- 26 Ekim 2008
- 4.979
- 5.012
- 37
Güncelllllllllll aslında buradan indirmek daha kolay[video]http://vdownload.eu/watch/113920-brazil-butt-lift-bum-bum-workout.html[/video]
Cnm bu sayfada çıkması lazım videosunuda izleyebilirsin.İndirmek içinde videonun solunda downland mp4 video /240p/360p/480p olan yerde 240p veya 360p ye tıklarsan direkt inmeye başlıyo bunu high&thigh video yazan linkede tıklasan aynı işlemi yapacaksın.
Kizlar bu kadinlar gercek mi? Acaba herhangi bir kas gelistirici ilac filan mi kullaniyorlar? Gerci leandro videosunda gidalardan aldigimiz özellikle beyaz proteinin cok faydali oldugunu söylüyor. Birinci resimdeki kadinin karnina bayildim. Insan neresi eksikse önce orayi görüyor iste. Ama daha kiloluyken bacaklarim gerginken simdi yürürken sallaniyor ve ic bacak aralarimda sarkma oldu. Cok sinir bozucu umarim toparlayabilirim.
canım ben 20li yaşlarımda vücut geliştirme yaptım.
iyi bir eğitmenle çalışıp verilen diyeti uyguladığında ne kadar kısa sürede sonuç alınabildiğine inanamazsın.
bizim evde yaptığımız egzersizler tabi ki boşa değil ama işin bilimsel yönünü bilmediğimiz için yaptığımız egzersizlerin yarısı belki boşa, bir yarısı da ihtiyacımız olmayan yerlerimize gidiyor ve belki de asıl yapmamız gerekenleri kaçırıyoruz. ben nisanda spora başlamayı düşünüyorum, evimde aletler ve bir sürü de videolar var, onları da kullanırım belki ama bir kaç spor salonuna gidip eğitmenlerin durumuna bakmak istiyorum önce. istediğim sonucu almamı sağlayacak birini bulursam spor salonunda başlarım. ben 3 farklı eğitmenle çalışmıştım, 3ü de spor akademisi mezunuydu. zaten eğitimlerini geçtiim, vücutlarını görünce bu iş tamamdır dedirtiyorlardı
Hepsini sıralıyorum cnm olan videolarıkızlar kaç tane video var brazill butt'dan kaç tane indirecez..ayrıca jıllıan.ında linkini verir misiniz?
Iste belki de anahtar kelime verilen diyet konusu. Diyet deyince bende akan sular duruyor. Günlük yediklerimi bile kontrol altinda tutmak icin olaganüstü caba sarfediyorum. Tamamen resimdeki kadinlar gibi olacagim diye bir derdim yok ama en azindan verdigim emekler bir ise yarasin istiyorum.
diyet aslında rejim anlamındaki diyet değil. zaten kas yapmak üzere çalışırken çok daha fazla yiyorsun. karbonhidratı enerji sağladığı için kesemezsin, kas yapmak için de protein şart. mesela ben deli gibi makarna yerdim ama nasıl yediğin önemli, bol soslu vs yersen zaten zararlı olan makarna değil sosu. makarna hala benim zayıflama dönemlerimde favori yemeğimdir ama kimse anlamaz.
Selam kizlar ben geri geldim. Leslie ile 5 mil, abs rapido ve yarim yamalak secret weapon (artik halim kalmamisti) toplamda 805 kalori. Tabii ev isleri ne durumda diye sormayin, ancak acil yapilacaklari yaptim ve dogru spora kostum.
Evet okumustum sevgili alexus cok yendigini. Ben de makarna cok yerim haftada birkac kez piser bizde ama soslari kendim ve sivi yagli yapiyorum. Ya da zeytinyagli bir sebze yemegiyle yiyorum. Ben günlük 2000-2500 kalori arasi harciyorum. Aldigim miktar ise 1500-1800 arasi. Bu sistemle gidince kilo almiyorum ama vermiyorum da. Zamanla kas yapma olasiligim nedir sence?