Herkese selam
keddenek cnm güzel bi istikrar yakalamışsın ne güzel devamını dilerim bu gidişle facebook sayfalarındaki fitness modelleri gibi olacan kaslı ve seksi bi vücut bende kendimi öyle hayal ediyorum ama çok aşırı kaslı olanlardan değil tabiki.İnşallah istediğin sonuca ulaşırsın.
Derya'cım sen nerde oturuyorsun yurtdışındasın değil mi valla ben yazın doğmuşum o yüzden sıcağı ve güneşi severim.O yüzden soğuk yerler hiç bana göre değil.Bugün burda da hava kapalı ya bak yine enerjim düştü yağmur geliyo.Sizin orda olsam ben ne yapardım bilmiyorum yani.Tembelliğimden kış uykusuna yatardım heralde.
asbelove cnm kilo vermek ve sıkılaşmanın püf noktası sporla diyeti bir arada yapmak.Diyetten kastım can sıkıcı aç bırakan diyetler değil akşam yemeklerini kesmek ve kendini kontrol etmek.Birde kardiyo da önemli kilo vermek için artı bi katkısı oluyo vücudun toparlanmasında.Basenler ve bacaklar için High&thigh bum bum rapido ve secret weapon iyi.High&Thigh iç bacak,dış arka bacak popo altı olan kısım,basenleri çalıştırıyo popoda dahil tabi lastikle yapılıyo.Bum bum rapido da etkili zamanım kısa olduğu zaman akşam üzeri onu yaptım ama bacaklarım yandı ertesi gün bacaklarımın acısı devam etti.Gerçekten etkili bu videoları yaptığınızda kendinizde göreceksiniz nereleri çalıştırdığını.%100 denenmiş ve sonuç alınmış videolar bunlar.
dewey cnm yukarıdaki yazıda bahsettim bacaklar için olanları.
Dün size linkini verdigim 1000 kalori yaktiran videonun yarim saatini yaptim. Yarim saatte 310 kalori harcamisim. Zaten benim kilomdakiler icin 84 dakikada yaklasik 700, kilolu olanlar icin 1000 civari verilmis. Arada bir denenebilir ama bana leslie ve leandro kadar eglenceli gelmedi. 84 dakika onlarla da calissam bu kadar harciyorum zaten.
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Kalça için etkili olan
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Bacaklar ve basenler için etkili olan video
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Dans ederek kardio yağ yakımı
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Karın için etkili olan video
http://vdownload.eu/watch/58347-%D1%...butt-lift.html
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Bu video bum bum rapido kısa video
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Tüm vücut için video; gelişmiş ileri versiyonu Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Leandro Carvalho - Brazil Butt Lift: Secret Weapon Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Buda kısa videosu yani bonus videolar.
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Buda karın için kısa video
Bu linklere tıklayın videonun solundaki Downland mp4 yazan yerin altındaki rakamlardan birine 240p/360p/480p (bu rakamlar sanırım videonun görüşüyle alakalı megapiksel boyut sanırım) tıkladığınızda direk inmeye başlıyo sol alt köşede görürsünüz.
Torrent linki
Beachbody Brazil Butt Lift Torrent - TorrentFunk
Beachbody - Brazil Butt Lift Torrent Downloads - download free torrents!
GÜNCELLLLLLL Buradan hem indirebilir hemde videoları izleyebilirsiniz.Bazen geçici olarak databese timeout diyo ama tekrar tekrar kontrol edin açılıyo.Açılmıyo diye bırakmayın bilginiz olsun.
Helal olsun cnm ne demek önceki sayfalarda vardı linkler onları güncelledim.ne kadar uğraşmışsın Allah razı olsun valla hakkını helal et yordum seni
Cnm ilk zamanlar yetişmekte zorlanıyorsun ama sonra videodaki herketleri ezberleyip sırada hangi hareket var biliyorsun ve ona göre kendini ayarlıyorsun.Ben dakikasına kadar alıştım.Eğer yetişemediysem videoyu geriye alıyorum o şekilde tekrar ayak uyduruyorum.O kadar alıştımki hangi dakikadan başlıyolar onuda biliyorum sıradaki harekete de ayak uydurmuş oluyorum.Aslında çok kolay yorucu ama bi müddet sonra onlarla aynı seviyeye geliyorsun.Devam et işi kavradımmı kolaylaşıyo son 1 2 saniyesine geldimmi diğer hareketi bildiğimden direk ona geçiyorum.Böylece geri kalmamış oluyorum.gypsymia
bu bumbum nası bise böyle. videodaki arkadaslar masallah makine gibiben bgn tamamladım sonuna kadar yaptım ama nası? durdurup dinlene dinlene :) ne kadar komplike hareketler onlar ben hareketlere ayak uydurana kadar leonardo başka harekete geçiyor.. neyse zamanla kavrarım heralde :) bide dinlenmeden yapabilirmiyim bi gün acaba? kondisyonum çokk yetersiz kaldı
Merak etme bu zorluklar geçici cnm biraz daha dayanırsan vücudun alışacak kondüsyonunda artacak.Hepimiz ilk zamanlar zorlanıyoruz ama sonra vücudumuzdaki değişiklikleri görünce hepsi unutuluyo biraz daha gayret dayan sonrasında bırakmak bile istemeyeceksin.yaskokulu
Çok zor kızlar, canım çıkıyor resmen, başladım ama nekadar dayanıcam bilmiyomB))
Aynen cnm eşler hep böyle benimkide öyle sen önce evinin işini hallet çoluk çocukla ilgilen diyo eee diyorum bende kendime vakit ayırmak istiyorum spor yapmak istiyorum dedimde manken mi olacan podyumamı çıkacan gibi laflar ediyo sinir ediyo beni.Valla bi kulağımdan giriyo diğerinden çıkıyo.Boşver takma canınıda sıkma kıskançlıklarından yapıyolar.Önemli olan insanın kendini sevmesi iyi hissetmesi mutlu olması başkalarına göre yaşaya yaşaya kendimizi unuttuk.derya1970
Dün aksam bir seyi yapmayi unuttum diye esim sporuna vakit buluyorsun ama deyince o kadar sinir oldum ki anlatamam. Ev halkina yaranamazsin. Bütün gün calisir cabalarsin da kendin icin ayirdigin o yarim saat gözlerine batar. Sinirimden tv karsisinda yarim saat de leslie yaptim aksam. Bu serzenisi tek duyan ben degilim aramizda eminim ki. Üc cocuga ragmen spor yapip fit kaliyorsun ne güzel denmez de nedense tam tersi olur.
Hadi bakiyim hanımlar sporsuz günümüz geçmesin.
Eki Görüntüle 676268 Eki Görüntüle 676269 Eki Görüntüle 676273 Eki Görüntüle 676281
Eki Görüntüle 676282 Eki Görüntüle 676283 Eki Görüntüle 676284 Eki Görüntüle 676285
Ay cnm benim geçmiş olsun üzüldüm gerçekten diş ağrısı başka bişeyede benzemiyo.İnşallah en kısa zamanda sorun hallolur.Resimlere bakinca inanmak zor geliyor insana degil mi? Cok motive edici gercekten de. Ben bugün dayanilmaz dis agrilarim ve kosturmalarim Dis doktorum tatilde ve tek bir disciden randevu alamadim. Burada sancidan ölsen de disci 5 dk fazladan ayirmaz ekstra hasta almak icin. Agri kesicilerden midem delindi. Umarim hafta sonu biraz birseyler yapabilirim.
