Herkese selam
keddenek cnm güzel bi istikrar yakalamışsın ne güzel devamını dilerim bu gidişle facebook sayfalarındaki fitness modelleri gibi olacan kaslı ve seksi bi vücut bende kendimi öyle hayal ediyorum ama çok aşırı kaslı olanlardan değil tabiki.İnşallah istediğin sonuca ulaşırsın.
Derya'cım sen nerde oturuyorsun yurtdışındasın değil mi valla ben yazın doğmuşum o yüzden sıcağı ve güneşi severim.O yüzden soğuk yerler hiç bana göre değil.Bugün burda da hava kapalı ya bak yine enerjim düştü yağmur geliyo.Sizin orda olsam ben ne yapardım bilmiyorum yani.Tembelliğimden kış uykusuna yatardım heralde.
asbelove cnm kilo vermek ve sıkılaşmanın püf noktası sporla diyeti bir arada yapmak.Diyetten kastım can sıkıcı aç bırakan diyetler değil akşam yemeklerini kesmek ve kendini kontrol etmek.Birde kardiyo da önemli kilo vermek için artı bi katkısı oluyo vücudun toparlanmasında.Basenler ve bacaklar için High&thigh bum bum rapido ve secret weapon iyi.High&Thigh iç bacak,dış arka bacak popo altı olan kısım,basenleri çalıştırıyo popoda dahil tabi lastikle yapılıyo.Bum bum rapido da etkili zamanım kısa olduğu zaman akşam üzeri onu yaptım ama bacaklarım yandı ertesi gün bacaklarımın acısı devam etti.Gerçekten etkili bu videoları yaptığınızda kendinizde göreceksiniz nereleri çalıştırdığını.%100 denenmiş ve sonuç alınmış videolar bunlar.
dewey cnm yukarıdaki yazıda bahsettim bacaklar için olanları.