Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Tesekkür ederim sevgili lion, bazi seyler yarim kaliyor ama oldugu kadar artik. Spor icin vakit caliyorum diyelim. Ben de cok agri kesici ictim simdi mide agrisi olarak bana geri döndü. Ama insan kurtulayim su agridan diye ne yapacagini bilemiyor. Esim iltihabin varken spor yapma iyi gelmez dedi. Uzun zaman profesyonel spor yaptigi icin bu islerden anliyor simdi inat edip yapsam ve bir sey olsa ben demistim der o yüzden bir iki gün ara verdim.

Son düzenleme:
slm kızlar sonunda aranıza katılabildim lion beni bilir ;virüs olduğu için brazili indirememiştim,lionun başını çok ağrıttım sağ olsun sabırla bana katlandı.
derya'nın linklerden indirebildim emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,Allah razı olsun.
size kendimi anlatayım 29 yaşındayım 2-3 senedir çocuk yapmak için uğraşıyoruz bir sorun yok ama olmuyor.spor yaparsam bir şey olur diye düzenli spor yapamadım dolayısıyla kilo aldım.bu ay 2. aşılamamı yaptırdım yine tutmadı bende bu ayı kendime ayırmaya karar verdim ve tedaviye ara verdim.yani artık spor yapabileceğim.
benim sorunum kalça,basen (söylemesi ayıptır 106 cm)
daha önce silim in 6 ve callanetic ile baya incelmiştim ama lioncum sağ olsun onun sayesinde brazil ile tanıştım,çok hoşuma gitti.bu arada callanetic muhteşem sonuç veriyor.çok sıkıcı ama sonucu görünce buna değer.bir kaç gün sonra alışınca hareketleri kağıda çiziyorum hem daha kısa sürede bitiyor hem daha az sıkıcı oluyor,tavsiye ediyorum.
başınızı ağrıttım özetle bende başlıyorum armut vücut programını takip etmeye çalışacağım.
siz ne önerirsiniz,bir program takip etmek gerekir mi kafama göre mi takılayım?

deryacım geçmiş olsun bende dişimden çok çektim.benimde dişlerim çok iltihaplanırdı.birçok kez tedavi oldum ama daha sonra olay iltihabı da geçti kiste dönüştü.hatta bu kist damağımı eritmeye başlamıştı.
bende 'herhalde yine dişim iltihaplandı' diye doktora gitmiştim ve kocaman bir kist olduğunu öğrendim.sonra ameliyat oldum damağımın üstüne yapay kemik koydular.çok şükür 4 senedir rahatım ama yine bir şey olacak diye çok korkuyorum.
sana tavsiyem mutlaka film çektir bende sadece diş ağrısıyla gitmiştim,dayanılmaz bir ağrıydı kaç tane ağrı kesici içtim bilmiyorum ama ağrıyı geçirmemişti.
çok geçmiş olsun.

Cnm inan bana çok sevindim indirmene çünkü hep aklımdaydın.Katlanmak ne demek cnm her zaman yardım etmeye hazırım.Bebek için üzüldüm Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin umudunu sabrını ve inancını kaybetme sınırsız ve sonsuz herşeyi yaratan Rabbin'e güven gerisi gelicektir.Sana nacizane bi tavsiyede bulunmak istiyorum bende işe yaradı sende de olumlu sonuçlar gösterecektir.Başka bi topikte paylaşılmıştı.Sabah kalkar kalkmaz pencereyi aç derin derin nefes al şükret sonra 7 kez (Bugün benim için bi mucize olacak de) Akşam yatmadan önce yine pencereyi aç yada açmasanda olur gökyüzüne bak şükret ve bu sefer (yarın benim için bi mucize olacak de)Gün içerisinde 3 kez Elemneşrah leke sadrak suresi İnşirah suresi'ni oku.Tabi hemen mucize olmasını bekleme.Gerçekten sana yaşattığı duygular huzur bambaşka seni ihtiyacın olan yollara teşvik edecektir.Ben çok güzel duygular yaşadım halada devam ediyorum yapmaya.İçindeki huzursuzlukta kalkacak kalbin mutlulukla sevgiyle dolacak inan bana.Bebek için de sana gerekli yolları da açacaktır.Tabi birde zamana bırakmalısın herşeyi.

