Linkleri özelden gönderiyorum cnm sende başla aramıza katıl.merhabalar. öncelikle azminizden dolayı tebrik ediyorum.
bende callenitics yapıyordum ramazan girdi
iç bacaklarımdan ve basenlerimden asırı rahatsızım. bu sporları indirip yapmak istiyorummmmmmmm
Linkleri özelden gönderiyorum cnm sende başla aramıza katıl.
cnm sen böyle yazdıkçada ben yerimde duramıyorum içim içimi yiyo.Çok güzel sonuçlar almışsın çok sevindim.Merak etme kalçadan fazla incelmezsin tam tersi yanlardan daralmaya başladığın anda popo da yukarı doğru kalkmaya başlayacaktır.Benim 12 hafta sonunda bile sadece 98 cm den 97 cme hatta zar zor 96 cm e indiğini gördüm.Diyet yapmadığın sürece küçülmezler.Çünkü ben brazil yaptığım zaman diyet yapmadığım için kolay kolay incelmedim fazla ama sıkılaştığını daralmaya başladığını daha düzgün görünüme kavuştuğumu gördüm.Benim amacımda kilo vermek veya incelmek değil sıkılaşmak ve toparlanmaktı.Fazla kilosu olanlara diyetle birlikte yapmalarını öneriyorum tabi.Bu egzersizle popo alt çizgiside ortay çıkıyo şu resimlerde gördüğümüz modellerin kalçası gibi bombeli şekle giriyo.Bu gerçek denenmiş neticesi görülmüştür tarafımdan.Lastikle yaptığında bacakların ve basenlerin yanacak daha iyi çalışacak.
inşallah canım yaa amacımız da o zatenn
olsunn, arada insanın elinde olmuyor bazı durumlardan dolayı yapamıyor napalımm..telafi edersin mutlaka tatlımm :)
bu arada size bir örnek vereyim kızlar, benim yakın arkadaşım da benle birlikte başladı bu programa, o da dediğin gibi ev müsait değil vs diye bir iki gün düzenli yapamadı sonra olmaz böyle diyip kendine bir program yaptı, sabahları evdekilerin uyuduğu bir saatte, genelde 8de, kalkıyor, günlük programını yapıyor banyosunu yapıyor tekrar yatıyor bir saat sonra kalkıp normal gününe başlıyorr
vallahi ben nasıl o saatte sırf onun için kalkıyorsun ben kalkamazdım hayatta diyorum ki arkadaşım spor konularında hiç hırslı değildi başladığı şey ihep yarıda bırakırdı bu sefer öyle bir gaza getirdim ki siz düşünün halini
eveeet kızlar benim bugün 2. haftam doluyor ve gelişmeleri sizinle paylaşmak istiyorum.
başladığımda ölçüleri almıştım, bugün tekrar aldım, önce şunu söyleyeyim, ben zaten klio vermek istemediğim için yemekten hiç kısmadım hatta spor da yaptığımdan iştahım daha da arttı o yüzden kilomda bir kiloluk bir artış yaşadım :) amaa pantolonlarımda ciddi bir bollaşma yaşadım, hatta geçen gün alışverişe gittiğimde 34 bedene bile girebilmeye başladığımı fark ettim ama tabii ki zorlayarak
vücuduma gelince, ciddi biçimde bir toparlanma oldu, gerçekten sıkılaştım, özellikle bacak bölgesi.
