Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
you tube da popsugar tv fit kanalinda hamileler icin kisa calismalar ve pilates videolari var tavsiye ederim. Hamileyken de yapilabilecek bir cok spor var ben üc hamileligimde de cok hafif olmak sartiyla kondisyon bisikleti kullandim, bol bol acik havada yürüdüm ve yüzdüm. Her sey istedigin gibi olur insallah, sevgiler.
Sabah sabah videoya bakıp bende gaza geleyim ön hazırlık yapıyorum yani spor öncesi.Ara vermek yok
[video=youtube;3wfHeFA5axQ]http://www.youtube.com/watch?v=3wfHeFA5axQ[/video]
Evet cnm çok memnunum severek eğlenerek yapıyorum.Insanıty'ye ve p90x e göre daha iyi.Insanıty çok yorucu kalbim patlayacaktı nerdeyse.P90x i bende yaptım ama çok sıkıldım 1 hafta yapabildim ancak.Les mills combat'tada ilk zamanlar yetişemiyosun hareketleri kavradıktan sonra onlarla aynı seviyeye geliyosun cnm ben kaçırdığım her hareketi hızlı yaptıkları hareketlerde de videoyu geriye alıyorum sonra tekrar onlarla devam ediyorum.Eğlenceli olması hareketli müzikle yapmaları konuşmaları bile seni teşvik ediyo cnm.Tavsiye ederim geçen hafta alışma evresiydi bu hafta tam olarak yapıyorum 3.takvime göre gidiyorum.Bugün hııt plyo + strech vardı onları yaptım.lion sen les mills combattan memnun musun.ben p90x den sıkıldım düşük temposu var.combat çok hareketli ve sıkıcı değil gibi geldi bana.ben tempolu egzersizleri daha çok seviyorum.turbo fire da yapayım demiştim bi ara ama kadına yetişemiyordum hareketleride tam anlayamadan hemen geçiyodu diğerine.combat da böyle mi??
Ya bide böyle sporu yapmanın huzuru bambaşka yapmadığın zaman suçluluk hissediyosun.Sürekli hareket halinde olmak bile insanı canlı dinç ve zinde tutuyo.Bende bugünümü tamamladımtamamladım nihayet sadece 75 squatım kaldı onuda akşama yapayım.Selam kizlar. Ben bugün ev halkindan önce uyaninca 1 mil leslie yapiverdim hemen aradan ciksin diye. Ardindan da esimle 2 saate yakin yürüdük. Arada ögleden sonra da birkac hareket yapiverdim mi bugünü atlatirim.
Evet cnm çok memnunum severek eğlenerek yapıyorum.Insanıty'ye ve p90x e göre daha iyi.Insanıty çok yorucu kalbim patlayacaktı nerdeyse.P90x i bende yaptım ama çok sıkıldım 1 hafta yapabildim ancak.Les mills combat'tada ilk zamanlar yetişemiyosun hareketleri kavradıktan sonra onlarla aynı seviyeye geliyosun cnm ben kaçırdığım her hareketi hızlı yaptıkları hareketlerde de videoyu geriye alıyorum sonra tekrar onlarla devam ediyorum.Eğlenceli olması hareketli müzikle yapmaları konuşmaları bile seni teşvik ediyo cnm.Tavsiye ederim geçen hafta alışma evresiydi bu hafta tam olarak yapıyorum 3.takvime göre gidiyorum.Bugün hııt plyo + strech vardı onları yaptım.
Bide ben ortaokul yıllarımdan beri halada o merakım devam ediyo kixboks,taekvando gibi sporlara meraklıydım.Les mills combatta hepsinden de ayrı hareketler var kombine yapılmış.Güzel kalori harcıyosun.Linkini önceki sayfada vermiştim ben ordan indirdim.Sen indir birlikte yapalım böyle daha iyi motivasyon olur.
4 günde 2.5 kg vallahi çok iyi.Sen indir o zaman benimkide çok uzun sürmüştü.3.takvimde hergün iki video yapıyosun bugün strech vardı yarın core attack karın hareketi var mesela.Tüm vücut çalışıyo üst ve alt gövde.Tekmeli olan hareketler çok iyi bacaklar için.İnşallah istediğimiz sonuçları alırız hepimizde.bende indiriyorum zaten ama uzun sürdü 1 gün önce başladım indirmeye hala devam ediyor.3. dediğin ultimate warrior sanırım bende bunu indiriyorum.tüm vücut çalışmış olucak harika bi egzersiz bence de...pazartesi başlıyorum birbirimizi de motive etmiş oluruz hem daha iyi olur...bu arada bende secret weapon ve p90x in ab riper nı yapıyorum.boş durmak yok:))
bu arada tekrar dukana başladım ilk denemem başarısızdı.şimdilik iyi gidiyor.4.günümdeyim ve 2.5 kg gitti bile...gerçi bundan sonrası daha yavaş gider ama sporla 2 ay içinde çok iyi sonuç alacağımı düşünüyorum.
