Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Breast beauty göğüs büyümesine yardımcı kemer kullanan var mı?

kızlar bu kemer büyütme yapabiliyo tamam da dikleştirmeye nasıl bi fayda sağlıyo mesela bayağı bir sarkık göğsü toparlama yapabiliyo mu bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

kızlar ben çok düzenli olmasa da bir aydan fazladır kullanıyorum
hayatımda görmediğim kadar dolgunlaşmışlardı
regl olunca söndü gitti eski haline döndü
benim durumumda olan var mı?

Merhaba,

Ben bu aleti nisan başında alıp kullanmaya başlamıştım. 2 hafta kadar zayıf masaj ayarında hergün 20+20 dk kullandım. Bu süreçte hafif bir dolgunluk ve dikleşme gözlemledim. 2 hafta sonunda kullanmayı bıraktım.Biraz da üşengeçliğimden. Fakat şimdi tekrar başladım. Azmedip uğraşırsam ve en güçlü titreşime kadar en azından 6 hafta kullanırsam belirgin bi değişim olacağı inancındayım. Bu sefer ölçülerimi de aldım başlarken ki değişimi gözlemleyebileyim =) Burada paylaşmak istedim çünkü ben de merakla takip ediyordum bu forumu. Gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum bu paylaşımların.

Bu arada gnn86, adet dönemim 1 hafta kadar sonra olacak, sonrasında bir sönme olup olmadığını paylaşırım =)

merhaba arkadaşlar bu kemeri 2 gun önce bende aldım soyle bir sorum olacak

1- bu kemeri gunde kaç kere ve kaç dk hangi hızda kullanmalıyım acaba (ben simdilik 30 dk yuksek hızda kullanıyorum).

2- birde bendeki kemerde zayıf ve orta hızda sol taraf sag tarafa göre daha hıssedilir titriyor ama yuksek hızda iki tarafda aynı sizdedemi oyle yoksa benimkindemi bir sorun var eyvahedigeldismile

bilgi verirseniz sevinirim .bilmiyorumkismile

Kemer kesin etkilidir. 1-2 aylık düzenli kullanımda işe yaramaması imkansız. Benim sorum da şu. Bıraktıktan sonra etkisi geçiyor mu? hani spor yapınca sıkılaşır bırakınca daha çok sarkarız ya onun gibi mi yoksa kalıcı mı? ürünü kullanan arkadaşlar yanıtlayabilirler mi lütfen?

1- bu kemeri gunde kaç kere ve kaç dk hangi hızda kullanmalıyım acaba (ben simdilik 30 dk yuksek hızda kullanıyorum).

2- birde bendeki kemerde zayıf ve orta hızda sol taraf sag tarafa göre daha hıssedilir titriyor ama yuksek hızda iki tarafda aynı sizdedemi oyle yoksa benimkindemi bir sorun var eyvahedigeldismile

clairdelune ve fenci_85 cevap verirseniz sevinirim

Canım ben de düzenli kullanamadım maalesef ama başlıcam inş...İlk önce düşük seviyeden başlamalısın ben 15+15 kullanıyorum 2 hafta aralıklı olarak seviyeyi arttır.Ve açıkçası ben sağ ve sol da bir farklılık hissetmedim acaba göğüsler farklı boyutta olur ya sağ ve sol da ondan dolayı öyle hissediyor olmayasın?

kızlar ben bu kemerle 3 ayda 3 cm büyüttüm. şu an ara verdim. kemerden önce 75 B dolgulu( dolgu derken hafif alttan push up oluyor ya) kullanıyordum. Kemerden sonra dolgusuz 75 B kullanıyorum. Genelde 75 C kullanıyorum gene hafif push uplı. Ben gerçekten faydasını gördüm. Yalnız benimkinin adı pangao şekli falan aynı aldığım satıcı zaten ikisinin aynı ürün olduğunu söylemişti. Aldığım satıcıdan burdan bir arkadaşımız daha aldı o da etki gördüğünü yazmış onunki de pangao ydu isim olayı fark etmiyor zannedersem çünkü birebir bu breast beauty ile. Yalnız ben ilk 2 ay kemerle birlikte soya sütü de içtim. Şöyleki sabah akşam uyguluyordum, akşamki uygulamamdan sonra bir bardak (250 ml) soya sütü içiyordum. Şu an herşeye ara verdim. Benim 1.5 -2 sene öncesine kadar bedenim AA ydı bu arada. Birşey deniyorum belli bir süre büyüme oluyor. O şeyle max büyüme elde ettiğime inanınca göğüsleri birkaç ay nadasa bırakıyorum :KK70: ondan sonra başka birşey deniyorum. Böyle böyle elde ettiğim büyümeleri sabitliyorum.

