Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

canım ben o siteye daha önce üye olmuştum.ama bazı tuhaf şeylere anlam veremedim(tılsım filan falan) sanki büyü gibi geldi korktum hiç bir şey uygulamadım.ama senin söylediğin şeyde kötü bir şey yok mutlaka deneyeceğim.
ben kişisel gelişim,olumlama,NLP,spiritüalizm...ile ilgili çok kitap okudum.
kitapları okurken çok önemli sonuçlar yaşadım,kendimi çok iyi hissettim ama kitap bitince tekrar eski halime dönüyorum.
çok fazla dua ediyorum,esmaları da okuyorum demek ki benim için böylesi hayırlıymış.
rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin.

Son düzenleme:
Aynen cnm Allah en doğrusunu bilir bu bi sınav sabır sınavı.Bende çok sınavlardan geçtim ve hayat dersimi aldım.Bizim öğrenmemiz olgunlaşmamız pişmemiz ve yanmamız gerek.Merak etme Allah sevdiği kullarını imtihan eder ve sonu aydınlık olur.Bunu birebir yaşayan benim benim imtihanım evlat değil belki ama hepimizin de bazı aşamalardan geçmesi gerek.
Bizim işimiz onlar değil zaten tılsımdan başka faydalı bilgilerde var.Genellikle kişisel gelişim üzerine okuyorum bende.Benim yaptığım uygulamayla birlikte günden güne değişim yaşadım cnm ama hemen olmadı zaman içerisinde oldu tabiki.Sabırla oluyo herşey.Bekle ve zamana bırak o sırada başka işlerle meşgul ol.İnan bana mucizelerde beklediğin anda değil en ummadığın ve umutsuz olduğun anlarda geliyo.Bunu da bilmek lazım.Sana kitap ile ilgili başka bi kitap ismi vermek istiyorum.Okudunmu bilmiyorum ama çok güzel halada başucu kitabım saklıyorum.Seneler önce ağladığım bi günde Rabbime hayatımı değiştirmek istiyorum diye yalvarmıştım ve o anda cevap da hemen geldi.Televizyonu açar açmaz Muhammed Bozdağ'ın konuşmasını dinledim sunucunun söylediği ise bu kitapla hayatım değişti demesi oldu tamda aradığım bu dedim ve hemen gidip aldım.Bazı şeyleri değiştirmek için önce herşeyin farkında olmak bilinçlenmek lazım.Kitap bana hayatımı değiştirmem için yol gösterdi aradığım tüm soruların cevabını buldum.Kitabın isimleri Ruhsal Zeka,İstemenin Esrarı okumanı tavsiye ederim.

asbelove cnm sanada bu kitabı okumanı tavsiye ediyorum.

Hadi bakalım ben sporumu yaptım kardiyo yaptım üstünede strech 19 dk lık video yaptım.Çok iyi geldi vücudumuda yavaş yavaş açmaya esnetmeye başlamış oldum.Kardiyo Les Mills Combat'ı indirdim çok güzel eğlenerek yapıyorum.

Son düzenleme:
Selam kizlar ne var ne yok? Ben bugün sporumu disaridaki islerimi yürüyerek hallederek ve insaat problemlerine sinirlenerek yaptim. Daha insaatin yarisina geldik ama sinirlerimiz de harap oldu. Herhalde uzun yillar bir daha dis cephe insaati düsünmeyiz.

yoğun iş temposu sebebiyle koşu bandı ve masaja devam etsem de brazile zaman ayıramadım. ama şimdi sizlerin yaptıklarını okuyunca sabah yediye kurdum telefonu... yarın bumbum yapılacak. bacak ağrımı özledim :)

Sağol canım araştırayım kitabı sağolasın açıkçası bende sitede tılsım vs görünce ürperdim ancak bi göz gezdirdim ve Allahın isimlerini falan görünce biraz rahatladım. Aynen öyle canım Rabbim dermansız dert vermesin hepimizin sınavı farklı. Sınavlarımızdan yüzümüzün akıyla çıkabilmeyi Rabbime hayırlı kullar olabilmeyi nasip etsin

Ben sporumu tamamladım kardiyo artı üstüne karın çalıştım arkasından leg magıcımi ihmal ediyodum :109:biraz da onunla ilgilendim bide 70 squatımıda tamamladım.Ooooh nasıl rahatladım anlatamam biraz daha enerjim varda onuda ev temizliğinde kullanayım bari.

