Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

aynen canım ya benim de yani resmen popomun içinde bile kas ağrısı duyuyordum
bir haftam geçti ya şu an üst bacaklarda ağrı duyuorum sadece alıştı artık vücudumm
ve bugün başlıyorum 2. haftaya. sculpt yapıcam bugünkü programda bir tek o var, 50 dakikaymış.
dün ara verdim dyie bugün biraz isteksizdim ama böyle yorumunu görünce şevklendim:)

ve canım ben sadece bir iki tanesini yapsam etkisi olmaz diye korkuyorum :S daha iyi etki etsin diye yazan programda ne varsa hepsini yapıyorum vallaa

sen neye göre seçiyorsun tatlım?
yani tummy tuck mesela sadece karın bölgesi olabilir ama cardio axe sculpt bum bum high tight hepsi bacak kalça çalıştırıyorr

Cnm, benim bel bölgesi zaten ince sadece azcık göbek var onuda her sporun arkasından 50 mekikle hallediyorum bir kaç güne hiç bişey kalmaz.o yüzden Tumy tuck hiç yapmıyorum.Cardio exe ve sculpt hiç denemedim yapmadım.Benim ihtiyacım olan kalça ve bacaktı baktım videolara bana uygun olan iki videoyu seçtim onları yaptım sadece.Birde bum bum rapido var oda etkili onuda yapmıştım.Diğerlerinin etkisini senden duyuyorum demek onlarda etkili.Ben sculpt ta kollar göğüsler felan çalıştırıyo diye yapmıyodum.Eğer o videolarda kalça ve bacak için etkiliyse ben bi eve gidince tam olarak bakayım nasılmış diye.
Bugün bayağı hissettim acısını yani Jillde bile ilk yaptığımda bu kadar acı duymamıştım.Kalçamın iç kısımları ve bacaklarımın üst kısımları acıyo hakikatende tamda istediğim yerler çalışmış.Aynen devam et cnm etkisini sonucunu kot ve diğer kıyafetleri giydiğinde göreceksin popon dikkat çekmeye başlayacak benimki öyleydi mesela yoldan geçen arabalar insanlar bakıyodu sürekli.

ay hadi inşallah canım :)
ben şimdi bitirdim sculpt.ı evet onda kol ve göğüs daha ağırlıklı doğru söylüyorsun bacağa oranla ama tüm bölge çalıştırıyormuş leandro yaparken sayıyor çalıştırdığı kasları, üst bacak ve kalça da sayıyor. ama tabii ki diğerleri daha etkili bacak ve üst bacak için
ve belden çok bacak kalça diyorsun madem mutlaka cardioa axe.i yap en çok benim onda ve bumbum da çalışıyor. cardio axe .de en eğlencelisi bu arada görüceksindir sen de :)
o zaman sen bum bum ve high tight.a cardio axe.i de ekleyebilrsin bence canım eğer çok yorulmayım diyorsan da sculpt.a bakabilrsin bazı günler en az bunda yoruldum ben ve en az terledim.

bum bum ve cardio axe mahvediyor adamı hayatımda telremediğim kadar terliyorum.

[video=youtube;SxCUfFGn6AM]http://www.youtube.com/watch?v=SxCUfFGn6AM&feature=related[/video]
Brazil Butt Lift'in içeriğini merak edenler için kısa görüntüler videoyu sonuna kadar seyredin vücudun her tarafını nasıl çalıştırdığını görürsünüz.

bugün cardio axe ve high& tight günümm..
aslında şimdiye yapmış olmam gerekirdi ama havadan dolayı bir kırıklık var üzerimde daha geç bir saate bırakıyorum..
son günlerde ağırlıklı olarak karın bel sırt bölgeleri çalışmıştım bugün tekrar popoma bacaklarıma yükleneceğim için mutluyumm :)

Cnm ben dün yapmadığım için suçlu hissediyorum kendimi.Oruç dolayısıyla halsiz uykusuz aç susuz enerjimde düşüyo tabi.bende de o kırıklık var sanırım sıcaklardan kötü etkiliyo.Akşamda iftar sonrası yemek yiyince ağırlık çöküyo mayışıyorum.Dün akşamda artık dayanamadım erkenden yattım iyice dinlenmek için.Bu aralar aksayacak gibi görünüyo.Bayram sonrası daha rahat olacak düzene de girer artık.Bu arada bugün hafifledi ağrılarım.Dün daha fazlaydı bide karın çalıştım karın kaslarım gülerken hareket ederken acıdı tabi.Bu da iyi demek çalışmış kaslar.

