Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Kizlar cok hastayim!!! Vücudumun sesini dinlemeyip spor yapmaya devam edince atesim cikti, bogazim da davul gibi sisti, kipkirmizi. Kulaklarim zonkluyor. Iyice iyilesene kadar mola veriyorum, zaten hic istahim yok bi sey de yemiyorum iki gündür. Koskoca kadinim ama cocuktan beterim iste.

Deryacım üzüldüm çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et ilaç alıyorsan tedavıyı bırakma bırde zencefilli-ıhlamurlu çayı tavsıye ederim boğazın için

Deryacım üzüldüm çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et ilaç alıyorsan tedavıyı bırakma bırde zencefilli-ıhlamurlu çayı tavsıye ederim boğazın için

Tesekkür ederim thalixcim. Bu fit olma meraki öldürecek beni en sonunda. Iki gündür kendimi evde karantinaya aldim. Ihlamur burda heryerde bulunmuyor ama bahcemde bol bol adacayim var ondan iciyorum iyi geliyor. Iyice iyilesene kadar spora ara verdim yoksa tekrarlayip duracak.

Selam kızlar beni de yeniden aranıza alın....çok kilo aldım.. hastalıktı, yoğun iş temposu derken... artık işten normal saatte çıkabilirsem spora başlayacağım... ve tabi ki diyete de...bana destek olun...benim serbest değil de, belli bir programa girmem lazım ilk başta hergün yapmam için.. o yüzden jillianınkilere başlayayim diyorum... önereceğiniz var mı ?

Sevgili Derya çoook geçmiş olsun kendine iyi bak.. hastayken hem vücudunda azcık dinlenir hem de iyileşirsin.. sağlık olmadan hiçbirşey olmuyor malesef..

Derya'cım çok üzüldüm önce sağlık vücudunun kendini toparlaması için biraz zaman ve izin ver.

Benimde motivasyon düşüklüğü var bu aralar.Ve danışanımla (yaşam koçu gibi)sohbet ettim.2 aydır düzenli olarak bilinç kodlama cihazını dinliyorum.Hala aynı durumda olmak beni çok üzüyo gerçekten.Sürekli soru soruyorum kendime.Neyse burda laf kalabalığı yapmak istemiyorum.Araştırmalarım devam ediyo sürekli okuyorum.Bide eşim sıkıştırıyo iş bul artık bir an önce evimizi alalım diye.İş ilanlarına bakıyorum sürekli istediğim tamam işte bu dediğim bi iş yok.Ya bana ters yerde yada çok fazla nitelik özellik arıyolar.Burayı bile ihmal ediyorum.Halbuki motivasyonumuz yükselsin diye resimler,motivasyon sözleri,başarı hikayeleri,videolar paylaşmayı çok isterdim ama zamanım kısıtlı artık.Sürekli kendimi geliştirmem ve öğrenmem lazım.Kusura bakmayın olurmu canlarım sanmayınki aklım burda değil ama hayat mücadelesi işte.Arada göz atabiliyorum ancak.Kendinize dikkat edin.

Arkadaşlar merhaba, o başlıktan bu başlığa, şu egzersizden bu egzersize geçmekten bi hal oldum. Son olarak buraya yazayım dedim.

Ben insanity e başlamıştım ve 2. haftanın yarısındayım fakat pek etki etmediğini gördüm. 10 gün az bi süre evet ama üstüne bir de daha fazla kilo aldım gibi geliyo. Şişkinlik falan oldu, bu da benim motivasyonumu düşürdü.

Bir de benim sorunum genel olarak bacaklar ve basende. Üst tarafım çok küçük duruyo, o yüzden insanity yapmaktan vazgeçtim sanırım. Buradakileri denemeye karar verdim. Hem callanetics hem buradaki videolardan birini yapmak daha mı mantıklı dersiniz?

Cnm merhaba bende aynı durumdayım denemediğim spor videoları kalmadı yani.İnsanıty yaptığım için ben cevap vereyim benim 60 günün bitmesine 1 hafta kala araya bayramında girmesiyle bıraktım.Sonraki ayın videoları hem uzun hemde daha zordu.Açıkçası banada etki etmedi cnm benimde bacak ve basen sorunum var şişlik bende de oldu sanırım daha çabuk kas yaptı kaslar şişti heralde.İncelmedimde kilo da vermedim.Çok kalori enerji harcadığımdan o eksikliği gidermek için de yedim tabi.Progmanın beslenme programı var ona uymak o malzemeleri temin etmek de ayrı bi uğraş zaten.Üstüne ayak bileklerimde ve dizlerimde ağrı yapıyodu sanırım zorlandığım için bırakınca ağrıda kalmadı.Benim üst tarafım belim ince bacaklarım basenlerim kalın kalçamda dolgun ve büyük.İnsanıty bize göre değil bölgesel çalışmak daha iyi.

