Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Ben Avusturya`dayim sevgili lion ve ne yazik ki günes ve sicak seven bir insanim ama hayatimizi burada kurduk bir kere. Bundan önceki yillarda kisin eve kapaninca hareketsiz kaliyor her kis birkac kilo alip baharda onlari vermeye calisiyordum. Böylece bir ilerleme kaydedemedim. Bu kis ilk kez bahara 4 kilo vermis ve biraz forma girmis olarak girecegim ve bunu da devam ettirmeyi düsünüyorum. Bu evde spor isi beni kis tembelliginden kurtardi ve cocuklari olan kadinlar icin süper bir alternatif. Masrafsiz, bir yere gitmem gerekmiyor, özel bir sey yapmam gerekmiyor. Cok memnunum bu durumdan.

Dün size linkini verdigim 1000 kalori yaktiran videonun yarim saatini yaptim. Yarim saatte 310 kalori harcamisim. Zaten benim kilomdakiler icin 84 dakikada yaklasik 700, kilolu olanlar icin 1000 civari verilmis. Arada bir denenebilir ama bana leslie ve leandro kadar eglenceli gelmedi. 84 dakika onlarla da calissam bu kadar harciyorum zaten.

Dün verdiğin linke baktım, diğer videolarıda inceledim. Aslında hepsi şu anda yaptığımız hareketler gibi.. bende 25 dk kadar yaptım o videoda. Bende Hiç bir şey yapamazsam ,keyfim yoksa leslie yapmayı tercih ediyorum .Hem hareketsiz kalmıyorum hem kalori yakıyorum. Bir kaç gündür tam kendimi veremiyorum, bu akşam dumbell ımda gelicek, dumbell lı hareketlerede göz atıcam ..Herkese kolay gelsin , sporsuz kalmayın emii

Bacaklarim aciyo zor yuruyorum yine.oh olsun bana ara verirsen tembellik edersen boyle olur iste.buda bana ders olsun

ne kadar uğraşmışsın Allah razı olsun valla hakkını helal et yordum seni

bu bumbum nası bise böyle. videodaki arkadaslar masallah makine gibi ben bgn tamamladım sonuna kadar yaptım ama nası? durdurup dinlene dinlene :) ne kadar komplike hareketler onlar ben hareketlere ayak uydurana kadar leonardo başka harekete geçiyor.. neyse zamanla kavrarım heralde :) bide dinlenmeden yapabilirmiyim bi gün acaba? kondisyonum çokk yetersiz kaldı

Dün aksam bir seyi yapmayi unuttum diye esim sporuna vakit buluyorsun ama deyince o kadar sinir oldum ki anlatamam. Ev halkina yaranamazsin. Bütün gün calisir cabalarsin da kendin icin ayirdigin o yarim saat gözlerine batar. Sinirimden tv karsisinda yarim saat de leslie yaptim aksam. Bu serzenisi tek duyan ben degilim aramizda eminim ki. Üc cocuga ragmen spor yapip fit kaliyorsun ne güzel denmez de nedense tam tersi olur.

ne kadar uğraşmışsın Allah razı olsun valla hakkını helal et yordum seni
Helal olsun cnm ne demek önceki sayfalarda vardı linkler onları güncelledim.

Cnm ilk zamanlar yetişmekte zorlanıyorsun ama sonra videodaki herketleri ezberleyip sırada hangi hareket var biliyorsun ve ona göre kendini ayarlıyorsun.Ben dakikasına kadar alıştım.Eğer yetişemediysem videoyu geriye alıyorum o şekilde tekrar ayak uyduruyorum.O kadar alıştımki hangi dakikadan başlıyolar onuda biliyorum sıradaki harekete de ayak uydurmuş oluyorum.Aslında çok kolay yorucu ama bi müddet sonra onlarla aynı seviyeye geliyorsun.Devam et işi kavradımmı kolaylaşıyo son 1 2 saniyesine geldimmi diğer hareketi bildiğimden direk ona geçiyorum.Böylece geri kalmamış oluyorum.

yaskokulu
Çok zor kızlar, canım çıkıyor resmen, başladım ama nekadar dayanıcam bilmiyomB))
Merak etme bu zorluklar geçici cnm biraz daha dayanırsan vücudun alışacak kondüsyonunda artacak.Hepimiz ilk zamanlar zorlanıyoruz ama sonra vücudumuzdaki değişiklikleri görünce hepsi unutuluyo biraz daha gayret dayan sonrasında bırakmak bile istemeyeceksin.

