istediğim göğüslere sahibim artık o yüzden bu rahatlığım sizlerle paylaşmak dısında başka bir niyetim yok. gercekten uzun süredir bu konuda cok fazla ürün araştırdım. en sonunda denemeye karar verdim. ben reklam vermek için bu sitede değilim sadece tavsiye temek benim amacım. herkes memnun kaldığı ürünleri belirtiyor bende sadece böyle sıkıntıları olanlarla paylaşmak istedim.
ben göğüslerimi dikleştirmek için ameliyat olmayı düşünüyordum bu ürünü görünce çok sevinmiştim;ameliyat olmaktan kurtuldum diye ama doktorum krem ve kemerlerin etkisinin geçici olduduğunu söyledi kalıcı etki istiyorsam ameliyat olmam gerekiyormuş;sizinkiler ne durumda bilmiyorum ama benim göğüs uçlarımda aşağıya bakıyormuş doktorum öyle dedi...yinede belki kullanıp faydasını görenler vardır diye konuyu açmıştım opuyorumnanaktan
yaaaa bıktım valla yaaa oooooooooooooofff offffffffffffffffff:S
yaa sendeki müthiş yaaa maşallah kızlar ben swordfishinkini gördüm böle yuvarlak yuvarlak çok güzeller delikafaduldendelikafadulden
darısı başımaa amin amin amin ama seninde varmış bişiler ondan dahada yaramış bunlar canım aslındabenimde var biraz ama karamsarlıktan onlarıda küçülttüm zavallı gariplerim
ama kemer banada yarar yani yüzdeyüzz ah bi alsammmm
amaannn zatennn beni sewemedi gittti namıssızzlarrrr beni sevmeyen karıyı ben hiç sevememmm demiş bertuğ cemil abimiz ama naparsın elin mahkumm sevecennn delikafaduldendelikafadulden
bu aletilgimi cekti, amarikan birsitede 28 dolardiyor pembe sizinkine cok benziyoadi pangao fakat cin yapimiymis, sizinki nereden acaba