Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Evli cocuklu olupta spor yapmak gercekten lüks olmali sizleri cok takdir ediyorum canim arkadaslarim
Ins spor konusunda bana karisan bir esim olmaz anlayisli davranir bu konuda...

Evli cocuklu olupta spor yapmak gercekten lüks olmali sizleri cok takdir ediyorum canim arkadaslarim
Ins spor konusunda bana karisan bir esim olmaz anlayisli davranir bu konuda...

Thalixcim esim spor yapmama karismiyor, sonuclardan memnun bile. Ancak cok yogun calismasi ve is icin Almanya ya gidip gelmesi yüzünden evde cok az zaman gecirebiliyor, ben de onun evde oldugu günleri onun yoklugunda biriken isleri halletmek ve ailece zaman gecirmeye ayiriyorum. Diger günlerde yeterince zamanim kaliyor. Ancak birlikte yürüyüs yapmayi da cok seviyoruz, yine hareketsiz kalmiyorum. Aile olunca öyle canim zamaninin tamami sana ait olmuyor.

Bugünlük 2,5 saat yürüyüs yeter herhalde degil mi kzlar? Baska bir sey yapacak halim kalmadi.

Benim tembel arkadaslarim nerelerdesiniz? Ben yürüyüsümü yaptim geldim.
:nazar::nazar:Ara vermekten hiç hoşlanmıyorum tekrar başlamakta zorlanıyorum.Geçen hafta yapamadım bu hafta bi dün akşam eliptik bisikletle çalıştım bide önceki gün.Silkelemem lazım kendimi.Birazda ruh halinden kaynaklanıyo sanırım bi bakıyorum çok mutlu ve enerjik hissediyorum bazende bi sebep yokken mutsuz ve hareketsiz hissediyorum ondan aksattım bu hafta.

:nazar::nazar:Ara vermekten hiç hoşlanmıyorum tekrar başlamakta zorlanıyorum.Geçen hafta yapamadım bu hafta bi dün akşam eliptik bisikletle çalıştım bide önceki gün.Silkelemem lazım kendimi.Birazda ruh halinden kaynaklanıyo sanırım bi bakıyorum çok mutlu ve enerjik hissediyorum bazende bi sebep yokken mutsuz ve hareketsiz hissediyorum ondan aksattım bu hafta.

Hepimiz icin ayni sey gecerli lioncum. Bazen birkac gün kolum kalkmiyor, bazen cok enerjik oluyorum. O enerji dolu günlerimizi degerlendirelim o bile bir seydir degil mi?
Ben dün aksamüstü debbi siebersin cardio karin videosu var onu yaptim yarim saat, bir mil de leslie yaptim. Sabah da yürümüstüm. Esim evde olmadigi zaman her isi kendim halletmek zorunda oldugum icin mecbur yürüyorum fena da olmuyor. Ama bu aralar yediklerime pek dikkat edemiyorum. Tamam her gün börek, baklava, pasta yemiyorum ama cikolata ve cocuklar simdi patlamis misira dadandi ben de atistiriyorum onlardan.

Merhaba kızlar, inanmayacaksınız ama ben pilatese başladımmmmm :KK16:
Bu kadar tembellik yeter, haftada 3 gün pilates, diğer günler de evde bir şeyler yaparım artık.
yokluğumda kimler taş gibi oldu???

Bu kadar tembellik yeter, haftada 3 gün pilates, diğer günler de evde bir şeyler yaparım artık.

Hosgeldin sevgili alexus. Valla daha tas olamadik ama bir iler bir geri idare ediyoruz. Ben verdigim 7 kiloyu geri almadim ama artik vermiyorum da. Her gün bir seyler yapmaya calisiyorum az cok.

Hoşbulduk canım, seni tebrik ederim. Kilo almamak da bir başarıdır. ben de 6 aydır 54le 58,5 arası inip çıktım sürekli. Bu yaz bu şekilde geçti, sebat edip pilatese devam edebilirsem seneye yaza bir fark görürüm herhalde.

Hosgeldin sevgili alexus. Valla daha tas olamadik ama bir iler bir geri idare ediyoruz. Ben verdigim 7 kiloyu geri almadim ama artik vermiyorum da. Her gün bir seyler yapmaya calisiyorum az cok.

Günaydin Kizlaaar Mutlu Haftasonlari dilerim öncelikle
Alexus Seni görmek ne güzel Hosgeldinnn !!

Deryaciminda dedigi gibi bir ileri bir geri gidiyoruz iste ramazan biraz sarsti beni ama sonrasinda toparladim
Ayni devam ediyorum büyük bir gelisme olmadi..Hala Karin kismini halledemedim :KK70: Kalcalar yerinde duruyor ayni sekli korumaya devam :KK70:

Günaydin Kizlaaar Mutlu Haftasonlari dilerim öncelikle
Alexus Seni görmek ne güzel Hosgeldinnn !!

