Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Breast beauty göğüs büyümesine yardımcı kemer kullanan var mı?

Vücüdün yağ oranı göğüs büyüklüğünde bir etkense ve bu kemer sarkan göğüslerdeki fazla yağ oranını yakarak azaltıyorsa bu kemer nasıl oluyorda normal göğüslerdeki yağa dokunmayarak göğüsleri büyütürken bir taraftan sarkan göğüsleri toparlıyor...Bende bu işten bir halt anlamadım .Yoksa kemerin içerisinde var olduğunuı söyledikleri şey bir mikrochip değilde bir erkek beyni mi? Muhtemelen çeviri yanlışı yapmışlardır ama ben bu konuyu mail atarak soracağım kafama takıldı, mantık dışı...

yoksa kemerin içerisinde varolduğunu söyledikleri şey bir mikrochip değilde bir erkek beyni mi?
kız sen ölme emiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

yoksa kemerin içerisinde varolduğunu söyledikleri şey bir mikrochip değilde bir erkek beyni mi?
kız sen ölme emiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Ne bileyim belki kafasına göre çalışıyordur bak bununkiler sarkmış ona göre yoğurayım, bununkiler iyi ama küçük bunu okşayayım,seveyim nasılsa büyür diyordur

mafoldumben

Ne bileyim belki kafasına göre çalışıyordur bak bununkiler sarkmış ona göre yoğurayım, bununkiler iyi ama küçük bunu okşayayım,seveyim nasılsa büyür diyordur

mafoldumben

bu benim sewgilimden bayaaaaaaaaa tanıdık geldi bana evlenince öle büyütmeyi düşünüomuşta benim memişleri hahahahah :dance:laelaelaelaelae:lepi:

kizlar ebay e breast massager yazin bicok ürün cikiyor degisik modellerde ve bazilarida cok ucuz 5-10 dolar ama honkongdangeliyo

:teytey: kızlar bu kemer olayını yeni duydum valla burda nasılsa titreşimle büyütüyormuş bende su zayıflama kemerleri var onu taksam olurmu acep aynıya gelirmi sizce kaydirigubbakcemile3

:teytey: kızlar bu kemer olayını yeni duydum valla burda nasılsa titreşimle büyütüyormuş bende su zayıflama kemerleri var onu taksam olurmu acep aynıya gelirmi sizce kaydirigubbakcemile3

bıde ıyıce kaybolursa canım yagları erıtırde o zaman yandın ıstesırnaşık şey

kızzz moonshine ne die aldın o zaman kızzz :KK70::KK70:
para çok geliosa bize yolla burs niyetineee her türlü yardım kabul edilirrr :KK70::KK70:

kızzz moonshine ne die aldın o zaman kızzz :KK70::KK70:
para çok geliosa bize yolla burs niyetineee her türlü yardım kabul edilirrr :KK70::KK70:

canim ya ne bileyim böyle dandik olacagini hos cin mali hemde o fiyata tahmin etmeliydim.
canin sagolsun nekadar lazim :KK66:
o diger adresteki ne öyle cikletmi ne

X