Alışırsın cnm sabır sabır yoksa o kadar modeller nasıl taş gibiler onlarında muhakkak canı çıkıyodur elbet.Bizde istediğimiz vücuda sahip olmak içinde fedakarlık yapmamız gerek.Sen vazgeçme ben bile yılgınlığa bıkkınlığa kapılıyorum bum bumun ilk hareketleri zorluyo kombine olanlar onları atlattımmı tamam sonuna gelmiş gibi rahatlıyorum diğer hareketler o kadar zorlamıyo.Zaten zor olmasa yıllardır biriktirdiğimiz depoladığımız yağlar nasıl gidecek dimi.İnatçı yağlara karşı kesin çözüm %100 etkili yağ çözücü hareketler reklam gibi oldu dimibgn cardio axe ve tummy tuck günü.. beşte yaparım diodum ama tok hissediyorum kendimi o yüzden biraz oyalaniim sayfamıza bakayım dedim :)
@lion programda bu hafta programımda iki gün daha bumbum var. usanmadan dediğin gibi yapmaya devam edersem alışırım heralde. ama çok sabırsızımm sinirlenip yapamıorum diyip birakmak istemiyorum o yüzden hergün buraya yazmaya çalışıorum motive olmak için. sen bbl programına göre yapmıosun dimi? benim slim & shape programını bitirip 4 haftada classic programı bitirmem gerekiyor.. 8 hafta çok uzunn görünüyor ama yılların tembelliğiydi edinilmiş basenlerden cıvık popomdan kurtulmak için 8 hafta bile az aslında.. bi bitirsemde before after yapsam bende fotolarla
Merhaba cnm bu sabah bende seni düşünüyodum biliyo musun dedim nerelerde hiç uğramadı buraya.Arada uğra özletme kendini böyle bak sizde olmasanız gaza geliceğimiz yok aramızda arada rekabette olacakki bizde hırslanıp devamını getirelim.bum bum çok fena geçen bende yaptım ertesi gün yine etlerim kaslarım acıyodu.Dün dinlendirdim bugün yine devam.Bizler iyiyiz cnm oralarda kendine dikkat et.Evet asla tembellik yok sende kaytarma sakın gezip tozmaktan hııımmthalix
Selam kizlar nasil gidiyor?
Ben bi süre sehir disindayim internetim yok malesef :)Bi süre yokum
Ayrica 2.ayimin son haftasindayim ama regl oldum ! off cok fena gercekten ama programimada uymaya calisiyorum bi yandan yarin bum bum tummy tuck var ins yaparimsali günü bumbum yaptim ama öyle bi yapmisimki ilk defa agrilarim var sanki hamlamisim gibi olmadigi artik nasil yaptiysam full oldu bu sefer hareketlerim ztn ona seviniyodum
Umarim hepiniz iyisinizdirve sakin bbl yi birakmayin asla tembellik yok 1 tane video olsa bile yapin :) öpüyorum herkesi görüsmek üzere bol sporlu günler
Nihayet kurtuldun cnm diş ağrısından bilmezmiyim o ağrıları ben 1 gece içinde 5 tane ağrı kesici içmiştim ertesi gün doktora söyledim iyi yaptın dedi iyiki zehirlenmemişsin diye kızdı.Napiyim o kadar ağrı kesiciye banamısın demedi.İnsan ne yapacağını şaşırıyo.Size kolay gelsin cnm bulursun bi fırsatını sen maşallahSelam kizlar. Nihayet discim tatilden döndü de gidebildim. Dolgumun ici iltihaplanmis ama agri kesici igne yapti rahatladim biraz. Dis cephe insaatimiz son hizla devam ediyor nasil firsat bulup spor yapacagim bilemiyorum. Bugün cok istiyorum kisa da olsa bir seyler yapmak. Daha bum bumu hic denemedim belki biraz alistirma yaparim bugün. Gerci bum bum rapidonun bile faydasini görüyorum. Yaz yaklasiyor gaz vermek lazim. Bugün biraz enerji icecegi falan iceyim de hareketleneyim. Agri kesiciler iyice uyku verdi kac gündür.