Call ve Brazil videolarını önerebilirim.Brazil'de çok güzel sonuç veriyo bölgesel egzersizler olduğu için hem bacak basen videosu var hemde kalça karın videolarıda var.Vereceğim linkten izlersen indirebilirsinde daha iyi anlarsın etkisini.Ben 12 hafta yapmıştım.Kalçalarım tam hayal ettiğim kıvama gelmişti.Birazda yediklerine dikkat edersen istediğin sonucu bu programla alabilirsin cnm.

Benim de vücut tipim aynı bu şekilde. Yani tüm vücutla ilgili olan sporlarda üst tarafım zaten küçük, iyice küçülünce daha kötü oluyor. Zaten çok yorucu olduğu için durmadan acıkıyorum. :/
Call çok yavaş ve hafif kaldığından bu videolarla desteklemek daha iyi olur. Bir de sizde nasıl bilmiyorum ama benim basen 101,5 olmuş

Bunlara göz atayım en iyisi bugün :)

Aynen cnm plates veya call ile desteklersen daha iyi sonuç alırsın.Oo benimki daha fazla 102 103 cm kalçada aynı.Bir ara 68 kiloya fırladığımda basenlerim de 105 e fırlamıştı.Biraz daha dikkat ettim 65 kiloyum şimdi.Bi platese alışsam arada yapıyorum Ebru'nun videolarından kardiyo ile beraber desteklemek istiyorum.Bazen motivasyonum düşüyo umutsuzluğa kapılıyorum bacaklarım incelecekmi acaba demeden edemiyorum hayal gibi geliyo ince bacaklara kavuşmak.İmkansız değil sadece disiplin irade sabır istiyo.

Evet zaten bu spor ve düzenli beslenme işleri hep sabır ve irade istiyo :/ Bunları deneyebilirsem yazarım zaten buraya, bakalım nasıl olacak. Teşekkürler bu arada :130:

Aynen cnm plates veya call ile desteklersen daha iyi sonuç alırsın.Oo benimki daha fazla 102 103 cm kalçada aynı.Bir ara 68 kiloya fırladığımda basenlerim de 105 e fırlamıştı.Biraz daha dikkat ettim 65 kiloyum şimdi.Bi platese alışsam arada yapıyorum Ebru'nun videolarından kardiyo ile beraber desteklemek istiyorum.Bazen motivasyonum düşüyo umutsuzluğa kapılıyorum bacaklarım incelecekmi acaba demeden edemiyorum hayal gibi geliyo ince bacaklara kavuşmak.İmkansız değil sadece disiplin irade sabır istiyo.

Ahh bu pilate ah... Hep hevesleniyorum yapinca da hosuma gidiyor ama nedense stres attiracak, sipir sipir terletecek seyleri tercih ediyorum bos zamanim kalinca. Günün bütün öfkesini, sinirini öyle cikariyoruz galiba.

Deryacım nasıl oldun toparlanabildin mi?Merak ettim ilaçlarını düzenli al ihmal etme kendini sakın.Aynen cnm ah ki ne ah bende çok hevesleniyorum karar veriyorum hatta arada kendimi zorluyorum yapıcam diye sonraki günlerde yok devamı gelmiyo.Bide o kadar çok yorum okudumki platesle başarı hikayeleri iyice gaza geleyim diye.Vücutlarının çok güzel şekillendiğini hatta pozitif etkilerinin daha fazla olduğunu söylüyolar.Plates hem ruha hemde bedene hitap ediyo öğrendiğim kadarıyla.Ben kendimi zorlayacam artık.Hatta burda fburcu arkadaşımızda platesle daha hızlı sonuç aldığını diğer sporlardan sonra plates 1 ayda daha hızlı etki ettiğini yazmıştı cnm.Napsak plates kardeşliği topiğimi açsakda teşvik olsak.

Günaydın kızlar
Keşke bende uzun uzun zamanım olsada plates olsun hip hop abs olsun bilgisayarımda ne varsa yapabilsem
Bu hafta korksamda ölçü aldım ve üzücü haber onca zaman uğraşıp 94 e çektiğim kalçalar gitmiş 101 olmuş yani başa döndüm.Şekilde bir sorun yok pantolonlardada sorun yok ama ölçüler farklı ve tehlike çanları çalıyor demektir.Dukanıda iyice salladığımdan dün itibari ile yeni bir başlangıç yaptım Hem sıkı bir diyet hemde high Tight ve yapabilirsem cardio axe yapacağım haftada 3 gün.. Zaten diğer çalışmalarımda devam ediyor iç bacak ve karın ..
Karin için kathy smith in 2 videosu var tavsiye ederim iç bacaktada pop pilatesten bir kız yaptırıyor yaptıkça en iyi formunu alacağına eminim.Brazilde nasil takvim mantığı uyguladıysam aynı şekilde devam ediyorum ilk sonuçlar 5.hafta içinde son şekli kazanma 12. haftada olucak.. Stres , moral bozukluğu gerçekten beni mahvetmiş farkına varamamışım Yapttığım squatlarda küçültmeden çok büyütmeme sebep olmuş gerçekten üzüldüm

