Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Breast beauty göğüs büyümesine yardımcı kemer kullanan var mı?

Merhaba arkadaşlar Bende de deformasyon sorunu var. Bu kemeri uzun zamandır arıyorum ama üretici firmadan temin edilemiyormuş artık. Kemerini kullanmayan arkadaşlar satmayı düşünür müsünüz?

mrb arkadaşlar bende bu kemerden arıyorum bi yerde buldum sipariş verdim kargo geldi fakat bana kemer değil apex isimli 2 kutu ilaç yollamışlar...kemerini satmak isteyen varsa ben almak istiyorum lütfen biri sesimi duysun....bu arada burda yeniyim sistemi pek bilmiyorum msj bekliyorum

Ben kemerimi satıyorum ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler.

Selin ben mesajini simdi gordumm ( nisandan beridir bu kemeri ariyorum satmadiysan sen bana mesaj atabilir misin yeni uye oldum sistemi tam cozemedim sana mesaj atamadim ayyy nolur satmamis ol ve satmak isteyen arkadaslar sizde bana ulasabilirsiniz ilgileniyorum konuyla hatta amerikadan getirtmeyi dusuncek kadar ((nolur mesaj atinn..

Kizlar ben de satan olursa almak istiyorum ( umarim istedigi sonuca ulasip, yardimci olmak isteyenler vardir :)

Bu kemeri yaklaşık 3 ay kullanmıştım göğüs gelişimine yardımcı çaylarla birlikte ve 5 cm büyüme elde etmiştim

masaj kemeri işe yarıyo cm olarakta 1-2 cm arası bi büyüme oldu onun haricindede dolgunluğu hissedebiliyorum kullanmaya devammm

tatlım şahsen ben masaja üşendiğim için aldım kemeri zaten. bu arada kemeri kullandıktan sonra bu ana kadar 1.5 cm bir büyüme oldu kızlar. kemeri 20 dk takıp arkasından soya sütü içiyorum, bilginize.

Büyümeler kalıcı oldu mu? Kalıcıdır bence ama :)

Unutma 1,5-2 aydan evvel gözle görülür etki almaya başlayamazsın bu yüzden sabır şart, işe yaramıyor deyip 2 hafta sonra köşeye atma lütfen...

Çok haklısın hemen bırakmamak lazım

Kilo bakimindan vucütt dengeliyse zaten kremlerle masaj yöntemleriyle kesin büyüyor 45 kiloluk bi bayan peki nasil büyütücek gögüsleri?bana zayif ama gögüslerim büyüdü diyenler lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…