eveeet kızlar benim bugün 2. haftam doluyor ve gelişmeleri sizinle paylaşmak istiyorum.
başladığımda ölçüleri almıştım, bugün tekrar aldım, önce şunu söyleyeyim, ben zaten klio vermek istemediğim için yemekten hiç kısmadım hatta spor da yaptığımdan iştahım daha da arttı o yüzden kilomda bir kiloluk bir artış yaşadım :) amaa pantolonlarımda ciddi bir bollaşma yaşadım, hatta geçen gün alışverişe gittiğimde 34 bedene bile girebilmeye başladığımı fark ettim ama tabii ki zorlayarak
vücuduma gelince, ciddi biçimde bir toparlanma oldu, gerçekten sıkılaştım, özellikle bacak bölgesi.
üst bacak bölgem bildiğiniz bılngıl bıngıl sallanan cinstendi, şu an sımsıkı bir halde ve selülit görüntüsü gözle görülür şekilde azaldı,hatta annem fark etti :) üst bacağın ön arka kısımları cidden sert. basen kısmı ve iç bacak hala yumuşak ama ilkine oranla daha sıkı bir halde, tabii ki oralar daha zor bölgeler o kadar da olacak yanii :) alt bacakta da aynı şekilde sıkılaştığını rahatlıkla görebiliyorum. ve benim bacağımın en sorunlu yeri hemen dizimin üzeriydi, fazladan et vardı resmen ve çok yumuşaktı, şu an orası da gayet sert durumda :) anlayacağınız bacaklarda bayağı yol katettim :) aynaya baktığımda bacaklarımın şekli artık gözüme daha güzel geliyor :)
kalçamda bir küçülme yaşamak istemiyordum hatta öyle olur mu acaba diye de korkuyordum kızlar ama inanın 2 hafta sonunda tek cm bile oynamadı. şekline gelincee, daha derli toplu duruyor, kalçamın hemen altında dizimde bahsettiğim gibi fazlalık et parçaları vardı, popomun bombeliğinin bittiği yerden fırlıyorlardı bildiğin, şu an varla yok arası :) ve popomu kaldırmış bunu bugün cidden fark ettim, onu söylemeden edemeyeceğim :)
göbek deliğinin hizasından ölçtüğüm yerde 2,buçuk 3 cm bir incelme yaşadım ki bu gerçekten çok mutlu etti çünkü dediğin gibi yanlarımdan şikayetçiydim, bu gitmeye başladıkları anlamına geliyor :)
şimdilik bu kadar, ama bence 2 hafta için gayet iyi :) merakla bekliyorum programın sonunda kavuşacağım vücuduu :)
bugün cardio axe(zahiricim senin yerine de dans edeceğim
) ve high&tight yapacağım, dün aldığım lastikleri de kullanmaya başlayacağım artıkk, light olandan başlıyorum bugün bakalım ne kadar zorlayacak benii.