- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
Nihayet kurtuldun cnm diş ağrısından bilmezmiyim o ağrıları ben 1 gece içinde 5 tane ağrı kesici içmiştim ertesi gün doktora söyledim iyi yaptın dedi iyiki zehirlenmemişsin diye kızdı.Napiyim o kadar ağrı kesiciye banamısın demedi.İnsan ne yapacağını şaşırıyo.Size kolay gelsin cnm bulursun bi fırsatını sen maşallah hamaratsın çoluk çocuk o kadar işin gücün arasında spora vakit ayırabiliyosan daha da kimse durduramaz seni.Bi fırsatını bulur yaparsın sen.
Bende kardiyo yaptım iyi oldu dışarda işim var o yüzden geri kalanı da akşama bıraktım tabi üşenmezsem.
Tesekkür ederim sevgili lion, bazi seyler yarim kaliyor ama oldugu kadar artik. Spor icin vakit caliyorum diyelim. Ben de cok agri kesici ictim simdi mide agrisi olarak bana geri döndü. Ama insan kurtulayim su agridan diye ne yapacagini bilemiyor. Esim iltihabin varken spor yapma iyi gelmez dedi. Uzun zaman profesyonel spor yaptigi icin bu islerden anliyor simdi inat edip yapsam ve bir sey olsa ben demistim der o yüzden bir iki gün ara verdim.
Son düzenleme: