- 3 Nisan 2010
- 314
- 32
Canlarım hiçbişey imkansız değil bunu unutmayın vede hep olumlu olacağını sonuç alacağınızı düşünün olurmu.Umutlarımız bizi ayakta tutan.Duayla olmayacak bişey yok.Bütün kapıların anahtarıdır.Benim söylediğim tavsiyeyi muhakkak yapın içiniz ferahlayacak gerçekten.
Mucizeleri Gerçekleştirmek - Maji Spiritualizm ve Kişisel Gelişim Akademisi linkide burda baştan sona sayfaları okuduğunuzda umutlarınız tekrar canlanacak çünkü bende en umutsuz olduğum bir anda buraya rastladım ondan sonra çok güzel olumlu şeyler yaşadım.Kalbinizi ve ruhunuzu yeniden canlandıracak.Ben buraya üye oldum o yüzden yazıların hepsini okuyorum üye olmayanlar yarısını görebiliyolar.
Bir diğer tavsiyem Esmalara Allahın en güzel isimlerine sığının.Esmaların bizim üzerimizde çok büyük etkileri var bebek için,
Ya Halik :Herşeyi yoktan var eden,yaratan oluşturan anlamındadır.Bu ismi özellikle bebek sahibi olmak isteyenler yada başka konularda oluşmasını istedikleri konularda çalışılması gereken bi isim.Bebek için ise bu isim tedavi istikametinde olumlayıcı birçok etkiyi yaratmış oluyo.Niyetinizi yaparak Allaha bu isimle dua ederseniz istediğiniz konuda gelişmeler olduğunu göreceksiniz tedavinizde de olumlu gelişmeler görürsünüz.Ya Halik-u Ya Şafi olarak zikretmelisiniz Ya Şafi her konuda şifa veren esmadır.
canım ben o siteye daha önce üye olmuştum.ama bazı tuhaf şeylere anlam veremedim(tılsım filan falan) sanki büyü gibi geldi korktum hiç bir şey uygulamadım.ama senin söylediğin şeyde kötü bir şey yok mutlaka deneyeceğim.
ben kişisel gelişim,olumlama,NLP,spiritüalizm...ile ilgili çok kitap okudum.
kitapları okurken çok önemli sonuçlar yaşadım,kendimi çok iyi hissettim ama kitap bitince tekrar eski halime dönüyorum.
çok fazla dua ediyorum,esmaları da okuyorum demek ki benim için böylesi hayırlıymış.
rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin.
Son düzenleme: