Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabret bakalım biraz boyama kitabı al kendine Şu esrarengiz bahçe diye bir kitap var millet deli gibi boyama yapıyor onunla.Sıkıntıdan patlayacağım evde napimmm
Nasıl birseymis kuzum osabret bakalım biraz boyama kitabı al kendine Şu esrarengiz bahçe diye bir kitap var millet deli gibi boyama yapıyor onunla.
Baktım canım ben onada onu da kucağında yapamazsın ki gene sanki...masada oturmak lazım...eşim madem oturcan gel ofise yardıma diyebilir o zamansabret bakalım biraz boyama kitabı al kendine Şu esrarengiz bahçe diye bir kitap var millet deli gibi boyama yapıyor onunla.
kuzum ben yatarken onu yapıyodum yarı oturur vaziyette kucağıma bi yastık alıp gayet rahat boyuyodum kafa dağıtıoBaktım canım ben onada onu da kucağında yapamazsın ki gene sanki...masada oturmak lazım...eşim madem oturcan gel ofise yardıma diyebilir o zaman
Bakk seenn ben sana uzan demistim bizim iz resim yapmis..guzel mi bari yapimlarina filan baktim da...tarif mi ediyor ordaK
kuzum ben yatarken onu yapıyodum yarı oturur vaziyette kucağıma bi yastık alıp gayet rahat boyuyodum kafa dağıtıo
Nasilsin canim sagligin nasil tedavin nasilÇok geçmiş olsun ne ameliyatı oldun, sorun neydi? Bende Yücel Beyden çok memnunum tavsiye üzerine gittim ve gerçekten çok başarılı bir doktor. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
Ah kuzucum yatmakla olsaydı keşke altıma sürgü koydurup tuvalete bile kalkmazdım ama nasip kısmet bu işler . Yoo tarif etmio kendi kafana göre bıyuyosun ınstagramda esrarengiz bahçe hesabı var ordan bakıp örnek alıyodum benBakk seenn ben sana uzan demistim bizim iz resim yapmis..guzel mi bari yapimlarina filan baktim da...tarif mi ediyor orda
Ne bilim kuzum yaaa..bende iğne yaptıracak insan bulamıyorum 3 gündür 82 yaşında bir teyze var iğne yapıyordu bana eli çok hafif şimdi gene o yaptı..kadın yaşlı annemler den yardım alıyor haliyle eli titriyor iğnenin yarısını çekmiyor ki bugün farkettim benim salak annemde havaya bakıyor herhalde ondan benim kanamam geliyor.napayım ben şimdi evime gitsem 4.kat her gün iğne için 4 kat inemem..kaynanama gitsem rahat edemem..anamda kimse yok yaa iyi oluyor..off çok gerildim..Nasıl bir annem var benim yaaa..Nasıl dikkatsiz bu kadın..yediğim iğnelere mi yanayım..acısına mi tedavinin parasına mi sınır oldum bak şimdi çok fena sonra bağırdım mi sürat yapıyor haklı değilmiyim ama..iğnenin yarısi içinde kalırsa kadının eline akarsa ilaç ne kıymeti var..Ah kuzucum yatmakla olsaydı keşke altıma sürgü koydurup tuvalete bile kalkmazdım ama nasip kısmet bu işler . Yoo tarif etmio kendi kafana göre bıyuyosun ınstagramda esrarengiz bahçe hesabı var ordan bakıp örnek alıyodum ben
Kuzum anneni de suçlama kadın farketse hiç uyarmaz mıydı? Kadın da ne diye iğnenin yarısını bırakıyo bak ona bende sinirlendim şimdi ?? Eşine sölesene bir hemşire bulsun sana her gün aynı saatte yapmaya gelsin iğneni herşeyi de sen yüklenme canım eşine de ver sorumluluk halletsin bu işi keyfinden mi iğne oluyosun sanki çocuk için daha şimdiden bilsin sorumluluklarınıNe bilim kuzum yaaa..bende iğne yaptıracak insan bulamıyorum 3 gündür 82 yaşında bir teyze var iğne yapıyordu bana eli çok hafif şimdi gene o yaptı..kadın yaşlı annemler den yardım alıyor haliyle eli titriyor iğnenin yarısını çekmiyor ki bugün farkettim benim salak annemde havaya bakıyor herhalde ondan benim kanamam geliyor.napayım ben şimdi evime gitsem 4.kat her gün iğne için 4 kat inemem..kaynanama gitsem rahat edemem..anamda kimse yok yaa iyi oluyor..off çok gerildim..Nasıl bir annem var benim yaaa..Nasıl dikkatsiz bu kadın..yediğim iğnelere mi yanayım..acısına mi tedavinin parasına mi sınır oldum bak şimdi çok fena sonra bağırdım mi sürat yapıyor haklı değilmiyim ama..iğnenin yarısi içinde kalırsa kadının eline akarsa ilaç ne kıymeti var..
