Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

kızlarrr ben sizin yaptığınız videoları yapamıyorum.onun yerine zumba,leslie gibi kardiyo egzersizleri yaptıktan sonra popo kaldırma,squats ve bacak hareketleri yapıyorum.squats çok etkili 100 tane yapıyorum.kalçam büyük 100 cm ve çıkık.şikayetçi olduğum şey ise bacaklarım ve selülitler.hepinizi takdir ediyorum.başka bir topikte kızlar taş hatunların resimlerini paylaşıyor ve çok motive oluyor insan.ben ilk kez bırakmadan 1 aydır ve zevkle spor yapıyorum.şimdi kalça resmimi ekliyorum,aylar sonra yine eklicem :)

Eklentiler

• $Adsız 2.png
    $Adsız 2.png
    28,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $Adsız.png
    $Adsız.png
    47,1 KB · Görüntüleme: 39
merhaba uzun zamandır burayı takip ediyorum.1,66 boyunda 53 kiloyum.ölçülerim göğüs 82cm bel:61 kaça:91 cm.kilo olarak vermek istemiyorum ama kalçamın toplanmasını ve kalkık olmasını istiyorum.bana önerebileceğiniz bişey var mı?bide kalçaları kaldırmak için en etkili yöntem hangisi?yadımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler

merhaba uzun zamandır burayı takip ediyorum.1,66 boyunda 53 kiloyum.ölçülerim göğüs 82cm bel:61 kaça:91 cm.kilo olarak vermek istemiyorum ama kalçamın toplanmasını ve kalkık olmasını istiyorum.bana önerebileceğiniz bişey var mı?bide kalçaları kaldırmak için en etkili yöntem hangisi?yadımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler

Kilo vermek istemiyorsaniz kardioyu az yapacaksiniz bum bum, bum bum rapido, high & tight, secret weapon bunlar kalca ve bacak programlari BBL nin. Kisa olanlardan bile baslasaniz faydasi olur. Zamanla arttirirsiniz.

kızlarrr ben sizin yaptığınız videoları yapamıyorum.onun yerine zumba,leslie gibi kardiyo egzersizleri yaptıktan sonra popo kaldırma,squats ve bacak hareketleri yapıyorum.squats çok etkili 100 tane yapıyorum.kalçam büyük 100 cm ve çıkık.şikayetçi olduğum şey ise bacaklarım ve selülitler.hepinizi takdir ediyorum.başka bir topikte kızlar taş hatunların resimlerini paylaşıyor ve çok motive oluyor insan.ben ilk kez bırakmadan 1 aydır ve zevkle spor yapıyorum.şimdi kalça resmimi ekliyorum,aylar sonra yine eklicem :)
:KK9::KK9:Devam etmen ne güzel.Senin 100 cm benimki 102 cm sen şanslısın.Bende malesef bacaklarım basenlerim ve selülitlerimle mücadele ediyorum.Eski boğum boğum olan görüntüm azaldı hiç olmazsa.Spor bi mucize estetik cerrahilere gerek yok yeterki devamlılığı sağlansın.Topiği biliyorum arada bende takip ediyorum orayı.

Peki bacakların için neden callanetics yapmıyorsun.Onunda etkisi inanılmaz bi kaç günde bile yavaş yavaş etkisini gösteriyo.Ben ek olarak yapmaya çalışıyorum ama bazen aksatıyorum ara veriyorum tekrar başlıyorum.Yeni resimlerini bekliyoruz cnm.

Evet hanımlar ben bum bumu yaptım:KK76: siz nerelerdesiniz bakiyim.Ter içinde kaldım yine ama aynadaki kalçamın şeklini görünce tüm yorgunluğum geçti ben böyle bişey görmedim ya geçen hafta tembellik etmemle kalçam dinçliğini kaybediyo tabi bum bum yaptığım anda kendine geliyo.Öncesinde kardiyo da yaptım ooohhh:21::KK8:Hadi bakiyim kim neler yaptı bekliyorum.Dışarda bahar havası günlük güneşlik ağaçlar çeçek açmiş ooohh mis gibi valla güneş açtıkça bende canlanıyorum.Ne zaman hava kapalı olsa canım bişey yapmak istemiyo.Açsın artık güneş bizde canlanalım.Yaza az kaldı hanımlar yazın ne giyecez kıyafetlerden oramız buramız pörtlemesin sonra.
$bukombin.jpg $pantolon.jpg $kot5.jpg
$squat6.jpg İyice bakalım da gaza gelelim bari.Valla benimde kafamda çok kombinasyon varda içine girmek için çok çalışmam lazım çooookkkk.
Kim giymek istemez bunları valla içim gidiyo giymek için.En çok istediğim pantolonlara girmek.:KK60::84:

:KK9::KK9:Devam etmen ne güzel.Senin 100 cm benimki 102 cm sen şanslısın.Bende malesef bacaklarım basenlerim ve selülitlerimle mücadele ediyorum.Eski boğum boğum olan görüntüm azaldı hiç olmazsa.Spor bi mucize estetik cerrahilere gerek yok yeterki devamlılığı sağlansın.Topiği biliyorum arada bende takip ediyorum orayı.

Peki bacakların için neden callanetics yapmıyorsun.Onunda etkisi inanılmaz bi kaç günde bile yavaş yavaş etkisini gösteriyo.Ben ek olarak yapmaya çalışıyorum ama bazen aksatıyorum ara veriyorum tekrar başlıyorum.Yeni resimlerini bekliyoruz cnm.

canım ya callanetics şu pilatese benzeyen dimi ? acayip sıkılıyorum yavaş sporları yaparken,devamını getremiyorum.ebru şallının selülit savar,karınsavar btün dvd leri var elimde ama yaparken sıkılınca insan devam edemiyor.inan artık kalça falan çalışırken yanması,terlemek hoşuma gidiyor :))))) spor güzel şey.selülitlerim sıfırlansın başkada bişi istemiyorum:KK1:

canım ya callanetics şu pilatese benzeyen dimi ? acayip sıkılıyorum yavaş sporları yaparken,devamını getremiyorum.ebru şallının selülit savar,karınsavar btün dvd leri var elimde ama yaparken sıkılınca insan devam edemiyor.inan artık kalça falan çalışırken yanması,terlemek hoşuma gidiyor :))))) spor güzel şey.selülitlerim sıfırlansın başkada bişi istemiyorum:KK1:
Evet cnm platese benziyo.Bende çok sıkılıyorum heyecan istiyorum adrenalin olsun hareketli enerjik videolar hoşuma gidiyo.Ebru Şallı'nın bende de var da onun nefes alışverişine kadar sinir oluyorum benim oğlanlarda sinir oluyolar kapattırıyolar hemen.Selülite iyi geliyormuş bi ara yapmıştım 1-2 hafta kadar.Call danda sıkılıyorum çok yavaş olduğu için ama etkisini görünce yapmak istiyorum.Bunun çözümünüde ilk günler hareketleri kavramak için videonun sesini kısıp hareketli bi müzik eşliğinde yapıyodum.Hareketleri ezberledim artık mp3 tede çok hareketli müziklerim var bide zamana ayak uydurmak için zaman sayacı aldım dakikamıda ayarlayıp o şekilde yapıyorum.Kendi kafama göre takılıyorum işte.Sürekli alternatifler deniyorum bıkmamak için.

Evet hanımlar ben bum bumu yaptım:KK76: siz nerelerdesiniz bakiyim.Ter içinde kaldım yine ama aynadaki kalçamın şeklini görünce tüm yorgunluğum geçti ben böyle bişey görmedim ya geçen hafta tembellik etmemle kalçam dinçliğini kaybediyo tabi bum bum yaptığım anda kendine geliyo.Öncesinde kardiyo da yaptım ooohhh:21::KK8:Hadi bakiyim kim neler yaptı bekliyorum.Dışarda bahar havası günlük güneşlik ağaçlar çeçek açmiş ooohh mis gibi valla güneş açtıkça bende canlanıyorum.Ne zaman hava kapalı olsa canım bişey yapmak istemiyo.Açsın artık güneş bizde canlanalım.Yaza az kaldı hanımlar yazın ne giyecez kıyafetlerden oramız buramız pörtlemesin sonra.
Eki Görüntüle 674223 Eki Görüntüle 674224 Eki Görüntüle 674225
Eki Görüntüle 674227 İyice bakalım da gaza gelelim bari.Valla benimde kafamda çok kombinasyon varda içine girmek için çok çalışmam lazım çooookkkk.
Kim giymek istemez bunları valla içim gidiyo giymek için.En çok istediğim pantolonlara girmek.:KK60::84:

Sanslisiniz lioncum bizde yine kar var. Biktim artik kar görmekten. Bugün dis cephe boyasi baslayacakti kar yaginca iptal oldu. Bugün daha spor yapmadim, isler aksayinca cok moralim bozuluyor hersey zamaninda olsun istiyorum. Kendimi motive etmeye calisiyorum simdi hic olmazsa kisa bir video yapayim diye.

Merhaba arkadaşlar ben 1,70 boyunda 64 kiloyum vki ye göre değerlerim normal ama ben hem biraz kilo verip hemde sıkılaşmak istiyorum. 57kilo olsam müthiş olur. Eşim popomun şeklinin güzel olduğunu söyler hep sadece basenlerimden şikayetçi basenlerimi yok etmek ve bacaklarımı sıkılaştırmak için ne önerirsiniz acaba çok deneyimsizim bu konuda:KK50:

Son düzenleme:
merak ettiğim tek bşi var hangi hareketlerle bacaklar inceliyo?
bende de brazillian butt var:KK23:
ama bacaklar ronaldinho:KK53:

ben b.b.l. bitirince 1 hafta ara vermek zorunda kaldım bu hafta p90x e başladım.çok zorlanacağımı ve her yerimin tutulacağını hissediyordum ama hiç umduğum gibi olmadı.ben p90x in lean versiyonunu yapıyorum (daha hafif) hemen hemen onlarla beraber yapabiliyorum.cardiosunu da çok beğendim.meğer brazil butt lift süper bi kondüsyon sağlamış bana squat larda hiç zorlanmıyorum bile:)) kesinlikle b.b.l. ten sonra yapmanızı tavsiye ederim.ama şunu da fark ettim şimdiye kadar bum bum da olduğu kadar terlemedim.

Kisacik zamanim vardi hemen bum bum rapido ve abs rapido yaptim. Kisacik calismalarin ne kadar ise yaradigini tahmin edemezsiniz. Hic yapmamaktansa zaman darliginda bir on dakikalik video yapiverin hemen.

Herkese selam :KK3:

keddenek cnm güzel bi istikrar yakalamışsın ne güzel devamını dilerim bu gidişle facebook sayfalarındaki fitness modelleri gibi olacan kaslı ve seksi bi vücut bende kendimi öyle hayal ediyorum ama çok aşırı kaslı olanlardan değil tabiki.İnşallah istediğin sonuca ulaşırsın.

Derya'cım sen nerde oturuyorsun yurtdışındasın değil mi valla ben yazın doğmuşum o yüzden sıcağı ve güneşi severim.O yüzden soğuk yerler hiç bana göre değil.Bugün burda da hava kapalı ya bak yine enerjim düştü yağmur geliyo.Sizin orda olsam ben ne yapardım bilmiyorum yani.Tembelliğimden kış uykusuna yatardım heralde.

asbelove cnm kilo vermek ve sıkılaşmanın püf noktası sporla diyeti bir arada yapmak.Diyetten kastım can sıkıcı aç bırakan diyetler değil akşam yemeklerini kesmek ve kendini kontrol etmek.Birde kardiyo da önemli kilo vermek için artı bi katkısı oluyo vücudun toparlanmasında.Basenler ve bacaklar için High&thigh bum bum rapido ve secret weapon iyi.High&Thigh iç bacak,dış arka bacak popo altı olan kısım,basenleri çalıştırıyo popoda dahil tabi lastikle yapılıyo.Bum bum rapido da etkili zamanım kısa olduğu zaman akşam üzeri onu yaptım ama bacaklarım yandı ertesi gün bacaklarımın acısı devam etti.Gerçekten etkili bu videoları yaptığınızda kendinizde göreceksiniz nereleri çalıştırdığını.%100 denenmiş ve sonuç alınmış videolar bunlar.

dewey cnm yukarıdaki yazıda bahsettim bacaklar için olanları.

