Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

cnm çoook teşekkür ederim şuan birşeyler indiriyor ama umarım doğru şeyi indiriyorumdur :))) özelden msj atamadım burdan teşekkür etmek istedim umarım doğru olanı indirmişimdir :18: :18:
Rica ederim cnm indir sen başla sonuçlarınıda burda paylaşalım tamam cnm.

ayneeeeeeeeen bende cardio axe i çok sevdim acayip eglenceli hatta dedim acaba bunlar kalçaları çalıştırmıcakmıydı diye

acı yoktu taaaaki high&tight i görene kadar sonuçtan gerçekten mutluyum acı yok rocky! yola devammmm

tüh ya bugün de 8. günümdü 30 day shred'de boşuna mı yaptım :26:

bugüüünnn başladımmmm sonun da egzersizlere gerçi ben zaten fitness'ada gidiyorum ama gidemediğim zaman bununla desteklemek istedim bide bugün niveanın goodbye selülit 10days serum diye birşeyi var onu aldım denemek için işe yararsa yazarım kızlar sizeee 10gün deneyelim bakalımmm :))))

brazil butt lift 'i indiriyorum, jillian 30 day shred yapmaya başladım dün
kilo vermeye ihtiyacım var benim her yanım fazla
ama en çok meme takıntım var, onlar küçülsün yaaa
sonra da bacak, basen
ay yoksa tanrım beni baştan yarat mı demeliydim

jillian killer buns and thighs ı nerden bulabilirim acaba link varsa alabilir miyim?

eveet, 2 gündür yazmadımm, ama geçen günkü programımdan dolayı bir günü yapmadım ama bu kendimi affettiğim anlamına gelmez!
bu haftaki dinlenme günüm yerine o günü saydım ve ara vermeden devam edeceğim :)
dün cardioa axe ve bum bum yaptım, allahım nasıl bir ter atmaktır bu öyle :)
ama gayet mutluyum popomun içinde kas ağrısı hissediyorum sayelerinde yine :)
bugün sculpt günüm yinee, alışmış bulunuyorum buna artık hiç ağrı yapmıyorr :)
vee şu high&tight.da kullanılan lastiklerden aldım bugün, yarın onunla yapacağım ilk kez bakalım nasıl zorlayacak mı :)

aynen zahiricim :)
böyle gaza gele gele istediğimiz ölçülere bedenlere kavuşacağız başka yolu yok! :)

özellikle bugün şu brazil butt lift videolarında gördüğümün neredeyse aynısı bir kalça gördüm ki azmim 2 kat arttı yani, dedim tamam kesinlikle öyle olmalıyım kaç olursa olsun o hale gelmeden bırakmicam

Bn yapamyorm 2 gundur cok yogun ev musait dgl :18: yerime cardio axe yap bolbollll Zaten yapa yapa brazilyali danscilara benzeriGbime geliyo

merhaba arkadaşlar benim sorunum basenlerim pantolon giyerken kalçam tam oluyo belim bol geliyoo çok geniş baselerim napmalıyım

ben de jillian buns and thighs yapmaya çalışıyorum. araya tatil girdi. işlerim yoğun vs derken bi türlü tempoyu yakalayamadım. level 1 i 8 kere, level 2 yi 3 kere falan yaptım. ama her gün düzenli yapamıyorum. ona rağmen gelişmeler var gibi. dar gelen pantolonlarım daha rahat olmaya başladı. sizleri takip ederken de gaza geliyorum kızlar

merhaba arkadaşlar benim sorunum basenlerim pantolon giyerken kalçam tam oluyo belim bol geliyoo çok geniş baselerim napmalıyım
Basenler için Brazil butt liftin high&thigh olan egzersizi etkili.Lastikle çalışıyorsun ve bir müddet sonra vücut alıştıktan sonra sert lastiğe geçersin o zaman daha da zorlanacaktır erimemesine imkan yok.Brçok video var jillian killer var mari winsor plates var yeterki istediğin videoyu seç ve o istikamette ilerle.Kendine program yaparsın şu gün bu videoyu yapaam diğer gün başka bu şekilde de yaparsan aynı videoları yapmaktanda sıkılmazsın cnm.

firfor, zahiri, mavisko, kestanelipasta, theblackkeys, nazle88 Bravo kızlar azminize hayranım.Devam edin bırakmayın ki sonuç alalım.

