Tüp Bebek Merkezleri Brüksel Tüp Bebek Merkezi Yücel Kahraman hk bilgisi olanlar??

Yok canım yapmıcam çizelgeye uyucam şimdi ordan derlerse nie bugün yaptırdımız diye sinirlerim bozulur sonra
Demezler öyle bir şey canım..İnşallah güzel bir değer çıkarsa ikide bir riskli mi diye kontrol ettirmek zorunda kalmazsın.oraya mi git cen kan vermek için başka yerde mi vercen..çok ta uzak çünkü sizin eve..

Demezler öyle bir şey canım..İnşallah güzel bir değer çıkarsa ikide bir riskli mi diye kontrol ettirmek zorunda kalmazsın.oraya mi git cen kan vermek için başka yerde mi vercen..çok ta uzak çünkü sizin eve..
Yarın yaptırcam canım karar verdim. Yok oraa gitmicem buralarda bşyerde yaptırıcam da bugün idrar testi yapsam mı diye düşünüyorum korkuyorum da yapmaya

Dün ananas yedim yaa omu etkiledi acaba..kiminin vücuduna bazen kan sulandırıcı çok geliyormuş..kg göre verilirmiş..ikizler de hiç kullanmamistim sadece bebe aspirini içmiştim..çok mu geldi acaba hem iğne hem ilaç..
Canım ananasın da kan sulandırıcı etkisi barmış 3 ü ağır gelmiş olabilir bide o gün baya yemiştin ananas

Sen kaçta yaptırıcan canım kan testini haber ber bana mutlaka

kızlar ikiniz adına da çok sevindim.İnşallah güzel haberlerinizi almaya devam ederiz :)

Yücel Bey laparoskopi olmama karar verdi ancak rezervlerim düşük ameliyatta da düşüyormuş . _neşeli_uzun sen laparoskopi olmuşsun sanırım deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.Ne kadar sürdü,toparlanma sürecinde çok sıkıntı yaşadın mı,rezervlerinde ne kadarlık azalma oldu , vs...

Aayyyyy çok şükür canım beniimm allah tamamına erdirsin inşallah yarabbim kız ikîz olmasın bunlar :)))
Kuzum yazmış benim de ben görmemişim yaa..niye yazmadı bu kız bana ters giden birşey oldu herhalde diyordum şimdi..ne bilim kuzum yaaa..yüksek dimi kan değerim..öyle bir şey olabilir mi tek embriyo kondu ama

kızlar ikiniz adına da çok sevindim.İnşallah güzel haberlerinizi almaya devam ederiz :)

Yücel Bey laparoskopi olmama karar verdi ancak rezervlerim düşük ameliyatta da düşüyormuş . _neşeli_uzun sen laparoskopi olmuşsun sanırım deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.Ne kadar sürdü,toparlanma sürecinde çok sıkıntı yaşadın mı,rezervlerinde ne kadarlık azalma oldu , vs...
Teşekkürler canım..Allah size de bu mutluluğu yaşatsın tamamını erdirsin..

Ol
Kuzum yazmış benim de ben görmemişim yaa..niye yazmadı bu kız bana ters giden birşey oldu herhalde diyordum şimdi..ne bilim kuzum yaaa..yüksek dimi kan değerim..öyle bir şey olabilir mi tek embriyo kondu ama
olabîliyomuş canım tek emnriyo da bölünüp ikiz olabiliyomuş bîzim bi tanıdık var öyle :) merkeze gönderdinmî sonucunu ne dediler ordan

Canım ben laporoskopiden önce amh testi yaptırıp rezervlerime baktırmıştım normal çıktı ama ameliyat sonrası baktırmadım çok da kafama takmadım açıkçası . Ameliyat sonrası iyileşme sürecim çok hızlı oldu çok fazla ağrım sızım olmadı yücel hocanın elleri sihirli gerçekten allaha şükür herşey yolunda gitti ve tedaviyi tamamladık kendisine sonuna kadar güvenebilirsin hiç tereddüt etme o ameliyatı kendisinden daha iyi yapabilecek bir doktor yoktur canım :KK66:

Çok güzel tahlil sonucu dediler..valla mi nasıl bölünüyor yaaa..tek embriyo yerleştirdiler...ama ikiz oldu..hee...
Evet hatta ben bilmiodum onların tek yumurtadan ikiz olduklarını bana dediki ikşz olurmuş bide senin dedi ben dedim öyle bişi olamaz tek embriyo benim dedim oda benimde tek koymuşlardı ama bölündüler dedi gerçi 5. Gün embriyoları daha hızlı geliştikleri için değer de daha yüksek çıkıomuş

Evet hatta ben bilmiodum onların tek yumurtadan ikiz olduklarını bana dediki ikşz olurmuş bide senin dedi ben dedim öyle bişi olamaz tek embriyo benim dedim oda benimde tek koymuşlardı ama bölündüler dedi gerçi 5. Gün embriyoları daha hızlı geliştikleri için değer de daha yüksek çıkıomuş
Yanlız forumlarda ben gibi değerleri olanlar hep ikiz yada 2 yada 3 transfer olanlar baktım da anlamadım..adam gibi yazan da olmamış ki..

Kanama durumları nasıl devam ediyomu
K rengi leke leke peceteye bulaşıyor az az işte kuzum..bakalım iğne nin ise yaraması lazım..yaramazsa başka iğne de mi vercekler hiç bilmiyorum ki..sende yarın yap tahlili bir an önce..sinir oldum herif gene kos kos gelmiş eli boş yaaa..

K rengi leke leke peceteye bulaşıyor az az işte kuzum..bakalım iğne nin ise yaraması lazım..yaramazsa başka iğne de mi vercekler hiç bilmiyorum ki..sende yarın yap tahlili bir an önce..sinir oldum herif gene kos kos gelmiş eli boş yaaa..
Kuzum bunların hepsi böyle :KK70: ince düşünmek erkek milletine haram :KK66:

X