- 26 Ekim 2008
- 4.979
- 5.012
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evli cocuklu olupta spor yapmak gercekten lüks olmali sizleri cok takdir ediyorum canim arkadaslarim
Ins spor konusunda bana karisan bir esim olmaz anlayisli davranir bu konuda...
ben de akşam killerabs e başladım bugün sırtım biraz tutuk durumda ama zorlamadan yine yapacamBenim tembel arkadaslarim nerelerdesiniz? Ben yürüyüsümü yaptim geldim.
Ara vermekten hiç hoşlanmıyorum tekrar başlamakta zorlanıyorum.Geçen hafta yapamadım bu hafta bi dün akşam eliptik bisikletle çalıştım bide önceki gün.Silkelemem lazım kendimi.Birazda ruh halinden kaynaklanıyo sanırım bi bakıyorum çok mutlu ve enerjik hissediyorum bazende bi sebep yokken mutsuz ve hareketsiz hissediyorum ondan aksattım bu hafta.Benim tembel arkadaslarim nerelerdesiniz? Ben yürüyüsümü yaptim geldim.
Ara vermekten hiç hoşlanmıyorum tekrar başlamakta zorlanıyorum.Geçen hafta yapamadım bu hafta bi dün akşam eliptik bisikletle çalıştım bide önceki gün.Silkelemem lazım kendimi.Birazda ruh halinden kaynaklanıyo sanırım bi bakıyorum çok mutlu ve enerjik hissediyorum bazende bi sebep yokken mutsuz ve hareketsiz hissediyorum ondan aksattım bu hafta.
Merhaba kızlar, inanmayacaksınız ama ben pilatese başladımmmmm
Bu kadar tembellik yeter, haftada 3 gün pilates, diğer günler de evde bir şeyler yaparım artık.
yokluğumda kimler taş gibi oldu???
Hosgeldin sevgili alexus. Valla daha tas olamadik ama bir iler bir geri idare ediyoruz. Ben verdigim 7 kiloyu geri almadim ama artik vermiyorum da. Her gün bir seyler yapmaya calisiyorum az cok.
Merhaba kızlar, inanmayacaksınız ama ben pilatese başladımmmmm
Bu kadar tembellik yeter, haftada 3 gün pilates, diğer günler de evde bir şeyler yaparım artık.
yokluğumda kimler taş gibi oldu???
Günaydin Kizlaaar Mutlu Haftasonlari dilerim öncelikle
Alexus Seni görmek ne güzel Hosgeldinnn !!
Deryaciminda dedigi gibi bir ileri bir geri gidiyoruz iste ramazan biraz sarsti beni ama sonrasinda toparladim
Ayni devam ediyorum büyük bir gelisme olmadi..Hala Karin kismini halledemedim Kalcalar yerinde duruyor ayni sekli korumaya devam
Günaydin kizlar. Bu karin ve ic bacak kismi bizi daha cooook ugrastiracak gibi ama devam ediyoruz iste. O taraflar haric her yer toparlandi, hic hesapta yokken kollarim bacaklarim ve de bum bumum bile kas yapti. Ne zormus oralari toparlamak!!!
Selam kizlar Bugün karin ve ic bacak calismalarimi tamamladim.
Ic bacak hatta bacagin tümünün gitmesinin(fazla kisimlarinin) cok cok zoor oldugunu gercekten belirtmek istiyorum su resimdeki bayan ic bacak calismasi yaptiriyor ve sporcu kendisi pop plateste adi cassey ama incelediginizde görceksiniz ondada ic bacak fazlaligi var demekki bi yere kadar düzeliyor...Onlar bile tamamen fazlaliklarindan kurtulmus degiller
Eki Görüntüle 810273
Geçmiş olsun cnm burda da havalar bi iyi bi kötü dikkat etmek lazım.Sıcak çorba iç nane limon kaynat bol bol da dinlen.Selam kizlar. Ben yine hastayim, cocuklar okuldan soguk alginligini getirip getirip bana da bulastiriyolar. Yine de bos durmadim iki mil leslie yaptim. Fazla zorlanmadan da olsa günlük hareketimden geri kalmayayim dedim.