Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Selamlar kızlar ,

Bende jillian 30 day shred'a başlamış bulunmaktayım... daha öncede 10-15 gün yapmıştım bırakmıştım şimdi seri olarak yapmayı planlıyorum.daha sonra da ripped in 30 ve sonrada 6w6p yapmayı planlıyorum.yapanlar çok iyi sonuçlar almışlar..arada zamanım kalırsa ekstra çalışmalar da yapacağım. ,Plates de yapmak istiyorum ama biraz toparlanmam lazım ilk önce...
Merhaba cnm nasılsın bakalım Jilliana başladığına göre iyisin demektir.Hadi bakalım kolay gelsin sana başarılar diliyorum sonuçlarını da alırsın elbet azimle istikrarla devam edersen.

Merhaba cnm nasılsın bakalım Jilliana başladığına göre iyisin demektir.Hadi bakalım kolay gelsin sana başarılar diliyorum sonuçlarını da alırsın elbet azimle istikrarla devam edersen.

Evet evet daha iyiyim kötü olan tek şey kilo almış olmam.Hep kendime eziyet yapıyorum ilk önce kilo veriyorum sonra da geri alıyorum...

Selam kizlar. Ben bu sabah 2 saat yürüdüm kizimla. Aksamüstü vakit bulursam biraz da pilates ya da yoga yapmayi planliyorum.

selam kızlar indirebilmem için bana link atar mısınız ?
teşekkürler

Evet evet daha iyiyim kötü olan tek şey kilo almış olmam.Hep kendime eziyet yapıyorum ilk önce kilo veriyorum sonra da geri alıyorum...
Cnm kendine eziyet etme bende çok inişler ve çıkışlar yaşıyorum.Ve hepsindende yeni tecrübeler kazandım.Şunu sakın unutma en büyük başarı tüm başarısızlıkların arkasından gelir.Yani bu başarısızlıklar bizi bi basamak daha ileri götürüyo.Böyle böyle kendimizi eğitecez öğrenecez düşecez bazen pes edecez ama yinede vazgeçmeyecez dimi.Başarı bir adım önümüzde aslında sadece bir adım daha bir adım derken bakıcaz ki bayağı yol katetmişisiz.

Bu arada kızlar en büyük başarıyı sağlayacak yöntem hayalini kurduğumuz vücudu hayalimizde ayrıntılarıyla canlandırmak.27 28 yaşıma kadar kilolarımla uğraştım sürekli okudum araştırdım yöntemler ilaçlar çaylar vs kullandım.Bi nişanlıyken 15 kilo verdim oda sıkıntıdan sorunlardan bide 28 yaşımda 16 kilo verdim.Bi 10 kilo verdim geri aldım.Ben napıyodum eliptik bisikletimi alıp televizyon karşısına geçip Fashion Tv varya mankenlerin bikinili yürüyüşleri felan işte onlara baka baka kendimi onlar gibi hayal ederek bi baktımki vücudum şekillenmiş.Neyi imgelerseniz onu hayatınıza çekersiniz istediğiniz vücuda ulaşacak yolları ve yöntemleri keşfedersiniz vssssss böyle işte.

derya1970
Selam kizlar. Ben bu sabah 2 saat yürüdüm kizimla. Aksamüstü vakit bulursam biraz da pilates ya da yoga yapmayi planliyorum.
Merhaba cnm yap yap ihmal etme bende bugün Ebru'nun eski televizyon videosundan yaptım zorlandım yandım resmen.Bacağımın kalçamın içinden derinden hissettim acıyı ama olsun.Acı olacakki yağları parçalayalım.:KK9::KK9:

Çok önceden killer buns & thighs videolarını indirmiştim ama 40 dk o zamanlar uzun geldiği için yapamadım bi türlü. Bugün şöyle bi yarısına kadar yaptım ama 1 ay boyunca devamını getiremeyeceğim belli :/
Yine zamanında Mari winsor kalça için olanı indirmiştim, acaba onu deneyip etkisini gören var mıdır? Ben uzun şeylerden sıkılıyorum da biraz bu en azından 18 dk ve yattığın yerden yapıyosun
:KK17:

Evet kızlar önemli olan kışın forma girmek.. spor yapmak için güzel bir mevsim; ne soğuk ne de çok sıcak...yaza kadar yavaş yavaş sağlıklı bir biçimde forma girebiliriz...gerçi benim kısa vadede hedefim 1 ocak... yılbaşı.. inşallah o zamana kadar forma girebilirim.. ve forumdaki tüm herkes...ve lionda foruma geri dönmüş ne güzel! yine moral motivasyon veriyor herkese yeniden:KK66:

Evet cnm çok memnun kaldım sende memnun kalacaksın emin ol.Sen bi ameliyat olda hayırlısıyla.Hem niye 4 5 ay sonraya bırakıyosun ki.Ben ameliyat olmadan öncesine kadar spor yapıyodum zaten ameliyat sonrası ara verdim sadece 2 ay kadar spor yapmadım iyileşme süresi için bi sorunda yaşamadım halada spor yapıyorum cnm.Daha fazla erteleme bence.Yani 5 aya kadar beklemene gerek yok ufaktan yürüyüşlerle başlarsın vücut alışsın bi.Bide hatırlatayım ben 3-4 ayda 3 ameliyat geçirdim.Ondan öncesine kadar 57 58 kiloda hem sabit hemde memnundum.O ameliyatlar ve yediğim serumların da katkısıyla 65 e fırladım daha da hala bırak 57 kiloyu 60 a bile düştüğümü göremedim.Mücadelem devam ediyo hala.