Deryaciminda dedigi gibi bir ileri bir geri gidiyoruz iste ramazan biraz sarsti beni ama sonrasinda toparladim
Ayni devam ediyorum büyük bir gelisme olmadi..Hala Karin kismini halledemedim :KK70: Kalcalar yerinde duruyor ayni sekli korumaya devam :KK70:

Günaydin kizlar. Bu karin ve ic bacak kismi bizi daha cooook ugrastiracak gibi ama devam ediyoruz iste. O taraflar haric her yer toparlandi, hic hesapta yokken kollarim bacaklarim ve de bum bumum bile kas yapti. Ne zormus oralari toparlamak!!!

Günaydin kizlar. Bu karin ve ic bacak kismi bizi daha cooook ugrastiracak gibi ama devam ediyoruz iste. O taraflar haric her yer toparlandi, hic hesapta yokken kollarim bacaklarim ve de bum bumum bile kas yapti. Ne zormus oralari toparlamak!!!

Haklisin deryacim daha cok yolumuz var .. Bu gidisle kolay olabilcegini hic sanmiyorum haftada 3 kez ic bacak calisabilcem güzel sonuclar alabilirim ama bi türlü oturtamadim istedigim gibi ..Keza biraz kacirinca yaptigin tüm karin calismalarida bosa gidiyor
Tüm vücuttaki yagdan gittigi zaman bir incelme mümkün görünüyor ama ben bunu pek onaylamiyorum tüm vucuttan yag gittiginde gögüs ve yüzdende gidiyor ... Tahta gögüslü olupta zayif olmanin hic bir güzel tarafi olamaz:KK14:

Selam kizlar Bugün karin ve ic bacak calismalarimi tamamladim.
Ic bacak hatta bacagin tümünün gitmesinin(fazla kisimlarinin) cok cok zoor oldugunu gercekten belirtmek istiyorum su resimdeki bayan ic bacak calismasi yaptiriyor ve sporcu kendisi pop plateste adi cassey ama incelediginizde görceksiniz ondada ic bacak fazlaligi var demekki bi yere kadar düzeliyor...Onlar bile tamamen fazlaliklarindan kurtulmus degiller

$1256510_561353187246947_1650403747_n.jpg

Selam kizlar Bugün karin ve ic bacak calismalarimi tamamladim.
Ic bacak hatta bacagin tümünün gitmesinin(fazla kisimlarinin) cok cok zoor oldugunu gercekten belirtmek istiyorum su resimdeki bayan ic bacak calismasi yaptiriyor ve sporcu kendisi pop plateste adi cassey ama incelediginizde görceksiniz ondada ic bacak fazlaligi var demekki bi yere kadar düzeliyor...Onlar bile tamamen fazlaliklarindan kurtulmus degiller

Eki Görüntüle 810273

Evet thalixcim bazen ben de dikkat ediyorum, bacaklari lömbür lömbür sallanan da var, ic bacagi olan da... Ki bu onlarin meslegi, sporla ve dietle ic iceler biz ne yapalim o zaman degil mi? Ama yine de sporun bir yere kadar faydasi oluyor. Artik son asamada insanin kendi vücudunun sekli yaratilistan nasilsa o kaliyor. Ben fitness modellerinin o resimleri cekerken hem teknik hilelerden bolca yararlandiklarini, hem de bir takim ilaclar kullandiklarini düsünüyorum. Tabii ki cok cok güzel vücutlari var ama sonucta kusursuz insan diye bir sey yok.

Selam kizlar. Ben yine hastayim, cocuklar okuldan soguk alginligini getirip getirip bana da bulastiriyolar. Yine de bos durmadim iki mil leslie yaptim. Fazla zorlanmadan da olsa günlük hareketimden geri kalmayayim dedim.

Selam kizlar. Ben yine hastayim, cocuklar okuldan soguk alginligini getirip getirip bana da bulastiriyolar. Yine de bos durmadim iki mil leslie yaptim. Fazla zorlanmadan da olsa günlük hareketimden geri kalmayayim dedim.
Geçmiş olsun cnm burda da havalar bi iyi bi kötü dikkat etmek lazım.Sıcak çorba iç nane limon kaynat bol bol da dinlen.

Benim iyi bi sopaya ihtiyacım var.Geçen hafta ara ara yaptım dün yapmam gerekirken tembellik edip kitap okumayı tercih ettim.Okuduğum kitaplarda işime yarayacak kişisel gelişim kitapları.Bide hayatıma uygulayabilsem.

X