[video=youtube_share;Kh2BiPlec-I]http://youtu.be/Kh2BiPlec-I[/video]

bişey sorcam brazil butt çalışmalarını yapğmayı çok istiyorum ama bu videolar sadece tanıtım.bunların asıllarını linkle atabilmen mümkünmü? en çok ihtiyacım olan bölgeye yönelik şahane bi egzersiz bu! kaçırmak istemem

ben şimdi yapacağım canım bugünkünü, programı tamamlayayım isityorum şu okul başlamadan sonra zor olur biliyorsun ve doktorum oruç tutmama izin vermediği için benim için pek problem olmuyor gündüz idare ediyorum terliyorum deli gibi ama olucak o da artık :) kendimi motive ediyorum o yağlı şeyleri yemeseydin böyle olmazdı mavişko şimdi terle bakalım diye
evet başladığımda 2 gün sonra benim de geçmişti canım, çalıştığını bilyorsun ya kasın o yüzden insan ağrısa da mutlu olyor :)
benim de tummy tuck.tan sonra karnım anca anca geçiyor hapşırırken gülerken aynen dediğin gibi canım yanıyordu :)
hadi bakalım, sen de oruçlu oruçlu çok yüklenme kendine olmadı kısa program var bumbum rapido, 15 20 dk bir şey biliyorsun, onu yap en kötü bir tek :)

Canim ozel mesaj yollayamiyorum tesekkur ederim link icin. Bisey sorucam ben kalcam ve bacaklarimdan cok sikayetciyim biktim artik belim ipince altim ustumun 2 kati gibi ya. Jillian 30 day shred i yapiyorum 8 gundur sence onun yaninda brazil butt u yapayim mi yoksa 30 day shredi birakip jillian buns and thighs ve brazil i mi yapayim?

brazile şu an kavuştum şükür indi acayip mutluyummmm sorun şu ki sanırım kalçalarımın şeklini saptayamadım slim&lift olanı seçtim bakalım

brazile şu an kavuştum şükür indi acayip mutluyummmm sorun şu ki sanırım kalçalarımın şeklini saptayamadım slim&lift olanı seçtim bakalım

aynısı bana da olmuştu

ben de onu seçtim en uygunu o gibiydii
ama sana çok uymuyorsa canım classic program da var onu da uygulayabiliyorsun, en sonuncusu

aynısı bana da olmuştu

ben de onu seçtim en uygunu o gibiydii
ama sana çok uymuyorsa canım classic program da var onu da uygulayabiliyorsun, en sonuncusu

şeklini bilmesemde nasıl olmasını istediğimi biliyorum bende ordan yola çıktım aslında

Rica ederim cnm.Aynı sorun bende de var kalçamın büyük olması hoşuma gidiyo onun üzerine çalışırsam Jennifer Lopez gibi olacak.Benim tek sorunum bacaklarım ve yanlardan çıkan basenlerim.Bunun için yapmadığım hareket kalmadı.Sorunlu olan bölgelerin için Jillian 30 day shred yapma bence onun yerine Jillian Killer Buns&Thigs,Brazil Butt Lift yapabilirsin cnm bu videolar uygun o bölgeler için.Ben Jillian Killer'in level 1'ini bitirdim 2 ye geçmiştim baktım Ramazanda olmuyo çok zorluyo oruç dolayısıyla enerji düşüklüğü olduğundan şimdilik rafa kaldırdım.

Gönderdim cnm özelden.Umarım bi sorun çıkmadan indirebilirsin.

cnm çoook teşekkür ederim şuan birşeyler indiriyor ama umarım doğru şeyi indiriyorumdur :))) özelden msj atamadım burdan teşekkür etmek istedim umarım doğru olanı indirmişimdir :18: :18:

bugün sculpt günüm
en rahat programım yanii..bu programda yanan yerlerimi ancak dün ve bugün hissedebildim, tam da şu slim&lift programının resminde çıkan yanlar var ya hani simit denilen, işte oralarr :) o yüzden çok mutluyum. hatta o kaslarıı çalıştırdıktan sonra dün cardio axe.i de yapınca onun da bacak ve popo yanında beli de nasıl çalıştırdığını görmüş oldum.
ve artık high&tight.tan sonra o kadar çok çalıştığını hissettim ki popomun tekrar onu yapacağım günü sabırsızlıkla bekliyorumm.
sonuçları gördükçe iyice keyifli bir hal alıyor şu bbl :)

Cnm çok güzel bende deli oluyorum yapamıyorum diye.Çok yoğunum bu aralar.Yarında kalabalık kaynımlar eltimler iftara geliyolar iş ev derken bir türlü yapamadım içim gidiyo.Sende burda yazdıkça daha çok hevese geliyorum.Sonuçlar nasıl gidiyo cnm inan çok memnun ve mutlu oluyorum burda paylaştıkça.Biz böyle motivasyonla ve gazla devam ettikten sonra sonuçlarda harika olacaktır kesin.Şu haftayı bi atlatabilsem bayramdan sonra vaktimde olacak hiçbişey durduramayacak beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…