Rica ederim cnm indir sen başla sonuçlarınıda burda paylaşalım tamam cnm.cnm çoook teşekkür ederim şuan birşeyler indiriyor ama umarım doğru şeyi indiriyorumdur :))) özelden msj atamadım burdan teşekkür etmek istedim umarım doğru olanı indirmişimdir :18: :18:
bugün sculpt günüm
en rahat programım yanii..bu programda yanan yerlerimi ancak dün ve bugün hissedebildim, tam da şu slim&lift programının resminde çıkan yanlar var ya hani simit denilen, işte oralarr :) o yüzden çok mutluyum. hatta o kaslarıı çalıştırdıktan sonra dün cardio axe.i de yapınca onun da bacak ve popo yanında beli de nasıl çalıştırdığını görmüş oldum.
ve artık high&tight.tan sonra o kadar çok çalıştığını hissettim ki popomun tekrar onu yapacağım günü sabırsızlıkla bekliyorumm.
sonuçları gördükçe iyice keyifli bir hal alıyor şu bbl :)
Rica ederim cnm.Aynı sorun bende de var kalçamın büyük olması hoşuma gidiyo onun üzerine çalışırsam Jennifer Lopez gibi olacak.Benim tek sorunum bacaklarım ve yanlardan çıkan basenlerim.Bunun için yapmadığım hareket kalmadı.Sorunlu olan bölgelerin için Jillian 30 day shred yapma bence onun yerine Jillian Killer Buns&Thigs,Brazil Butt Lift yapabilirsin cnm bu videolar uygun o bölgeler için.Ben Jillian Killer'in level 1'ini bitirdim 2 ye geçmiştim baktım Ramazanda olmuyo çok zorluyo oruç dolayısıyla enerji düşüklüğü olduğundan şimdilik rafa kaldırdım.
ayneeeeeeeeen bende cardio axe i çok sevdim acayip eglenceli hatta dedim acaba bunlar kalçaları çalıştırmıcakmıydı diye
acı yoktu taaaaki high&tight i görene kadarsonuçtan gerçekten mutluyum acı yok rocky! yola devammmm
aynen zahiricim :)
böyle gaza gele gele istediğimiz ölçülere bedenlere kavuşacağız başka yolu yok! :)
özellikle bugün şu brazil butt lift videolarında gördüğümün neredeyse aynısı bir kalça gördüm ki azmim 2 kat arttı yani, dedim tamam kesinlikle öyle olmalıyım kaç olursa olsun o hale gelmeden bırakmicam
Basenler için Brazil butt liftin high&thigh olan egzersizi etkili.Lastikle çalışıyorsun ve bir müddet sonra vücut alıştıktan sonra sert lastiğe geçersin o zaman daha da zorlanacaktır erimemesine imkan yok.Brçok video var jillian killer var mari winsor plates var yeterki istediğin videoyu seç ve o istikamette ilerle.Kendine program yaparsın şu gün bu videoyu yapaam diğer gün başka bu şekilde de yaparsan aynı videoları yapmaktanda sıkılmazsın cnm.merhaba arkadaşlar benim sorunum basenlerim pantolon giyerken kalçam tam oluyo belim bol geliyoo çok geniş baselerim napmalıyım
firfor, zahiri, mavisko, kestanelipasta, theblackkeys, nazle88 Bravo kızlar azminize hayranım.Devam edin bırakmayın ki sonuç alalım.
Ama ben aksattım iyice bugünlerde.Hafta sonu çok misafirlerim vardı.Birde oruçluyken hiç olmuyo gündüz bütün gün aç susuz uykusuz kalınca akşamada yemeği yer yemez hantallaşıyorum.Azmimi kaybetmedim tabiki her zamankinden çok hırslıyım şimdi başlasam tekrar cumaya yolculuk var memlekete annemlerin kaynanamın yanına çocuklar orda tatildeler onları almaya gidiyorum bayram tatilinden istifade edip.Döndüğümde kesin olarak aksatmadan ara vermeden başlıyorum.Özelliklede dün mağazada çok beğendiğim eteğe sığamayınca daha çok hırs yaptım.O kadar güzeldiki etek aklımda nasıl kombine ederim diye de planını bile yapmışken 40 bedenini giydim malesef basenlerden sığmadı bel iyi ama basenlerden bacaklardan yukarı çıkmıyoki.Önceki ölçüm 38 bedendi herşeyi giyebiliyodum hangi ara 42 bedene kadar çıktım anlamadım kendimi bayağı salmışım ne yazıkki.Kendime düzenli program yapıp o düzenle sonuç alıncaya kadar değil alışkanlık haline getirene kadar ömrümün sonuna kadar hayatımın parçası haline getirmek istiyorum.
