Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Breast beauty göğüs büyümesine yardımcı kemer kullanan var mı?

Hahahaha canım kıyamam sana ya, ama boşuna dememişler ucuzdur vardır bir ayıbı pahalıdır vardır bir hayırı diye Biri 110 lira diğeri 6 dolar, olsun o kadar:) Sen yinede kullan ama canım, ihmal etme masaj masajdır, kan dolaşımını hızlandırır...

tabiki digeri gibi olmasini beklemedim, olayi kavramak icindi ama bukadarda zayif beklememistim hem kullanimi daha kolay geldi özel giyinmeye falan gerek yok, tak cikar .
sendeki kemeri almada yasadigim tek süphe bu, tembellikten ihmal edecegimi düsünüyorum

aynı ürün hepsiburada'da var 100 küsürdü fiyatı değişmediyse;bu ürünü kullanıpta iyi sonuç alanlar yazsın lütfen!

Şeker o, göğüs büyütme şekeri, birde ciklet olan versiyonları var :)

bilorumm canımda sayfayı anlayamadım ben o manada şeettmiştimm sırnaşık şey
buarada sen nerlerdesin kızz özlettin kendini yaz gelişmeleri bana engin bilgilerinden mahrum etme biziii :gitmeve beni :jeyyar:)
öptüümmmopuyorumnanaktan

aynı ürün hepsiburada'da var 100 küsürdü fiyatı değişmediyse;bu ürünü kullanıpta iyi sonuç alanlar yazsın lütfen!

Canım benden başka kullanan yok galiba ama ben memnunum hatta her ihtimale karşı bozulur falan diye korktuğum için ebay'dan aynı ürünü satan bir satıcıyı iyice takip ettim ve epey ucuz fiyata düşürdüm şimdi gelmesini bekliyorum.O kadar memnumum yani ama sabır en büyük şart...Tabii birde ek olarak breast sculpture kullanıyorum hap olarak ikisi bir arada iyi bir etki sağlıyor...

wayy beee maşallah sen hapla kemeri kullanıosun sadece dimi
ha bide spor yapıodun tabi oda çok etkilidir eminim

wayy beee maşallah sen hapla kemeri kullanıosun sadece dimi
ha bide spor yapıodun tabi oda çok etkilidir eminim

Evet sporda yapıyorum abartmadan, etkisi var özellikle bu üst göğüs kaslarının şişmesini sağlıyor haliyle göğüsler dahada dikleşiyor,mersin yağı ile rezene yağı karışımınıda kullanmayı denedim ama sevmedim bana yaramadı hehehe

canım üst göğüs kaslarını şişiren hareket hangisi?

yaa sen alemsin yaaa yorumlarına kırıldım gülmekten.... e tatlısın sen ööle.... sanırım bu küük gögüs sorunlarımıza bi çare bulamayacagız.her kafadan bi ses cıkıo.tam diorum ki ok bu ürün süper sanırım haönk die baska bi ürün yorumu gelio yok dıorum sanırım bu dierinden daha ii böle die die bu kücük gögüslerle yasaıp ölücem sanırım.... kararsızım... offfffffffff.....

Canım hepimiz sıfırdan başladık sende sebat et canım, başaracağından eminim...

tamam ama nasıl hareketler bende yapmak istiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…