Kizlar cok hastayim!!! Vücudumun sesini dinlemeyip spor yapmaya devam edince atesim cikti, bogazim da davul gibi sisti, kipkirmizi. Kulaklarim zonkluyor. Iyice iyilesene kadar mola veriyorum, zaten hic istahim yok bi sey de yemiyorum iki gündür. Koskoca kadinim ama cocuktan beterim iste.
Deryacım üzüldüm çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et ilaç alıyorsan tedavıyı bırakma bırde zencefilli-ıhlamurlu çayı tavsıye ederim boğazın için
Arkadaşlar merhaba, o başlıktan bu başlığa, şu egzersizden bu egzersize geçmekten bi hal oldum. Son olarak buraya yazayım dedim.
Ben insanity e başlamıştım ve 2. haftanın yarısındayım fakat pek etki etmediğini gördüm. 10 gün az bi süre evet ama üstüne bir de daha fazla kilo aldım gibi geliyo. Şişkinlik falan oldu, bu da benim motivasyonumu düşürdü.
Bir de benim sorunum genel olarak bacaklar ve basende. Üst tarafım çok küçük duruyo, o yüzden insanity yapmaktan vazgeçtim sanırım. Buradakileri denemeye karar verdim. Hem callanetics hem buradaki videolardan birini yapmak daha mı mantıklı dersiniz?
Brazil Butt Lift linkleri kontrol ettim aktif.Buradan indirebilirsiniz.İndirmek için videonun sol tarafında downland Mp4 yazan yerde 240p/340p/480p rakamlarından herhangi birine tıklarsanız sol alt köşede inmeye başlar.
Brazil Butt Lift - Cardio Axe Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - Bum Bum Workout Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - High & Tight Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - Bum Bum Rapido: Bonus Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - TUMMY TUCK Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
http://vdownload.eu/watch/58347-%D1...D0%BF%D0%BB%D0%B5%D1%87-brazil-butt-lift.html
brazil butt lift---BUM BUM Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift -5- Sculpt Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
http://vdownload.eu/watch/874496-be...BD%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D 0%BA%D0%B0.html
Leandro Carvalho - Brazil Butt Lift: Secret Weapon Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Abs Rapido Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Cnm merhaba bende aynı durumdayım denemediğim spor videoları kalmadı yani.İnsanıty yaptığım için ben cevap vereyim benim 60 günün bitmesine 1 hafta kala araya bayramında girmesiyle bıraktım.Sonraki ayın videoları hem uzun hemde daha zordu.Açıkçası banada etki etmedi cnm benimde bacak ve basen sorunum var şişlik bende de oldu sanırım daha çabuk kas yaptı kaslar şişti heralde.İncelmedimde kilo da vermedim.Çok kalori enerji harcadığımdan o eksikliği gidermek için de yedim tabi.Progmanın beslenme programı var ona uymak o malzemeleri temin etmek de ayrı bi uğraş zaten.Üstüne ayak bileklerimde ve dizlerimde ağrı yapıyodu sanırım zorlandığım için bırakınca ağrıda kalmadı.Benim üst tarafım belim ince bacaklarım basenlerim kalın kalçamda dolgun ve büyük.İnsanıty bize göre değil bölgesel çalışmak daha iyi.
Call ve Brazil videolarını önerebilirim.Brazil'de çok güzel sonuç veriyo bölgesel egzersizler olduğu için hem bacak basen videosu var hemde kalça karın videolarıda var.Vereceğim linkten izlersen indirebilirsinde daha iyi anlarsın etkisini.Ben 12 hafta yapmıştım.Kalçalarım tam hayal ettiğim kıvama gelmişti.Birazda yediklerine dikkat edersen istediğin sonucu bu programla alabilirsin cnm.
Aynen cnm plates veya call ile desteklersen daha iyi sonuç alırsın.Oo benimki daha fazla 102 103 cm kalçada aynı.Bir ara 68 kiloya fırladığımda basenlerim de 105 e fırlamıştı.Biraz daha dikkat ettim 65 kiloyum şimdi.Bi platese alışsam arada yapıyorum Ebru'nun videolarından kardiyo ile beraber desteklemek istiyorum.Bazen motivasyonum düşüyo umutsuzluğa kapılıyorum bacaklarım incelecekmi acaba demeden edemiyorum hayal gibi geliyo ince bacaklara kavuşmak.İmkansız değil sadece disiplin irade sabır istiyo.Benim de vücut tipim aynı bu şekilde. Yani tüm vücutla ilgili olan sporlarda üst tarafım zaten küçük, iyice küçülünce daha kötü oluyor. Zaten çok yorucu olduğu için durmadan acıkıyorum. :/
Call çok yavaş ve hafif kaldığından bu videolarla desteklemek daha iyi olur. Bir de sizde nasıl bilmiyorum ama benim basen 101,5 olmuş
Bunlara göz atayım en iyisi bugün :)
Aynen cnm plates veya call ile desteklersen daha iyi sonuç alırsın.Oo benimki daha fazla 102 103 cm kalçada aynı.Bir ara 68 kiloya fırladığımda basenlerim de 105 e fırlamıştı.Biraz daha dikkat ettim 65 kiloyum şimdi.Bi platese alışsam arada yapıyorum Ebru'nun videolarından kardiyo ile beraber desteklemek istiyorum.Bazen motivasyonum düşüyo umutsuzluğa kapılıyorum bacaklarım incelecekmi acaba demeden edemiyorum hayal gibi geliyo ince bacaklara kavuşmak.İmkansız değil sadece disiplin irade sabır istiyo.
Aynen cnm plates veya call ile desteklersen daha iyi sonuç alırsın.Oo benimki daha fazla 102 103 cm kalçada aynı.Bir ara 68 kiloya fırladığımda basenlerim de 105 e fırlamıştı.Biraz daha dikkat ettim 65 kiloyum şimdi.Bi platese alışsam arada yapıyorum Ebru'nun videolarından kardiyo ile beraber desteklemek istiyorum.Bazen motivasyonum düşüyo umutsuzluğa kapılıyorum bacaklarım incelecekmi acaba demeden edemiyorum hayal gibi geliyo ince bacaklara kavuşmak.İmkansız değil sadece disiplin irade sabır istiyo.
Ahh bu pilate ah... Hep hevesleniyorum yapinca da hosuma gidiyor ama nedense stres attiracak, sipir sipir terletecek seyleri tercih ediyorum bos zamanim kalinca. Günün bütün öfkesini, sinirini öyle cikariyoruz galiba.
Deryacım nasıl oldun toparlanabildin mi?Merak ettim ilaçlarını düzenli al ihmal etme kendini sakın.Aynen cnm ah ki ne ah bende çok hevesleniyorum karar veriyorum hatta arada kendimi zorluyorum yapıcam diye sonraki günlerde yok devamı gelmiyo.Bide o kadar çok yorum okudumki platesle başarı hikayeleri iyice gaza geleyim diye.Vücutlarının çok güzel şekillendiğini hatta pozitif etkilerinin daha fazla olduğunu söylüyolar.Plates hem ruha hemde bedene hitap ediyo öğrendiğim kadarıyla.Ben kendimi zorlayacam artık.Hatta burda fburcu arkadaşımızda platesle daha hızlı sonuç aldığını diğer sporlardan sonra plates 1 ayda daha hızlı etki ettiğini yazmıştı cnm.Napsak plates kardeşliği topiğimi açsakda teşvik olsak.
Cnm limoncum tesadüfen okudum..... ve merak ettim....menmun kaldinmi???? Bende heveslendim suanda.....ama aml yaklasti10 gunum kaldi..... artik aml ttan sonra....yani bi 4 5 ay sonra bende baslamak ustiyorum popomu biraz toparlamak gerrk)))))))http://www.torrentfunk.com/torrent/4...butt-lift.html
http://www.torrents.net/torrent/1070...Butt-Lift-ISO/
Burdan indirebilirsiniz ben burdan indirdim hep.bilgisayarda torrent'inde kurulu olması lazım.Bu linklere tıkladığınızda SEARCH kısmına Brazil Butt Lift yazın çıkan sayfadaki linkleri deneyin özelliklede torrent olanını seçin.Uzun sürebilir inşallah kolaylıkla indirebilirsiniz.Benim bilgisayar sık sık formatlandığı için genellikle bu linkleri kullanarak indirdim umarım sizde de bi sorun çıkmaz şimdiden kolay gelsin.
Evet cnm çok memnun kaldım sende memnun kalacaksın emin ol.Sen bi ameliyat olda hayırlısıyla.Hem niye 4 5 ay sonraya bırakıyosun ki.Ben ameliyat olmadan öncesine kadar spor yapıyodum zaten ameliyat sonrası ara verdim sadece 2 ay kadar spor yapmadım iyileşme süresi için bi sorunda yaşamadım halada spor yapıyorum cnm.Daha fazla erteleme bence.Yani 5 aya kadar beklemene gerek yok ufaktan yürüyüşlerle başlarsın vücut alışsın bi.Bide hatırlatayım ben 3-4 ayda 3 ameliyat geçirdim.Ondan öncesine kadar 57 58 kiloda hem sabit hemde memnundum.O ameliyatlar ve yediğim serumların da katkısıyla 65 e fırladım daha da hala bırak 57 kiloyu 60 a bile düştüğümü göremedim.Mücadelem devam ediyo hala.Cnm limoncum tesadüfen okudum..... ve merak ettim....menmun kaldinmi???? Bende heveslendim suanda.....ama aml yaklasti10 gunum kaldi..... artik aml ttan sonra....yani bi 4 5 ay sonra bende baslamak ustiyorum popomu biraz toparlamak gerrk)))))))
Oh ne güzel bende size yazdıktan sonra gaza geldim dün yaptım platesimi üstüne eliptik bisikletimle kardiyo yapmış oldum 1 saat.Bugün bacaklarımın acısını hissedebiliyorum.Devamı gelir inşallah zorlayacam kendimi.Lioncum gazina gelip bugün yarim saat pilates yaptim. Uzun zaman ara verince karin ve bacak kaslarini ne kadar calistirdigini unutuyorum. Bir haftayi aklimdaki programla harmanlayip öyle bir düzen tuttursam cok mutlu olacagim. Esimin izin günlerinde de vücudumun ihtiyac duydugu dinlenme dönemlerini geciririm olur biter. Pilates terletmedigi icin bogazimi da zorlamadi.