bugüüünnn başladımmmm sonun da egzersizlere gerçi ben zaten fitness'ada gidiyorum ama gidemediğim zaman bununla desteklemek istedim bide bugün niveanın goodbye selülit 10days serum diye birşeyi var onu aldım denemek için işe yararsa yazarım kızlar sizeee 10gün deneyelim bakalımmm :))))
Bn yapamyorm 2 gundur cok yogun ev musait dgl :18: yerime cardio axe yap bolbollll Zaten yapa yapa brazilyali danscilara benzeriGbime geliyo
Vallahi bravo arkadaşına bende bazen düşünüyorum sabahmı yapsam sporumu diye ama malesef uyku tatlı geliyo 7.30 da işte oluyorum çocuklarda var mümkün değil ancak akşam uygun saatleri seçmek zorundayım.Vallahi sizi de böyle istekli gördükçe hırsım azmim daha çok artıyo o zaman ne diyeyim hedef 38 beden olacak.inşallah canım yaa amacımız da o zatenn
olsunn, arada insanın elinde olmuyor bazı durumlardan dolayı yapamıyor napalımm..telafi edersin mutlaka tatlımm :)
bu arada size bir örnek vereyim kızlar, benim yakın arkadaşım da benle birlikte başladı bu programa, o da dediğin gibi ev müsait değil vs diye bir iki gün düzenli yapamadı sonra olmaz böyle diyip kendine bir program yaptı, sabahları evdekilerin uyuduğu bir saatte, genelde 8de, kalkıyor, günlük programını yapıyor banyosunu yapıyor tekrar yatıyor bir saat sonra kalkıp normal gününe başlıyorr
vallahi ben nasıl o saatte sırf onun için kalkıyorsun ben kalkamazdım hayatta diyorum ki arkadaşım spor konularında hiç hırslı değildi başladığı şey ihep yarıda bırakırdı bu sefer öyle bir gaza getirdim ki siz düşünün halini
eveeet kızlar benim bugün 2. haftam doluyor ve gelişmeleri sizinle paylaşmak istiyorum.
başladığımda ölçüleri almıştım, bugün tekrar aldım, önce şunu söyleyeyim, ben zaten klio vermek istemediğim için yemekten hiç kısmadım hatta spor da yaptığımdan iştahım daha da arttı o yüzden kilomda bir kiloluk bir artış yaşadım :) amaa pantolonlarımda ciddi bir bollaşma yaşadım, hatta geçen gün alışverişe gittiğimde 34 bedene bile girebilmeye başladığımı fark ettim ama tabii ki zorlayarak
vücuduma gelince, ciddi biçimde bir toparlanma oldu, gerçekten sıkılaştım, özellikle bacak bölgesi.
üst bacak bölgem bildiğiniz bılngıl bıngıl sallanan cinstendi, şu an sımsıkı bir halde ve selülit görüntüsü gözle görülür şekilde azaldı,hatta annem fark etti :) üst bacağın ön arka kısımları cidden sert. basen kısmı ve iç bacak hala yumuşak ama ilkine oranla daha sıkı bir halde, tabii ki oralar daha zor bölgeler o kadar da olacak yanii :) alt bacakta da aynı şekilde sıkılaştığını rahatlıkla görebiliyorum. ve benim bacağımın en sorunlu yeri hemen dizimin üzeriydi, fazladan et vardı resmen ve çok yumuşaktı, şu an orası da gayet sert durumda :) anlayacağınız bacaklarda bayağı yol katettim :) aynaya baktığımda bacaklarımın şekli artık gözüme daha güzel geliyor :)
kalçamda bir küçülme yaşamak istemiyordum hatta öyle olur mu acaba diye de korkuyordum kızlar ama inanın 2 hafta sonunda tek cm bile oynamadı. şekline gelincee, daha derli toplu duruyor, kalçamın hemen altında dizimde bahsettiğim gibi fazlalık et parçaları vardı, popomun bombeliğinin bittiği yerden fırlıyorlardı bildiğin, şu an varla yok arası :) ve popomu kaldırmış bunu bugün cidden fark ettim, onu söylemeden edemeyeceğim :)
göbek deliğinin hizasından ölçtüğüm yerde 2,buçuk 3 cm bir incelme yaşadım ki bu gerçekten çok mutlu etti çünkü dediğin gibi yanlarımdan şikayetçiydim, bu gitmeye başladıkları anlamına geliyor :)
şimdilik bu kadar, ama bence 2 hafta için gayet iyi :) merakla bekliyorum programın sonunda kavuşacağım vücuduu :)
bugün cardio axe(zahiricim senin yerine de dans edeceğim) ve high&tight yapacağım, dün aldığım lastikleri de kullanmaya başlayacağım artıkk, light olandan başlıyorum bugün bakalım ne kadar zorlayacak benii.