Merhaba cnm nasılsın bakalım Jilliana başladığına göre iyisin demektir.Hadi bakalım kolay gelsin sana başarılar diliyorum sonuçlarını da alırsın elbet azimle istikrarla devam edersen.Selamlar kızlar ,
Bende jillian 30 day shred'a başlamış bulunmaktayım... daha öncede 10-15 gün yapmıştım bırakmıştım şimdi seri olarak yapmayı planlıyorum.daha sonra da ripped in 30 ve sonrada 6w6p yapmayı planlıyorum.yapanlar çok iyi sonuçlar almışlar..arada zamanım kalırsa ekstra çalışmalar da yapacağım. ,Plates de yapmak istiyorum ama biraz toparlanmam lazım ilk önce...
Merhaba cnm nasılsın bakalım Jilliana başladığına göre iyisin demektir.Hadi bakalım kolay gelsin sana başarılar diliyorum sonuçlarını da alırsın elbet azimle istikrarla devam edersen.
Brazil Butt Lift linkleri kontrol ettim aktif.Buradan indirebilirsiniz.İndirmek için videonun sol tarafında downland Mp4 yazan yerde 240p/340p/480p rakamlarından herhangi birine tıklarsanız sol alt köşede inmeye başlar.
Brazil Butt Lift - Cardio Axe Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - Bum Bum Workout Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - High & Tight Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - Bum Bum Rapido: Bonus Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - TUMMY TUCK Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
http://vdownload.eu/watch/58347-%D1...D0%BF%D0%BB%D0%B5%D1%87-brazil-butt-lift.html
brazil butt lift---BUM BUM Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift -5- Sculpt Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
http://vdownload.eu/watch/874496-be...BD%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D 0%BA%D0%B0.html
Leandro Carvalho - Brazil Butt Lift: Secret Weapon Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Abs Rapido Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Cnm kendine eziyet etme bende çok inişler ve çıkışlar yaşıyorum.Ve hepsindende yeni tecrübeler kazandım.Şunu sakın unutma en büyük başarı tüm başarısızlıkların arkasından gelir.Yani bu başarısızlıklar bizi bi basamak daha ileri götürüyo.Böyle böyle kendimizi eğitecez öğrenecez düşecez bazen pes edecez ama yinede vazgeçmeyecez dimi.Başarı bir adım önümüzde aslında sadece bir adım daha bir adım derken bakıcaz ki bayağı yol katetmişisiz.Evet evet daha iyiyim kötü olan tek şey kilo almış olmam.Hep kendime eziyet yapıyorum ilk önce kilo veriyorum sonra da geri alıyorum...
Merhaba cnm yap yap ihmal etme bende bugün Ebru'nun eski televizyon videosundan yaptım zorlandım yandım resmen.Bacağımın kalçamın içinden derinden hissettim acıyı ama olsun.Acı olacakki yağları parçalayalım.derya1970
Selam kizlar. Ben bu sabah 2 saat yürüdüm kizimla. Aksamüstü vakit bulursam biraz da pilates ya da yoga yapmayi planliyorum.
Evet cnm çok memnun kaldım sende memnun kalacaksın emin ol.Sen bi ameliyat olda hayırlısıyla.Hem niye 4 5 ay sonraya bırakıyosun ki.Ben ameliyat olmadan öncesine kadar spor yapıyodum zaten ameliyat sonrası ara verdim sadece 2 ay kadar spor yapmadım iyileşme süresi için bi sorunda yaşamadım halada spor yapıyorum cnm.Daha fazla erteleme bence.Yani 5 aya kadar beklemene gerek yok ufaktan yürüyüşlerle başlarsın vücut alışsın bi.Bide hatırlatayım ben 3-4 ayda 3 ameliyat geçirdim.Ondan öncesine kadar 57 58 kiloda hem sabit hemde memnundum.O ameliyatlar ve yediğim serumların da katkısıyla 65 e fırladım daha da hala bırak 57 kiloyu 60 a bile düştüğümü göremedim.Mücadelem devam ediyo hala.
Slm myzt cnm işte linkler burdan indirebilirsin.
Bende dün bacaklarım, kollarım çok ağrımasına rağmen jillian yaptım yine.. ekstra birşeyler yapmayı gözüm kesmedi...ama bugün ağrım azalırsa ekstra da yapmak istiyorum..
Ya sizde de oluyor mu bilmiyorum insan spor yapınca o emeği sarfettiğim için yemeğe de dikkat ediyorum.mecburen az yiyorum o kadar efor sarfedip bir de üzerine yemek yersem diyorum ziyan olacak emeklerim, valla akşamları meyvayı bile sayıyla korkarak yiyorum artık...
İnsan bazı dönemlerde yemeğin ucunu kaçırabiliyor bende zamanında öyleydim, ama artık kilo olayını abartınca dur demek lazım çünkü ne yersem yarıyor dedim , birde aslından abur cubur da yenilebilir ama sınırlı sayıda, her gün bir rutin haline dönüşünce sorun ortaya çıkıyor bende rutin haline getirince kilo alıyorum...çikolata da özellikle bitter çikolatayı da veriyorlar, az miktarda tutabiliyorsan diye biliyorum...