Tüp Bebek Merkezleri Brüksel Tüp Bebek Merkezi Yücel Kahraman hk bilgisi olanlar??

Sen nasılsın bugün ağrın sizin varsa ara doktoru.yada hiçç hareket etme zorlama vücudunu..
İyiyim canım çok belirgin bir ağrım yok yatıyorum bende dün akşam ilk defa dışarı çıktım sıkıntıdan patlıcaktım artık yarım saat bi dolaştık geldik tekrar ama yoruldum ben işe nasıl gidicem hiç bilmiyorum

Yaa her seferinde vücut değişik bir tepki verir mi yaaa..birinde olan diğerin de olmuyor yeni bir şey çıkıyor..nasıl bir metabolizma..hayret birşey..yeni yeni korkular ekleniyor
Tatlım her seferinde vücut farklı tepkiler veriyomuş bide biz kaygılanınca daha çok şeyler çıkıo aslında herşeyim başı sinir stres korkular zaten

İyiyim canım çok belirgin bir ağrım yok yatıyorum bende dün akşam ilk defa dışarı çıktım sıkıntıdan patlıcaktım artık yarım saat bi dolaştık geldik tekrar ama yoruldum ben işe nasıl gidicem hiç bilmiyorum
Evet biraz dolaşınca ağrı başlıyor..ben o gün istanbul dan geldiğimde bile arabayla hava alanına gittim havaalanından aldılar..orda beklemek yordu mesela beni..ayakta giriş için beklerken birden ağrı girdi karnıma..

Sak
Ay vallaa nasıl aşacağım bu korkularını hiç bilemiyorum
sakınan göze çöp batar diye boşuna dememişler canım birşey eğer yazılmışsa ne yaparsan yap o olur yok eper kısmetinde yoksa ne yaparsan yap yine olmaz o yüzden şu an herşeyimizi allaha bırakıcaz o herşeyin en iyisini bilir

Sak

sakınan göze çöp batar diye boşuna dememişler canım birşey eğer yazılmışsa ne yaparsan yap o olur yok eper kısmetinde yoksa ne yaparsan yap yine olmaz o yüzden şu an herşeyimizi allaha bırakıcaz o herşeyin en iyisini bilir
Öyle tabi canım ama ister istemez de için kırılıyor..millet istemez olur..biz isteriz olmaz..sabrım kalmadı artık valla..

Kız dün konuştuk demi sıkıldık yatmaktan diye..kanamam olmadığı sürece doktor yat demediği sürece yatmam dedim...allahım ne büyük konuştum yarabbim yaaa
Aman bundan sonra hiç bişey için açma ağzını demek tam duanın kabul olacağı saate denk getirmişsin demekki bilseydin başka şey için dua ederdin

IMG-20150423-WA0001.jpg

Nasılsın durumlar nasıl??
Yatıyorum canım napim.gündüz krengi ne döndü lekeler..sanki kürtaj olursun ve ya doğum yaparsın da içine dikiş atarlarsa o zamanla dışarı atar yaa kendini..öyle geliyor uzun uzun ip gibi krengi parça..belim çok fena ağrıyor..kaşıklarım çatirdicakmis gibi gergin adet olcam gibi bir his

Yatıyorum canım napim.gündüz krengi ne döndü lekeler..sanki kürtaj olursun ve ya doğum yaparsın da içine dikiş atarlarsa o zamanla dışarı atar yaa kendini..öyle geliyor uzun uzun ip gibi krengi parça..belim çok fena ağrıyor..kaşıklarım çatirdicakmis gibi gergin adet olcam gibi bir his
Aman canım dikkat et hiç kalkma yar sürekli o yarına da kesilir tamamen

Aman canım dikkat et hiç kalkma yar sürekli o yarına da kesilir tamamen
Dün ananas yedim yaa omu etkiledi acaba..kiminin vücuduna bazen kan sulandırıcı çok geliyormuş..kg göre verilirmiş..ikizler de hiç kullanmamistim sadece bebe aspirini içmiştim..çok mu geldi acaba hem iğne hem ilaç..

X