Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

High&thigh inanılmaz zaten lastikle yapılıyo ben lastikle önce orta sonra sert olanıyla yaptım.En sonundaki kalça hareketi var yerde bacağı yukarı sonra çapraz kaldıran onda da bacağıma ağırlık koydum kondüsyonum bayağı artmıştı artık işi iyice ilerleterek ağırlıklarla daha fazla zorlaştırdım ki etkili olsun diye o şekilde yaptım.Şimdi Ramazan dolayısıyla sadece 1 video arkasından da call ın bacak kalça hareketini yapıyorum.Eğer Brazile başlayacaksam her iki videosunuda yapıcamki etkili olsun diye ben bide çok hırslıyım hemen sonuç almak istiyorum.En iyisi zaman kaybetmeden Brazile başlayayım bi gün bum bum diğer gün high&thigh yaparım o şekilde kombine ederim.Çok eğlenceli Brazil Jillian sıkıyo nedense.

FAZLANAZLI
o program bende yokta eşim yardımcı olacak dedim ona o indirecek bana çok sağol canım denerim biraz zorlanınca bırakırım artık..
Cnm indir ve dene ilk zamanlar zor gelebilir 5 dk yaparsın sonra artırırsın 10 dk daha yaparsın derken 25 dk yıda rahatlıkla yapar hale gelirsin istikrar önemli devamını getirirsen sonuç alırsın.

bence de brazil çok eğlenceli ne ara doluyor vakit hiç anlamıyorum :)

lion 81 sana çok teşekkür ederim cvp için

indirmeyi deneyeceğim inşallah beceririm birde bi soru daha bu söylediğin bum bum falan hepsi aynı videonun içindemi yoksa ayrı ayrımı indiriyoruz teşekkürler

özel msj atamıyorum kusura bakma

Rica ederim cnm.İndirdiğin zaman bütün videolarda çıkıyo merak etme.sanırım 6 video var.Bunlar işte bum bum, high&thigh,tumy tuck,sculpt,cardio exe,bum bum rapido diye çıkar.

5.günüm olucak evett..hiç ağrım yokk ve yarın dinlenme günüü :)
bugün bum bum ve tummy tuck çalışıyorumm..

Daha önce kilolu olduğum dönemde yaptığım ve sonuç aldığım diyet programını yazmak istedim.Çünkü belli bir müddet sonra spor yaptığımız ve yediklerimize dikkat ettiğimiz halde aynı yerimizde sayıklayıp duruyoruz.Kilo da duraklama dönemine giriyo ve buda çok uzun sürebiliyo.Bende o duraklama döneminde yaptığım diyeti sizlerle paylaşmak istedim 1 hafta içinde 2 kilo verdim sadece 3 gün yapılıyo dayanabilirseniz 3 gün 2 günde yapabilirsiniz ama sonuç fazla olmaz.Bi nevi detoks yerinede geçiyo.Sporla desteklediğinizde sonucunu muhakkak alırsınız.3 gün yaptıktan sonra ara verip tekrar yapabilirsiniz ya da haftanın belli günlerini mesela 2 gününü çorba diyeti yapabilirsiniz.Bu arada sonuçlarını buradan paylaşırsanız çok memnun ve mutlu olurum.

LISTE
3 gün programi yiyecek listesi

kahvalti yerine corba ve salata
arada bir adet meyve yiyebilirsiniz yada diyet büskivi (biskivi adet 3 taneyi gecmemesini tavsiye ediyorum)

öglen corba ve salata
ikindi ara yapabilirsiniz üstdeki yazdigim iki secenekden birisi olmali

aksam corba ve salata
saat 19 dan sonrada bisey yemiyoruz..

kalsiyon eksikligi olmamasi icin günde bir bardak süt yada yogurt
ve salatalarin icinde haslanmis tavuk eti veya balik veya peynir ekleyebilirsiniz..
corbayi her ögünde 2 kaseye kadar icebilirsiniz..
baktiniz aclik hissediyorsunuz her ögünde bir dilim bayat ekmek serbestir..

5.günüm olucak evett..hiç ağrım yokk ve yarın dinlenme günüü :)
bugün bum bum ve tummy tuck çalışıyorumm..
Cnm vallahi benide gaza getirdin bende Brazil'e başlama kararı aldım Jilliandan sonuç alsam bile sıkıyo artık daha sonra tekrar başlarım nasılsa.Bende bum bum ve high&thigh yapıcam.Diğerleriyle ilgilenmiyorum o kadar.Ramazan dolayısıyla fazla zamanım olmadığı için bugün bum bum ertesi gün diğerini yaparım.Ramazan'dan sonra her iki videoyuda arka arkaya yapıcam bir engel çıkmazsa.

arkadaşlar benim de selülit ve basen problemim var spor yapıyorum ama bir türlü geçmedi internetten baktım araştırdım ama brazilian but liftin sadece kısa kısa videoları var bana da atarmısınız linkleri lütfen bende başlamak istiyorum bir an önce

Gönderdim cnm özelden.Umarım bi sorun çıkmadan indirebilirsin.