Anladim cnm ya.... sorma bende hayat boyu 54 55kg geçmeyen tip ssuanda 72 ve bana misin demyor....halbuki doğum yapali 7 ay oldu.... ben
Karin germe meme buyutme olacam ya.... ondan biraz geçsin ddm......ama tabi iyleşmeye bağli..... sen wucudunu toparladiysan kg sorun değil bence....

Günün özeti: Sabah 2 saat yürüyüs, ögleden sonra 1 saat bahce calismasi, aksam 15dk pilates, 15 dk yoga. Bugün kendimden cok memnunum.

Herkese günaydiiiin! Okul dönemi hastaliklarindan nefret eden benden baskasi var mi? Kücük oglum yine ateslendi. Zaten okula bir türlü alisamadi bir de arka arkaya hastalaniyo. Bugün evdeyiz anlayacaginiz. Biraz leslie yapayim diyorum.

Günaydın Kızlar;

bende dün jillian 2/1 yaptım + 45 dk eliptik yaptım. Her tarafım ağrıyor...

Günaydin kizlar, güne, sabah yarim saat pilates yaparak basladim. Ilerleyen saatlere de bir ilave yaparim belki. Üc gün üstüste pilates yapinca karnimin sisi indi. Sadece yag degil günlük sismeler de karnin görüntüsünü cok etkiliyor.

Bende dün bacaklarım, kollarım çok ağrımasına rağmen jillian yaptım yine.. ekstra birşeyler yapmayı gözüm kesmedi...ama bugün ağrım azalırsa ekstra da yapmak istiyorum..

Ya sizde de oluyor mu bilmiyorum insan spor yapınca o emeği sarfettiğim için yemeğe de dikkat ediyorum.mecburen az yiyorum o kadar efor sarfedip bir de üzerine yemek yersem diyorum ziyan olacak emeklerim, valla akşamları meyvayı bile sayıyla korkarak yiyorum artık...

Son düzenleme:
Bende dün bacaklarım, kollarım çok ağrımasına rağmen jillian yaptım yine.. ekstra birşeyler yapmayı gözüm kesmedi...ama bugün ağrım azalırsa ekstra da yapmak istiyorum..

Ya sizde de oluyor mu bilmiyorum insan spor yapınca o emeği sarfettiğim için yemeğe de dikkat ediyorum.mecburen az yiyorum o kadar efor sarfedip bir de üzerine yemek yersem diyorum ziyan olacak emeklerim, valla akşamları meyvayı bile sayıyla korkarak yiyorum artık...

Ah nosee cim nerdeee... Ben bu aralar sinirlerim de bozuk oldugu icin aralarda abur cubura dadandim. Yemeklerimi normal yiyorum ama elimden geldigi kadar findik fistik yiyip cikolatayi sinirda tutmaya calisiyorum yoksa ipin ucu kacacak. Neyse ki spor sayesinde kilo almiyorum.

İnsan bazı dönemlerde yemeğin ucunu kaçırabiliyor bende zamanında öyleydim, ama artık kilo olayını abartınca dur demek lazım çünkü ne yersem yarıyor dedim , birde aslından abur cubur da yenilebilir ama sınırlı sayıda, her gün bir rutin haline dönüşünce sorun ortaya çıkıyor bende rutin haline getirince kilo alıyorum...çikolata da özellikle bitter çikolatayı da veriyorlar, az miktarda tutabiliyorsan diye biliyorum...

İnsan bazı dönemlerde yemeğin ucunu kaçırabiliyor bende zamanında öyleydim, ama artık kilo olayını abartınca dur demek lazım çünkü ne yersem yarıyor dedim , birde aslından abur cubur da yenilebilir ama sınırlı sayıda, her gün bir rutin haline dönüşünce sorun ortaya çıkıyor bende rutin haline getirince kilo alıyorum...çikolata da özellikle bitter çikolatayı da veriyorlar, az miktarda tutabiliyorsan diye biliyorum...

Nosse cim benim yemekle derdim yok genelde saglikli yerim, hamur isi cok nadir yerim, zeytinyagi kullanirim, cok salata, sebze yerim ama iste atistirmaya gelince dayanamiyorum. Onu da sinirli tutmaya calisiyorum. Kuru üzüm, badem, findik karisimi yaptim arada atistiriyorum. Özel bir diyet zaten yapmiyorum ama spor da yaptigim günlerde benim günlük 2500 üzeri kalori harcamam oluyor. Biraz atistirma payi kaliyor yani.
Ögleden sonra yarim saat de kondisyon bisikletine bindim. Bugünlük yeter herhalde.

Fındık üzüm sağlıklı atıştırmalar zaten , hem de tok tutar...bende öyleyim normalde hele stresli isem,aç olmasam bile atıştırma isteği geliyor..hele birden kanşekerim düşerse kimse beni durduramaz, bu sefer her türlü gofret, cips, çikolataya saldırıyorum...aslında hep öyle kuruyemiş türü insanın elini altında olması lazım...

X