üst bacak bölgem bildiğiniz bılngıl bıngıl sallanan cinstendi, şu an sımsıkı bir halde ve selülit görüntüsü gözle görülür şekilde azaldı,hatta annem fark etti :) üst bacağın ön arka kısımları cidden sert. basen kısmı ve iç bacak hala yumuşak ama ilkine oranla daha sıkı bir halde, tabii ki oralar daha zor bölgeler o kadar da olacak yanii :) alt bacakta da aynı şekilde sıkılaştığını rahatlıkla görebiliyorum. ve benim bacağımın en sorunlu yeri hemen dizimin üzeriydi, fazladan et vardı resmen ve çok yumuşaktı, şu an orası da gayet sert durumda :) anlayacağınız bacaklarda bayağı yol katettim :) aynaya baktığımda bacaklarımın şekli artık gözüme daha güzel geliyor :)
kalçamda bir küçülme yaşamak istemiyordum hatta öyle olur mu acaba diye de korkuyordum kızlar ama inanın 2 hafta sonunda tek cm bile oynamadı. şekline gelincee, daha derli toplu duruyor, kalçamın hemen altında dizimde bahsettiğim gibi fazlalık et parçaları vardı, popomun bombeliğinin bittiği yerden fırlıyorlardı bildiğin, şu an varla yok arası :) ve popomu kaldırmış bunu bugün cidden fark ettim, onu söylemeden edemeyeceğim :)
göbek deliğinin hizasından ölçtüğüm yerde 2,buçuk 3 cm bir incelme yaşadım ki bu gerçekten çok mutlu etti çünkü dediğin gibi yanlarımdan şikayetçiydim, bu gitmeye başladıkları anlamına geliyor :)
şimdilik bu kadar, ama bence 2 hafta için gayet iyi :) merakla bekliyorum programın sonunda kavuşacağım vücuduu :)
bugün cardio axe(zahiricim senin yerine de dans edeceğim) ve high&tight yapacağım, dün aldığım lastikleri de kullanmaya başlayacağım artıkk, light olandan başlıyorum bugün bakalım ne kadar zorlayacak benii.
kız sen 2 haftada naptında bu kadar hızlı yol aldın bacım bi brazilian mı seni bu hale getirdi
cidden hakettin bunu! bende gaaza geldim bea
canım ben de kullandım ondan bir süre geçen yıl gerçekten işe yarıyorduu, yani 10 günde yok etti diyemem ama gözle görülür ölçüde azaldı bence düzenli kullanırsan faydasını görürsünn :) zaten sporla da birleşince iyice işe yarayacaktır
dur hatta bakayım hala evde varsa ben de başlayayım tekrardan, hatırlamamı sağladın çok sağol canım
ne demek canım valla benim bugün 4.gün oldu ve aksatmadan sürüyorum dediğin gibi biraz ilerleme var bide sporla birleşince çok daha iyi olacak gibi...bide kremi sürmeden önce bacaklarımı iyice keseliyorum kuru kuru ki gözenekler açılsın kan dolaşımı hızlansın da krem daha çok işe yarasın diyehırs yaptım vallahi inşallah başarılı oluruz bunca emekten çabadan sonra
Beni de zorladığı için ben level 2 de bırakmak zorunda kaldım.Level 1 e alışmıştım kolay geliyodu ama level 2 biraz daha zoru yanmayı acımayı hissediyorsun iyice.Bende bayram sonrası düzene girecem artık.ben jillian buns and thighs ı dün yapayım dedim, yarısında bıraktım çok zorladı benibayramda tatile gidiyorum döndükten sonra başlamayı düşünüyoruum
Tatlım bravo sana az kaldı merak etme sana yetişicem kısa zamanda.bugün sculpt yaptım yine kızlarrr bu hafta programımda 3 gün sculpt varr bakalım bu programın etkilerini nerelerde göreceğimm
inşallah canımm, madem kese yapıyorsun sana bir de yosun sabununu önereyim, o da iyi geliyormuş selülite, banyoda keseyle bir de onu dene istersen ben kullanıyorum bir ay gibi bir süredir belki sporla birlikte onun da faydası olmuşturr
Tatlım bravo sana az kaldı merak etme sana yetişicem kısa zamanda.Hatta şimdiden takvim yapıyorum kendime buraya tablo eklemeyi bilsem her gün hangi egzersizi yapacağımı yazacam ona göre yapıldı diye işaret koyacam da öyle bişey nasıl yapılır bilmiyorum iyice bi araştırayım bakalım tablo felan şöyle süslü püslü bişey olsun.Daha da gaza getirsin
Linkleri özelden gönderiyorum cnm sende başla aramıza katıl.
lütfen bana da linkleri gönderebilir misiniz? internette arıyorum bulamıyorum off :18:
vallahi bu getirdi zahiricim :) brazil dışında hiçbir egzersiz yaptığım yok oturuyorum bütün gün yürüyüş bile yapmıyorum düşün
çooook teşekkür ederimm:) hadi bakalım inşallah sizin de böyle katettiğiniz yolları görücezz :)
tam gaz devamm
hepimize
İyi bayramlar hepinize yarından itibaren yokum tatile gidiyorum bayram sonunda dönüşüm muhteşem olacak