
Kadın derneklerine başvursanız?
Bursa dayım. Yok bileziklerimi hep aldılar. Ev aldılar kayın babanın üstüne yaptılar evi de

Empati kurmak bile istemiyorum. Ama şu kadarını söyleyeyim, 1 gün ayrı kalmak zorunda kalsam camı çerçeveyi indiririm. Çocuk kaçırmak ne demek? Niye evi polisle bassana kadar karakolu aşındırmıyorsunuz? Borç harç bulun para, ücretsiz avukat bekleneyin.

3 hafta diyorsunuz hanımefendi. Siz dahil çocuğu düşünen yok mu? Kim bilir o ne halde. İnsan bu kadar da sabırlı olur mu?

Haneye tecavüz den ceza yerim oglumu vermezler mahkeme de bana onu da düşündüm
Sakin olun. Yapmayın öyle şeyler zaten. Kendi can güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Zaten camı çerçeveyi indirmek gibi şiddet içeren eylemler mahkemede sizi zor duruma düşürür. Sizi öfke problemiyle, çocuğa bakmaya yetersizlikle suçlayabilirler. Şu an ihtiyacınız hukuki destek. Hangi ildeyseniz internetten bakıp kadın derneklerini arayın. Çocuğu elinden alınan ilk anne değilsiniz ne yazık ki son da olmayacaksınız. Onlar prosedüre daha hakimdir. Yaşadığınız şey çok zor ama tekrar yazıyorum sakin olun. Karşı tarafa hakaret falan da etmeyin, mahallelerinde olay çıkarmayın. Haklıyken haksız duruma düşmeyin.

Ben avukatın nasıl çıkmadığını anlayamadım. Kadın derneklerinden yardım isteyin. Yol gösterici olacaklardır.
Avukat sız bir sekilde davayı açsam sonra geçici velayet le cocugumu alma ya çalışsam ne kadar sürer sizce. Bu sorumu cevaplar mısınız lütfen. Bir sekilde bir seye tutunmaya çalısıyorum buna tutunurum en azında kendime sabret az kaldı oglana kavuşmaya diyim. Bir ümit ya nolur

Bursa dayım. Yok bileziklerimi hep aldılar. Ev aldılar kayın babanın üstüne yaptılar evi de

Derneklerin kapılarını çalın. Karakola tekrar gidin.
Dava acmadiginiz için hak iddia edemiyorsunuz ama olay cikar da gelirlerse is çözülür.
Her gün gidin kapılarına.
Tek tek komşuları gezin anlatın.
Sonra velayet davasında çok iftira atılır. Çocuğu bıraktı gitti denir.
Komşuları gezin. Muhtara gidin. Çok ciddiyim. Yer Gök duysun

Empati kurmak bile istemiyorum. Ama şu kadarını söyleyeyim, 1 gün ayrı kalmak zorunda kalsam camı çerçeveyi indiririm. Çocuk kaçırmak ne demek? Niye evi polisle bassana kadar karakolu aşındırmıyorsunuz? Borç harç bulun para, ücretsiz avukat bekleneyin.

3 hafta diyorsunuz hanımefendi. Siz dahil çocuğu düşünen yok mu? Kim bilir o ne halde. İnsan bu kadar da sabırlı olur mu?
Mecbur dayandım. Para olsa zaten tutardım ama yok işte. Mecbur bekledim. Orda rezillikte çıkardım ama aynı

Olmuyor onu da denedim. Polis biz karışmayız dedi
Allahım ne işe yarıyorsunuz o zaman! Sen şimdi biraz sakinleş anası bakıyordur sonuçta torun iyi bakar. Ama ilk fırsatta alacaksın avukatını polis eşliğinde öyle gideceksin. Seni sahipsiz sanmışlar, bir işe gir gelir elde et avukat tut veya hukuk danışmanlığı al o velayeti sana verirler zaten o pislik acı çeksin

Mecbur dayandım. Para olsa zaten tutardım ama yok işte. Mecbur bekledim. Orda rezillikte çıkardım ama aynı
Vall en kötü o pisliğe oyun oynayacaksın! Barışıyormuş gibi yapıp vınnn topuklayacaksın. Şartları kabul ediyormuş gibi görünüp planını hazırla ne diyeyim. Böylelerine bu yakışır.

Allahım ne işe yarıyorsunuz o zaman! Sen şimdi biraz sakinleş anası bakıyordur sonuçta torun iyi bakar. Ama ilk fırsatta alacaksın avukatını polis eşliğinde öyle gideceksin. Seni sahipsiz sanmışlar, bir işe gir gelir elde et avukat tut veya hukuk danışmanlığı al o velayeti sana verirler zaten o pislik acı çeksin
İşe girip çalışsam bile ne kadar çalıscam. 8 milyar en az avukat oda tanıdık 5 ay çalıstım kazandım diyelim ben nasıl 5 ay beklryim

Back