Bu acının tarifi yok

Ne yazık ki bilmiyorum. Keşke sizi rahatlatacak bir cevabım olsaydı. Hukuk forumlarına sorun bir. Oradan hızlıca yanıt alabilirsiniz.

Mecbur dayandım. Para olsa zaten tutardım ama yok işte. Mecbur bekledim. Orda rezillikte çıkardım ama aynı
Kabul edemiyorum. Yanınızda kimse yok mu gelecek? Kapısında yatın çocuğu verene kadar. Sürekli bağırın mahallede çocuğumu kaçırdılar diye. Yapılabilecek bütün çirkeflikleri yapın. Şuan yapmazsanız ne zaman yapacaksınız? Mecbur verecek. Biraz tuttuğunuzu koparın. Çocuğunuzu böyle mi savunacaksınız?

Vermezler bilmiyorsunuz onları bilmiyorsunuz. Rezil insan onlar.

Açıktan okumucam pantolon giymicem bir rete gitmicem. Psardesüsüz dısarı çıkmıcam. Esimden izin aldıktan sonra babasından izin alıcam sayayım mı dahs

Akıl sağlığı yerinde değil bunlar ne böyle..
Kapatması olmanı istiyor pislik herif.
Sık dişini mahkeme evladını sana verir eminim ben.. O seni hassas karnından evladından vurmaya çalışıyor adi..

Yeni Bi annemin feryadını dinledim Müge Anlıda “susmayın.yılmayın,her şeyi deneyim, kadın sığınmaya başvurun, her yere sesinizi duyurun diye acı içinde olmasına rağmen herkese sesleniyordu, içim acıdı, çaresizliğine, Bi yardımımız olmamasına, böyle olmamalı dedim ama sadece dedim işte bugün sizin konunuzu gördüm o anne geldi yine gözümün önüne, lütfen sizde her yere yazın her yere başvurun, 155 arayın o zaman mecbur bakmak zorundalar, eşim bana şiddet uyguluyordu ayrıldık, evden gittim çoçuğumu aldı göremiyorum ne halde bilmiyorum, şikayetçi olmak istiyorum ve çocuğumu almak istiyorum diyin ve ısrarcı olun lütfen, uzaklaştırma da aldırın eşinize hemen, çocuk İçin de uzaklaştırma verilmeli bu tiplere aslında, Müge Anlı’ya yazın kanallara yazın, o kadının kocasıdır çocuklarıyla ona acı çektirmek istiyordu ne oldu, bunlar ruh hastası çocukla 5 dk bile durmamalı

Konuyu sosyalmedyaya taşısak problem olur mu acaba? Ses getirme açısından daha mı iyi olur yoksa o yaratık daha fazla mı çıldırır? Bilemedim aklım durdu.

Ben gittim polise zaten hiçbirsey yapmıyorlar. Karsılarında agladım yardım edin ddim. Yapacak birsey yok dedi. Hergün adliyeye gittim. Köpek gibi davrandılar anlamadılar napayım ya kahretsin gelmiyor elimden birsey gelmiyor

Ne kadar dar goruslu insanlar bunlar yaa. Eger pardesü falan sorun ediyosa egitimine karışacaksa bu düşüncelere sahip bi insanla evlenseydi yaa. Nefret ediyorum evlenip te karşısındaki insani değiştirmeye calisanlardan.
Allah seni bu adamdan kurtarsın. Inşallah en kisa zamnda cocuguna kavuştursun ‍

Çıldırır o. Tanımıyorsunuz onu
AHBAP isimli bir dernek kurulmuş Haluk Levent'in. Yardım amaçlı. Geçen gün santaj ve ölüm tehdidi alan bir kadının konusuyla ilgileniyorlardı Ekşi Sözlük'te gördüm. Bunun dışında avukat Feyza Altun var kadın sorunlarıyla ilgileniyor. Müge Anlı var. İsterseniz bu şekilde birilerine mesaj atalım belki hukuki destek sağlarlar.

Attım mesaj cevap vermedi

Bimere yaz cimere yaz elimden Bi şey gelmiyor deme 155’i ara defalarca ara öncedendi o aile meselesi karışamayız olayları şu an daha hassaslar kadın cinayetlerinden dolayı, gönderemezler öylece sen dediğimi yap 155’i ara benim eşimde polis 155 düşen her konuyla ilgilenmek zorundalar, hemen şimdi bimere gir yaşadıklarını anlat adliyede karakolda ilgilenmediklerini anlat direk dava açıyorlar savcı çağırıyor eşinin bilgilerini ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…