Günaydın kuzum iyipazarlar nasılsın bugün..daha iyisindir umarımSeneye bebişlerinle yaparsın inşallah :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kuzum iyipazarlar nasılsın bugün..daha iyisindir umarımSeneye bebişlerinle yaparsın inşallah :))
Günaydın kuzum iyipazarlar nasılsın bugün..daha iyisindir umarım[/QUOTE
Canım günaydın dün giremedim hiç şimdi gördüm mesajını iş başı yaptım bugün. Daha iyi hissediyorum kendimi çalışmak gibisi yokmuş. Sanırım adetim başlıyacak sabah hafif bi kanamam geldi bekliyorum inşallah eve gidince sökülürüm de buralarda rezil olmam
devam ediyo mu canım kanaman hala ?? daha en başından nasıl karar verebilir canım riskli gebelik olduğuna sen hiç kötüsünü düşünme canım benim sakın o allaha emanet içerde hiç bişey olmıcak allahın izniyle çok kafana takma lütfenBende tahlil verdin burda bir hastanede doktora gözüktüm.için rahat etsin iki hafta beklemeyeyim hem sorularımı sordum..düşük tehlikesidir o ondan geliyor diyor yat ama sürekli değil yemeğini filan yemek için kalk herşey ayağına gelmesin oda riskliymis.biraz harekete de ihtiyacı var vücudun kemik erimesi olur yoksa bu kadar ilaçlardan diyor..bilmem kaç tane yumurtam gözüktü gene onların olmamısi ni isteriz ama malesef olmuş onlar ağrı yapıyormuş..5 tüp kan verdim içim rahat etsin diye..ama senin ki riskli gebelik bir yere kadar yeterim ben üniversiteye gitmem daha doğru dedi..bakalım kan sonucun çıkınca hocayla tekrar konuş caz.adam dürüstce söylüyor burda ben yetersiz kalabilirim diye..çok komplikasyon var sende diyor..tabiki daha kesen gözükmedi..gozukseydi rahat etcektim
Belirti o diyo risk diyor işte..en basiti o lekeyi görünce biz bayanlar daha strese giriyoruz oda bebeği etkisiyledir mutlaka..2.test te çıkmış şimdi kuzum 547 den 1531 e yükselmiş..senin nasıl ilk is günün bakayım..dün gelmedi akşam gene gelmiş 1 damla leke yaaa..o kadar da yatıyorumdevam ediyo mu canım kanaman hala ?? daha en başından nasıl karar verebilir canım riskli gebelik olduğuna sen hiç kötüsünü düşünme canım benim sakın o allaha emanet içerde hiç bişey olmıcak allahın izniyle çok kafana takma lütfen
ooohh değer çok güzel yükselmiş kuzu maşşallah :) benim ilk iş günüm yoğun tabi haliyle işler birikmiş baya ama olsun valla bugün işten bişey düşünemedim bile :) yat canım sen hiç bişey yapma tehlike geçene kadar yat annedesin hala dimi?Belirti o diyo risk diyor işte..en basiti o lekeyi görünce biz bayanlar daha strese giriyoruz oda bebeği etkisiyledir mutlaka..2.test te çıkmış şimdi kuzum 547 den 1531 e yükselmiş..senin nasıl ilk is günün bakayım..dün gelmedi akşam gene gelmiş 1 damla leke yaaa..o kadar da yatıyorum
Evet hala anamdayım..bir daha tahlil istemedi hoca..kan im tamamen kesilcekmis 3 veya 4 gün gelmezse iğne birakilcakmis.yani benim iğneye devam kuzum..popo şişmeye devam yani...ama ben 9 una kadar çatlarım keseyi görmeden nasıl rahat etcem..bu ağrıların sebebide daha yeni yumurtalarım varmış ondan kasık larım ağrıyormuş..sabah ultrasonda gözüktü..şimdi gene gittim belki 1500 u görünce bakar ultrasonda diye ama bakmadı hoca perşembe bakalım diyor alttan bakmak istemiyor burdaki hoca kimi alttan bakınca laf oluyor çocuk gitti diye istemiyormuş..ben de beni için problem değil dedim..kocam sınır etti bu sefer ne meraklisin ultrasonla bakılmaya bekle 9 u dediler diyor...napim perşembe baktirsammi burdaki adama..alttan kesin gözükür dedi..ooohh değer çok güzel yükselmiş kuzu maşşallah :) benim ilk iş günüm yoğun tabi haliyle işler birikmiş baya ama olsun valla bugün işten bişey düşünemedim bile :) yat canım sen hiç bişey yapma tehlike geçene kadar yat annedesin hala dimi?
