- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
Portable Breast Enhancement Enlargement Massager Device bei eBay.de: Body Enhancers (endet 15.07.09 00:02:50 MESZ)
bu ürün bugün elime ulasti. Diger sütyen seklindeki nasil calisiyor bilmiyoum ama eminim böyle degildir herhalde ?
ama bana gelen ürün yerine iki tane titresimli telefon koyun daha iyi titresim saglar :))
ciddiyim telefon gibi titresim yapiyor hatta daha zayif, ise yaricani sanmiyorum bunun.
galiba canımm yaa anlayamadım inkilizcem kıttırda accıkk...
Şeker o, göğüs büyütme şekeri, birde ciklet olan versiyonları var :)
aynı ürün hepsiburada'da var 100 küsürdü fiyatı değişmediyse;bu ürünü kullanıpta iyi sonuç alanlar yazsın lütfen!
kaç cm büyüme war şuan swordfish
wayy beee maşallah sen hapla kemeri kullanıosun sadece dimi
ha bide spor yapıodun tabi oda çok etkilidir eminim
Evet sporda yapıyorum abartmadan, etkisi var özellikle bu üst göğüs kaslarının şişmesini sağlıyor haliyle göğüsler dahada dikleşiyor,mersin yağı ile rezene yağı karışımınıda kullanmayı denedim ama sevmedim bana yaramadı hehehe
tatlım pilatesle kol gögüs çalışıor o
yaa sen alemsin yaaa yorumlarına kırıldım gülmekten.... e tatlısın sen ööle.... sanırım bu küük gögüs sorunlarımıza bi çare bulamayacagız.her kafadan bi ses cıkıo.tam diorum ki ok bu ürün süper sanırım haönk die baska bi ürün yorumu gelio yok dıorum sanırım bu dierinden daha ii böle die die bu kücük gögüslerle yasaıp ölücem sanırım.... kararsızım... offfffffffff.....
yaaa hiçbişi olmadı en az bi cm büyür fenamı
Evet sporda yapıyorum abartmadan, etkisi var özellikle bu üst göğüs kaslarının şişmesini sağlıyor haliyle göğüsler dahada dikleşiyor,mersin yağı ile rezene yağı karışımınıda kullanmayı denedim ama sevmedim bana yaramadı hehehe