Herkese selam :KK3:

keddenek cnm güzel bi istikrar yakalamışsın ne güzel devamını dilerim bu gidişle facebook sayfalarındaki fitness modelleri gibi olacan kaslı ve seksi bi vücut bende kendimi öyle hayal ediyorum ama çok aşırı kaslı olanlardan değil tabiki.İnşallah istediğin sonuca ulaşırsın.

Derya'cım sen nerde oturuyorsun yurtdışındasın değil mi valla ben yazın doğmuşum o yüzden sıcağı ve güneşi severim.O yüzden soğuk yerler hiç bana göre değil.Bugün burda da hava kapalı ya bak yine enerjim düştü yağmur geliyo.Sizin orda olsam ben ne yapardım bilmiyorum yani.Tembelliğimden kış uykusuna yatardım heralde.

asbelove cnm kilo vermek ve sıkılaşmanın püf noktası sporla diyeti bir arada yapmak.Diyetten kastım can sıkıcı aç bırakan diyetler değil akşam yemeklerini kesmek ve kendini kontrol etmek.Birde kardiyo da önemli kilo vermek için artı bi katkısı oluyo vücudun toparlanmasında.Basenler ve bacaklar için High&thigh bum bum rapido ve secret weapon iyi.High&Thigh iç bacak,dış arka bacak popo altı olan kısım,basenleri çalıştırıyo popoda dahil tabi lastikle yapılıyo.Bum bum rapido da etkili zamanım kısa olduğu zaman akşam üzeri onu yaptım ama bacaklarım yandı ertesi gün bacaklarımın acısı devam etti.Gerçekten etkili bu videoları yaptığınızda kendinizde göreceksiniz nereleri çalıştırdığını.%100 denenmiş ve sonuç alınmış videolar bunlar.

dewey cnm yukarıdaki yazıda bahsettim bacaklar için olanları.

lion çok tşk ederim ama ben bu konuda çok cahilim sanırım bu videoları nasıl bulabilirim bu konuda yardımcı olabilir misin:KK17:

bgn bumbum günü bakalım bu sefer kaç dk dayanabilcem :) sonuna kadar yapabilsem keşke

Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Kalça için etkili olan
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Bacaklar ve basenler için etkili olan video
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Dans ederek kardio yağ yakımı
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Karın için etkili olan video
http://vdownload.eu/watch/58347-%D1%...butt-lift.html
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Bu video bum bum rapido kısa video
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Tüm vücut için video; gelişmiş ileri versiyonu Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Leandro Carvalho - Brazil Butt Lift: Secret Weapon Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Buda kısa videosu yani bonus videolar.
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Buda karın için kısa video

Bu linklere tıklayın videonun solundaki Downland mp4 yazan yerin altındaki rakamlardan birine 240p/360p/480p (bu rakamlar sanırım videonun görüşüyle alakalı megapiksel boyut sanırım) tıkladığınızda direk inmeye başlıyo sol alt köşede görürsünüz.
Torrent linki
Beachbody Brazil Butt Lift Torrent - TorrentFunk
Beachbody - Brazil Butt Lift Torrent Downloads - download free torrents!

GÜNCELLLLLLL Buradan hem indirebilir hemde videoları izleyebilirsiniz.Bazen geçici olarak databese timeout diyo ama tekrar tekrar kontrol edin açılıyo.Açılmıyo diye bırakmayın bilginiz olsun.

Ben bugünü kardiyoyla tamamladım akşama da secret weapon veya bum bum rapido düşünüyorum kısa video.Ter içinde kaldım yine ilk karnım düzleşti her zamanki gibi.Dün bum bum yaptığım için bacaklarım acıyo biraz ama önceki ilk yaptığıma göre o kadar canımı yakmıyo.Demekki kondüsyon içinde ara vermemek lazım.Ara verince yine en başa dönüyorum bunun için az da olsa devamlı illa hareket etmek lazım.

X