Ben kemerimi satıyorum ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler.
Bu kemeri yaklaşık 3 ay kullanmıştım göğüs gelişimine yardımcı çaylarla birlikte ve 5 cm büyüme elde etmiştim
masaj kemeri işe yarıyo cm olarakta 1-2 cm arası bi büyüme oldu onun haricindede dolgunluğu hissedebiliyorum kullanmaya devammm
kızlar ben bu kemerle 3 ayda 3 cm büyüttüm. şu an ara verdim. kemerden önce 75 B dolgulu( dolgu derken hafif alttan push up oluyor ya) kullanıyordum. Kemerden sonra dolgusuz 75 B kullanıyorum. Genelde 75 C kullanıyorum gene hafif push uplı. Ben gerçekten faydasını gördüm. Yalnız benimkinin adı pangao şekli falan aynı aldığım satıcı zaten ikisinin aynı ürün olduğunu söylemişti. Aldığım satıcıdan burdan bir arkadaşımız daha aldı o da etki gördüğünü yazmış onunki de pangao ydu isim olayı fark etmiyor zannedersem çünkü birebir bu breast beauty ile. Yalnız ben ilk 2 ay kemerle birlikte soya sütü de içtim. Şöyleki sabah akşam uyguluyordum, akşamki uygulamamdan sonra bir bardak (250 ml) soya sütü içiyordum. Şu an herşeye ara verdim. Benim 1.5 -2 sene öncesine kadar bedenim AA ydı bu arada. Birşey deniyorum belli bir süre büyüme oluyor. O şeyle max büyüme elde ettiğime inanınca göğüsleri birkaç ay nadasa bırakıyorumondan sonra başka birşey deniyorum. Böyle böyle elde ettiğim büyümeleri sabitliyorum.
herkesin bünyesi farklı canım, herkeste etki eden bit yöntem ne yazık ki bulamadık henüz!!! introm şerbetçiyle kaç cm büyüttü bende işe yaramadı ama 1 ay kullandım intromdan yaşça daha büyük oldugum için belki de 2-3 ay kullanmam gerekiyordu. arkadaş kemerden 1 ayda sonuç alamamaış olabilir ama kılıçbalığı 4 ay kullandı ve 4 cm büyüttü. yanında bir hap almıştı ama kemerin etki ettiğinden emin hatta yedek olsun diye ikinci bir kemer daha almış. hemen ardından etki görmeye gelince evet ben görüyorum. hemen sonrasında farkediyor derken bahsettigim şey elbette cm bazında bir değişiklik değil ama mesela masaj yaptıktan hemen sonra da bir dolgunluk-diklik farkediyorum, kemerde de bu oluyor. kemerin faydası kendi kendine yapıyor olması ve masajdan farklı olarak titreşim vermesi. titreşim masajdan daha iyi uyarıyor olabilir diye düşünüyorum.4-5 ay kullanıp, kesin durumu sonra söyleyeceğim.
tatlım en önce sabretmeyi öğrenmen gerekiyor. protez taktırma fikrin ve imkânın var mı? eğer yoksa sabredeceksin, başka yolu yok! ister kemer kullan, ister masaj yap, ister bitkisel haplardan-kremlerden kullan kısa vadede sonuç alamazsın ki... farkındaysan sonuç alanlar en az 4-5 ay uğraşanlar. yaşı küçük olup 1 ayda 2-3 cm büyüdü diyenler de var belki sen de oyle olursun ama olmayadabilirsin. şöyle düşün bu vakit oyle ya da böyle geçmeyecek mi? sen büyütücü birşeyler yapmasan, vazgeçsen yine geçecek o vakit... sen yap, unut zamanı... ben 7.5 aydır uğraşıyorum, 5 cm büyüdü. 5 cm daha istiyorum, sabretmek zorundayım. sen de sabretmek zorundasın. once bunu aş.boşa geçirme zamanını. 1 senem var de. bir tedavi gibi düşün. 1 sene bu tedaviyi uygulayacaksın.zaten birkaç ay sonra etkilerini görmeye başlarsın bu sefer zaman daha kolay geçer. bu arada yaşın kaç?
tatlım şahsen ben masaja üşendiğim için aldım kemeri zaten. bu arada kemeri kullandıktan sonra bu ana kadar 1.5 cm bir büyüme oldu kızlar. kemeri 20 dk takıp arkasından soya sütü içiyorum, bilginize.
canım kemer yeni henüz 12 gündür kullanıyorum. 3 cm lik büyüme 1 sene falan uğraştım küç çay ve masajla düzenli olmasa da aklıma geldikçe yaptım A cup takıyordum B oldu işte 1 senede anca. masaj bence en etkilisiydi ve ben masaja çok üşeniyordum kemeri o yüzden aldım. gözle görülür bir dolgunlaşma var şuan ben çok memnunum. cm olarak da artacağını düşünüyorum cm olarak birden artmıyor çünkü. 3 cm arttığında eni genişledi mesela süreç gerektiriyor o.
Unutma 1,5-2 aydan evvel gözle görülür etki almaya başlayamazsın bu yüzden sabır şart, işe yaramıyor deyip 2 hafta sonra köşeye atma lütfen...
Şöyle söyleyeyim yukarıdada yazdığım gibi hem alet hem hap kullandım
başlangıç ölçüsü 85cm dolgusuz 75 B dolgulu 80 B
bitiş ölçüsü 89 cm dolgusuz 80 B dolgulu 80 C Kapların değişmesinden anlayacağınız gibi sadece cm bazında değil dolgunluk açısından büyüme söz konusu
bu tam benim aradığım ölçü idi bu yüzdende artık kullanmayı bıraktım vucudum çok ince olduğu için bundan büyük göğüs bir tuhaf durur çünkü.