Aynen cnm eşler hep böyle benimkide öyle sen önce evinin işini hallet çoluk çocukla ilgilen diyo eee diyorum bende kendime vakit ayırmak istiyorum spor yapmak istiyorum dedimde manken mi olacan podyumamı çıkacan gibi laflar ediyo sinir ediyo beni.Valla bi kulağımdan giriyo diğerinden çıkıyo.Boşver takma canınıda sıkma kıskançlıklarından yapıyolar.Önemli olan insanın kendini sevmesi iyi hissetmesi mutlu olması başkalarına göre yaşaya yaşaya kendimizi unuttuk.

''Haydi şimdi kalk bakalım !
Silkin şöyle bir
At üzerinden hayatın yorgunluğunu,
Vakit zannettiğinden daha az
Haydi kalk bakalım,
Şimdi YAŞAMAK ZAMANI..!''
~Can Yücel~
Bugün, günlerden ne olursa olsun
Ama sizin için özel olsun, güzel olsun, hayırlı olsun
Yüzünüz, gönlünüz güleç, huzurunuz bol olsun
Yüreğinizdeki güzelliklerin ve umudun hiç tükenmemesi dileğiyle..
Sağlıklı Olun, Mutlu Olun, Sevgiyle Kalın

Önce evlendiğimizde hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi.

Evlendikten sonra, bir çocuğumuz doğduktan hatta ardından bir tane daha olduktan sonra hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi.

Sonra çocuklar yeterince büyük olmadıkları için kızar, onlar büyüyünce daha mutlu olacağımıza inanırız. Bundan sonra, ergenlik dönemlerinde çocuklarla uğraşmamız gerektiği için öfkeleniriz.

Kendimize, çocuklarımız bu dönemden çıkınca daha mutlu olacağımızı, yeni bir araba alınca, güzel bir tatile çıkınca, emekli olunca, yaşantımızın dört dörtlük olacağını söyleriz.

Gerçek ise şu andan daha iyi bir zaman olmadığıdır. Eğer şimdi değil ise ne zaman?… Hayatınız her zaman mücadelelerle dolu olacaktır. En iyisi bunu kabul edip her ne olursa olsun mutlu olmaya karar vermektir. En sevdiğim sözlerden biri Alfred D. Souza' ya aittir. Der ki;

"Uzun zamandan beridir hayatın-gerçek hayatın-başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken bir şey, bitmemiş bir iş, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatımdı."

Bu görüş açısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterdi. Mutluluk yoldur, öyleyse sahip olduğunuz her anın kıymetini bilin ve mutluluğu, vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylaştığınız için, ona daha fazla değer verin. Unutmayın, zaman hiç kimse için beklemez. Öyleyse;

Unutmayın "YARIN KİMSEYE VAAD EDİLMEMİŞTİR."
~Murathan Mungan~

Önce kendiniz için yaşayın mutlu olun sevin herşeyi bütün güzellikler bizim için yaratıldı bunun kıymetini bilelim ve şükredelim.Çünkü hayat herşeye rağmen çoook güzel.

Resimlere bakinca inanmak zor geliyor insana degil mi? Cok motive edici gercekten de. Ben bugün dayanilmaz dis agrilarim ve kosturmalarim yüzünden bir sey yapamadim. Dis doktorum tatilde ve tek bir disciden randevu alamadim. Burada sancidan ölsen de disci 5 dk fazladan ayirmaz ekstra hasta almak icin. Agri kesicilerden midem delindi. Umarim hafta sonu biraz birseyler yapabilirim.

Son düzenleme:
Ay cnm benim geçmiş olsun üzüldüm gerçekten diş ağrısı başka bişeyede benzemiyo.İnşallah en kısa zamanda sorun hallolur.

bgn cardio axe ve tummy tuck günü.. beşte yaparım diodum ama tok hissediyorum kendimi o yüzden biraz oyalaniim sayfamıza bakayım dedim :)

@lion programda bu hafta programımda iki gün daha bumbum var. usanmadan dediğin gibi yapmaya devam edersem alışırım heralde. ama çok sabırsızımm sinirlenip yapamıorum diyip birakmak istemiyorum o yüzden hergün buraya yazmaya çalışıorum motive olmak için. sen bbl programına göre yapmıosun dimi? benim slim & shape programını bitirip 4 haftada classic programı bitirmem gerekiyor.. 8 hafta çok uzunn görünüyor ama yılların tembelliğiydi edinilmiş basenlerden cıvık popomdan kurtulmak için 8 hafta bile az aslında.. bi bitirsemde before after yapsam bende fotolarla