Callanetics ara ara yapıyorum daha ilk yapmalarımda bile farkını görüyorum.İşte sıkıcı oluyo bazen normal sporumu yaptıktan sonra ona fırsat kalmıyo call ıda akşama yaparım diyorum ondan sonrada ya unutuyorum yada üşeniyorum yorgun yorgun.Hep sonra yaparım diye diye arkasıda gelmiyo.Brazil programına gelince kafama göre takılıyorum sende kendine bi çizelge hazırlarsın ihtiyacın olan videolara göre.

Cok tesekkür ederim. Iki kez film cekildi baska bir sey cikmadi. Insallah cabuk hallolur cünkü ayni dise yapilan 3. dolgu olacak bu. Bebek isini hic kafana takma. Ben de ilk oglumu asilama yöntemiyle dünyaya getirdim. 4-5 kez asilama tekrarlaninca vazgecmistim de ertesi ay hamile kaldigimi farkettim. Yani sonuclari biraktiktan sonra da etkili olabiliyor. Biraz ara vermek ise yariyor bazen.
Ben bu hafta herhalde evde insaat stresinden pek sporda faaliyet gösteremeyecegim. Tembihledigim halde sabah bir baktim malzemeleri bahceye bütün bitkilerimin üstüne yaymislar kalbim duracakti. Merak ediyorum insaat isiyle ugrasanlar acaba dogayi görme özürlü mü oluyorlar? Bugüne kadar bu konuya hassasiyet gösteren hic bir usta cikmadi karsimiza. Kalp krizi gecirmeden su islerini bitirip gitseler de normale dönsek. Disarda iskelede bir sürü insan calisirken de kendini gözaltinda hissediyorsun. Her ne kadar bizim isimizi yaptiklarini bilsem de ayagimin altinda yabanci insana hic tahammülüm yok. Cok takintiliyim bu konuda.

lioncum önerin için teşekkür ederim bende snowflakes gibi bebiş özlemi çekenlerdenim tüp bebek yapacaktık ki hamile olduğumu öğrendim ancak 1hafta sürdü mutluluğumuz 3hafta önce düştü şimdi acaip bir ruh hali içerisindeyim bir gün iyiyim ertesi gün depresif düzelecek inşallah bu arada spora başlayacağım diye karar aldım senin söylediğin videoları indirdim ama vücudum benimle oyun oynuyor şimdi de enfeksiyon kapmışım iğne ve antibiyotik verdi toparlanınca başlayacağım inşallahhhh senin desteğinle bunu da ilk defa duydum ve akşam yatarken başlayacağım söylediğin öneriyi yapmaya yeniden teşekkür ederimmmm

canım benim çok sağol mutlaka deneyeceğim inşallah faydasını görürüm.en azından depresif durumumu geçirir herhalde.
bu gün spora başladım.önce 5km yürüdüm sonra bum bum yapayım dedim (offffff o ne öyle çok zor) yarısına kadar zor yaptım.herhalde yürüyüşten dolayı bu kadar zorlandım yarın önce bum bum yapıcam.
inşallah kısa zamanda alışırım.

sağ ol canım böyle şeyleri duyunca umutlanıyor insan,inşallah bir gün benimde sağlıklı hayırlı bir evladım olur.
inşaat işleri çok zor olur sana kolay gelsin.bir de insanların saygısızlığı düşüncesizliği de eklenince dediğin gibi kalp krizine ramak kalır.çok takmamaya çalış çünkü onların umurunda bile değil,sen sinir olduğunla kalırsın.