kızlar ben bu kemerle 3 ayda 3 cm büyüttüm. şu an ara verdim. kemerden önce 75 B dolgulu( dolgu derken hafif alttan push up oluyor ya) kullanıyordum. Kemerden sonra dolgusuz 75 B kullanıyorum. Genelde 75 C kullanıyorum gene hafif push uplı. Ben gerçekten faydasını gördüm. Yalnız benimkinin adı pangao şekli falan aynı aldığım satıcı zaten ikisinin aynı ürün olduğunu söylemişti. Aldığım satıcıdan burdan bir arkadaşımız daha aldı o da etki gördüğünü yazmış onunki de pangao ydu isim olayı fark etmiyor zannedersem çünkü birebir bu breast beauty ile. Yalnız ben ilk 2 ay kemerle birlikte soya sütü de içtim. Şöyleki sabah akşam uyguluyordum, akşamki uygulamamdan sonra bir bardak (250 ml) soya sütü içiyordum. Şu an herşeye ara verdim. Benim 1.5 -2 sene öncesine kadar bedenim AA ydı bu arada. Birşey deniyorum belli bir süre büyüme oluyor. O şeyle max büyüme elde ettiğime inanınca göğüsleri birkaç ay nadasa bırakıyorum :KK70: ondan sonra başka birşey deniyorum. Böyle böyle elde ettiğim büyümeleri sabitliyorum.

canım bu kemeri nerden alabiliyoruz ve de fiyatı ne kadar acaba bilmiyorumkismile

ben bu ürünü ebayden 45 milyon civarına getirtmiştim. alalı baya oluyo. ilk aldığım zamanlarda 2 ay düzenli kullandım gibi gibi sonra bıraktım. dolgunluk yapmıştı, baya sıkılaşmıştı göğsüm ama belirgin bir büyüme kaydetmediğim için heralde sıkıldım bıraktım. daha sonra ne zaman elime geçse 3-5 gün kullanıp bırakıyorum.
şu aralar yine gaza geldim aslında hayıt falan kullanıyoken bunu da takmak istiyorum ama şöyle bir durum var, alet viyaakk viyaaakk diye ötüyo:KK43:( nası anlatabilirim bilmiyorum bozuluyo galiba acayip sesler çıkartıyo..
benzer durumu yaşayan var mı:KK43:

samantha teşekkürler canım özel yazamıomuşum mesajım azmış :KK43: ya para hesap noya mı yoksa gelince elden mi verilio acaba bi de güvenilir mi ki gerçi sen almışsın ama ne bilim firma değil ya tırstım :kedi:

samantha teşekkürler canım özel yazamıomuşum mesajım azmış :KK43: ya para hesap noya mı yoksa gelince elden mi verilio acaba bi de güvenilir mi ki gerçi sen almışsın ama ne bilim firma değil ya tırstım :kedi:

canım satıcı gittigidiyordan ilan açabiliyor ama komisyon koyuyor doğal olarak. sen satıcıyla konuş en iyisi çünkü bana gönderdi ben kargoyu getirene ödedim kapıda o tarz bişey yapmıştık.

ben bu ürünü ebayden 45 milyon civarına getirtmiştim. alalı baya oluyo. ilk aldığım zamanlarda 2 ay düzenli kullandım gibi gibi sonra bıraktım. dolgunluk yapmıştı, baya sıkılaşmıştı göğsüm ama belirgin bir büyüme kaydetmediğim için heralde sıkıldım bıraktım. daha sonra ne zaman elime geçse 3-5 gün kullanıp bırakıyorum.
şu aralar yine gaza geldim aslında hayıt falan kullanıyoken bunu da takmak istiyorum ama şöyle bir durum var, alet viyaakk viyaaakk diye ötüyo:KK43:( nası anlatabilirim bilmiyorum bozuluyo galiba acayip sesler çıkartıyo..
benzer durumu yaşayan var mı:KK43:

valla bızt bızt diye ötüyor sanki de viyakladığını duymadım kaydirigubbakcemile3

Hazır elinde varmış neden kullanmıyorsun :eek:klava: hayıtı kullandıktan hemen sonra iç canım hatta. Çünkü masajdan sonra göğse etkili birşey içmek extra verim sağlıyor.

valla bızt bızt diye ötüyor sanki de viyakladığını duymadım kaydirigubbakcemile3

Hazır elinde varmış neden kullanmıyorsun :eek:klava: hayıtı kullandıktan hemen sonra iç canım hatta. Çünkü masajdan sonra göğse etkili birşey içmek extra verim sağlıyor.

çünkü o ses normal bir ses değil, baya baya ortalığı inletiyo... 3-5 gün gaza geliyorum kullanıyorum sonra o sesi çıkardığında lanet olsun diyip bırakıyorum, bi ara tekrar hatırlayıp kullanıyorum, 3-5 gün sonra yine o ses...
şu an tamamen kendi salaklığımdan norlevo kullanmak zorunda kaldığımdan eksta östrojen takviyesi yapmaya korkuyorum.. o yüzden hayıtı da kullanmıycam. bir dahaki aya:KK43:

X