Selam kizlar nasil gidiyor?
Ben bi süre sehir disindayim internetim yok malesef :)Bi süre yokum
Ayrica 2.ayimin son haftasindayim ama regl oldum ! off cok fena gercekten ama programimada uymaya calisiyorum bi yandan yarin bum bum tummy tuck var ins yaparim sali günü bumbum yaptim ama öyle bi yapmisimki ilk defa agrilarim var sanki hamlamisim gibi olmadigi artik nasil yaptiysam full oldu bu sefer hareketlerim ztn ona seviniyodum
Umarim hepiniz iyisinizdir ve sakin bbl yi birakmayin asla tembellik yok 1 tane video olsa bile yapin :) öpüyorum herkesi görüsmek üzere bol sporlu günler

Alışırsın cnm sabır sabır yoksa o kadar modeller nasıl taş gibiler onlarında muhakkak canı çıkıyodur elbet.Bizde istediğimiz vücuda sahip olmak içinde fedakarlık yapmamız gerek.Sen vazgeçme ben bile yılgınlığa bıkkınlığa kapılıyorum bum bumun ilk hareketleri zorluyo kombine olanlar onları atlattımmı tamam sonuna gelmiş gibi rahatlıyorum diğer hareketler o kadar zorlamıyo.Zaten zor olmasa yıllardır biriktirdiğimiz depoladığımız yağlar nasıl gidecek dimi.İnatçı yağlara karşı kesin çözüm %100 etkili yağ çözücü hareketler reklam gibi oldu dimi Benim belli programım yok Brazil'de kafama göre canım hangi videoyu yapmak istiyosa onu yapıyorum.Dün yapamadım çünkü bacaklarımın her tarafı acıyodu içbacaklar dışı yanı o yüzden kaslarım dinlensin dedim bi 50 squat yaptım kalçam için dinç kalsın diye.Bide bana sor 12 hafta nasıl devam ettim diye hep kendimi motive ede ede resimlerle devamını getirmeye çalıştım.Spor öncesi fitness modellerinin resimlerine bakıyodum ki gaza geleyimde üşenmeyeyim diye.

Merhaba cnm bu sabah bende seni düşünüyodum biliyo musun dedim nerelerde hiç uğramadı buraya.Arada uğra özletme kendini böyle bak sizde olmasanız gaza geliceğimiz yok aramızda arada rekabette olacakki bizde hırslanıp devamını getirelim.bum bum çok fena geçen bende yaptım ertesi gün yine etlerim kaslarım acıyodu.Dün dinlendirdim bugün yine devam.Bizler iyiyiz cnm oralarda kendine dikkat et.Evet asla tembellik yok sende kaytarma sakın gezip tozmaktan hııımmsende öpüldün cnm

Günün resimleri gelsin birazdan spora başlayacam bi kendimi motive edeyim.Resimlerdeki hatunlarda Brazil'ci aldıkları sonuçlarda ortada zaten

Selam kizlar. Nihayet discim tatilden döndü de gidebildim. Dolgumun ici iltihaplanmis ama agri kesici igne yapti rahatladim biraz. Dis cephe insaatimiz son hizla devam ediyor nasil firsat bulup spor yapacagim bilemiyorum. Bugün cok istiyorum kisa da olsa bir seyler yapmak. Daha bum bumu hic denemedim belki biraz alistirma yaparim bugün. Gerci bum bum rapidonun bile faydasini görüyorum. Yaz yaklasiyor gaz vermek lazim. Bugün biraz enerji icecegi falan iceyim de hareketleneyim. Agri kesiciler iyice uyku verdi kac gündür.

Nihayet kurtuldun cnm diş ağrısından bilmezmiyim o ağrıları ben 1 gece içinde 5 tane ağrı kesici içmiştim ertesi gün doktora söyledim iyi yaptın dedi iyiki zehirlenmemişsin diye kızdı.Napiyim o kadar ağrı kesiciye banamısın demedi.İnsan ne yapacağını şaşırıyo.Size kolay gelsin cnm bulursun bi fırsatını sen maşallah hamaratsın çoluk çocuk o kadar işin gücün arasında spora vakit ayırabiliyosan daha da kimse durduramaz seni.Bi fırsatını bulur yaparsın sen.

Bende kardiyo yaptım iyi oldu dışarda işim var o yüzden geri kalanı da akşama bıraktım tabi üşenmezsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…