Dün akşam Brazil'e başlamış bulunuyorum.Jillianın level 2 ve 3 zorladı şimdilik yeterli kondüsyonum olmadığı için ve oruç dolayısıyla fazla enerji sarfedemiyorum.Dün Brazil bum bum egzersizini yaptım arkasından call ile bitirdim.Çok terledim tişörtüm sıkmalık oldu resmen ama eğlenerek sıkılmadan yaptım.Bugünkü programımda high&thigh var lastiğimide hazırladım.

canım bende evde spor yapmaya karar verdim ne lazım sence bana lastik top fln almama geerek var mı? video larıbulamadım ben malesef... bende göbek var onu eritmek ve popomu hafif kaldırmak istiyorum sıklaşsın ne önerirsin bana..

canım ya lastikleri nasıl temin ettiniz satılıyormu ?
Cnm ben Metro city'de spor mağazasında 25 Tl ye almıştım bir kaç sene önce.Geçen gün Migros'a gittim dambıl felan bakıyodum baktım Ebru Şallı'nın plates lastikleride satılıyo 26 TL içinde 3 tane vardı.Migrosta yoksa sipariş verebiliyosun.Yada hepsi burada veya gitti gidiyor.com danda sipariş verebilirsin.

lion81 mutlu oldum arkadaşım günlerdir inmiyordu nasıl olduysa inmeye başladı %2 olmuş oh be gerisi gelir herhalde..
Geçenlerde sabah oldu nerdeyse hala %0 dı

Cnm gerek yok top lastiğe onlar olmadan da yapabilirsin sporunu.Göbek ve popo kolay düzenli yaptığında faydasını görürsün.İster brazil yap istersen içine sinen beğendiğin videoları yapabilirsin.

myzt
lion81 mutlu oldum arkadaşım günlerdir inmiyordu nasıl olduysa inmeye başladı %2 olmuş oh be gerisi gelir herhalde..
Geçenlerde sabah oldu nerdeyse hala %0 dı
Allah allah o kadar uzun sürmemesi lazım dı inşallah yanlış değildir.Benimki sabah başlamıştı akşama yatana kadar dolduydu.Sana yanlış link vermedim değil mi? İçeriği çok fazla cnm bir tarafta videoları bir tarafta da o videoyu destekleyen uzantıları ve dosyaları da iniyo.Yoksa açamazsın videoları.Daha sonra o dosyaları ayıklarsın kaydettikten sonra.İçeriğinde gereksiz dosyalarda oluyo çünkü.İnşallah iner bir an önce.İnince haber ver olurmu merak ederim şimdi.

ne güzel canım iştee, birbimizi gaza getirelim ki düzenli yapıp birlikte sonuçlarını görelim artık :)

benim yarın ikinci haftam başlıyor devam ederim yine paylaşımlaraa :)

Son düzenleme:

Of tatlım kesildi kendi kendine ya kafayı yicem.Sahip olamadım bi türlü videoya

Pes etmiyorum tekrar tekrar başlatıyorum
Şimdi ilk bi tur %100 oldu tekrar başladı, sürekli bişiler oluyor

ne güzel canım iştee, birbimizi gaza getirelim ki düzenli yapıp birlikte sonuçlarını görelim artık :)
benim yarın ikinci haftam başlıyor devam ederim yine paylaşımlaraa :)
Evet cnm böyle çok iyi oluyo sonuçları merakla bekliyorum.Dün lastikle high&thigh videosunu yaptım.Ay nasıl bacaklarım ve kalçam acıyo anlatamam.Halbuki Jillian yaptım call yapıyorum ona rağmen acıdı nasıl çalıştıysa artık kaslar nerelerin çalıştığı belli oluyo acıyan yerlerimden.Aynen cnm paylaşımlara devam edelim ki o hırsla şevkle motivayonumuz daha da yükselir.Bugün bum bum günü hiç sıkılmıyorum yaparken keyif alıyorum.

myzt
Pes etmiyorum tekrar tekrar başlatıyorum
Şimdi ilk bi tur %100 oldu tekrar başladı, sürekli bişiler oluyor
Cnm pc de bazen internet kesintisi felan oluyo onun içinde sorun olabilir.Üzüldüm gerçektende başka bir pc den denesen linkte bir problem yok değilmi çalışıyo.Ben evdende denedim indiriyo.Keşke bir yolu olsa istersen özelden msn adresini ver msn den yüklemeye çalışalım ama akşam başlatırsak kopyalamaya sabaha kadar açık olması lazım çünkü o şekilde de uzun sürüyo baktık olmuyo başka bir bilgisayardan indirmeyi denersin.

bana da özelden link atar mısnız acaba.... jillianın yanında bunu da yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…