Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

merhabalar. öncelikle azminizden dolayı tebrik ediyorum.
bende callenitics yapıyordum ramazan girdi
iç bacaklarımdan ve basenlerimden asırı rahatsızım. bu sporları indirip yapmak istiyorummmmmmmm
Linkleri özelden gönderiyorum cnm sende başla aramıza katıl.

lioncum böyle böyle birbirimizi motive ede ede çok güzel sonuçlar alacağız inşallah :) senin tecrübene güveniyorum zaten, sen de tekrar o sonuçları alıcaksın inşallah en kısa zamanda..bugün yaptım bantla gerçekten de daha çok zorladı ve daha çok yandığını hissettim, işe yaradığını hissetmek güzel :) arkadaşım bütün gün boş olduğundan o da rahat yapıyor şimdi senin gibi çalışan bir bayan için sabahın erkeninde kalkıp da yapmak iyice eziyet olur bence de akşamın uygun saatlerini falan seçsen çok daha rahat edersin canım..dediğin gibi amacımız vücudumuzu ideal şekline sokup sağlıklı sıkı bir görünüm elde etmek :)
hep birlikte en güzel sonuçları alıcaz inşallahhh, güveniyoruz kendimize kızlarrr :))

süper bi fikirmişşşş gerçekten istiyosak zaten engel tanımamak gerek mavişko dimi ya

kız sen 2 haftada naptında bu kadar hızlı yol aldın bacım bi brazilian mı seni bu hale getirdi

cidden hakettin bunu! bende gaaza geldim bea

ben jillian buns and thighs ı dün yapayım dedim, yarısında bıraktım çok zorladı beni bayramda tatile gidiyorum döndükten sonra başlamayı düşünüyoruum

kız sen 2 haftada naptında bu kadar hızlı yol aldın bacım bi brazilian mı seni bu hale getirdi

cidden hakettin bunu! bende gaaza geldim bea

vallahi bu getirdi zahiricim :) brazil dışında hiçbir egzersiz yaptığım yok oturuyorum bütün gün yürüyüş bile yapmıyorum düşün
çooook teşekkür ederimm:) hadi bakalım inşallah sizin de böyle katettiğiniz yolları görücezz :)
tam gaz devamm
hepimize

ne demek canım valla benim bugün 4.gün oldu ve aksatmadan sürüyorum dediğin gibi biraz ilerleme var bide sporla birleşince çok daha iyi olacak gibi...bide kremi sürmeden önce bacaklarımı iyice keseliyorum kuru kuru ki gözenekler açılsın kan dolaşımı hızlansın da krem daha çok işe yarasın diye hırs yaptım vallahi inşallah başarılı oluruz bunca emekten çabadan sonra

inşallah canımm, madem kese yapıyorsun sana bir de yosun sabununu önereyim, o da iyi geliyormuş selülite, banyoda keseyle bir de onu dene istersen ben kullanıyorum bir ay gibi bir süredir belki sporla birlikte onun da faydası olmuşturr

ben jillian buns and thighs ı dün yapayım dedim, yarısında bıraktım çok zorladı beni bayramda tatile gidiyorum döndükten sonra başlamayı düşünüyoruum
Beni de zorladığı için ben level 2 de bırakmak zorunda kaldım.Level 1 e alışmıştım kolay geliyodu ama level 2 biraz daha zoru yanmayı acımayı hissediyorsun iyice.Bende bayram sonrası düzene girecem artık.

bugün sculpt yaptım yine kızlarrr bu hafta programımda 3 gün sculpt varr bakalım bu programın etkilerini nerelerde göreceğimm

bugün sculpt yaptım yine kızlarrr bu hafta programımda 3 gün sculpt varr bakalım bu programın etkilerini nerelerde göreceğimm
Tatlım bravo sana az kaldı merak etme sana yetişicem kısa zamanda.Hatta şimdiden takvim yapıyorum kendime buraya tablo eklemeyi bilsem her gün hangi egzersizi yapacağımı yazacam ona göre yapıldı diye işaret koyacam da öyle bişey nasıl yapılır bilmiyorum iyice bi araştırayım bakalım tablo felan şöyle süslü püslü bişey olsun.Daha da gaza getirsin

merak etme canım yosun sabunum da mevcut heheh hepsini aldım herşeyi herşeyi kafaya taktım çünkü başarıcam kurtulucam basenlerden selülitlerden

ay lioncumm, bulursan bana da anlatırsın vallahi ne güzel düşünmüşsün harika olur :) hem kattediğimiz yolu da görmüş oluruz ve bekliyorum seni az kaldıı

bugün cardio axe ve high&tight günümm :)
şu bacaklarımın üstünde hissettiğim kas sertliğini altlarda da istiyorum yaa, onlar da kaslansın bir an önce. bu programı yaparken çok mutluyumm, en çok verim aldığımı hissettiğim işte bu :)

İyi bayramlar hepinize yarından itibaren yokum tatile gidiyorum bayram sonunda dönüşüm muhteşem olacak

evime yeni geldimmmmmmmm artık spor vakti! brazilianı özledim buraları özledimmmmm gelişmeler süper demekki mavişkoooo hadi bakalım darısı başıma ben gaza basıyorum artık

İyi bayramlar hepinize yarından itibaren yokum tatile gidiyorum bayram sonunda dönüşüm muhteşem olacak

bekliyoruz canımm, bomba gibi bir programla taş bir hatuna dönüşme serüveni yaşayacağız, şimdiden iyi bayramlar sana daaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…