Bu kocalar koyun gibi zaten doktor sözünden çıkıcaklar diye ödleri patlıyor. Onlara hava hoş senin yaşadığın heyecanın yada korkunun yarısını bile yaşamıyolar karşıdan konuşuyolar işte :) senin canın ne yapmak istiyosa onu yap kuzum nasıl rahatlıcaksan öle yap . Alttan bakmaya çekiniyo doktorlar tüp bebek olunca ki onunla ilgisi olmayan bişi üzerine denk gelince ondan oldu kesin diye düşünüyo hastalar doğru.Evet hala anamdayım..bir daha tahlil istemedi hoca..kan im tamamen kesilcekmis 3 veya 4 gün gelmezse iğne birakilcakmis.yani benim iğneye devam kuzum..popo şişmeye devam yani...ama ben 9 una kadar çatlarım keseyi görmeden nasıl rahat etcem..bu ağrıların sebebide daha yeni yumurtalarım varmış ondan kasık larım ağrıyormuş..sabah ultrasonda gözüktü..şimdi gene gittim belki 1500 u görünce bakar ultrasonda diye ama bakmadı hoca perşembe bakalım diyor alttan bakmak istemiyor burdaki hoca kimi alttan bakınca laf oluyor çocuk gitti diye istemiyormuş..ben de beni için problem değil dedim..kocam sınır etti bu sefer ne meraklisin ultrasonla bakılmaya bekle 9 u dediler diyor...napim perşembe baktirsammi burdaki adama..alttan kesin gözükür dedi..
Ama istanbul da çok geç istiyor ultrasonu yaaa..tahlil 24 unde ultrason 9 unda 15 gün var zaten insanlar panik şeklinde yaşıyor en ufak bir şeyde tedirginiz..ne bilim kafam karıştı valla...tahlil de istemediler bir daha..biz de çok evhamliyiz tabi haliyle...belki daha rahat olmak lazım..yatsam mi kalksam mi karar da veremedim..böyle de zaman geçmiyor anamla kadın programları izlemek te boguyorBu kocalar koyun gibi zaten doktor sözünden çıkıcaklar diye ödleri patlıyor. Onlara hava hoş senin yaşadığın heyecanın yada korkunun yarısını bile yaşamıyolar karşıdan konuşuyolar işte :) senin canın ne yapmak istiyosa onu yap kuzum nasıl rahatlıcaksan öle yap . Alttan bakmaya çekiniyo doktorlar tüp bebek olunca ki onunla ilgisi olmayan bişi üzerine denk gelince ondan oldu kesin diye düşünüyo hastalar doğru.
kanaman tamamen kesilince kalk canım kafanı rahatlat azıcık bu kadar panik olma olacağı varsa oluyor böyle yapmak gerçekten iyi değil kuzucum adamın başına ne gelirse meraktan sabırsızlıktan geliyor yat bakalım izle nolcak kadın programlarını tadını çıkarsana ohh elini hiç bir işe değdirmiyosun. :) bi de çocuk doğduğunda bi hayal et kendini ne kadar koşturmalı bir süreç şimdi otur ve lütfen tadını çıkarAma istanbul da çok geç istiyor ultrasonu yaaa..tahlil 24 unde ultrason 9 unda 15 gün var zaten insanlar panik şeklinde yaşıyor en ufak bir şeyde tedirginiz..ne bilim kafam karıştı valla...tahlil de istemediler bir daha..biz de çok evhamliyiz tabi haliyle...belki daha rahat olmak lazım..yatsam mi kalksam mi karar da veremedim..böyle de zaman geçmiyor anamla kadın programları izlemek te boguyor
Emin ol kuzum biz de bu analar varken yorulmayiz onlar her işi halleder bizi sadece süt kısmı ilgilendirir..valla Bu analardan sıra gelmez kuzum bizeeekanaman tamamen kesilince kalk canım kafanı rahatlat azıcık bu kadar panik olma olacağı varsa oluyor böyle yapmak gerçekten iyi değil kuzucum adamın başına ne gelirse meraktan sabırsızlıktan geliyor yat bakalım izle nolcak kadın programlarını tadını çıkarsana ohh elini hiç bir işe değdirmiyosun. :) bi de çocuk doğduğunda bi hayal et kendini ne kadar koşturmalı bir süreç şimdi otur ve lütfen tadını çıkar
doğru söylüyosunEmin ol kuzum biz de bu analar varken yorulmayiz onlar her işi halleder bizi sadece süt kısmı ilgilendirir..valla Bu analardan sıra gelmez kuzum bizeee
Senin bağlı olduğun bakanlık ne canımdoğru söylüyosun
Ne bakanlığı cnm işle alakalı mı??Senin bağlı olduğun bakanlık ne canım
Memur değilmiydin kuzum senNe bakanlığı cnm işle alakalı mı??
Evet canım da bakanlığa bağlı değilim ben üniversitedeyimMemur değilmiydin kuzum sen
Şimdiki zamane gençleri de çok fena yaaa..biz bile dinlemezdik..şimdikiler daha da fena allah kolaylık versinEvet canım da bakanlığa bağlı değilim ben üniversitedeyim
Valla öyleler canımcım ama allahtan öğrenci ile değil benim işim finanslaŞimdiki zamane gençleri de çok fena yaaa..biz bile dinlemezdik..şimdikiler daha da fena allah kolaylık versin
yoruldm valla ve hala da yoğunluk devamm sen nasılsın bugün var mı bir şikayetin??Yoruldun dimi kuzucum bugün..inşallah güzel bir çalışma haftası geçirirsin...iyigecelerr..tatlı rüyalar arkadaşımmm