Ama ben aksattım iyice bugünlerde.Hafta sonu çok misafirlerim vardı.Birde oruçluyken hiç olmuyo gündüz bütün gün aç susuz uykusuz kalınca akşamada yemeği yer yemez hantallaşıyorum.Azmimi kaybetmedim tabiki her zamankinden çok hırslıyım şimdi başlasam tekrar cumaya yolculuk var memlekete annemlerin kaynanamın yanına çocuklar orda tatildeler onları almaya gidiyorum bayram tatilinden istifade edip.Döndüğümde kesin olarak aksatmadan ara vermeden başlıyorum.Özelliklede dün mağazada çok beğendiğim eteğe sığamayınca daha çok hırs yaptım.O kadar güzeldiki etek aklımda nasıl kombine ederim diye de planını bile yapmışken 40 bedenini giydim malesef basenlerden sığmadı bel iyi ama basenlerden bacaklardan yukarı çıkmıyoki.Önceki ölçüm 38 bedendi herşeyi giyebiliyodum hangi ara 42 bedene kadar çıktım anlamadım kendimi bayağı salmışım ne yazıkki.Kendime düzenli program yapıp o düzenle sonuç alıncaya kadar değil alışkanlık haline getirene kadar ömrümün sonuna kadar hayatımın parçası haline getirmek istiyorum.

ramazan bitiyor zaten şu bayram da bir geçsin sen de düzenini oturtacaksın lioncum inşallah o zaman 42 vız gelirr 38 bedenine geri döneceksin güven bana
azmin elinden kurtulmuş hiçbir şey yokk, hele ki dediğin gibi hayatımızın bir parçası haline geldikten sonra kesinlikle hem çok mutlu olacağız hem de sağlıklıı :)

canım ben de kullandım ondan bir süre geçen yıl gerçekten işe yarıyorduu, yani 10 günde yok etti diyemem ama gözle görülür ölçüde azaldı bence düzenli kullanırsan faydasını görürsünn :) zaten sporla da birleşince iyice işe yarayacaktır

dur hatta bakayım hala evde varsa ben de başlayayım tekrardan, hatırlamamı sağladın çok sağol canım

Bn yapamyorm 2 gundur cok yogun ev musait dgl :18: yerime cardio axe yap bolbollll Zaten yapa yapa brazilyali danscilara benzeriGbime geliyo

inşallah canım yaa amacımız da o zatenn
olsunn, arada insanın elinde olmuyor bazı durumlardan dolayı yapamıyor napalımm..telafi edersin mutlaka tatlımm :)
bu arada size bir örnek vereyim kızlar, benim yakın arkadaşım da benle birlikte başladı bu programa, o da dediğin gibi ev müsait değil vs diye bir iki gün düzenli yapamadı sonra olmaz böyle diyip kendine bir program yaptı, sabahları evdekilerin uyuduğu bir saatte, genelde 8de, kalkıyor, günlük programını yapıyor banyosunu yapıyor tekrar yatıyor bir saat sonra kalkıp normal gününe başlıyorr
vallahi ben nasıl o saatte sırf onun için kalkıyorsun ben kalkamazdım hayatta diyorum ki arkadaşım spor konularında hiç hırslı değildi başladığı şey ihep yarıda bırakırdı bu sefer öyle bir gaza getirdim ki siz düşünün halini

eveeet kızlar benim bugün 2. haftam doluyor ve gelişmeleri sizinle paylaşmak istiyorum.

