- 21 Mart 2008
- 32
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım masaj yap ya da ağırlık kaldır onlar da dikleştiriyor
merhaba arkadaşlar bu kemeri 2 gun önce bende aldım soyle bir sorum olacak
1- bu kemeri gunde kaç kere ve kaç dk hangi hızda kullanmalıyım acaba (ben simdilik 30 dk yuksek hızda kullanıyorum).
2- birde bendeki kemerde zayıf ve orta hızda sol taraf sag tarafa göre daha hıssedilir titriyor ama yuksek hızda iki tarafda aynı sizdedemi oyle yoksa benimkindemi bir sorun var eyvahedigeldismile
bilgi verirseniz sevinirim .bilmiyorumkismile
merhaba arkadaşlar bu kemeri 2 gun önce bende aldım soyle bir sorum olacak
1- bu kemeri gunde kaç kere ve kaç dk hangi hızda kullanmalıyım acaba (ben simdilik 30 dk yuksek hızda kullanıyorum).
2- birde bendeki kemerde zayıf ve orta hızda sol taraf sag tarafa göre daha hıssedilir titriyor ama yuksek hızda iki tarafda aynı sizdedemi oyle yoksa benimkindemi bir sorun var eyvahedigeldismile
bilgi verirseniz sevinirim .bilmiyorumkismile
kızlar ben bu kemerle 3 ayda 3 cm büyüttüm. şu an ara verdim. kemerden önce 75 B dolgulu( dolgu derken hafif alttan push up oluyor ya) kullanıyordum. Kemerden sonra dolgusuz 75 B kullanıyorum. Genelde 75 C kullanıyorum gene hafif push uplı. Ben gerçekten faydasını gördüm. Yalnız benimkinin adı pangao şekli falan aynı aldığım satıcı zaten ikisinin aynı ürün olduğunu söylemişti. Aldığım satıcıdan burdan bir arkadaşımız daha aldı o da etki gördüğünü yazmış onunki de pangao ydu isim olayı fark etmiyor zannedersem çünkü birebir bu breast beauty ile. Yalnız ben ilk 2 ay kemerle birlikte soya sütü de içtim. Şöyleki sabah akşam uyguluyordum, akşamki uygulamamdan sonra bir bardak (250 ml) soya sütü içiyordum. Şu an herşeye ara verdim. Benim 1.5 -2 sene öncesine kadar bedenim AA ydı bu arada. Birşey deniyorum belli bir süre büyüme oluyor. O şeyle max büyüme elde ettiğime inanınca göğüsleri birkaç ay nadasa bırakıyorum ondan sonra başka birşey deniyorum. Böyle böyle elde ettiğim büyümeleri sabitliyorum.
canım bu kemeri nerden alabiliyoruz ve de fiyatı ne kadar acaba bilmiyorumkismile
biz gittigidiyor komisyonunu düşürmek için doğrudan satıcıdan aldık. dilersen satıcının mailini verebilirim özelden. 85 e almıştık bu arada.
samantha teşekkürler canım özel yazamıomuşum mesajım azmış ya para hesap noya mı yoksa gelince elden mi verilio acaba bi de güvenilir mi ki gerçi sen almışsın ama ne bilim firma değil ya tırstım :kedi:
ben bu ürünü ebayden 45 milyon civarına getirtmiştim. alalı baya oluyo. ilk aldığım zamanlarda 2 ay düzenli kullandım gibi gibi sonra bıraktım. dolgunluk yapmıştı, baya sıkılaşmıştı göğsüm ama belirgin bir büyüme kaydetmediğim için heralde sıkıldım bıraktım. daha sonra ne zaman elime geçse 3-5 gün kullanıp bırakıyorum.
şu aralar yine gaza geldim aslında hayıt falan kullanıyoken bunu da takmak istiyorum ama şöyle bir durum var, alet viyaakk viyaaakk diye ötüyo( nası anlatabilirim bilmiyorum bozuluyo galiba acayip sesler çıkartıyo..
benzer durumu yaşayan var mı
valla bızt bızt diye ötüyor sanki de viyakladığını duymadım kaydirigubbakcemile3
Hazır elinde varmış neden kullanmıyorsun klava: hayıtı kullandıktan hemen sonra iç canım hatta. Çünkü masajdan sonra göğse etkili birşey içmek extra verim sağlıyor.