Lioncum evdeysen ve vaktin varsa hiç boşa zaman geçirme bi şekilde başla ..Yaptıkça açılacaksın.Düşünerek zaman geçirdiğinde istediğin gibi bir plan yapamayabilirsin canım

Lioncum daha iyiyim canim sagol ama bogazim tam olarak düzelmedi öksürüyorum arada bir. Tamamen dinlenmek mümkün mü? Hafta basladi esim yine Almanyada kosturma bana kaldi tabii. Pilatesi haftalik calismama katmak mutlaka istiyorum ama leslie gibi kardio calismalarindan ya da bölgesel calismalardan da vazgecemiyorum. Belki bölgeselin yerine pilatesi koymak daha faydali olur. Ama genelde okudugum yazilarda hepsinin karisimini yapiyor insanlar. Calistiricilar ne yaparsaniz yapin haftanin en az 3 günü kardio programinizda olsun diyorlar. Kisin evde daha cok zaman geciriyorum bir firsat bulacagim mutlaka. Bu yaz havuzda pilates yoga gibi seylerle ugrastigini bildigim bir kadin görmüstüm kadinin hafif karni vardi önceki yillarda bu yaz tahta gibi düzdü. Ben de hevesleniyorum pilatesin basarisini gördükce ve leslienin kisa pilates klibini yaptigimda gecen yil faydasini da görmüstüm ama zaten calinti zamanlarda bu ekstra sporlari yaptigim icin leslie kolayima geliyo özellikle dikkat etmem gerekmiyo. Pilates te konsantrasyon gerekiyor. Birseyler yapacagiz artik kizlar birbirimizi gaza getirmek icin. Aman ayri baslik acmiyalim da dagilmayalim fazla. Burda bile zor bulusuyoruz.

Cnm limoncum tesadüfen okudum..... ve merak ettim....menmun kaldinmi???? Bende heveslendim suanda.....ama aml yaklasti10 gunum kaldi..... artik aml ttan sonra....yani bi 4 5 ay sonra bende baslamak ustiyorum popomu biraz toparlamak gerrk)))))))

Lioncum gazina gelip bugün yarim saat pilates yaptim. Uzun zaman ara verince karin ve bacak kaslarini ne kadar calistirdigini unutuyorum. Bir haftayi aklimdaki programla harmanlayip öyle bir düzen tuttursam cok mutlu olacagim. Esimin izin günlerinde de vücudumun ihtiyac duydugu dinlenme dönemlerini geciririm olur biter. Pilates terletmedigi icin bogazimi da zorlamadi.

Selamlar kızlar ,

Bende jillian 30 day shred'a başlamış bulunmaktayım... daha öncede 10-15 gün yapmıştım bırakmıştım şimdi seri olarak yapmayı planlıyorum.daha sonra da ripped in 30 ve sonrada 6w6p yapmayı planlıyorum.yapanlar çok iyi sonuçlar almışlar..arada zamanım kalırsa ekstra çalışmalar da yapacağım. ,Plates de yapmak istiyorum ama biraz toparlanmam lazım ilk önce...

Son düzenleme:
Cnm limoncum tesadüfen okudum..... ve merak ettim....menmun kaldinmi???? Bende heveslendim suanda.....ama aml yaklasti10 gunum kaldi..... artik aml ttan sonra....yani bi 4 5 ay sonra bende baslamak ustiyorum popomu biraz toparlamak gerrk)))))))
Evet cnm çok memnun kaldım sende memnun kalacaksın emin ol.Sen bi ameliyat olda hayırlısıyla.Hem niye 4 5 ay sonraya bırakıyosun ki.Ben ameliyat olmadan öncesine kadar spor yapıyodum zaten ameliyat sonrası ara verdim sadece 2 ay kadar spor yapmadım iyileşme süresi için bi sorunda yaşamadım halada spor yapıyorum cnm.Daha fazla erteleme bence.Yani 5 aya kadar beklemene gerek yok ufaktan yürüyüşlerle başlarsın vücut alışsın bi.Bide hatırlatayım ben 3-4 ayda 3 ameliyat geçirdim.Ondan öncesine kadar 57 58 kiloda hem sabit hemde memnundum.O ameliyatlar ve yediğim serumların da katkısıyla 65 e fırladım daha da hala bırak 57 kiloyu 60 a bile düştüğümü göremedim.Mücadelem devam ediyo hala.

Oh ne güzel bende size yazdıktan sonra gaza geldim dün yaptım platesimi üstüne eliptik bisikletimle kardiyo yapmış oldum 1 saat.Bugün bacaklarımın acısını hissedebiliyorum.Devamı gelir inşallah zorlayacam kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…