Canım hangisini indireceğiz .
sayfa 28-29 videoların 1 tanesi mi hergun yapacağız yoksa .
tek link halinde brazil olsa ne iyi olurdu

kızlaaarr biliyorum bıktınız benden ( inanın bende kendimden bıktım. neden böyle oluyo bilmiyorum başlıyorum ikinci günü getiremiyorum. herseferinde bu sefer yapıcam diyorum ama yine yok yok yok. Bugün bu şekilde yarım yamalak kendime işkence ettiğimi farkettim. başlasam bitirsem kurtulucam bu ikilemden. bu sefer programın çıktısını alıp dolabıma astım. Artık yapıcam, yapmalıyım! Nolur bana bi yardım edin nasıl motive olucam ben bi kaç motivasyon fotosuyla birlikte geldim :)

Eki Görüntüle 678963

canım benim allah hepimizin yardımcısı olsun.bende tüp bebekten çok korkuyorum.yumurta toplama olayı çok zor görünüyor.
üzülme en azından hamile kalabiliyorsun,yine olur inşallah.

canım benim allah hepimizin yardımcısı olsun.bende tüp bebekten çok korkuyorum.yumurta toplama olayı çok zor görünüyor.

İnşallah canım inşallah şimdi enfeksiyon oluşmuş düşükten sonra salak doktorun antibiyotik vermesi gerekiyormuş cuma günü sancıyla gidince antibiyotiğini bitirdin mi dedi tabi benim surat aynen bu morfolojimiz bozuk bizim tatlım o yüzden kalsam da düşük riski çok yüksek yani tabi hakkımızda hayırlısı yumurta toplamada anestezi altında yapılacağı için korkmuyorum artık valla benim tek endişem alacağım hormonlar bakalım şimdi eşim ilaç kullanıyor nisanda durumumuza bakıp -test verecek yeniden- ona göre tüp yapalım mı yapmayalım mı karar vereceğiz inşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun .
Bende bu arada kilolarımdan kurtulup biraz da sıkılaşmak ve kas yapmak istiyorum inşallah bugün de başlayamadım sancılarım vardı biraz ama bisiklet var evde onu yaptım accık da olsa

Selam kizlar, nasil gecti haftasonunuz? Ben bir sey yapmayacagim dedim ama yine de bos duramadim. Aksamlari cocuklarin uyumasini beklerken onlarin oyun odasinda biraz leslie, arkasindan da BBL`den cesitli hareketler yaptim haftasonu boyunca. Dün de iki saat yürüdük esimle. Insaat bitene kadar böyle idare edecegim artik. Hareketsiz kalmaktan iyidir.

Canım hangisini indireceğiz .
sayfa 28-29 videoların 1 tanesi mi hergun yapacağız yoksa .
tek link halinde brazil olsa ne iyi olurdu
Cnm bu linklerden indirebilirsin alıntı yaptım.Torrent linkide var ordanda indirebilirsin.

Sıkma canını bende sıkıldığım zamanlar facebookta özelliklede fitness modellerine baktıkça onlara imrendiğimden kalkıp yapmaya çalışıyodum.Resimlere bakarken bi taraftanda çok hareketli müzikler dinleyerek tam havaya giriyodum cnm.Şimdi hareketleri ezberledim Leandro'nun videonun sesini kısıp müzik dinleyerek yapıyorum bilgisayarımda masaüstümde de böyle vücutlu hatunların resmini koyuyorum.İnan motivasyonu sağlamak spor yapmak kadar zor cnm bu konuda önce kendi beynini kontrol etmelisin sen ona emir verirsen emirleri yerine getirmek için uğraşır.Bilinçaltı zihin beyin takımı bizim için çalışan askerlerimiz komutanda bizleriz onlara ne yapacağını söylemezsek böyle karışık durumlara girer kararsızlık ve belirsizlik içinde senide tüketir.

Benim yaptığım ise akşam yatmadan önce yarınki yapacağım programın hayalini canlandırıyorum zihnimde.Kuantum düşünce tekniği önce hayalini kur ve zihnini bu şekilde programla.Sonra ben kendi söylediğim sözler; kendimi kesin sonuç almak üzere diyetim ve sporum konusunda disiplinli kararlı ve azimli bir şekilde sonuç almaya istediğim vücuda kavuşmaya programlıyorum.Yemeklerde de böyle yap gerçektende zaman içinde eskisi gibi iştahın kalmayacak.Birde kilo olarak kendi kendine ben istediğim ideal kiloma sahibim diye telkinlerde bulunursan vücudun aldığı emirleri yerine getirmek için seni rahat bırakmayacak.Sakın düşüncelerinde olumsuzluklara yada bugün canım istemiyo yapmasamda olur dersen veya olacak yapacam gibi gelecek ifade eden sözler söylersen yaptıkların hep geleceğe kalır.En çok zorlandığım bi konu olduğu için aynen senin gibi durumda olduğumdan böyle bir araştırma içerisine girdim ne yapmam gerek bu durumdan nasıl kurtulurum diye diye kendimi tanıdım vücudumu organlarımın işleyişini öğrendim.Bunlar işin perde arkası olan kısımları.