4 günde 2.5 kg vallahi çok iyi.Sen indir o zaman benimkide çok uzun sürmüştü.3.takvimde hergün iki video yapıyosun bugün strech vardı yarın core attack karın hareketi var mesela.Tüm vücut çalışıyo üst ve alt gövde.Tekmeli olan hareketler çok iyi bacaklar için.İnşallah istediğimiz sonuçları alırız hepimizde.
İyi olur ordan devam ederiz aslında hadi bakalım dönmek yok.Tek video kesmiyo 30 dk olduğu için enerji devam ediyo hala.zaten ben iki video yapmaya alışkınım b.b.l.de de iki video yapıyordum en zorunu seçmiştim.2 aylık yeni bir maraton başlıyor.hiç bi şekilde dönmek yok sonuç alana kadar:))
bence sen ayrı bi başlık açmalısın les mills combat diye:)
Günaydın cnm Allah kolaylık versin bir an önce biter inşallah.Bende yine grip oldum ya daha yeni iyileştim tekrar yeniledi.Burada havalar bi yağmurlu bi güneşli bi sıcak bi soğuk ne giyeceğimizi şaşırdık yani.Günaydin kizlar. Bugün hic enerjim yok, kolum kalkmiyo. Insaat stresinden olsa gerek. Bugün bir hafta oldu, güya bir haftada bitecekti her zaman oldugu gibi zamanlama tutmadi. Bir hafta daha sürer gibi geliyor bana.
Cnm kondüsyon bisikletininde faydası vardır muhakkak ama eliptik bisiklet üst seviyede çalıştırıyo.Madem kondüsyon bisikletin var sadece oturarak yapma ayaktada çevirmeye çalış.Hani televizyonda veya spor salonlarında çeşitli akrobasi hareketlerle kombine ediyolar bisikletin üstünde.Sen onlar gibi akrobasi yapamazsın ama ayakta yaparak ta yüksek kalori yakabilirsin.kızlar benim evde kondisyon bisikletim var eliptik bisiklet daha faydalıymış galiba ne farkı var bilmiyorum ama benimkiyle çalışsam olmaz mı ki:44:
Cnm kondüsyon bisikletininde faydası vardır muhakkak ama eliptik bisiklet üst seviyede çalıştırıyo.Madem kondüsyon bisikletin var sadece oturarak yapma ayaktada çevirmeye çalış.Hani televizyonda veya spor salonlarında çeşitli akrobasi hareketlerle kombine ediyolar bisikletin üstünde.Sen onlar gibi akrobasi yapamazsın ama ayakta yaparak ta yüksek kalori yakabilirsin.
1- Bilinçaltınızda her sorunun cevabı vardır.Uykuya dalmadan önce bilinçaltına " Sabah altıda kalkacağım" emrini verirseniz sizi tam saatinde uyandıracaktır.
2- Her gece yatarken kendi kendinize söylediğiniz olumlu ifadeler sağlığınızın ve yaşantınızın kusursuz olması yönünde olsun; bilinçaltınız Bu ifadeyi buyruk olarak algılayıp buyruğunuzu yerine getirecektir.
3- Bir kitap ya da harika bir tiyatro eseri yazmak, fevkalâde bir konuşma yapmak istiyorsanız, bu fikri sevgiyle hissederek bilinçaltınıza iletin;o da size istediğiniz karşılığı verecektir.
4- Asla "bunu yapamam" ya da "şunun olması imkânsız" gibi sözler söylemeyin. Bilinçaltınız bunu yalın anlamlarıyla alacak ve bu düşüncelerden dolayı yapmak istediğiniz şey için yeteneğiniz olmadığını kabul edecektir.
5- Size zarar verecek ya da canınızı yakacak şeyler düşünmeyin. Çünkü neye inanırsanız onunla karşılaşacaksınız.
6- En doğru şekilde düşünüp hissetmeye başlarsanız huzurlu bir zihne sahip olmanız kaçınılmaz olur. Bilinçaltınız, zihninizden geçirip doğru olduğunu iddia ettiğiniz her şeyi kabul edecek ve size bunu yaşatacaktır.
7- Bilinciniz kapıdaki bekçidir. En önemli işlevi bilinçaltını, yanlış izlenimlerden korumaktır. İyi şeylerin olabileceğini ve şu anda olmakta olduğunu düşünmeyi her zaman tercih edin.
(Alıntı)
Eki Görüntüle 683728
Rica ederim cnm tabiki kopya çekebilirsin herkes faydalansın diye ekledim.Herkes içindeki var olan gücün farkında olsun istedim.Paylaşmaya da devam edicem sizler için.Tşk ederim canım eşimde benden heveslendi spor salonuna yazıldı o da evde spor yapabilen erkeklerden değildir de
P.tesi başlıyor hayırlısıyla acaip mutlu odlummmm
Çok güzel bir paylaşım canım kopya çekiyorum herkes faydalanmalı umarım kızmazsın
Rica ederim cnm tabiki kopya çekebilirsin herkes faydalansın diye ekledim.Herkes içindeki var olan gücün farkında olsun istedim.Paylaşmaya da devam edicem sizler için.