Squatlarınızıda ihmal etmeyin sakın

Eklentiler

• $63446_631490940200056_144970809_n.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:

Yok bu kadinlar gercek olamaz!!! Ben yine de ilac filan kullaniyorlardir diyorum. Inanilmaz degisimler. Ceyregi bile bana yeter.
Bu arada spor yapamadigim günlerde bile dis fircalar gibi 50 squat, biraz karin, biraz ic bacak hareketi yapmayi aliskanlik haline getirdim. Ama eskisi gibi spor yapmayi da cok özledim!!! Su insaat isi bitse artik!!!

evettt istikrar süper bende.değişik videolarla kardyo yapmaya çalışıyorum böylece sıkılmıyorum.popo hareketlerim zaten standart.şimdi yeni resim ekliyorum :)

Eklentiler

• $2013-04-09 16.06.02.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 64
  • $2013-04-09 16.07.12.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 70
Evet hepsi gerçek inanılmaz onlarda da ne azim varmış ama yani.

Bende bu beyaz pantolonlu hatun gibi afet olmak istiyorum yaaa:82:
Azda olsa devamlı hareketler yapmak hiç yapmamaktan iyidir yine.

evettt istikrar süper bende.değişik videolarla kardyo yapmaya çalışıyorum böylece sıkılmıyorum.popo hareketlerim zaten standart.şimdi yeni resim ekliyorum :)
ooooo beby senin kalçanda gayet iyi ilk resimle sonraki resim arasındaki fark çok net belli oluyo.Gerçekten dolgun vede kalkık bir popo.Bende resim ekleyebilsem şimdiki halini gösterecemde ebatlarını bilgisayarım kaldırmıyo

[video=youtube;nhRzkGpdQdk]http://www.youtube.com/watch?v=nhRzkGpdQdk&list=UU3uDucFPe-E0I6CfxtHWZ6w[/video]
Onlar bıkmadan usanmadan çalışıyolar ya bizde evde tembel tembel oturalım.İstedikleri seksi vücutlara böyle kavuşuyolar işte.

Iki arada bir derede bum bum rapido ve tummy tuck yaptim. Insaat isinin arasina bunlari sikistirmak ne iskence anlatamam. Sanki babasindan gizli is yapan ergenlik caginda kizlar gibi oldum. Ama artik vazgecemiyorum, hem ihtiyac hissediyorum yapmak icin hem de yakaladigim basari bozulsun istemiyorum.

Yaa basim döndü izlerken... Bu videolari izleyince insan sürekli spor yapmak istiyor. Keske vaktim olsa da günde birkac saat spora ayirabilsem. Calinti zamanlarla spor yapmaya calisiyoruz.

canım leg magic'i ben daha yeni buldum acaba faydası var mı bacak ve basen için mesela benim bacaklarımın incelmesi için benim leg magic yapmam yeterli olur mu yoksa bum bum vs de yapmam gerekir mi ekstradan acaba ve evde bisikletim var bisiklet işe yarar mı leg magic alsam mı bunun yanısıra

Cnm leg magıc aldım ama daha doğru dürüst kullanmadım açıkçası sadece 1 hafta kullandım düzenli.Bacak içlerini zorluyo gerçekten şimdi alıştım biraz 200 e kadar yapabiliyorum.Karında etkileniyo çünkü bacakları açıp kaparken karındanda destek alıyosun.Kafanı karıştırmak istemem düzenli kullanmadan ve devamlı yapmadan bi fayda sağlanmıyo tabi.Evimde birde eliptik bisikletim var onuda bi ara kullandım yanında diyetle beraber 10 kilo verdim.Bacaklarımda güzel bi toparlanma incelme ve sıkılaşma oldu tabi kalçada karında çalıştı.Tek bi laf üzerine bütün hırsımla creatin tablet aldım onunla 100 dk ya kadar çıktım bisikletle.Enerji sağladığı için 1 haftada bile hızlı bi incelme oldu.Şimdi kenarda duruyo sıkılıyorum 30 dk anca durabiliyorum üstünde huyum kurusun sıkılganlığım yüzünden hep değişiklik yaratmaya çalışıyorum.Bisiklet hem kardiyo hemde bölgesel olarak işe yarayan bi alet daha önce faydasını gördüğüm için tavsiye ederim kullanmanı.

Leg magıc tek başına yeterli değil cnm ben spor sonrası yapıyorum tam ısınmış ve yağ yakmaya devam etmişken.Üşenmeyip devam edersem sonuçlarını seninle paylaşırım cnm.

Eve küçük bir spor salonumuz var canım bizim o zaman ben onlarla idare ediyim şimdilik o sırada zaten faydasını görürsem gerek yok ancak göremezsem bi de onu denerim olmazsa gerçi bumbum ve diğerleriyle başlayayım inşallah iyi sonuçlar elde ederim
bu arada şimdi düşük yaptığım için dinlenme sürecindeyim ya şimdi yapıyorum sporumu ama bebiş istediğimiz zaman yapamam herhalde dimii

you tube da popsugar tv fit kanalinda hamileler icin kisa calismalar ve pilates videolari var tavsiye ederim. Hamileyken de yapilabilecek bir cok spor var ben üc hamileligimde de cok hafif olmak sartiyla kondisyon bisikleti kullandim, bol bol acik havada yürüdüm ve yüzdüm. Her sey istedigin gibi olur insallah, sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…