Günaydın kuzum..Canım iğne nin paketini bile açamıyor kadın bizim ki açıyor hemen bi bahane kaçıyor obur odaya ici almiyormus..iğneyi batırırken dön arkani bana daha çok destek olup moral vereceğine..böyle daha çok iğne yiyorum böyle daha mi doğru..kesilmiyor işte..eşime dün gece teyze grip olmuş dedim yarın annene görür orda var iğne yapan komşu onlar gelir yapar dedim..yok den daha bir kaç gün daha annende kal bakalım dedi..offf offf...Kuzum anneni de suçlama kadın farketse hiç uyarmaz mıydı? Kadın da ne diye iğnenin yarısını bırakıyo bak ona bende sinirlendim şimdi ?? Eşine sölesene bir hemşire bulsun sana her gün aynı saatte yapmaya gelsin iğneni herşeyi de sen yüklenme canım eşine de ver sorumluluk halletsin bu işi keyfinden mi iğne oluyosun sanki çocuk için daha şimdiden bilsin sorumluluklarını
kuzuuu yakınlarda eczane yok mu reçeteyle falan yapmıolar mı hiç dışarı çıkamıyo musun ???Günaydın kuzum..Canım iğne nin paketini bile açamıyor kadın bizim ki açıyor hemen bi bahane kaçıyor obur odaya ici almiyormus..iğneyi batırırken dön arkani bana daha çok destek olup moral vereceğine..böyle daha çok iğne yiyorum böyle daha mi doğru..kesilmiyor işte..eşime dün gece teyze grip olmuş dedim yarın annene görür orda var iğne yapan komşu onlar gelir yapar dedim..yok den daha bir kaç gün daha annende kal bakalım dedi..offf offf...
Gece başladık iğnelere bir tanıdık söz verdi gelip yapcak ti aslında sonra kayış atti aile dostumuz goya..o yüzden gece başladık gece nöbetçi bulmak lazım canım hep aynı saatte olması lazım iğneninkuzuuu yakınlarda eczane yok mu reçeteyle falan yapmıolar mı hiç dışarı çıkamıyo musun ???
aaman canım sonu güzel olsun da gerisi önemli değil herşeye katlanılır civiciv için beni de dün merkezden aradılar hocalar toplanmış ve kanda kromozom testi yaptırmama karar vermişler 3. adetimde de dondurulmuşları deneyecekler bakalımhayırlısıHep bi terslik hep bi sorun
Sen den istememislermiydi kromozom analizi yapilmamismiydi..Ben yapıldı zannediyordum..dondurulmuslara cgh yaptırmak daha mantıklı sanki..histereskopi filan olmuştum ama dimi hoca yapmıştı sana..aaman canım sonu güzel olsun da gerisi önemli değil herşeye katlanılır civiciv için beni de dün merkezden aradılar hocalar toplanmış ve kanda kromozom testi yaptırmama karar vermişler 3. adetimde de dondurulmuşları deneyecekler bakalımhayırlısı
histeroskopi ameliyatım sırasında yapıldı canım sanırım bizim tahlillerde bir sorun çıkarsa dondurulmuşlardan chg istiyecek.Sen den istememislermiydi kromozom analizi yapilmamismiydi..Ben yapıldı zannediyordum..dondurulmuslara cgh yaptırmak daha mantıklı sanki..histereskopi filan olmuştum ama dimi hoca yapmıştı sana..
İnşallah bir şey çıkmaz...çok zor yaa..benimki ki en başta yaptırınca herkese en başta yaptırıyor zanediyordum..uyumuşum bende yaa..yeni uyandim başım çatlıyor :))histeroskopi ameliyatım sırasında yapıldı canım sanırım bizim tahlillerde bir sorun çıkarsa dondurulmuşlardan chg istiyecek.
Ooohh uyu bakalım uykulu dönemlere girdin dimi tadını çıkarİnşallah bir şey çıkmaz...çok zor yaa..benimki ki en başta yaptırınca herkese en başta yaptırıyor zanediyordum..uyumuşum bende yaa..yeni uyandim başım çatlıyor :))