Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Breast beauty göğüs büyümesine yardımcı kemer kullanan var mı?

sabah akşam düzenli olarak masaj yaptım ve düzenli olarak spor yapan birisi değilim çalışıyorum çünkü arada sırada akşamalrı 1 saat yürüyüş yapıyorum. bu koşuşturmada spora zaman ayırmak zor oluyor. kişilere göre değişiyormus kremin etkisi. 3 ayda da 2 beden büyüme sağlayabilir ama benimki 2 aylık bir sürede 2 beden büyüme sağladı. düzenli olarak kullanmanızı tavsiye ederim. özel olarak yeyip içtiğim birsey yoktu. eskiye dönme gibi bir durum olmadı bende. bu iki ürünü düzenli olarak kullanırsanız sizde benim gibi istediğiniz göğüslere sahip olabilirsiniz. etkisini sizde göreceksiniz. gercekten bende şimdiye kadar terettüt ettim ve hiçbirsey kullanmamıştım iyi ki kullanmışım artık bu konuda bir sıkıntım kalmadı.

yani resmen 85 beden desteksizi dolduruyorsu şimdi öyle mi enteresan valla .....

ben şimdiye kadar cok fazla ürün araştırdım. bu ürününde cok fazla ismini duymustum denemek istedim. denemeden bilemeyecektim etkisi olup olmadığını bu kadar kısa sürede etkisini görünce bende gercekten cok sasırdım. sizde kullanır memnun kalırsınız umarım.85 beden desteksiz kullanıyorum çünkü dolgun ve dik oldugu için artık destekli kullanmama gerek kalmadı.

ya bukadar sakin anllatıyorsun ben olsam delirirdim valla biraz reklam olduğundan şüphelenmedim deil yani ne yalan söyleyeyim...

istediğim göğüslere sahibim artık o yüzden bu rahatlığım sizlerle paylaşmak dısında başka bir niyetim yok. gercekten uzun süredir bu konuda cok fazla ürün araştırdım. en sonunda denemeye karar verdim. ben reklam vermek için bu sitede değilim sadece tavsiye temek benim amacım. herkes memnun kaldığı ürünleri belirtiyor bende sadece böyle sıkıntıları olanlarla paylaşmak istedim.

doğrudur canım artık kim doğru kim yalan anlayamıyoruz valla....

hayret valla bu urun hakkında cm buyutmuyo dıyenlerı duydum ıkı beden cok ılgınc?:1closedeyes:

ben göğüslerimi dikleştirmek için ameliyat olmayı düşünüyordum bu ürünü görünce çok sevinmiştim;ameliyat olmaktan kurtuldum diye ama doktorum krem ve kemerlerin etkisinin geçici olduduğunu söyledi kalıcı etki istiyorsam ameliyat olmam gerekiyormuş;sizinkiler ne durumda bilmiyorum ama benim göğüs uçlarımda aşağıya bakıyormuş doktorum öyle dedi...yinede belki kullanıp faydasını görenler vardır diye konuyu açmıştım opuyorumnanaktan

yaaaa bıktım valla yaaa oooooooooooooofff offffffffffffffffff:S

Tabiiki etkisi herkesde değişir sonuçta bu kremlerin göğsünde az dokusu olan insanlarda işe yaramadığını biliyoruz seninki musaitmiş demekki ne mutlu sana...

Kremlerin etkisi geçicidir büyük ihtimal ama kemerin etkisinin geçici olduğunu sanmıyorum çünkü şu anda bakıyorum göğüsümde şişme değil dokularda artış var gibi zaten dokununca işe yarayıp yaramadığını anlıyorsunuz.Balon gibi geliyor ise geçicidir...Sen doktorların her dediğine bakma, krem vs konusunda haklı olabilir fakat estetik doktorları en kusursuz insanda bile kusur bulmaya bayılırlar canım...Çok küçük değil ise doku varsa masajı dene, işe yaradığını görürsen daha pratik olması için kemer alırsın...

yaaaa bıktım valla yaaa oooooooooooooofff offffffffffffffffff:S

Fenomen, ne diyorsun canım, bendeki gelişmeyi nasıl buldun? Fikrini yazda insanlar karamsarlıktan kurtulsun...

Son düzenleme:
yaa sendeki müthiş yaaa maşallah kızlar ben swordfishinkini gördüm böle yuvarlak yuvarlak çok güzeller delikafaduldendelikafadulden
darısı başımaa amin amin amin ama seninde varmış bişiler ondan dahada yaramış bunlar canım aslındabenimde var biraz ama karamsarlıktan onlarıda küçülttüm zavallı gariplerim
ama kemer banada yarar yani yüzdeyüzz ah bi alsammmm

O zaman ne yapacaksın karamsar olmayacaksın canım, pozitif düşün ve iste evren sana verecektir...Hem zaten onları beğenmediğini zannedip darılırlar sonra :)

amaannn zatennn beni sewemedi gittti namıssızzlarrrr beni sevmeyen karıyı ben hiç sevememmm demiş bertuğ cemil abimiz ama naparsın elin mahkumm sevecennn delikafaduldendelikafadulden

bu aletilgimi cekti, amarikan birsitede 28 dolardiyor pembe sizinkine cok benziyoadi pangao fakat cin yapimiymis, sizinki nereden acaba

amaannn zatennn beni sewemedi gittti namıssızzlarrrr beni sevmeyen karıyı ben hiç sevememmm demiş bertuğ cemil abimiz ama naparsın elin mahkumm sevecennn delikafaduldendelikafadulden

:)))

bu aletilgimi cekti, amarikan birsitede 28 dolardiyor pembe sizinkine cok benziyoadi pangao fakat cin yapimiymis, sizinki nereden acaba

Sence böyle ıvır zıvırlar nerede üretilir başka :) Aslına bakarsan benim bu ürünü tercih etmemin nedeni biraz tembellik sonuçta her gün çıplak elle 30 dakika masaj yapsam aynı şey olur herhalde ama bu çok ama çok pratik, hem kremlerlede kullanılabiliyor o çok büyük avantaj...Canım linkini yaz istersen daha ucuza almak isteyenlerin derdine derman olur çünkü ben şimdi ebay'e baktım orada 149$ yani buradan pahalı...

anaaa süpermişşş ya alacaksak toplu alalım bence hem kargoda falan indirim olar belkii :)

kargo üründen daha pahali ya.
60 dolar 100 tl falan yapiyor sanirsam cok büyükfark kalmiyor aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…