snowflake84
Canlarım hiçbişey imkansız değil bunu unutmayın vede hep olumlu olacağını sonuç alacağınızı düşünün olurmu.Umutlarımız bizi ayakta tutan.Duayla olmayacak bişey yok.Bütün kapıların anahtarıdır.Benim söylediğim tavsiyeyi muhakkak yapın içiniz ferahlayacak gerçekten.
Mucizeleri Gerçekleştirmek - Maji Spiritualizm ve Kişisel Gelişim Akademisi linkide burda baştan sona sayfaları okuduğunuzda umutlarınız tekrar canlanacak çünkü bende en umutsuz olduğum bir anda buraya rastladım ondan sonra çok güzel olumlu şeyler yaşadım.Kalbinizi ve ruhunuzu yeniden canlandıracak.Ben buraya üye oldum o yüzden yazıların hepsini okuyorum üye olmayanlar yarısını görebiliyolar.

Bir diğer tavsiyem Esmalara Allahın en güzel isimlerine sığının.Esmaların bizim üzerimizde çok büyük etkileri var bebek için,
Ya Halik :Herşeyi yoktan var eden,yaratan oluşturan anlamındadır.Bu ismi özellikle bebek sahibi olmak isteyenler yada başka konularda oluşmasını istedikleri konularda çalışılması gereken bi isim.Bebek için ise bu isim tedavi istikametinde olumlayıcı birçok etkiyi yaratmış oluyo.Niyetinizi yaparak Allaha bu isimle dua ederseniz istediğiniz konuda gelişmeler olduğunu göreceksiniz tedavinizde de olumlu gelişmeler görürsünüz.Ya Halik-u Ya Şafi olarak zikretmelisiniz Ya Şafi her konuda şifa veren esmadır.

Gunaydin kizlarr haftasonu spor yapamadigim gibi sacma sapan yiyerek istikrarimi bi guzel bozdumm. 64 ten iki uc gunde nasi 65.5 e cikabiliorum anlamiyorum. Bi kac gun sonra regl olcam onunda etkisi var heralde.. Bu ay sonuna hedefim 60 i gormek. Programimi aksatmadan yaparsam rahat rahat gorurum eminim ama iste @-bubble- arkadasimin sikintilarinin aynindan bendede var :) ama vazgecmek yok. Iradesizligimizle usengecligimizle savasicaz :) iki ayda aksatmadan yapanlar ne harika sonuclar almislar bende istiyoruuuuuum!

Size bikac weightloss fotosuda bendenn. Yapan ne guzel yapio iste :/

Eklentiler

• $image.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $image.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 57
  • $image.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Oldu, nihayet bum bumu da basardim!!! Cok kolay ve basarili olmadi ama rio extreme de basta öyleydi. Gerci rio extreme de bu programlarin tümünün özeti var. Düzenli yapilsa cok basarili bir calisma rio extreme. Bütün vücut calismis oluyor. Neyse uzun bir aradan sonra aktif bir sey yapabildigime seviniyorum.

Allah razı olsunnn canımmm Rabbimden duadan başka sığınacak içimizi ferahlatacak bi kapımız yok ki...
Yol gösteren Allahım bizim doğru yolu bulmamızı nasip edecek inşallah belki de bizim için hayırlı olan bu belki vakti saatini bekliyor bilemeyiz. Bizim için şer bildiğimiz şeyler bazen hakkımızda hayırdır da biz farketmeyiz.
Linki muhakkak okuyacağım çok teşekkür ederim canım Rabbimin bu güzel ismini de aklıma her geldiğinde zikredeceğim inşallah
Allah razı olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…