başladığımda ölçüleri almıştım, bugün tekrar aldım, önce şunu söyleyeyim, ben zaten klio vermek istemediğim için yemekten hiç kısmadım hatta spor da yaptığımdan iştahım daha da arttı o yüzden kilomda bir kiloluk bir artış yaşadım :) amaa pantolonlarımda ciddi bir bollaşma yaşadım, hatta geçen gün alışverişe gittiğimde 34 bedene bile girebilmeye başladığımı fark ettim ama tabii ki zorlayarak

vücuduma gelince, ciddi biçimde bir toparlanma oldu, gerçekten sıkılaştım, özellikle bacak bölgesi.
üst bacak bölgem bildiğiniz bılngıl bıngıl sallanan cinstendi, şu an sımsıkı bir halde ve selülit görüntüsü gözle görülür şekilde azaldı,hatta annem fark etti :) üst bacağın ön arka kısımları cidden sert. basen kısmı ve iç bacak hala yumuşak ama ilkine oranla daha sıkı bir halde, tabii ki oralar daha zor bölgeler o kadar da olacak yanii :) alt bacakta da aynı şekilde sıkılaştığını rahatlıkla görebiliyorum. ve benim bacağımın en sorunlu yeri hemen dizimin üzeriydi, fazladan et vardı resmen ve çok yumuşaktı, şu an orası da gayet sert durumda :) anlayacağınız bacaklarda bayağı yol katettim :) aynaya baktığımda bacaklarımın şekli artık gözüme daha güzel geliyor :)

kalçamda bir küçülme yaşamak istemiyordum hatta öyle olur mu acaba diye de korkuyordum kızlar ama inanın 2 hafta sonunda tek cm bile oynamadı. şekline gelincee, daha derli toplu duruyor, kalçamın hemen altında dizimde bahsettiğim gibi fazlalık et parçaları vardı, popomun bombeliğinin bittiği yerden fırlıyorlardı bildiğin, şu an varla yok arası :) ve popomu kaldırmış bunu bugün cidden fark ettim, onu söylemeden edemeyeceğim :)

göbek deliğinin hizasından ölçtüğüm yerde 2,buçuk 3 cm bir incelme yaşadım ki bu gerçekten çok mutlu etti çünkü dediğin gibi yanlarımdan şikayetçiydim, bu gitmeye başladıkları anlamına geliyor :)

şimdilik bu kadar, ama bence 2 hafta için gayet iyi :) merakla bekliyorum programın sonunda kavuşacağım vücuduu :)

bugün cardio axe(zahiricim senin yerine de dans edeceğim) ve high&tight yapacağım, dün aldığım lastikleri de kullanmaya başlayacağım artıkk, light olandan başlıyorum bugün bakalım ne kadar zorlayacak benii.

Son düzenleme:
Vallahi bravo arkadaşına bende bazen düşünüyorum sabahmı yapsam sporumu diye ama malesef uyku tatlı geliyo 7.30 da işte oluyorum çocuklarda var mümkün değil ancak akşam uygun saatleri seçmek zorundayım.Vallahi sizi de böyle istekli gördükçe hırsım azmim daha çok artıyo o zaman ne diyeyim hedef 38 beden olacak.

cnm sen böyle yazdıkçada ben yerimde duramıyorum içim içimi yiyo.Çok güzel sonuçlar almışsın çok sevindim.Merak etme kalçadan fazla incelmezsin tam tersi yanlardan daralmaya başladığın anda popo da yukarı doğru kalkmaya başlayacaktır.Benim 12 hafta sonunda bile sadece 98 cm den 97 cme hatta zar zor 96 cm e indiğini gördüm.Diyet yapmadığın sürece küçülmezler.Çünkü ben brazil yaptığım zaman diyet yapmadığım için kolay kolay incelmedim fazla ama sıkılaştığını daralmaya başladığını daha düzgün görünüme kavuştuğumu gördüm.Benim amacımda kilo vermek veya incelmek değil sıkılaşmak ve toparlanmaktı.Fazla kilosu olanlara diyetle birlikte yapmalarını öneriyorum tabi.Bu egzersizle popo alt çizgiside ortay çıkıyo şu resimlerde gördüğümüz modellerin kalçası gibi bombeli şekle giriyo.Bu gerçek denenmiş neticesi görülmüştür tarafımdan.Lastikle yaptığında bacakların ve basenlerin yanacak daha iyi çalışacak.

merhabalar. öncelikle azminizden dolayı tebrik ediyorum.

bende callenitics yapıyordum ramazan girdi

iç bacaklarımdan ve basenlerimden asırı rahatsızım. bu sporları indirip yapmak istiyorummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…